Här är operationerna som Brad Pitt ska ha gjort: "Ovanligt..."

Brad Pitt närmar sig 60-strecket. Men den tvåfaldiga Oscarsvinnaren tycks inte åldras – något som har fascinerat stjärnans fans i flera år.

Brad Pitt, 59, fyller hela 60 år i vinter. Den 18 december kan han se fram emot att blåsa ut det 60:e ljuset i tårtan. Men något som i många år fått hans fans att häpna är det faktum att han helt enkelt inte ser ut att åldras.

Brad Pitt i Paris i februari 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Brad Pitt ska ha gjort ett ansiktslyft

År 2016, i samma veva som Brad skilde sig från Angelina Jolie, så ska Brad ha gjort Botox, fillers och laserbehandlingar. Han ska dessutom ha gjort ett ansiktslyft. Detta kallades då för ett “skilsmässoansikte”.

Brad Pitt år 2001. Bildkälla:

Brad Pitt år 2007. Bildkälla:

Brad Pitt och Angelina Jolie år 2008. Bildkälla:

Brad Pitt år 2008. Bildkälla:

Brad Pitt år 2023. Är det ett ärr där vid örat? Bildkälla:

En kirurg som Radar Online intervjuade år 2016 var övertygad om att Brad genomgått ett ansiktslyft. Detta då stjärnan hade ärr vid örat som är klassiska för sådana ingrepp.

Är det här ärret som har fått fansen att spekulera? Bildkälla: Stella Pictures.

– Det är ovanligt för män i 50-års åldern att ha så definierad käklinje utan ett lyft, sa kirurgen till Radar Online via Inquisitr då.

Under den här perioden ska Brads vänner även ha sagt åt stjärnan att sluta fixa med sitt ansikte, skrev tidningen vidare.

Bilden på Brad Pitt i GQ chockade omvärlden

År 2020 så chockade Brad Pitt fansen när han dök upp på röda mattan med ett väldigt slätt ansikte.

Brad Pitt år 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

Några reaktioner då löd:

“Är han en vampyr nu?”

“Den här mannen åldras inte!”

“Är Brad Pitt egentligen Benjamin Button?”

“Hur är det möjligt att han är snyggare nu än när han var 20?”

“Brad Pitt är en utomjording. Han åldras inte.”

“Här är till er som undrar hur Brad Pitt fortfarande kan se så ung och het ut – svaret stavas pengar.”

År 2022, när Brad Pitt prydde omslaget av tidningen GQ så började sociala medier att koka av reaktioner. “Det är en vaxstaty av Brad Pitt va?”, skrev en person och andra menade att han plastikopererat sig till oigenkännlighet.

Genom åren har det i amerikansk media spekulerats kring om Brad Pitt skulle ha opererat sin näsa i början av karriären, och nu på senare tid så har det spekulerats kring om Brad har opererat sina ögonlock.

Fansen reagerar på nya bilderna på Brad Pitt 

Så när kändistidningen Celebitchy tidigare i år skrev att Brad Pitt var oigenkännlig på Golden Globe-galan, och skrev att det såg ut som att han opererat sig, så flödade genast reaktionerna från läsarna in.

Brad Pitt 2022. Bildkälla: AP Photo/Lee Jin-man/TT Bild

“Oj han börjar bli omöjlig att känna igen”

“Han har gjort ett stort ansiktslyft och klippt håret. Men för en gångs skull gjorde de ett bra jobb”

“Om man zoomar in på hans ansikte kan man se ett märke vid örat som är misstänkt likt ett ärr från kirurgi. Men det kan självklart vara en väldigt uttöjd åldersfläck”.

Andra menade att Brad Pitt ser ut som vilken 60-åring som helst.

Brad Pitt själv har varken förnekat eller bekräftat uppgifterna och ryktena om att han skulle ha opererat sig.

LÄS MER:

News Related

OTHER NEWS

Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar karriären

Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar karriären Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar sin fotbollskarriär. Det tunga beskedet ges till Expressen. – Jag har försökt göra allt i min makt, men mentalt och fysiskt har jag ... Read more »

Enorma regnmängder i New York – nödläge utlyst

En man i Brooklyn försöker att rensa en dagvattenbrunn i samband med regnovädret. I New York har nödläge utlysts efter det att ett kraftigt regnoväder på fredagen dragit in över ... Read more »

Störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg

Ett elfel har orsakat störningar i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm, rapporterar flera medier. Problemen väntas pågå hela dagen. Elfelet som orsakar stopp i trafiken mellan Hallsberg och Örebro. Texten ... Read more »

Här kan du läsa mer om målvakten Zećira Mušović

Här kan du läsa mer om målvakten i det svenska damlandslaget, Zećira Mušović! Här kan du läsa mer om Zećira Mušovićs ålder, ursprung och partner – det och mycket mer ... Read more »

Gängåklagare trött på snack – alla måste bidra

“En flerfrontshandling” behövs mot gängkriminaliteten. Så skrev åklagaren Lisa dos Santos redan i höstas. Nu måste alla tänka på vad man kan göra, säger hon. Vad kan råda bot på ... Read more »

OFFICIELLT: Romain Gall klar för tyska Rot-Weiß Erfurt

OFFICIELLT: Romain Gall klar för tyska Rot-Weiß Erfurt Romain Gall har skrivit på för Rot-Weiß Erfurt i tyska fjärdeligan. – Jag är otroligt glad över att vara här, säger Gall ... Read more »

Klart med ryssar i Paralympics

Ryska idrottare får delta i Paralympics i Paris. Arkivbild. Ryska idrottare tillåts delta i Paralympics i Paris nästa sommar, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Det beslutade Internationella paralympicskommittén, IPC, vid en kongress ... Read more »

Så slipper du bli ruinerad av svaga kronan

Den svaga svenska kronan gör oss fattigare. Men det går att undvika de värsta kronsmällarna – bara man tänker till. Höstsemester bland prassliga löv hemma i Sverige. Arkivbild. Stanna hemma ... Read more »

Victorias fina återförening med prinsessan Christina

Ett sånt kärt återseende. Kramar och kindpussar inledde Victorias fina återförening med prinsessan Christina. Det var tre förväntansfulla kungligheter som anlände till Östasiatiska museet i Stockholm för att medverka vid ... Read more »

Martin Soneby åtalad för grovt bokföringsbrott

Martin Soneby åtalas för grovt bokföringsbrott. Han skyller på sin ekonomiska rådgivare. Arkivbild. Martin Soneby har åtalats för grovt bokföringsbrott. Det gäller tre miljoner kronor bokförda insättningar som saknar korrekt ... Read more »

Vakter tog svenska fansens Stenson-flagga: ”Stötande”

Vakter tog svenska fansens Stenson-flagga: ”Stötande” ”Make Stenson great again”. Det var texten på en svensk flagga som några fans vecklade ut på läktaren i Rom där Ryder Cup spelas. ... Read more »

Teori: Saturnus ringar kom till i ”nylig” månkrasch

Teori: Saturnus ringar kom till i ”nylig” månkrasch Det är svårt att föreställa sig Saturnus utan sina karaktäristiska ringar. Men hur och när bildades de? Enligt forskarna bakom en ny ... Read more »

Polischef i väst: Har lyckats förhindra gängvåld

Polischef i väst: Har lyckats förhindra gängvåld Det kriminella nätverket Foxtrot verkar på olika sätt i flera delar av Sverige. Erik Nord, chef för polisens utredningsenhet i region Väst, säger ... Read more »

Nya tvångsmedel paradigmskifte för övervakning

Fredrik Bergman Evans, chef för Centrum för rättvisa. Arkivbild. Polis får nu möjlighet att rikta hemliga tvångsmedel mot personer som inte är misstänkta för brott. Det här är ett paradigmskifte ... Read more »

Inga fria val i sikte i Burkina Faso

Ledaren för militärjuntan i Burkina Faso, Ibrahim Traore. Arkivbild. Att hålla val i Burkina Faso är inte en “prioritet” i förhållande till “säkerheten”, meddelade landets militära ledare Ibrahim Traore i ... Read more »

Therese Alshammars nya barnbesked – 6 år efter sonens födsel: ”Välsignad”

Therese Alshammar Therese Alshammar har de två sönerna Fred och Ted. Nu berättar den tidigare simstjärnan om drömmen om att ha fler barn. Ladda ner Hänts nya app här – ... Read more »

Forskare: Folk har tröttnat på att vara solidariska

Forskare: Folk har tröttnat på att vara solidariska Vid krigsutbrottet tog slovakerna emot ukrainare med öppna hjärtan. Nu – ett och ett halvt år senare – har känslorna svalnat. Flyktingar ... Read more »

Åbergs succé fortsätter – historisk seger i debuten

Åbergs succé fortsätter – historisk seger i debuten Ludvig Åberg fortsätter att leverera under Ryder Cup-debuten. Under förmiddagen vann han sin andra foursome-match tillsammans med norrmannen Viktor Hovland. Duon besegrade ... Read more »

Kommun byggde bro – Ica-butik fick slänga massor av mat

Ica-butik drabbades av intäktsbortfall. När Varbergs kommun startade ett brobygge i närheten av Ica Nära Matboden tycktes kunderna försvinna. Butiken blev tvungen att slänga mängder med mat samtidigt som butikschefen ... Read more »

Sjuka summor: Så mycket tjänar TikTok-stjärnan trots att han inte pratar i sina videos

Foto: TikTok Khaby Lame, en av de största influenserna på TikTok, har visat att tystnad är guld. Forbes har avslöjat att innehållsskaparen tjänar hundratusentals dollar per inlägg, trots att han ... Read more »

Analys: Nu blir det strid om Feinsteins senatsplats

Analys: Nu blir det strid om Feinsteins senatsplats I november nästa år skulle Dianne Feinstein avgå som Kaliforniens senator efter 32 år på posten – men hennes död innebär att ... Read more »

C svänger om kärnkraft – ja till fler reaktorer

Centerpartiets partiledare Muharrem Demirok och partisekreterare Karin Ernlund. Partistämman pågår i Örebro i helgen. Centerpartiet svänger om kärnkraften. Begränsningen om att få ha max tio reaktorer i drift i Sverige ... Read more »

Här är låtarna som Toves mördare lyssnade på efter att de dumpat kroppen

I bilen tillbaka efter mordet på Tove lyssnade hennes mördare Maja Hellman och Johanna Leshem Jansson på musik. Natten den 16 oktober 2022 försvann Tove i Vetlanda. En tid senare ... Read more »

19-åring döms till långt fängelsestraff för dödsskjutning i biltunnel

En nedstängd påfart till Södra länken efter skjutningen förra året. En 19-årig man döms till fängelse efter en skjutning i en bil i en av Södra länkens tunnlar i Stockholm ... Read more »

Centern svänger – vill slopa begränsning av kärnkraft

Centern svänger – vill slopa begränsning av kärnkraft Centerpartiets stämma säger ja till att ta bort begränsningen om att ha fler än tio kärnkraftreaktorer i drift i Sverige, rapporterar TT. ... Read more »

Easter egg från Witcher 3 i Cyberpunk 2077 nya DLC

Easter egg från Witcher 3 i Cyberpunk 2077 nya DLC För den uppmärksamma och den som gräver runt i Cyberpunk 2077’s nya expansion Phantom Liberty finns det en gömd liten ... Read more »

Italienska fotbollstoppen om kritiken: ”Inte påläst”

Italienska fotbollstoppen om kritiken: ”Inte påläst” Svenska kaptenen Kosovare Asllani var en av de svenska spelarna som kritiserade att Nations League-matchen mot Italien spelades på arenan Stadio Teofilo Patini i ... Read more »

Vägglusvågen: Frankrike slår till mot blodsugarna

En vägglus som fångades på bild i samband med en lägenhetssanering i Stockholm. Arkivbild. De finns i Paris tunnelbana, på biografer, flygplatser och sjukhus. Blodsugande vägglöss blir allt vanligare i ... Read more »

FN inleder humanitär insats i Nagorno-Karabach

FN inleder humanitär insats i Nagorno-Karabach FN inleder en humanitär insats i Nagorno-Karabach efter oroligheterna den senaste tiden. Det är första gången på runt 30 år som FN engageras i ... Read more »

Beckham tar bladet från munnen: ”Inte hört min sida”

Beckham tar bladet från munnen: ”Inte hört min sida” Trots att David Beckham har stått i rampljuset hela sitt vuxna liv har han sällan kommenterat varken sitt privatliv eller sina ... Read more »
Top List in the World