Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans

Asia's Tech News Daily

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Alex Iversen (TV 2) SEMIFINALISTER: Tonje, Daniel og Heidi kom seg alle til semifinalen i årets «Farmen». Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans

Etter elleve intense uker inne på «Farmen»-gården skal det søndag kveld avgjøres hvem som stikker av med seieren i årets sesong.

Før det måtte Daniel Godø (30) og Heidi Lereng (24) møtes i en siste, avgjørende konkurranse for den aller siste finalebilletten, etter at Tonje Frigstad vant den første finalekonkurransen og sikret seg den første plassen.

Les også: «Farmen»-Heidi tårevåt etter brev fra kjæresten. Èn setning glemmer hun aldri

I en intens kamp i melkespannholding, var det til slutt Lereng som først dunket melkespannet borti bordflaten, og dermed sendte Godø rett til finalen.

– Det føles skikkelig kjipt å ikke få stå i den finalen, det var målet mitt hele veien. Vi var så nære å stå to jenter i finalen, og det hadde jo vært historisk. Så det er veldig surt, sier Lereng til Nettavisen.

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Leveres av Nettavisen farmen INTENST: Heidi og Daniel møttes til en siste kamp i melkespann før den store finalen. Foto: Alex Iversen (TV 2)

Stilte likt med konkurrenten

Melkespannholdning som semifinalekonkurranse er intet nytt i «Farmen»-historien, men årets konkurransen var likevel av det uvanlige slaget.

Lereng har nemlig bare én hånd, og var derfor nødt til å holde det ene melkespannet på håndleddet, mens hun hadde det andre i hånden slik som normalt.

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Leveres av Nettavisen farmen ÉN HÅND: At Heidi bare har én hånd har ikke satt en stopper for innsatsen i årets «Farmen». Foto: Alex Iversen (TV 2)

På forhånd hadde Godø fått valget om han ønsket å konkurrere med begge spannene i hendene, eller på samme måte som sin konkurrent: med ett melkespann på håndleddet. Godø valgte det siste.

Les også: «Farmen»-Simon fikk dødsbudskap etter reality-exiten: – Følte at noe ikke stemte

Til Nettavisen forteller Godø at han valgte å stille likt som Lereng, fordi han mente det hørtes mest rettferdig ut.

– Heidi er en som absolutt fortjener å vinne «Farmen», så det var veldig vondt å skulle møte henne i melkespann. Så da jeg fikk valget om at jeg også kunne ha spannet på håndleddet, syntes jeg det hørtes mest fornuftig ut. Da stilte vi helt likt, sier Godø.

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Leveres av Nettavisen farmen FAIR: Daniel syntes det var bedre at de to konkurrentene skulle stille likt under melkespannholdningen. Foto: Alex Iversen (TV 2)

– Det er helt fair

Om resultatet hadde vært noe annerledes om Godø hadde holdt begge spannene i hånden får vi aldri vite, men at han «tok en for laget» kan noen se på som en fin gest i seg selv.

Motstanderen Lereng sier derimot til Nettavisen at det syntes hun var helt på sin plass.

– Jeg tenker det er helt fair. Egentlig trodde jeg det skulle være litt mer negativ for hans del å gjøre det. Det er jo sikkert litt uvant og han nok kanskje trent på den grenen på en annen måte, sier Lereng.

Les også: Nektet å ta helt farvel: Tok med seg «Farmen»-katten hjem

Hun innrømmer likevel at Godø var overlegen når det kom til melkespann, og tror ikke at det hadde noe å si på resultatet.

– Daniel var veldig mye bedre enn meg i melkespann, og jeg hadde faktisk ingen sjans mot han. Dessverre, sier hun.

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Leveres av Nettavisen farmen UTE: Heidi måtte forlate «Farmen» rett før den store finalen. Foto: Alex Iversen (TV 2)

Handikappet har ikke vært noe problem

Lereng har all grunn til å se tilbake på «Farmen»-oppholdet med hevet hode, til tross for en tredjeplass.

Bergenseren har gjennom hele sesongen imponert både sine meddeltakere på gården og seerne med hva hun får til, selv om hun er født med bare én hånd.

