Har fått tommel ned hos Tottenham

Vi ser bilder av smilende tenåringer som signerer sin første profesjonelle kontrakt med en toppklubb etter år med blod svette og tårer på akademiet. Brandon Bryan-Waugh har fått beskjed om at han ikke kommer inn i denne kategorien.

18-åringen er halvveis gjennom sin andre sesong i two-year scholarship med Tottenham. Høyrebacken med 21 kamper for Spurs U18 har siktet seg inn mot profesjonell kontrakt, men har ifølge Football-Insiders kilde fått beskjed at det ikke venter en signaturseremoni til sommeren.

LES: ESPN: United-salg knuser verdensrekord

Dette betyr at Bryan-Waugh står fritt til å finne ny klubb, ifølge Football-Insiders kilde jobbes det for å signere kontrakt med ny klubb for 18-åringen i løpet av noen uker. Vi tipper det er nok av klubber som mer enn gjerne åpner porten for en akademispiller fra Englands for tiden 4. beste klubb.

Legende +: KEPA OG DE 10 DYRESTE KEEPERNE GJENNOM TIDENE

News Related

OTHER NEWS

PST får nytt verktøy: Kan lagre ytringer fra åpent nett

SKAL PÅ NETT: Hedvig Moe, assisterende sjef i PST, forklarer hva sikkerhetstjenesten får lov til og ikke lov til etter at regjeringen nå justerer PSTs hjemler. PST får nytt verktøy: ... Read more »

Person kritisk skadd etter frontkollisjon i Ørsta

Politiet melder om trafikkuhell på E39 ved Flyplasskrysset i Hovdebygda fredag morgen. To biler er involvert i en frontkollisjon, skriver Sunnmørsposten. – Den ene personen er foreløpig vurdert kritisk skadd ... Read more »

Jessie Diggins best på Lillehammer – sterk Heidi Weng på 3.-plass

Diggins kunne gå på tidene til de argeste konkurrentene. Tyske Katharina Hennig ledet ganske mye av rennet, men hun holdt ikke helt hjem. Weng gikk et knalløp og ble nummer ... Read more »

VAR-bilder ikke vist på TV: - Jeg skjønner det ikke

VAR-bilder ikke vist på TV: − Jeg skjønner det ikke Fflere at FIFA deler VAR-bildene av en av VMs mest omdiskuterte hendelser med omverdenen. Publisert: 02.12.22 kl. 10:55 Oppdatert: 02.12.22 kl. ... Read more »

Støre får nye statssekretærer

Thoner og Hølleland ble utnevnt som statssekretærer av Kongen i statsråd fredag. Hølleland kommer fra Kunnskapsdepartementet. De to nye statssekretærene erstatter Tale Benedikte Jordbakke og Siri Storstein Hytten, som slutter. ... Read more »

Elabdellaoui på vei til Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt

Elabdellaoui på vei til Bodø – nærmer seg overgang til Bodø/Glimt Se øyeblikket Norge-profilen observeres på flyplassen i videovinduet øverst! Nettavisen vet at Omar Elabdellaoui (30) landet i Bodø fredag ... Read more »

Ikke forvent noen Quantic Dream-filmatiseringer med det første

Ikke forvent noen Quantic Dream-filmatiseringer med det første Hele ideen med Quantic Dream sine spill har vært å gi tilby spilleren en interaktiv film der man kan påvirke handlingen gjennom ... Read more »

Nedslående beskjed for Johannes Høsflot Klæbo

Den norske langrennsløperen Johannes Høsflot Klæbo (26) er uten tvil en våre største stjerner i skisporet. Det beviste han igjen forrige helg på verdenscupen i Ruka. Der stakk Klæbo av ... Read more »

Tretten bru kollapset trolig grunnet dårlig kapasitet på diagonalene

Kommisjonen har ennå ikke kommet helt til bunns i hvorfor Tretten bru kollapset den 15. august, men skriver at foreløpige undersøkelser understøtter den innledende hypotesen om at kollapsen skyldtes brudd ... Read more »

Tysk ekspert vitnet om DNA-jakten i Tengs-saken

Professor Walther Parson under rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha drept 17 år gamle Birgitte Tengs i mai 1995. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Tysk ekspert vitnet ... Read more »

Se oss spille den første timen av The Callisto Protocol i dagens livestream

Se oss spille den første timen av The Callisto Protocol i dagens livestream I dag er en ganske stor dag for spill. ikke bare debuterte Marvel’s Midnight Suns, men det ... Read more »

Fine skussmål til «Høyt» i Storbritannia

«Høyt. En reise i Himalaya» høster svært gode kritikker i Storbritannia, melder forlaget Kagge om boka. Den har et totalopplag pÃ¥ 38 000 eksemplarer i Norge og fikk blant annet fire ... Read more »

Kong Harald i sorg – sender sine dypeste kondolanser

Tidligere denne uken ble det kjent at Jiang Zemin, tidligere president i Kina, er død. Jiang Zemin ble født i 1926 i en landsby øst i landet, sønn av en ... Read more »

Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller

Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller Medier: Omar Elabdellaoui blir Bodø/Glimt-spiller Fotballspiller Omar Elabdellaoui (30) er ifølge TV 2 og Nettavisen enig om en kontrakt med eliteserieklubben Bodø/Glimt. Publisert: 02.12.22 kl. ... Read more »

Mahsa Vahdat har musikken som kampmiddel: – De kan ikke sette en sang i bur

Mahsa Vahdat protesterer mot regimet på sin måte, gjennom musikken. Der synger hun ut – noe hun ikke har lov til i hjemlandet Iran, hvor kvinner ikke får opptre offentlig. ... Read more »

Åpnet riksadvokaten døren for alle?

– Politiet er en etat med relevant erfaring som bør lyttes til. Svært mange politiansatte har erfaringer med at rus i mange sammenhenger har store følger/konsekvenser utover «selvskading», skriver kronikkforfatterne. ... Read more »

Silo revnet på Romerike

Øst politidistrikt meldte om saken rett etter klokka halv elleve fredag formiddag. Siloen ligger i Tretjerndalsveien. – Det startet med en melding om eksplosjon, men det framstår som å være ... Read more »

Bengt Eriksen blir trener for fjerdedivisjonsklubb

NY JOBB: Her er Bengt Eriksen, sportslig leder Bjørn Opdahl (til venstre) og styreleder i JIF fotball Geir Ivar Sæthren (til høyre). Bengt Eriksen blir trener for fjerdedivisjonsklubb Bengt Eriksen ... Read more »

Traileren til «Julestorm» har meldt seg

Nå er regissør Sørensen på banen igjen med «Julestorm», en ny juleserie fra Netflix, der Sørensen også har vært involvert i manusskrivingen – sammen med Lars Saabye Christensen og Jan ... Read more »

Kong Harald med kondolanse til Xi

– På vegne av meg selv og det norske folk sender jeg min dypeste kondolanse, og spør deg om å formidle mine kondolanser og min sympati til hans familie og ... Read more »

Nintendo slipper Pokémon Scarlet/Violet-oppdatering og ber om unnskyldning

Nintendo slipper Pokémon Scarlet/Violet-oppdatering og ber om unnskyldning Selv om Nintendo i utgangspunktet hevdet at de ikke hadde fått noen negativ tilbakemeldinger på den tekniske tilstanden til Pokémon Scarlet/Violet, har ... Read more »

Silo har eksplodert på Romerike

Silo har eksplodert på Romerike To personer får helsehjelp etter at silo eksploderte på Frogner på Romerike fredag formiddag. Publisert: 02.12.22 kl. 10:48 Oppdatert: 02.12.22 kl. 11:00 – Alle i ... Read more »

Kombinert: Westvold Hansen i klar ledelse etter hoppdelen

Gyda Westvold Hansen valgte å hoppe fra en avsats lavere fart enn konkurrentene og smalt til med 101 meter. Hun fikk 134,3 poeng og går ut 12 sekunder foran nærmeste ... Read more »

Hadia Tajik meldte flytting til foreldrene: Stortinget dekket pendlerreiser

Hadia Tajik meldte flytting til foreldrene: Stortinget dekket pendlerreiser Stortingsrepresentant Hadia Tajik (Ap) gikk tidligere år av som statsråd og nestleder i Arbeiderpartiet etter avsløringer om at hun søkte om ... Read more »

Det umenneskelige under lupen i ny politiserie

Det er et av spørsmålene som reiser seg når man ser politiserien «The calling», skapt av David E. Kelley – og delvis regissert av Oscar-vinner Barry Levinson. Politimannen Avraham i ... Read more »

OUS-styret vedtok å legge ned Ullevål sykehus

Styret gjorde vedtaket fredag formiddag, melder NRK. De ansattes representanter stemte imot. De omstridte planene skal nå godkjennes av Helse sør-øst, noe som etter planen skjer 16. desember. Planene som ble ... Read more »

Småsyk Klæbo står over 10-kilometeren i Lillehammer

Johannes Høsflot Klæbo vant jaktstarten i Ruka søndag. Skiforbundet opplyser i en pressemelding at det dreier seg om «murring i halsen» og at det ikke er snakk om corona. Planen ... Read more »

Ge (19) gruet seg til spisepausen når alle tok frem matpakken

ALENE: Ge Zhang (19) kom til Norge som seksåring. Hun har også kjent på utenforskap, som kommer frem i rapporten til Røde Kors. Ge (19) gruet seg til spisepausen når ... Read more »

Top Gear har valgt sine favoritter

Det handler faktisk ikke bare om superbiler når Top Gear deler ut sine priser for 2022, men disse dominerer selvsagt en slik liste. Selv om den trivelige trioen Jeremy Clarkson, ... Read more »

Sikter høyt: Henter inn nok en Liverpool-trener

I oktober takket Michael Beale nei til Premier League-jobb hos Wolverhampton. Treneren ville til verdens tøffeste liga, men det skulle han gjøre med QPR for egen maskin. I overgangen til ... Read more »

Aktor ber om seks måneders fengsel for tiltalt kvinne etter hundeangrep

Påtalemyndigheten mener det er påfallende at den tiltalte kvinnen har hatt fokus på hunden sin og ikke på barnet, skriver NRK. – Et barn blir født hjelpeløst uten mulighet til ... Read more »

Gled deg: Vi låser opp 35 av de mest populære tingene i Fordelssonen

Torsdag 8. desember 2022 fjerner vi låsen på det mest populære innholdet i Fordelssonen slik at du fritt kan laste ned e-bøker, veiledninger og se videoer. Mann ser på dataskjerm ... Read more »

Opplysninger til VG: Drapssiktet på overvåkningsbilde med våpen

ÅSTED: En ung mann ble skutt og drept på Grønland i Oslo natt til søndag. Opplysninger til VG: Drapssiktet på overvåkningsbilde med våpen Få meter fra åstedet på Grønland i ... Read more »

Persona 5 Royal har allerede solgt en million eksemplarer i forbindelse med nylanseringen

Persona 5 Royal har allerede solgt en million eksemplarer i forbindelse med nylanseringen Atlus har hatt enormt stor suksess med å lansere Persona 5 Royal på PC, PS5, Xbox og ... Read more »

Slik blir 2023 på nye Munch

– Munch byr på kunst i verdensklasse som i Munchs Goya, utstillinger av norske, nålevende kunstnere, og sist, men ikke minst er Munch en arena for debatt, konserter og performance, ... Read more »

Arne Scheie havnet i stygg ulykke – hastet til sykehus

Arne Scheie (78) er tidligere sportskommentator på NRK og et kjent ansikt for de fleste nordmenn. 78-åringen jobbet blant annet med Sportsrevyen på NRK i over 40 år, programmet som ... Read more »

Carola om julen: – Folk tror at alt er glamorøst

SLAGERDRONNING: Carola Häggkvist, her på den svenske ELLE-gallaen i Stockholm i vår. Carola om julen: − Folk tror at alt er glamorøst Carola Häggkvist (55) sprer julestemning på turné, men innrømmer ... Read more »

Medier: Elabdellaoui blir Glimt-spiller

TV 2 erfarer at forsvareren signerer kontrakten så fort den obligatoriske medisinske testen er gjennomført. Nettavisen skriver at Elabdellaoui er enig med de gulkledde om en kontrakt. Nettavisen og Avisa ... Read more »

Trine Skei Grande blir ny styreleder for Oslo Museum

Grande tiltrer som styreleder ved nyttår. – Vi er svært glade for at Grande har sagt ja til å lede styret etter Bernt Bull, sier Astri M. Lund, leder i ... Read more »

Elton John til Glastonbury 2023

Elton John vil innta den største scenen, Pyramid Stage, søndag 25. juni, og dette vil utgjøre artistens andre opptreden noensinne på en festival i Storbritannia. Kunngjøringen om konserten kommer like ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network