Halálos lövöldözés volt egy görög hajózási vállalatnál

halálos lövöldözés volt egy görög hajózási vállalatnál

Halálos lövöldözés volt egy görög hajózási vállalatnál

Legalább egy ember meghalt, ketten pedig megsebesültek egy görög hajózási vállalatnál történt lövöldözésben Athénban. A lövöldöző a görög főváros déli külvárosában, Glifádában található cég egy korábbi alkalmazottja volt.

A vállalat tagjaira támadó férfi betört az épületbe, és tüzet nyitott az alkalmazottakra. Még mindig az épületben van – mondta egy rendőrségi tisztviselő.

Elmondása szerint az elhunyt a European Navigation hajózási vállalat tulajdonosának rokona volt.

A rendőrség hivatalosan nem közölte a cég nevét. Az eset után a rendfenntartók az épület körüli terület nagy részét lezárták, a helyszínre tűzoltóautók és mentőautók is érkeztek.

Korábban a görög rendőrség bejelentette, hogy letartóztatták egy anarchista csoport négy tagját, akiknél egy házkutatáskor jelentős mennyiségű robbanóanyagot találtak, alig egy héttel azután, hogy az egyik minisztérium közelében felrobbant egy szerkezet.

A letartóztatottak között van a csoport egy 45 éves, korábban terrorizmusért elítélt vezető tagja, valamint a görög haditengerészet két volt tisztje is. A Kathimerini szerint az ügyet nem terrorizmusként vizsgálják, és nem tudni, hogy van-e köze a múlt szombaton az athéni munkaügyi minisztérium közelében történt robbanáshoz.

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World