Les også: «Farmen»-Thorvald avslører budskapet bak den mystiske detaljen: – Sendte en skjult hilsen

Hun har danket ut flere store konkurrenter gjennom sesongen i flere tvekamper i øksekast, og sist tidligere i finaleuken da hun slo ut Simon Tronstad Jacobsen (23) i å bygge en varde.

– Det har gått veldig bra, selv med bare én hånd. Jeg tror faktisk at det gikk fint å være bonde med én hånd for 100 år siden, sier Lereng med et smil.

Heidi Lereng slått ut av «Farmen» rett før finalen: – Jeg hadde faktisk ikke sjans
© Leveres av Nettavisen farmen SEMIFINALISTER: Tonje, Daniel og Heidi kom seg alle til semifinalen i årets «Farmen». Foto: Alex Iversen (TV 2)

Til tross for at eventyret tok slutt like før finalen, sier Lereng at de elleve ukene inne på gården har vært en «sinnssyk opplevelse».

– Etter uke seks er alt egentlig en stor suppe for meg, men vi har jo drevet en gård i elleve uker slik man gjorde for 100 år siden. Det har vært mye hardt arbeid, men vi har også hatt veldig mange fine stunder, sier hun.

Les også: Dramatisk dobbel-exit i «Farmen»: – Jeg trodde jeg skulle dø

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Trump förberedde order: Beslagta rösträkningsmaskiner

© Tillhandahålls av Omni I en färdig men osignerad presidentorder som skrevs veckorna efter valförlusten beordrade den förre presidenten Donald Trump försvarsministern att beslagta rösträkningsmaskiner, rapporterar Politico. Presidentordern är ett ... Read more »

Kvinna hittad död i Ljungby – man anhållen

© Johan Nilsson/TT En man har anhållits efter att en kvinna hittats död i en bostad i Ljungby på fredagen. Arkivbild. En man har anhållits för mord alternativt dråp sedan ... Read more »

Mission: Impossible 7 og 8 forsinkes enda mer

© Gamereactor Mission: Impossible 7 og 8 forsinkes enda mer De aller fleste filmer har rukket å bli utsatt en rekke ganger som følge av pandemien, men det må være ... Read more »

USA varsler øvelse i Middelhavet

© Leveres av ABC Nyheter Et F/A-18 fly på vei inn for landing på dekket av hangarskipet Harry S. Truman. Skipet skal delta i en øvelse i Middelhavet. Pentagon-talsmann John ... Read more »

Hurula skjuter på turné

© TT Hurula skjuter upp sin tidigare aviserade turné på grund av pandemin. Arkivbild. Artisten Hurulas turné skulle ha inletts den 29 januari, men premiären i Skellfteå flyttas nu fram ... Read more »

Bianca Ingrosso bryter ihop efter kompositörens framträdande

Stefan Lindström berättar om hur musiken räddade hans liv. Detta var något som berörde både publiken och juryn. Han lämnade med en plats i finalen. Det här hände. Stefan Lindström, ... Read more »

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer Etter nok en intens uke på «Mesternes mester», måtte nok en tidligere idrettshelt fredag takke for seg. Deltakerene har ... Read more »

Fortsatt mörker över Wall Street

© TT Börsmarknaden i New York avslutade en mörk handelsvecka negativt. Arkivbild. Ett av sänkena var Netflix som på torsdagen presenterade en delårsrapport som fick ett besviket sus att gå ... Read more »

Yellen: Inflationen bromsar in rejält nästa år

© Tillhandahålls av Omni Inflationen kommer att avta rejält och den amerikanska tillväxten att vara hög. Det sa finansminister Janet Yellen i ett videotal till Världsekonomiskt forum på fredagen. Visserligen ... Read more »

Vaccinpassprotest stoppar vaccineringar: ”Pinsamt”

© Tillhandahålls av Omni Flera vaccinationsmottagningar i Stockholm stänger redan klockan 13 på lördagen på grund av att en demonstration mot vaccinpass är planerad i huvudstaden, rapporterar Aftonbladet. Regionen har ... Read more »

Fortsatt mycket speltid i Beligen för forne Blåvitt-talangen

© Foton: Bildbyrån Antalet svenska spelare utomlands räknas i dag i hundratal. Men hur går det för alla där ute? Blir det någon speltid och några mål? I FotbollDirekts Proffskollen ... Read more »

”Fundamental rättighet att bestämma om sitt livsslut”

© Tillhandahålls av Omni Regeringen bör tillsätta en utredning om legaliserad dödshjälp. Det skriver flera personer på SvD Debatt, bland annat Magnus Lewin som var vän till ALS-sjuke Björn Natthiko ... Read more »

SV og regjeringspartiene enige om krisepakke for strøm og coronatiltak

© Leveres av ABC Nyheter SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski (i midten) og finanskomiteens leder Eigil Knutsen (t.h.) fra Ap og Sps finanspolitiske talsperson Sigbjørn Gjelsvik (t.v.) under forhandlingene.  ... Read more »

Eternals slår seerrekord på Disney+

© Gamereactor Eternals slår seerrekord på Disney+ Eternals fikk mildt sagt kald mottakelse fra både kritikere og publikum da den hadde premiere for noen måneder siden. Den ble så dårlig ... Read more »

Modo vann toppmötet mot HV71

© Mikael Fritzon/TT Tex Williamsson bidrog till Modos seger över tabellledaren HV71 med 33 räddningar. Arkivbild. Modo tog in på serieledaren HV71 genom seger i toppmötet med 3–1. Nu skiljer ... Read more »

Tantrafestival får Johnny Bode-priset

© TT Ängsbacka kursgård i Molkom i Värmland. “Ängsbacka och dess vd Ida Freychsuss har på ett storartat sätt levt upp till Johnny Bodes hedonistiska credo och får priset för ... Read more »

Martha Stewart avslører den bisarre årsaken til hvorfor hun slo opp med Anthony Hopkins

© Leveres av ABC Nyheter Martha Stewart (t.v) innrømmet denne uken at hun tidligere har datet skuespiller Anthony Hopkins (t.h), og sier hun måtte gjøre det slutt på grunn av ... Read more »

Miljonregn över Jarno Vanhatapio – grundade Na-kd

© Martina Holmberg/TT, Pressbild Na-kd och Alexandra Bengtsson/SvD/TT Entreprenören Jarno Vanhatapio är grundaren bakom e-handelsuccéerna tillika modebolagen Nelly.com och Na-kd.com. Att framgångarna avlöst varandra blir minst sagt tydligt vid en ... Read more »

Flera orsaker bakom äldres död i Överkalix

© TT Åtta personer avled i sviterna av covid-19 på ett äldreboende i Överkalix i september. Enligt kommunen fanns flera orsaker till dödsfallen. Arkivbild. En tidigare utredning av Region Norrbotten ... Read more »

Iran övar till havs med Ryssland och Kina

© TT De tre länderna har bland annat övat på räddningsoperationer till havs. Irans försvarsmakt har förmedlat bilden från övningen. Statlig iransk tv rapporterar att elva av landets fartyg fick ... Read more »

Risk för hög sjukfrånvaro trots karantänslättnader

© Tillhandahålls av Omni 17 procent av svenskarna mellan 18 och 59 år har tagit en tredje vaccindos mot covid-19, visar siffror från Folkhälsomyndigheten som TV4 tagit del av. Därmed ... Read more »

Høye dødstall etter IS-angrep i Irak og Syria

© Leveres av ABC Nyheter Et foto gitt ut av kurdiskledede styrker i Syria viser IS-krigere som er tatt til fange etter et angrep på Ghwayran-fengselet nordøst i landet. Totalt ... Read more »

Minst 60 döda i IS största offensiv på flera år

© Tillhandahålls av Omni Det senaste dygnet har minst 60 personer dödats i norra Syrien i vad som beskrivs som terrorgruppen IS största offensiv på flera år, rapporterar TT. På ... Read more »

Så mycket pengar tjänar Postkodmiljonären-programledaren Rickard Sjöberg

Rickard Sjöberg, 52, är ett välkänt ansikte i tv-rutan. I många år har han lett det populära programmet Postkodmiljonären – något som minst sagt har gett utdelning på lönekontot. Programledaren och ... Read more »

Uppgifter: Sim-VM flyttas fram ett år

© Jonas Ekströmer/TT Det blir kanske inget VM för simstjärnan Sarah Sjöström i sommar. Arkivbild. Enligt simnyhetsorganisationen Swimswam flyttas sommarens VM i Fukuoka i Japan fram ett år, till juli ... Read more »

