OFFICIEEL: Dupé verlaat Anderlecht en supporters verontschuldigen zich bij Franse doelman

Maxime Dupé heeft maar negen matchen kunnen spelen voor Anderlecht vooraleer hij de club weer verliet. Zijn transfer naar Nice is officieel afgerond.

officieel: dupé verlaat anderlecht en supporters verontschuldigen zich bij franse doelman

OFFICIEEL: Dupé verlaat Anderlecht en supporters verontschuldigen zich bij Franse doelman

De geschiedenis rond Dupé is pijnlijk voor veel supporters. De 30-jarige Fransman vervoegde Anderlecht afgelopen zomer en begon het seizoen als titularis. Tot Jesper Fredberg een kans zag om Kasper Schmeichel te gaan halen.

Dupé speelde nog op Kortrijk en ging er in de fout. De wedstrijd erna stond Schmeichel in doel om er niet meer uit te gaan. De Deense international kon tot nu echter nooit echt overtuigen en kreeg veel kritiek.

Met het vertrek van Dupé laten veel fans op sociale media nog weten dat ze het geen mooie geschiedenis vonden. Voor hen had Schmeichel nooit gehaald mogen worden.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World