Hakkende Juventus snupper pligtsejr over bundhold

Hakkende Juventus snupper pligtsejr over bundhold
© Carlo Hermann/AFP Álvaro Morata scorede til 2-0 og fremtvang et straffespark til allersidst.

Der var tale om en pligtsejr, da Juventus tirsdag aften slog bundholdet Salernitana med 2-0 på udebane i Serie A.

Det var dog ikke en poleret indsats, der sikrede Juventus de tre vigtige point.

Hjemmeholdet stod langt tilbage og gjorde det svært for gæsterne at få noget ud af det ellers store overtag. Undervejs var Salernitana sågar millimeter fra en udligning til 1-1.

Men det lykkedes altså for Massimiliano Allegris tropper at rejse hjem med en sejr, som sørger for, at klubben ikke mister kontakten til de seks bedste hold i tabellen.

Juventus er på syvendepladsen med lige så mange point som Fiorentina på sjettepladsen. Der er 11 point op til Napoli på førstepladsen.

Klubben fra Torino så godt ud fra kampens begyndelse og virkede opsat på at få tingene sat hurtigt på plads mod et svagt spillende hjemmehold.

Det gav pote efter 21 minutter, da Paulo Dybala spillede pingpong med svenske Dejan Kulusevski, inden han fra kanten af feltet trykkede bolden hårdt i mål ved roden af den ene stolpe.

Bare syv minutter senere scorede Giorgio Chiellini efter et frispark, men Moise Kean havde været i offside i situationen, og målet blev annulleret.

Juventus sad på begivenhederne igen i anden halvleg, men det var ikke overbevisende. Salernitana-spillerne var samtidig vågne og klar, når chancerne for modangreb bød sig.

Det skete blandt andet efter 57 minutter, da Luca Ranieri fik en kæmpe chance og kanonerede bolden på stolpen.

Juventus havde svært ved at bryde hjemmeholdets defensiv ned, men efter knap 70 minutter lykkedes det.

Federico Bernardeschi lagde bolden ind til forreste stolpe, hvor Álvaro Morata satte foden på og dirigerede den forbi Salernitanas målmand til 2-0.

Álvaro Morata var også i hovedrollen til allersidst, da han fremtvang et straffespark, som Paulo Dybala sparkede langt over mål.

Tidligere på aftenen vandt Atalanta med Joakim Mæhle på bænken med 4-0 over Venezia, mens Fiorentina slog Sampdoria med 3-1. Hos Sampdoria er Mikkel Damsgaard fortsat helt ude med en skade.

Verona og Cagliari spillede 0-0.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

AaB forlænger med svensker og sender ham på lejeophold

© Martin Sylvest/Scanpix Tim Prica skal i halvanden sæson udvikle sig på østrigsk græs. (Arkivfoto) Den svenske angriber Tim Prica forbliver hos superligaklubben AaB frem til sommeren 2025 efter en ... Read more »

Højtstående talibaner i Norge er anmeldt for krigsforbrydelser

© Torstein Bøe/Scanpix Et medlem af den delegation fra Taliban, som frem til tirsdag er i Norge, er blevet anmeldt til politiet for krigsforbrydelser. Her ses to medlemmer af delegationen ... Read more »

Prinsesse Athena fylder 10 år: Se de skønne billeder

Prins Joachims datter fylder for første gang rundt, når hun bliver 10 år i dag. I den forbindelse har det danske kongehus offentliggjort en række skønne billeder af fødselaren. Prinsesse ... Read more »

Shenmue: The Animation får premiere i næste måned

© Gamereactor Shenmue: The Animation får premiere i næste måned Selvom Shenmue-serien ofte er genstand for hån, så er der fortsat mange der er vokset op med den, og nu ... Read more »

Nu kan du betale for benzinen med nummerpladen

© Leveret af FDM Circle K tankstation Bilister behøver ikke længere huske kort eller kontanter, når de tanker bilen. Som det bare andet land i verden indfører Circle K nemlig ... Read more »

Der er kommet flere ladepunkter til endnu flere elbiler

© Emil Helms/Scanpix Antallet af ladepunkter til elbiler er steget en del i løbet af 2021. (Arkivfoto) Det går stærkt fremad med at på opsat flere ladepunkter til elbiler i ... Read more »

Tyske ledere mødes mandag for at drøfte coronastrategi

Den tyske forbundskansler, Olaf Scholz, skal mødes med lederne af landets 16 delstater mandag for at drøfte coronasituationen. Mødet finder sted, efter at den mere smitsomme omikronvariant har sendt de ... Read more »

Norges statsminister forstår undren over Taliban-besøg

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Norges statsminister, Jonas Gahr Støre, var ikke klar over, Anas Haqqani, lillebror til den af FBI eftersøgte Sirajuddin Haqqani, var med i den delegation fra Taliban, ... Read more »

Sådan slipper du for hold i nakken

© Mathias Bojesen/Scanpix Ifølge overlæge Bo Christensen har op mod 10-20 procent af den danske befolkning ondt i nakken i løbet af et år. (Arkivfoto). Du vågner om morgenen og ... Read more »

Australier erklærer sig skyldig i at have bortført fireårig

© Stringer/Reuters Det vakte stor lettelse i Australien, da fireårige Cleo Smith blev fundet i begyndelsen november efter at have været forsvundet i 18 dage. (Arkivfoto) En mand, der er ... Read more »

Tennisikon fordømmer forbud mod T-shirt-støtte til kineser

Det er ifølge den tidligere verdensstjerne i tennis Martina Navratilova “ynkeligt”, at arrangørerne af Australian Open har nedlagt forbud mod T-shirts til støtte for den kinesiske tennisspiller Peng Shuai. Det ... Read more »

Efter en grå og mild start på ugen venter regn og blæst

© Henning Bagger/Scanpix Fredag kommer der byger, som kan være med slud, fortæller meteorolog Frank Nielsen. (Arkivfoto) Ugen begynder mild og grå med ingen eller kun lidt regn. Men senere ... Read more »

Tausons overkvinde kæmper sig videre ved Australian Open

© Paul Crock/AFP Danielle Collins viste på ny flot fight ved Australian Open, da hun spillede sig videre til kvartfinalerne mod belgiske Elise Mertens. Den 28-årige amerikaner Danielle Collins er ... Read more »

Peru forsøger at redde havfugle fra massivt olieudslip

© Carlos Reyes/AFP Ved feriebyen Ancon nord for Lima arbejder oprydningshold i døgndrift for at inddæmme spredningen af olie. Peru kæmper for at redde snesevis af havfugle, efter at 6000 ... Read more »

Peru forsøger af redde havfugle fra massivt olieudslip

Peru kæmper for at redde snesevis af havfugle, efter at 6000 tønder råolie er flydt ud i havet fra et raffinaderi nær hovedstaden Lima som følge af et vulkanudbrud i ... Read more »

Rygte: EA overvejer at gøre Battlefield 2042 free-to-play

© Gamereactor Rygte: EA overvejer at gøre Battlefield 2042 free-to-play Nu har DICE endelig fremlagt en plan for lanceringen af diverse opdateringer til Battlefield 2042, der forhåbentlig skal forbedre den ... Read more »

WHO: Omikron kan blive slutningen på pandemien i Europa

© Stefan Puchner/Scanpix Coronapandemien, der i de seneste rundt regnet to år har bredt sig over hele verden og kostet millioner af menneskeliv, kan være ved at aftage i Europa, ... Read more »

Norge: Vi stiller meget strenge krav til Taliban

© Torstein Be/AFP To af de 15 udsendinge, der repræsenterer Taliban, på hotel Soria Moria i Oslo søndag. Søndagens møder havde til formål at bryde isen mellem parterne – mandag ... Read more »

Armeniens præsident savner indflydelse og går af

© Handout/AFP Armeniens afgående præsident, Armen Sarkissian, efterlyser forfatningsændringer, der kan give et mere “afbalanceret” politisk miljø i landet. (Arkivfoto) Armeniens præsident, Armen Sarkissian, træder tilbage fra sin post. Det ... Read more »

Dåsemad: Ny kogebog forvandler fiskekonserves til gourmet

Dåsemad er måske ikke ligefrem et udtryk, der hos de fleste mennesker rimer på gourmet eller smagfulde oplevelser. Hvis du siger dåsemad til den almene dansker, vil tankerne nok hurtigt ... Read more »

Den franske modedesigner Thierry Mugler er død - 73 år

© Martin Ouellet-Diotte/AFP Den franske modedesigner Thierry Mugler er død. (Arkivfoto) Den franske modedesigner Thierry Mugler er død søndag. Han blev 73 år. Thierry Mugler var kendt for sine vovede ... Read more »

Rams afværger utroligt Buccaneers-comeback i sidste sekund

Tom Brady og de regerende Super Bowl-mestre fra Tampa Bay Buccaneers får ikke mulighed for at forsvare sidste sæsons titel i NFL. Det står klart, efter at holdet natten til ... Read more »

Sent mål redder Barcelona fra fiasko mod bundhold

© Ander Gillenea/AFP Frenkie de Jong blev helten for FC Barcelona. Det holdt hårdt, men til sidst fik FC Barcelona sikret sejren, da holdet søndag besøgte bundholdet Alaves i La ... Read more »

Milan og Juventus deler i tamt stormøde

© Alberto Pizzoli/AFP Hverken AC Milan eller Juventus kunne for alvor for offensiven i gang. Det virkede som to hold, der var mere fokuseret på ikke at tabe end at ... Read more »

Blå partier blokerer for lavere dagpengesats for nyuddannede

Venstre, Konservative og Liberal Alliance vil blokere for at sænke dagpengebeløbet for nyuddannede – kaldet dimittendsatsen. Det skriver Børsen. Dermed risikerer regeringen ikke at kunne gennemføre en væsentlig del af ... Read more »

Medie: Eriksen og Brentford er enige om kontrakt

© Wolfgang Rattay/Scanpix Christian Eriksen er ifølge medie enig med Brentford om en kontrakt. (Arkivfoto) Den danske fodboldstjerne Christian Eriksen kan snart kalde sig Brentford-spiller. Det erfarer The Athletic. Mediet ... Read more »

FCK sender venstreback til Sverige kort før udløb

© Liselotte Sabroe/Scanpix Pierre Bengtsson skifter til Djurgårdens IF. (Arkivfoto) Den svenske landsholdsspiller Pierre Bengtsson skifter fra FC København til Djurgårdens IF i hjemlandet. Det oplyser FCK på sin hjemmeside. ... Read more »

Drømmetræf sætter Chelsea i gang i London-derby

© Peter Cziborra/Scanpix Hakim Ziyech placerede bolden helt oppe i målhjørnet, da han bragte Chelsea foran 1-0. Hvis Tottenham-spillerne er ved at være træt af at møde Chelsea, er det ... Read more »

Bayern München cruiser sig til pligtsejr i hovedstaden

© Hannibal Hanschke/Reuters Corentin Tolisso sendte bolden i mål to gange i første halvleg, men kun den ene gang talte scoringen. Der var aldrig ret meget tvivl om udfaldet, da ... Read more »

Marie Krarup om Messerschmidt: Han har ikke de store lederevner

© Bo Amstrup/Scanpix Marie Krarup har i formandskampen i Dansk Folkeparti støttet Martin Henriksen. Fremtiden i partiet er uvis for flere medlemmer i Dansk Folkepartis folketingsgruppe, som ikke ser det ... Read more »

Real Madrid afværger sensationelt nederlag i tillægstiden

© Nacho Doce/Reuters Pere Milla har netop bragt Elche foran med 2-0, og Real-spillere ser slukørede til. Real Madrid var mere end tæt på at lide sit første hjemmebanenederlag i ... Read more »

Morten Messerschmidt vil genfinde kritikeres tillid

© Bo Amstrup/Scanpix – Der er blevet sagt ting i den her valgkamp, som ikke er pæne. Det skal vi på den ene side kunne se igennem fingre med, men ... Read more »

Kommentatorer: Udfordringerne står i kø for ny DF-formand

© Bo Amstrup/Scanpix Morten Messerschmidt udtalte efter sejren ved DF’s formandsvalg, at der er plads til alle i partiet og ikke vil være repressalier mod dem, der har kritiseret ham ... Read more »

Mand fængslet for drab på 50-årig samlever i Ebeltoft

En 53-årig mand, der er sigtet for drab på sin 50-årige samlever, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det har en dommer afgjort ved et grundlovsforhør i Retten i Randers ... Read more »

Coronaudbrud tvinger markspiller på mål for Comorerne

© Daniel Beloumou Olomo/AFP Comorerne jubler over tirsdagens sejr over Ghana, der sendte nationen videre i Africa Cup of Nations. Comorerne stiller voldsomt svækket op til mandagens ottendedelsfinale i Africa ... Read more »

Liverpool overlever stormløb og haler ind på City

© Daniel Leal/AFP Joachim Andersen spillede hele kampen for Crystal Palace, der var tæt på en overraskelse. Manchester City har fortsat et pænt forspring i toppen af Premier League, men ... Read more »

BLÅ BOG: Retssag venter nyvalgt DF-formand

© Bo Amstrup/Scanpix Dansk Folkepartis nye formand, Morten Messerschmidt. Morten Messerschmidt er søndag eftermiddag blevet valgt til Dansk Folkepartis nye formand og afløser dermed Kristian Thulesen Dahl. Valget af Morten ... Read more »

Med 60 procent af stemmerne bliver Messerschmidt ny DF-formand

© Bo Amstrup/Scanpix Morten Messerschmidt taler til Dansk Folkeparti’s ekstraordinære årsmøde i Herning søndag. Det blev som ventet en overbevisende sejr for Morten Messerschmidt, der i første runde fik mere ... Read more »

Fransk legende bliver historiens ældste VM-vinder

© Valery Hache/AFP Sebastien Loeb slog Sebastien Ogier med 10.5 sekunder. Den franske rallylegende Sebastien Loeb, der kører for M-Sport Ford, blev søndag historiens ældste vinder af en VM-afdeling i ... Read more »

Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Morten Messerschmidt bliver med mere end 60 procent af stemmerne ny formand for Dansk Folkeparti og skal forsøge at samle partiet og få flere vælgere. Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic