“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Asia's Tech News Daily

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Op slag verliefd werd Ina Munck (88) toen ze op een mooie septemberdag in 1969 op zijn woonboot in Amsterdam kennismaakte met de Amerikaansekunstenaar Walter Carl Glück. Gevoelens waar ze als huismoeder met twee jonge dochters nogal door werd overvallen, herinnert de Deensezich. “Daarzatik natuurlijk helemaal niet op tewachten.”

It was Munck vanuit haar woonplaats Kopenhagen naar Amsterdamgereisd who met the archaeologist haarto enmalige echtgenoot. Doel van de trip was Grieksevaas of bezit van de patriciërs familie Six. Die zou haar manbestuderen.

Vanuitzijn attended the Amstel River. Meet allerlei bouwsels van beschilderd wrakhout, vlaggen en begroeiingen has de Amerikaan het voormalig vrachtschip getransformeerd tot een drijvendkunstwerk. Geïntrigeer dkloptehet Deensechtpaar aan bij de zich Viktor IV noemendekunstenaar. Een ontmoeting die het leven van Ina Munck op zijn kop zouzetten.

Met zijn lange witte haar en woeste baard leek de kunstenaar op de Griekse god Poseidon, zegt Munck. “Viktorzagzichzelf als een samurai, een kruisvaarder die oorlog voerde met als wapen penseel, pen eninkt.”

Viktor IV en zijn vrouw Ina Munch I met een van de klokken at the Stedelijk Museum Amsterdam. Photo Rob Bogaerts, Hague National Archives / Anefo

Zijn tomeloze energie en optimisme waren precies waar ze op dat moment behoef teaan.  Ik zat in een moeilijke fase en viel als een blok voor Viktors positievehouding.

De verliefdheid bleek wederzijds en na denodige correspondent kwam’Lady Ina’In 1970 haareentjenaar Amsterdam toen Viktor IV met blindedar montsteking in hetziekenhuis. Pas twintig jaar later, een paar jaar na Viktors dood, keerde ze blijvend terug naar Kopenhagen en haar familie.

Menagerie

Eind in October was Ina Munck voor heteerst in vele jarenopnieuw in Amsterdam. Samen met haar jongste dochter Sara wilde ze het schip terugzien waar ze zestien jaar lang methaargrotelief deéneen menagerievanpoezen, duiven, eenden en kippensamen woonde. Het schip is located in the Viktor IV Museum (zie kader).

Het weerzien roept vele emoties bij haar op, zegt Munck, als ze op een bankje tegenover de steile entree tot het schip is gaanzitten. Opvallend lenig heeft ze even daarvoor voorgedaan hoe je die trap het beste kuntafgaan.

Zijn drijvende paleis van wrakhout met veel groen groeide uit toteen manifest vooreen alternatieve manier van leven

Nog voor de eerste vraag is gesteld bedankt ze Amsterdam voor de vrijheid die de stad Viktor heeftgeboden. НAls persfotograaf had hij een paar keer de aardbolrondgesnuffeld. Maar begin jaren zestig was hij tot de conclusie gekomen dat hij zich nergens zo thuis voelde als in hetvrijgevochten Amsterdam. kon hij zich ontwikkelen tot de kunstenaar die hij isgeworden. “

Sommige (oudere) Amsterdammers zullen zich Viktor IV en zijn kleurrijke boot nogher inneren. De langharige Amerikaan was the product van flowerpower, dehippietijd. Zonder Vastebron Van Ink Men Leap High Jop Blot Votendo Door Destad. hijschuimde met zijnbakfiets langs de vuilnisbakken op zoeknaar plastic jerrycan voorde’fundering’van de vlotten rond zijn boot. Het drijvende paleis van wrakhout met veel groen groeide uit tot eenmanifest voor een alternatieve manier van leven, waar tienduizenden rondvaartboottoeristen zich aan hebben vergaapt.

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Inamank op de boot waarzij met Viktor I Blefde. Photo Nicoco Star

sommige opzichten leek Viktor helemaal niet op een bloemenkind, vertelt zijngeliefde. “It was hijniks who met Rock Musiks. Aan boord klonk altijd Mozart of Schubert.” En aan dehappenings van de anarchistische protestbeweging Provo deed hij nietmee. Victor met Henry David Thoreau, an American philosopher, Harmony Met de Natur, and Zegt Mank. Н We lie to ziend at je van weinig geld kanleven. Soms verkochten we iets, aan een Museum of degemeente. Daardoor hadden we meer geld dan we nodig hadden en konden we af en toe naar Denemarken, naar mijn familie. “

Devraag of ze Viktor mist beantwoordt Ina Munck met eenglimlach.  Viktor is mijnogsteeds. De Amerikaanse schrijver Mitch Albom heeft gezegd: Death is not a relationship, it ends life.. Zo is het: in de geest van de overlevende gaat een relatie gewoon door. Viktor heeft een schatkamer met mooie herinneringen voor me achtergelaten waar ik dagelijks uit put. “

Tijdens een rondgang over de boot wijst ze op twee tiretten, op de douche en eenkeukentje.  Die waren er destijdsniet. We reefden electricity, bijkaarslicht sonderstromend water. We douchten somsbij vrienden, en winter was a head heel koud. “

Ze miste de vanzelfsprekende verworvenheden van de westerse cultuur helemaal niet, zegt Munck. Н Nu ik zo oud ben zou ik het niet meerkunnen. Maar toen, meet Viktor, voelde ons huis zonder water en stroom natuurlijk: primeief maar tegelijkplezierig. “Viktors eenvoudige levenswijze zat een boodschap die no. “We met z’n allen veel te veelenergie. We met Minder Todan, where we are Denken.”

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Victor IV boots Berendina Fennegina (160 tons) In October 2021 on the Amstel River.

Onverkocht Hina

I met plezier vertelt Munck. Ze stonden op als het licht werd, kregen onverkocht brood van bevriende bakkers, engingen er samen geregeld op uit om wrakhout voor Viktors kunst tejutten. Na zijn ronde langs de vuilnisbakken trok Viktor zich’s ochtends meestal terug in zijn werkkamer, om te werken aan zijn logboekbladen: duizenden vellen papier waarop hij met pen en inkt, stempels en zijn schrij

Mid dags was zoete inval en kwamen vele bezoekers langs die een nat pak Riskeer dendoor via de akelig smalle loopplank aan boord te gaan. Avondos gebruikten ze een eenvoudige maaltijd, voor Viktor vaak zijn enige serieuze maal van dedag. Zijn tafelmanieren waren matig, herinnert Munck zich met een lach: “Somsgebruikte hij een van onze jonge kattenals servet.”

I operated zomerdag in 1986. verdronkViktorIVbij herstelwerkzaamheden aan devlotten. Zijn uitvaart met flottielje van bootjes in the rich cemetery of the Amstel river, and ietkoninklijks was in Zorgvlied en duizenden belangstellenden op de bruggen. Bijna vier jaar later validated Ina Amsterdam. “Influence the Danish family in a Danish natural-like moment.”

Ze verkocht de boot aan de Deense vereniging vanarchitecten, voor 11 gulden, haar  geluksgetal ”. Dat cijfer bepaalt ook haar huidige leeftijd, onthult ze aan het eind van hetges prek. Ze is geen88 jaar, zoals ze eerder vertelde, maar87. ∈ 88 is ahtkeer elf, een veel mooier get aldan 87.

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Victor IV: “Who needs the Pacific Ocean?” (1977) Foto Stichting Viktor IV

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Victor IV, icon. Mahele Bridge. Foto Stichting Viktor IV

Dat manipuleren van de tijd is a typical Victor IV. In de jaren tachtig begon de Amerikaan onder de naam Bulgar Finn klokken en horloges teontwerpen. De cijfers telden Linksom, soms ontbrak de zes, en ook draaiden de wijzers de verkeerde kant op, lang niet altijd op de juistesnelheid. Ina Munck toont zo’n curieus, verkeerd draaiend horloge aanhaarlinkerpols. Op de vraag hoe laat is, antowordt ze met de correctetijd.

Vergetelheid

Ondanks’ diverse boekendie Ina Munck en de Stichting Viktor IV de afgelopen jaren publiceerden is the de kunstena arenigszins of de vergetelheidgeraakt. Het initiatief om van de boot een bezienswaardigheid te maken juicht de Deensetoe. “Viktor zouhet geweldig hebbengevonden.”

Jonge mensen kunnen van zijn kunst en levenshouding leren, zegt ze, wijzend naar wrakhout op de boot waarom met sjabloneletters teksten zijn geschilderd als: Time is always now, hoping to lose what you already have en Enough is more than enough.. Ina Munch: “Die geestig geformuleerde bon mots, Die Viktor uit zijn mouw schudde, zijn wijzelevenslessen.”

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Genummerde vaten (Klokken?) Van Victor IV. Foto Stichting Viktor IV

“In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Source link “In Victor IV, Samurai Dai Vokto met Penseal, Penn En Inkto.”

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Rochelle Humes just chopped her hair off for the British Fashion Awards

Photo credit: David M. Benett – Getty Images After a long time without award shows and red carpet moments, we’re loving that these fancy occasions are back in full flow. ... Read more »

Charles meets Rihanna at Barbados becomes a republic

Prince Charles meets pop superstar Rihanna at the Barabdos’ first-ever Presidential Inauguration Ceremony. Charles pays tribute to the “indomitable Bajan spirit” as Rihanna watches on. The popstar is named the ... Read more »

Actrice Daria Bukvic:'Het is niet meteen lachen, gierenbrullen. “Gina” is a drama

Voor een feelgoodserie over een vriendinnengroep begint Gina Nogal Heftig. De bruiloftsdag van Amal wordt doorkruist door een dodelijkongeval. Dat dient als een mooi nulpunt: de zorgvuldig uitgestippelde huisje-boompje-beestjetoekomst van ... Read more »

Prince Charles dozes off during handover ceremony

Prince Charles appeared to doze-off during the official handover ceremony in Barbados last night. But the 73-year-old heir to the throne managed to make a swift recovery whilst attending the ... Read more »

The first Omicron incident in the Netherlands dates back more than a week

New information from RIVM indicates that Omicron existed in the Netherlands earlier than originally thought. The data show that the first case of the COVID-19 variant can be traced back ... Read more »

What is the painful condition that made dancer Amy Dowden miss Strictly?

Amy Dowden has suffered a flare-up of Crohn’s disease, pictured in December 2018. (Getty Images) Strictly Come Dancing's Amy Dowden has revealed the reason she missed the show this weekend ... Read more »

‘Talking to other parents was a lifeline': how a charity supports families through mental health crises

When a child struggles with their mental health, they – and their parents – can struggle to get help. For many, recovery starts with The Children’s Society, whose support groups, ... Read more »

Cyber Monday Canada extended deals: It's not too late to score TVs, home goods, clothing and more on sale!

Looking for more Cyber Monday deals, gift guides and holiday tips? Sign up for Yahoo Lifestyle Canada’s newsletter! Cyber Monday deals are still going strong. Yahoo Lifestyle Canada is committed ... Read more »

De ruimte doorklieven met een stanleymes

De ruimte doorbreken: het is een methode om je omgeving tebe heersen. En als kunstenaar een relatede optie, voor geen enkele kunstvorm is ruimte immers zo belangrijk als voor een ... Read more »

Kunstenaar Stijn ter Braak slope sinterklaarsurprisesop een hoger plan

Stijn ter Braak (1995) Inclined ALC Stenar Hett Knut Selenium Van Sinter Kraas Surprise Narleen Hoger Plan. Hij maakt alledaagse stilleventjes van papier, karton, bouw- en huisafval, waarbij hij – ... Read more »

Dutch Recovery Certificate COVID-19 Certificate is now valid for 1 year

Based on advice issued by the Outbreak Control Team (OMT) in October, the Dutch government has decided to extend the validity of coronavirus certificates for people who have recovered from ... Read more »

Virgil Abloh Is A Reminder That Fashion's Most Prolific Designers Are Outsiders

Barrier-breaking designer. Genre-bending artist. Visionary. These are some of the ways people have described Virgil Abloh after it was announced that the 41-year-old creative died on Sunday following a private ... Read more »

Mum ditches McDonald's job to become a pilot

Krystel Razon, 35, left her job as a McDonald’s assistant manager in Italy to become a pilot in the Philippines. She joined an Alpha Aviation pilot training programme – and ... Read more »

Gifts during the holidays? A quarter of the Dutch think it is unnecessary

Photo: Pexels December is almost upon us and that means that the whole of the Netherlands is going to spend a lot of money again. Think of Sinterklaas presents for ... Read more »

Need a Sinterklaas poem? Write a nice poem with these tips

Photo: ANP Do you have any fun plans for Christmas Eve, or are you actually dreading it? For many people, writing poems around the Sinterklaas celebration is cause for concern. ... Read more »

9 Ways Blake Lively's PT Gets Results – And Ensures They're Not Short Lived

Photo credit: Instagram.com/donsaladino Blake Lively is one of those unicorn-level rare beings; someone famous, who’s seriously beautiful, seems to have a stellar personality, hasn’t been cancelled for misjudging their celebrity, ... Read more »

Daniela Elser: Royal family lawyers on standby over The Princes and the Press doco

OPINION: Ordinarily, it must be generally quite easy to be the Queen’s lawyers. You stop people from slapping royal warrants willy-nilly on unsanctioned biscuit tins, occasionally get Princess Anne out ... Read more »

61 of the best shoes, bags and dresses for the festive season

Photographer Simone Steenberg, Styling Sophie Tobin, Make-up by Nancy Sumner, Hair by Ross McLaughlin, Production Eighteen Management This Christmas we deserve to go all out with our celebrations and what ... Read more »

Understand your brain and understand your mind

In-Mentis Psychosynthesis describes how our brain can deal with and address certain unconscious reactions. Things happen to all of us every day, but the way we deal with them depends ... Read more »

Hallitus kokoontuu puimaan koronatilannetta – käsiteltävänä rokotusten eteneminen ja omikronmuunnos

Tänään Säätytalolla neuvottelevalla hallituksella on runsaasti koronaan liittyviä asioita pöydällä. Aiheina ovat epidemiologinen tilannekuva, rokotustilanne ja uusi omikronmuunnos. Tiettävästi hallitus keskustelee muun muassa rajojen terveysturvallisuudesta virusvariantin vuoksi. Lue myös: Suomessa tutkitaan ... Read more »

The truth about the conversation that tore William and Harry apart

A new book on the royal family claims to know for sure what sour words were exchanged between brothers William and Harry to cause their falling out. The newly released ... Read more »

Deal breaker? Why my wife's nickname is 'teeth grindingly annoying'

A wife is threatening to leave her husband if he doesn’t call her by the nickname she’s had for years – despite the fact he finds it annoying it makes ... Read more »

'NCIS' Fans Demand Gibbs to Return Immediately After Seeing the Show's Instagram

Photo credit: CBS Photo Archive – Getty Images “Hearst Magazines and Yahoo may earn commission or revenue on some items through the links below.” At the beginning of season 19, ... Read more »

Hallitus kokoontuu käsittelemään koronatilannetta ja omikronmuunnosta

© Lehtikuva Pääministeri Sanna Marin (sd.) lokakuussa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO Tänään Säätytalolla neuvottelevalla hallituksella on runsaasti koronaan liittyviä asioita pöydällä. Aiheina ovat epidemiologinen tilannekuva, rokotustilanne ja uusi omikronmuunnos. Tiettävästi ... Read more »

Megan Fox's Expensive-Looking Handbag Is Just $46 on Amazon If You Act Fast

Megan Fox instagram.com/meganfox Megan Fox Amazon's Cyber Monday is full of steals — tons of brands like Calvin Klein, Levi's, and Adidas are offering some of their lowest prices ever ... Read more »

This Low-Cost Grocery Chain Is Raising Its Prices

For some grocery stores—like Save A Lot, Shop Rite, Grocery Outlet, and more—what they sell and how can all be found in their name. It's the same case for Dollar ... Read more »

Over 109,000 People Own Amazon's Most Popular Sweatshirt — and It's Only $9

Hanes $9 Sweatshirt Deal Getty Images I have a bad habit of buying a concerning amount of sweatshirts and sweatpants. At this point, my collection is more than enough for ... Read more »

Rihanna's new Savage X Fenty pyjama pants have fans very confused

Rihanna’s lingerie brand, Savage X Fenty, is known for making sexy, inclusive sleep wear, but her latest product has fans a little confused. In her new range of festive season ... Read more »

Verwacht-NRC

Zaterdag belde ik een bevriende dichter, die corona bleek te hebben. “Ikba alenorm”, kreundehij.  ik loop nu zoveel werkmis. Telkens wanneer het aantal besmettingen de verkeerde kant opgaat, krijg ... Read more »

Novelist Bernardine Evaristo to be president of Royal Society of Literature

Photograph: Nils Jorgensen/Rex/Shutterstock Author best known for Booker-winning Girl, Woman, Other will be first writer of colour in position Bernardine Evaristo is to be the next president of the Royal ... Read more »

From Eye Creams to Retinol Serums, These Are the Best Anti-Aging Skincare Deals for Cyber Monday

Anti-Aging Cyber Monday Deals Courtesy/InStyle If you slept on nabbing that retinol serum you've read so many glowing reviews about, or maybe you forgot to actually electronically check out during ... Read more »

Demi Lovato hopes to heal their inner child: 'I should only speak to myself with Little Demi in mind'

Demi Lovato shares a throwback to promote healing their inner child (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for iHeartMedia) Demi Lovato opened up to fans about the importance of giving yourself ... Read more »

Giving Someone Every Single Gift From the "12 Days of Christmas" Would Cost a Small Fortune

Photo credit: GraphicaArtis – Getty Images “Hearst Magazines and Yahoo may earn commission or revenue on some items through the links below.” “The 12 Days of Christmas” is a holiday ... Read more »

Mariah Carey's Dating Requirements Include a Very Mariah Carey Stipulation

It's time. Thanksgiving is in the rear-view and Mariah Carey's “All I Want for Christmas Is You” is back on the airwaves — war on Christmas be damned. In a ... Read more »

Influencer Zoe Marshall rushed to hospital 'crying in pain' but won't reveal diagnosis

Zoe Marshall has revealed she was rushed to hospital last weekend following a scary incident. The popular social media influencer and wife of NRL great Benji Marshall revealed on her ... Read more »

The Anti-Aging Moisturizer Jennifer Lopez Used for a Decade Rarely Goes on Sale — but It's Now 30% Off

The Anti-Aging Moisturizer Jennifer Lopez Used for a Decade Rarely Goes on Sale — But It’s Now 30% Off Getty Images It's the final countdown, folks. Not to put that ... Read more »

3 Things You Need to Know Before Taking a Collagen Supplement

Photo credit: Yulia Lisitsa – Getty Images “Hearst Magazines and Yahoo may earn commission or revenue on some items through the links below.” Quickly and recently, amino acids have become ... Read more »

Secret and Old Spice Deodorants Are Pulled from Shelves Due to Cancer-Linked Chemical

Photo credit: Courtesy of Procter & Gamble / Brands Officials at Procter & Gamble Co. are recalling more than 15 different deodorant and aerosol sprays manufactured under its Old Spice ... Read more »

Golf Town's Cyber Monday deals include up to 50% off clubs, apparel and more

Looking for more Cyber Monday deals, gift guides and holiday tips? Sign up for Yahoo Lifestyle Canada’s newsletter! Golf Town‘s Cyber Monday Sale is on now. Yahoo Lifestyle Canada is ... Read more »

Industry pays tribute to Virgil Abloh at sombre Fashion Awards ceremony

Photograph: Matt Baron/Rex/Shutterstock News of the young designer’s death dominates London awards, with Kim Jones named designer of the year The 2021 Fashion Awards took place in sombre circumstances on ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic