Hæld æg på en tortilla, og du vil blive forbløffet over resultatet

hæld æg på en tortilla, og du vil blive forbløffet over resultatet

Foto: Youtube

En nylig video på YouTube har introduceret en innovativ måde at omdanne den ydmyge tortilla til en kulinarisk fornøjelse.

Videoen, med titlen “Hæld æg på tortillaen, og du vil blive forbløffet over resultatet!”, viser en række lette trin, der lover at løfte din morgenmadsoplevelse til et nyt niveau.

Den første opskrift begynder med at dyppe en tortilla i vand og placere den på en pande. Efter at have blandet æg med salt, sort peber og persille, hældes blandingen over tortillaen på panden. Toppings som mozzarellaost, knust peber, endnu en tortilla, tomatsauce, salami, skiveskåret tomat, spinat og mere ost tilføjes, før det steges i fem minutter på hver side.

Læs også

Dette kan du også gøre

Den anden opskrift involverer at skære tortillacirkler og placere dem i en muffinform, efterfulgt af at tilføje hakkede svampe, gule og røde peberfrugter, grønne løg og en blanding af æg, salt og sort peber. Toppet med revet ost, bages disse tortillakopper til perfektion.

Den tredje opskrift er en tortillabaseret ret, der kan konkurrere med pizza. Den involverer brugen af to tortillaer, fem æg, krydderier, persille, tomat, mozzarellaost, spinat, olivenolie og usaltet smør for at skabe et mundvandende måltid.

Uanset om du leder efter en hurtig morgenmadsmulighed eller en kreativ måde at bruge tortillaer på, tilbyder disse opskrifter en frisk og velsmagende løsning.

Se videoen herunder, der med garanti får din mund til at løbe i vand

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World