Ordningsvakten: Det här är det sämsta du kan göra i krogkön

Utanför krogar och nattklubbar ringlar sig köerna ofta långa och inte sällan blir personer nekade i dörren. För Nyheter24 berättar ordningsvakten John Carlsson om vad du absolut inte ska göra ... Read more »

Anser att MFF:s chanser är borta - därför spricker det

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Malmö FF är i dialog med PAOK för att få tillbaka Antonio Colak, 28, från PAOK. Men på grund av rådande situation i grekiska klubben så ... Read more »

Enighet om en avtale mellom TV 2 og Telenor

Etter en halvannen måned uten at partene kom til enighet, har nå TV 2 og Telenor blitt enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale, melder nyhetskanalen fredag kveld.  Read more »

Biverkningar efter sticket – även utan vaccin

© Johan Nilsson/TT Biverkningar av sticket kan upplevas även bland dem som inte har fått vaccin, om de tror att de har fått det, enligt en studie i The Lancet. ... Read more »

Nye Ford Ranger med masse praktiske løsninger

Det amerikanske merket satser tungt på den europeiske pickup-favoritten, og har virkelig lyttet til brukerne når de har satt sammen en ny generasjon. La oss ta det aller viktigste først. ... Read more »

Joe Biden smalt til mot reporter: – For et dumt spørsmål

Etter at USAs president Joe Biden under en pressekonferanse onsdag antydet at Putin og Russland kanskje kunne unngå store sanksjoner hvis de gikk for et «lite streiftog» mot Ukraina, har ... Read more »

Nato nobbar krav på utträde ur Rumänien och Bulgarien

© Tillhandahålls av Omni Nato går inte med på det ryska kravet att dra ut sina trupper från Rumänien och Bulgarien, rapporterar AFP. – Vi kommer inte att frånsäga oss ... Read more »

Etiopisk superbanan kan bli mat åt 100 miljoner

© Tillhandahålls av Omni Den etiopiska växten enset, även känd som ”falsk banan”, kan bli en livräddare för miljontals människor under matkriser orsakade av global uppvärmning, rapporterar BBC. Växten äts ... Read more »

PCR-testning för 22 miljarder hittills

© Johan Nilsson/TT Lång kö för att hämta och lämna PCR-testkit vid teststationen för egenprovtagning på Svågertorp i Malmö i förra veckan. Arkivbild. Under pandemin har PCR-testerna kostat över 22 ... Read more »

Camilla Läckberg har sålt 30 miljoner böcker

© TT Camilla Läckberg släppte senast boken ‘Box’ med Henrik Fexeus. Arkivbild. Camilla Läckberg har sålt över 30 miljoner böcker. Hennes presstalesperson Lili Assefa säger till TT att den magiska ... Read more »

Nattsvart veckoavslutning på Stockholmsbörsen

© Erik Simander / TT Stockholmsbörsen hade en “black friday”. Arkivbild. Stockholmsbörsen avslutade handelsveckan med ett ordentligt magplask. Det breda OMXS-indexet stängde ned 2 procent och nästan samtliga av de ... Read more »

Svårt att lita på kundomdömen på nätet

© TT Många nätshoppare går på tidigare kunders omdömen. Arkivbild. I en undersökning där Konsumentverket, tillsammans med andra konsumentmyndigheter inom EU, granskat 223 webbsajter och nätbutiker visade det sig att ... Read more »

Tre nya studier: Tredje dos effektiv mot omikron

© Tillhandahålls av Omni Tre amerikanska studier som publicerades på fredagen visar att en tredje dos av Pfizer-Biontechs eller Modernas vaccin ger ett starkare skydd mot omikronvarianten än två doser, ... Read more »

Kulturministeren inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til nytt møte

© (NTB scanpix) Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til dialogmøte. I februar kommer en ny vurdering av tiltakene retter på kultur, idrett og ... Read more »

SOHR: Nær 40 IS-medlemmer drept i kamper i Syria

© Leveres av ABC Nyheter Et foto gitt ut av kurdiskledede styrker i Syria viser IS-krigere som er tatt til fange etter et angrep på Ghwayran-fengselet nordøst i landet. Totalt ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic