Imponerende polak går videre til semifinalen i Australian Open

imponerende polak går videre til semifinalen i australian open

Polske Magda Linette fejrer sejren over tjekkiske Karolína Plísková.

Polske Magda Linette fortsætter natten til onsdag dansk tid den gode form ved grand slam-turneringen Australian Open med en sejr over tjekkiske Karolína Plísková.

Sejren faldt i den ene af turneringernes kvartfinaler, og med den har Magda Linette sikret sig en første plads i en grand slam-semifinale på singlesiden nogensinde.

Her skal hun op imod enten Aryna Sabalenka fra Hviderusland eller Donna Vekic fra Kroatien.

De to mødes ligeledes natten til onsdag for at dyste om den plads.

Den useedede polak formåede at gøre det af med den tidligere verdensetter Plísková i bare to sæt. Hun vandt med cifrene 6-3, 7-5.

Hun overtog pladsen som Polens store håb ved turneringen, efter at hendes landsmand Iga Swiatek, som ligger nummer ét på verdensranglisten, blev slået ud af kasakhiske Elena Rybakina.

Rybakina har siden fundet vej til den anden semifinale, efter at hun slog Jelena Ostapenko fra Østrig i kvartfinalen. Her skal hun dyste mod hviderussiske Victória Azárenka, som slog amerikanske Jessica Pegula i sin kvartfinale.

Semifinalen mellem Rybakina og Azarenka skal spilles torsdag.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Hovedmand skal 14 år i fængsel: Smuglede hash og kokain til Norge

Tre mænd på 39, 44 og 50 år er fredag blevet dømt i en sag om indsmugling af kokain og hash fra Danmark til Norge. Mændene fik ved Retten i ... Read more »

Black Eyed Peas giver koncert på Tinderbox

“Where Is The Love?” Den sang og flere store hits kommer Tinderbox-gæster sandsynligvis til at kunne synge med på under den fynske festival senere i år Fredag fortæller Tinderbox nemlig, ... Read more »

Optagne på erhvervsuddannelser er det laveste i ti år

Antallet er optagne på erhvervsfaglige uddannelser var i 2022 det laveste i mere end ti år. Det viser tal fra Danmarks Statistik. 64.000 elever begyndte i 2022 på en erhvervsuddannelse. ... Read more »

Tøj af kunststof bliver let elektrisk - sådan undgår du det

Skyllemiddel gør ikke kun tøjet blødere. Det modvirker også, at tøjet bliver statisk ladet. Pas dog på med at bruge skyllemiddel på andet end syntetisk tøj, fortæller dameskrædder Signe Eriksen. ... Read more »

Naughty Dog kunne ende med slet ikke at lave The Last of Us: Part III

Naughty Dog kunne ende med slet ikke at lave The Last of Us: Part III Vi ved at Naughty Dog arbejder på et projekt udover The Last of Us Multiplayer, ... Read more »

Lykkelige Sussi: Alvorligt syg Leo er blevet udskrevet

Leo Nielsen har indstillet karrieren på ubestemt tid. Sussi Nielsen fortsætter med at optræde og har allieret sig med en række andre musikere under navnet Sussi og Drengene. (Arkivfoto). Flere ... Read more »

Succession har fået officiel premieredato på sæson 4 med ny trailer

Succession er lige om lidt op trapperne med sæson 4 på HBO Max. Sådan lyder fra fra HBO, som netop har annonceret premieredatoen og givet os en lille forsmag på ... Read more »

Adam Driver mod dinosaurer: Den officielle trailer til 65 er landet

Vi fik tidligere på året den første teaser til den nye film, 65 med Adam Driver. I al sin enkelthed handler den om en pilot, som ved et uheld styrker ... Read more »

Samlet 20 års fængsel: Kokain og hash blev smuglet i møbeltransporter

Tre mænd har samlet fået over 20 års fængsel i en sag smugling af kokain- og hash-smugling fra Danmark til Norge. Det er sket ved Retten i Horsens. De tre ... Read more »

James Gunn er ikke bange for at caste Marvel-skuespillere i DC-film

James Gunn er ikke bange for at caste Marvel-skuespillere i DC-film Det forventes fortsat at James Gunn og Peter Safran løfter sløret for deres nye sammenhængende DC-filmunivers indenfor de næste ... Read more »

Studiet bag Desperados III afslører nyt spil ved navn Shadow Gambit: The Cursed Crew

Studiet bag Desperados III afslører nyt spil ved navn Shadow Gambit: The Cursed Crew De fleste lod til at være ret glade for Mimimi Games’ Desperados III, der udkom for ... Read more »

Nye billeder fra Fallout tv-showet er lækket

Nye billeder fra Fallout tv-showet er lækket Alt tyder på at der ikke går alt for længe før vi kommer til at se mere til Amazons kommende tv-serie baseret på ... Read more »

Udadreagerende butikstyv: Hun nikkede vagtmand en skalle og sparkede ham i skidtet

Torsdag aften blev politiet tilkaldt til Næstved Storcenter. Her blev en kvinde tilbageholdt af vagtpersonalet. Kvinden var mistænkt for butikstyveri. ddd Hun var temmelig udadreagerende, som beskriver politiet hende i ... Read more »

Schweizisk delstat vil lave forbud mod nazistiske symboler

Hagekorset, der typisk forbindes med nazisterne før og under Anden Verdenskrig, ses her til højre på et museum i Frankrig. Schweiz kan så småt være på vej mod et forbud ... Read more »

Armored Core VI: Fires of Rubicon-fremvisning ved Taipei Game Show byder ikke på nye detaljer

Armored Core VI: Fires of Rubicon-fremvisning ved Taipei Game Show byder ikke på nye detaljer Da det blev afsløret at FromSoftware afslørede at de ville dedikere en times liveshow under ... Read more »

Energikrise og høj inflation spænder ben for Vestas

Vestas har i 2022 været udfordret af geopolitisk usikkerhed, en accelererende energikrise og høj inflation. Vindmølleproducenten ender således året med en omsætning på cirka 108 milliarder kroner, viser foreløbige tal, ... Read more »

Dansker presser tredobbelt verdensmester i første sæt

Carolina Marin satte en føring over styr i første sæt mod Line Christophersen, men vandt alligevel i to sæt. Danmark er uden deltagelse, når der lørdag spilles semifinaler i Super ... Read more »

Audi sprudler med 3D og forvandlings-pickup

Kabinen i Audi Active Sphere. Fantasien har fået frit løb hos Audi i de tre konceptbiler, mærket har præsenteret over de seneste par år under det fælles navn Sphere – ... Read more »

Atomic Heart er officielt færdigudviklet

Atomic Heart er officielt færdigudviklet Atomic Heart har fanget manges opmærksomhed i adskillige år grundet dets spændende grafiske design, og interessante verden. Om hvorvidt så mekanikker og strukturer lever op ... Read more »

Sagan stopper landevejskarrieren efter sæsonen

Peter Sagan – her ved Tour de France i 2022 – stopper på landevej efter denne sæson. (Arkivfoto). Slovakken Peter Sagan er i gang med sin sidste sæson som professionel ... Read more »

Tsitsipas er klar til karrierens anden grand slam-finale

Stefanos Tsitsipas vandt sin semifinale i fire sæt mod Karen Khachanov. Den græske tennisspiller Stefanos Tsitsipas er for anden gang i karrieren klar til finalen i en grand slam-turnering. Fredag ... Read more »

Forza Motorsport ser vanvittigt flot ud

Et af Xbox’ til stadighed helt store trækplastre er bilspilsfranchisen Forza – og ovenpå den populære udgivelse af Forza Horizon 5 i slutningen af 2021, har der været skarpt fokus ... Read more »

Ajax fyrer sin træner efter skuffende stime

Alfred Schreuder er fortid i Ajax efter kun otte måneder som træner i klubben. Den hollandske storklub Ajax fra Amsterdam skal have ny træner. Sent torsdag aften fyrede klubben sin ... Read more »

50 år efter fredsaftale: Vietnamkrigen spøger stadig i USA

En kvinde mindes sin bror ved et monument for Vietnamkrigen i Philadelphia i USA. 58.000 amerikanske soldater mistede livet, mens flere millioner vietnamesere blev såret eller dræbt i krigen. (Arkivfoto). ... Read more »

Tidligere brigadegeneral kalder dansk våbenkøb tåbeligt

Flere danske brigadegeneraler kritiserer regeringen for indkøbet af 19 selvkørende haubitser ved navn Atmos fra israelske Elbit. Det skriver tv2.dk. – Jeg mener, det er tåbeligt, at vi ikke har ... Read more »

Djokovics far bliver væk fra semifinale efter flag-kontrovers

Novak Djokovics forældre, Srdjan og Dijana Djokovic, ser deres søn vinde over den russiske Andrey Rublev onsdag. Faren kommer ikke til at se sin søn spille semifinale, siger han selv. ... Read more »

Nye regnemodeller skal sikre plads til klimaet i økonomisk politik

Finansministeriet tager i løbet af 2023 en regnemodel, som hedder Grøn Reform i brug. Modellen skal gøre Finansministeriet og en række andre ministerier bedre til at tænke miljø og klima ... Read more »

Fredag skyder weekenden i gang med flot vejr og masser af sol

Husk at nyde det gode vejr fredag, for resten af weekenden går formentlig hen og bliver med masser af skyer. Det er budskabet fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). (Arkivfoto). Der ... Read more »

Overvægtige skal lettes for en del af ansvaret

Overvægt rammer stadig flere i Danmark. Næsten hver femte voksne er svært overvægtig. (Arkivfoto). Over halvdelen af den danske befolkning lever med overvægt, og især stiger antallet med svær overvægt. ... Read more »

FAKTA: Otte ud af ti ønsker mere forebyggelse

Tidligere var en standard sodavand på en kvart liter. I dag er det almindeligt at købe en halv liter. Kræftens Bekæmpelse efterlyser, at brancen tager større ansvar. (Arkivfoto). Over halvdelen ... Read more »

Israel udfører angreb i Gaza som modsvar på raketangreb

Den israelske hær oplyser, at den har udført et missilangreb i Gaza som modsvar på raketangreb. Det skriver nyhedsbureauet AFP natten til fredag dansk tid. – Den israelske forsvarsstyrke angriber ... Read more »

Arkæologer finder ny mumie - kan være den ældste nogensinde

Arkæologer i Saqqara, som var Egyptens hovedstad i oldtiden, har fundet en mumie, som kan være helt usædvanligt gammel. Mumien blev fundet i bunden af en 15 meter dyb skakt ... Read more »

21 køretøjer og 49 brandmænd er til stede ved brand i København

Politi og brandvæsen er massivt tilstede ved en brand på Damhus Boulevard på den københavnske vestegn natten til fredag. Det oplyser Mads Dam, vagtchef hos Vestegnens Politi klokken 02.13. – ... Read more »

Fundraisingarrangementer hinter til Bidens 2024-planer

Den amerikanske præsident, Joe Biden, har endnu ikke klargjort, om han stiller op som præsident ved valget i 2024. Men næste uge deltager han i forskellige arrangementer, der skal indsamle ... Read more »

US Soccer-mystik fortsætter - to direktører vinker farvel

Det amerikanske fodboldforbund, US Soccer, må torsdag vinke farvel til to centrale direktører, mens forbundet endnu ikke har formået at lægge sagen om Gregg Berhalter og Claudio Reyna bag sig. ... Read more »

51-årig fængslet i sag om dødfunden kvinde i Roskilde

En 51-årig mand, som er sigtet for at voldtage den 23-årige kvinde, som torsdag morgen blev fundet død i sin lejlighed i Roskilde, er blevet varetægtsfængslet frem til 9. februar. ... Read more »

Makaber Vinicius-dukke skæmmer Real Madrids pokalsejr

Karim Benzema blev en af pokalheltene for Real Madrid torsdag aften. Real Madrids Vinicius Junior scorede målet til 3-1 i torsdagens pokalkamp. Real Madrid vandt torsdag aften 3-1 efter forlænget ... Read more »

OnePlus er på vej med en tablet

OnePlus er bedst kendt for deres smartphones, men har over de seneste år udvidet – med både earbuds og smartwatches, og om lidt har vi en ny gadget fra de ... Read more »

USA hævder at have ramt markant IS-leder i Somalia

Det amerikanske militær har på en mission i Somalia dræbt Islamisk Stats (IS) regionale leder, Bilal al-Sudani. Det oplyser amerikanske embedsmænd torsdag ifølge det franske nyhedsbureau AFP. Sudani og ti ... Read more »

Hofteskadet Nadal bekræfter pause på seks til otte uger

Rafael Nadal modtog behandling i anden runde under Australian Open. Han fuldførte kampen, selv om han var plaget af en hofteskade. Det endte med et nederlag i tre sæt. En ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự