Harder slog målrekord: Jeg skal score endnu flere mål

© Henning Bagger/Scanpix Pernille Harder kan kalde sig alletiders mest scorende landsholdsspiller efter sin fuldtræffer mod Malta. (Arkivfoto)

Pernille Harder havde en godkendt torsdag aften i Viborg.

Det danske kvindelandshold i fodbold bankede Malta med 7-0, og den danske stjerne skrev sig selv ind i historien, da hun scorede til 4-0.

Det var nemlig hendes danske landsholdsmål nummer 66, og det betød, at hun nu kan kalde sig den mest scorende landsholdsspiller nogensinde.

Men hun har ikke tænkt sig at stoppe.

– Det bliver ikke fejret. Jeg skal score endnu flere mål, så der ikke er nogen, der slår den (rekorden, red.), siger Pernille Harder kækt og med et smil på læben til DR1.

Chelsea-spilleren har nu lagt Merete Pedersen bag sig på alletiders topscorerliste på landsholdet. Den tidligere profil scorede 65 mål i rødt og hvidt.

Og selv om Pernille Harder er en beskeden kvinde, som ikke vil fejre sin rekord, så tillod hun sig at glæde sig over den.

– Det var dejligt. Det er en stor rekord at få, og jeg er glad for at være her, hvor fansene er. Det var fantastisk, siger Pernille Harder, der i interviewet måtte overdøve et larmende menneskehav på stadion i Viborg.

Danmark vandt som sagt med 7-0, og flere af målene faldt efter dødbolde.

– Vi straffede dem på hjørnespark og var klart bedre. Det var lige før, vi vandt 8-0, siger Pernille Harder.

Danmark skal i kamp igen i næste uge, hvor Aserbajdsjan venter på udebane i den anden kamp i kvalifikationen til VM i New Zealand og Australien i 2023.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Tænketank vil omlægge SU på kandidatuddannelser til lån

© Sarah Christine Nørgaard/Scanpix Arbejderbevægelsens Erhvervsråd mener, at SU’en på kandidatuddannelser skal omlægges til lån, der kan være rentefrie. (Arkivfoto). Står det til tænketanken Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE-rådet) skal studerende på ... Read more »

EU-lande må selv tage sig af høje energipriser

© Olivier Matthys/Scanpix EU-præsident Charles Michel og stats- og regeringscheferne holdt pause i diskussionerne om energipriser, da de skulle stille op til det såkaldte familiefoto. Sent torsdag aften efter mange ... Read more »

Haitiansk bandeleder truer med at dræbe bortførte amerikanere

© Matias Delacroix/Scanpix På billedet her ses Christian Aid Ministries’ hovedkvarter i Titanyen i Haiti torsdag. 17 missionærer fra foreningen har været bortført siden lørdag. I en video lagt på ... Read more »

Bandemedlemmer dræber turister i skudveksling i Mexico

© Jair Cabrera Torres/Scanpix Siden 2006 har flere end 300.000 mennesker mistet livet i den mexicanske narkokrig. (Arkivfoto) En skudveksling mellem formodede bandemedlemmer har efterladt to udenlandske kvinder døde på ... Read more »

Bramsen: Der har været spekulationer om danskledet mission

© Kenzo Tribouillard/AFP – Det er ikke nogen hemmelighed, at USA ikke ønsker det samme engagement i Mellemøsten som tidligere. Men der blev givet håndslag på det, og der var ... Read more »

Svenske medier: Kendt rapper dræbt af skud i Stockholm

En kendt musiker er ifølge flere svenske medier blevet dræbt af skud sent torsdag aften i Stockholm. Politiet har ikke bekræftet oplysningen, som medierne har fra flere kilder, skriver nyhedsbureauet ... Read more »

Kommuner kritiseres for svigtende tilsyn med Forsvarets forurening

De tre kommuner, der har miljøtilsynet med PFAS-forureningerne på Forsvarets flyvestationer, har fejlet. Det mener miljøordførere for Venstre, Dansk Folkeparti og Enhedslisten. Det skriver Avisen Danmark og Radio4. – Det ... Read more »

FCK halter før Brøndby-møde: Thorup er slet ikke nervøs

© Liselotte Sabroe/Scanpix Peter Ankersen og FC København er inde i en dårlig periode før derbyet mod Brøndby. Tre kampe i træk uden sejr, skader til nøglespillere og en bænk, ... Read more »

79 grønlandske isbjørne er dræbt i nødværge siden 2007

© Nick Cobbing/AFP I Grønland må man kun dræbe isbjørne i nødværge. Det er sket 79 gange siden 2007. (Arkivfoto) Siden 2007 er 79 isbjørne i Grønland blevet dræbt i ... Read more »

Kongresmedlemmer vil have Trumps eksrådgiver dømt for foragt

© Andrew Kelly/Reuters Efter en afstemning i Repræsentanternes Hus torsdag lokal tid er Steve Bannon et skridt nærmere at blive sigtet for at have udvist foragt for Kongressen. (Arkivfoto) Repræsentanternes ... Read more »

Svær exit fra Afghanistan får lande til at foreslå EU-styrke

© Kenzo Tribouillard/AFP Den tyske forsvarsminister, Annegret-Kramp Karrenbauer, præsenterede torsdag sammen med fire andre EU-lande et initiativ om hurtigtudrykkende styrker i EU. Begrundelsen er blandt andet de “seneste begivenheder i ... Read more »

26-årig mand fra Struer har mistet livet i soloulykke

En 26-årig mand fra Struer har natten til fredag mistet livet i en soloulykke nær Vinderup. Det oplyser vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi fredag morgen. – Det ... Read more »

Kvinde dræbt af skud fra filmstjerne under indspilning i USA

© Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix/AFP Sherifkontoret i Santa Fe bekræfter ifølge det amerikanske medie TMZ, at det var skuespilleren Alec Baldwin, der under en filmindspilning torsdag affyrede en rekvisit-pistol med tragiske ... Read more »

Nu starter kampen om de bedste lygtepæle til valgplakaterne

© Henning Bagger/Scanpix Her sættes der plakater op i de eftertragtede lygtepæle ved torvepladsen i Aalborgs midtby ved kommunalvalget i 2017. De kan måske virke lidt gammeldags her i 2021, ... Read more »

Kvinde dræbt af revolverskud under filmindspilning i USA

En kvinde er død, efter at hun blev skudt under indspilningen til en ny film, som Hollywood-stjernen Alec Baldwin medvirker i. – To mennesker blev skudt under indspilningen af en ... Read more »

Brøndby-angriber: Skarpheden manglede

Brøndby havde flere muligheder for at score mod Rangers i Europe League-kampen torsdag i Glasgow, men selv de største chancer formåede det danske hold ikke at udnytte. Det erkender angriber ... Read more »

Appelsinkast knuser forrude på bil på motortrafikvej

Torsdag aften blev der kastet med appelsiner fra en bil i Helsinge samt på en motortrafikvej. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte. En forrude blev knust på en ... Read more »

Dronning Elizabeth tilbragte en nat på hospitalet

Storbritanniens dronning Elizabeth tilbragte en nat på hospitalet fra onsdag til torsdag, hvor hun gennemgik en række undersøgelser. Den 95-årige dronning vendte hjem til Windsor Castle ved middagstid torsdag og ... Read more »

Landstræner hylder ærgerrig målsluger efter rekord

© Bo Amstrup/Scanpix Landsholdsangriberen Signe Bruun var umulig at overse i Danmarks 8-0-sejr over Bosnien. Efter knap 60 minutter kunne Signe Bruun notere sig for fem mål og rekorden for ... Read more »

FCM-træner: Avancement kræver tre sejre i de sidste kampe

© Henning Bagger/Scanpix FC Midtjylland har blot to point efter de første tre kampe i Europa League-gruppespillet. FC Midtjylland gik ind i Europa Leagues gruppespil med en målsætning om at ... Read more »

Rødt kort kostede mest blandt FCK's mange fejl

© Liselotte Sabroe/Scanpix Jess Thorup ærgrer sig over mange fejl i kampen mod Paok. FC København måtte torsdag aften spille 10 mand mod 11 i mere end 80 minutter, og ... Read more »

Bo Henriksen føler sig ramt af uheld i europæiske kampe

© Henning Bagger/Scanpix Bo Henriksen måtte se sig hold spille uafgjort med Røde Stjerne torsdag. Halvvejs i Europa Leagues gruppespil har FC Midtjylland blot hentet to point i tre kampe. ... Read more »

Efter mulige sygdomsfund: Grindsted-borgere undersøges igen

En forskergruppe skal igen se nærmere på Grindsted-borgeres sundhed. Det sker, efter at Region Syddanmark er blevet gjort opmærksom på mulige nye tilfælde af nervesygdommen als. Det skaber tvivl om, ... Read more »

Mesterlige nordmænd ydmyger Mourinhos Roma i kæmpesejr

© Ntb/Reuters José Mourinho havde fundet tophuen frem, da han så sit Roma-hold blive ydmyget i det nordlige Norge. Den italienske storklub Roma og træner José Mourinho kommer formentlig ikke ... Read more »

Utallige fejl koster FCK's ti mand dyrt i europæisk nedtur

© Liselotte Sabroe/Scanpix FC København-målmand Kamil Grabara modtog det røde kort allerede efter otte minutter. Et tidligt rødt kort til målmand Kamil Grabara og masser af tekniske fejl kostede for ... Read more »

Esbjerg slår Rungsteds mestre i vild målfest

© Thomas Sjoerup/Scanpix Esbjerg Energy kom på ret kurs efter tre nederlag i træk. Det var to formsvage hold, der torsdag mødte hinanden i Metal Ligaen. Både Esbjerg Energy og ... Read more »

Dansk kvartet misser bronzemedaljer ved VM i banecykling

Rasmus Lund, Tobias Aagaard, Carl-Frederik Bevort og Mathias Malmberg kommer ikke til at rejse hjem fra VM i banecykling med metal i bagagen. Kvartetten, der repræsenterer Danmark i 4000 meter ... Read more »

Axelsen leverer opvisning mod chanceløs inder

© Claus Fisker/Scanpix Viktor Axelsen er klar til kvartfinalen ved Denmark Open. Viktor Axelsen er helt som ventet klar til kvartfinalen i badmintonturneringen Denmark Open i Odense. Fynboen levede op ... Read more »

Overlæge: Coronapille kan hindre virus i at formere sig

© Merck/Reuters Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) vil i næste uge indlede en løbende evaluering af coronabehandlingsmidlet molnupiravir. (Arkivfoto). Lars Østergaard, der er professor på Aarhus Universitets og ledende overlæge på ... Read more »

Minkaflivning udløste sms-krig mellem ministerier

© Liselotte Sabroe/Scanpix I november sidste år bad Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, flere gange det daværende Miljø- og Fødevareministerium om at tage ansvaret for beslutningen om at aflive alle mink ... Read more »

FAKTA: Radio24syv tabte udbud efter omstridt proces

Radio Loud skifter fra 3. januar navn til 24syv. Det skriver Weekendavisen. Radio Loud vandt i efteråret 2019 udbuddet om en ny dab-kanal. Det skete efter en omstridt proces, der ... Read more »

EU-Parlamentet vil have stoppet pengestrøm fra EU til Polen

© Olivier Hoslet/Scanpix Polens premierminister, Mateusz Morawiecki, fastholdt på vej ind til EU-topmøde, at den polske forfatning i visse tilfælde har forrang over EU-lov. EU-Kommissionen bør standse udbetalingen af EU-midler ... Read more »

Internt slagsmål efter minkaflivning vist frem i Minkkommision

Minkkommissionen fik torsdag et indblik i, hvordan det så ud bag tæppet hos nogle af embedsværkets topembedsmænd i dagene efter, at regeringen havde annonceret, at alle mink skulle aflives. Fem ... Read more »

Anklagere kræver betinget fængselsdom til Benzema

© Franck Fife/AFP Karim Benzema risikerer en betinget fængselsdom. (Arkivfoto) Anklagerne i den igangværende retssag mod blandt andre Karim Benzema mener, at den franske fodboldstjerne skal have en betinget dom ... Read more »

Topembedsmand tror ikke ministre kendte til manglende minklov

De topministre, der 3. november sidste år på et møde i regeringens koordinationsudvalg besluttede at aflive alle danske mink, kunne ikke vide, at der manglede lovgrundlag. I hvert fald ifølge ... Read more »

Anklager: Sigtet bag drab på britisk politiker er med i IS

© Henry Nicholls/Reuters Ali Harbi Ali – manden, der er sigtet for drabet på det britiske parlamentsmedlem David Amess – opfatter sig selv som en person, som er tilknyttet Islamisk ... Read more »

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Fra det nye år er det slut med navnet Radio Loud. Radiokanalen tager navneskift og hedder fra 3. januar i stedet 24syv. Det bekræfter Anders Krab Johansen, der er koncernchef ... Read more »

Klimabevægelse får fri proces i sag mod Lynetteholm

Det gigantiske byggeri af den kunstige ø Lynetteholmen ved København er nu på vej i retten. Transportminister Benny Engelbrecht (S) oplyser til B.T., at foreningen Klimabevægelsen netop har fået tilkendt ... Read more »

OVERBLIK: Vejen til nye ejendomsvurderinger har været lang

De første nye ejendomsvurderinger er torsdag sendt ud, efter at fejlagtige vurderinger og it-knas i over et årti har givet panderynker for boligejere landet over. Læs mere om forløbet her: ... Read more »

Ny tysk samlingsregering ventes indsat først i december

© Ina Fassbender/AFP Socialdemokratiet SPD, miljøpartiet De Grønne og det liberale FDP oplyser torsdag, at de har som mål at få en ny føderal samlingsregering i Tyskland på plads under ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic