Gunilla Persson og datteren dukket aldri opp til den svenske TV-innspillingen. Nå forklarer hun hvorfor

© Instagram (@thegunilla) GAMLA STAN: Siden Hollywoodfruen Gunilla Persson flyttet over Atlanterhavet har det gått lengre og lengre mellom gangene hun har besøkt hjemlandet. Sist hun var i Sverige var i 2019. Gunilla Persson og datteren dukket aldri opp til den svenske TV-innspillingen. Nå forklarer hun hvorfor

I Sverige har TV-programmet «Hide and seek» gjort stor suksess den siste tiden. Programlederne er Joakim og Jonna Lundell, og konseptet går ut på at de to programlederne inviterer 24 kjente fjes til et gammelt slott «for å konkurrere i Sveriges skumleste gjemsel».

Programmet er visstnok meget populært i Sverige, og man kan også se det her til lands på strømmetjenesten Discovery+.

Les også: Gunilla Persson og Anna Anka i tottene på hverandre. Nekter være med på samme program

Alt var klappet og klart for at den tidligere modellen Gunilla Persson (62), som for de aller fleste er kjent gjennom tv-serien Svenske Hollywoodfruer, skulle delta sammen med sin datter Erika (19) denne sesongen, men slik ble det ikke.

Måtte avlyse i siste liten

Nå avslører Hollywood-fruen hvorfor det hele ikke ble noe av.

For litt siden la hun ut et nytt innlegg på sin personlige blogg. Der skriver Persson at hun og datteren skulle satt seg på et fly fra Los Angeles til Sverige.

«På dette tidspunktet skulle Erika og jeg vært på Nobis hotell i Stockholm og ventet på innspillingen av Hide and Seek produsert av ITV og laget av ingen ringere enn Joakim Lundell. Å få møte Jocke og Jonna… Men det skjedde ikke denne gangen. Vi måtte avbryte turen, og jeg trenger kanskje ikke å gå inn på årsakene her.»

Innlegget førte til spekulasjoner i hva grunn til at hun og datteren ikke valgte å bli med på innspillingen av TV-programmet.

Til det svenske kjendisbladet Hänt, åpner Gunilla Persson mer opp.

– Erika hadde forpliktelser ved sitt college som kom opp rett før, som hun ikke kunne droppe. Det var en stor rolle i et skuespill, og jeg ønsket ikke å reise uten henne, da vi ville tilbringe tid i Högsjö. Det hadde blitt for trist for meg å være der uten Erika, sier hun.

Les også: Dette valget endret alt for Hollywood-fruen Maria Montazami

Full stopp for Hollywood-fruer

Svenske Hollywood-fruer rullet og gikk på norske og svenske tv-skjermer helt fra 2009 til 2020, for da var det bråstopp.

Ifølge Aftonbladet hadde seertallene de siste to sesongene sunket noe som gjorde det vanskelig for det svenske produksjonsselskapet å fortsette.

– Det er veldig kjipt, men det kom vel for en dag, sa Maria Montazami, som er en av Hollywoodfruene til avisen.

Gunilla Persson tok også imot beskjeden med tungt hjerte.

– Jeg har vært med siden 2011. Det er mange sesonger, og den har vært en del av livet mitt i mange år. Jeg savner selvfølgelig å filme inn serien. Det er på denne tiden av året vi pleier å gjøre det, sa Persson til Aftonbladet.

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Ineos bekrefter hydrogen-utgave

De har allerede globale ambisjoner med sin kommende 4×4. Nå skal også Ineos bidra til overgangen til hydrogen i bilverden. Mange nordmenn kjenner til Ineos, men da er det to ... Read more »

Nossum om spiseforstyrrelser: – Folk ville fått sjokk over hvor mye godteri vi spiser

© Foto: Beate Oma Dahle BETENKT: Eirik Myhr Nossum er klar på at alle som satser på langrenn må få i seg nok mat. Nossum om spiseforstyrrelser: − Folk ville fått ... Read more »

Test: Tile Pro (2021)

© Tile null Kort sammendrag Tile Pro, Tiles beste sporingsenhet, er et fantastisk godt verktøy for å holde orden på de viktigste tingene dine, enten du benytter Android eller iOS.  ... Read more »

Test: Huawei MateView GT 34

© Truls Steinung null Kort oppsummert Med MateView GT 34 gjør Huawei noe så uvanlig som å tenke litt nytt når det kommer til hva en gaming-skjerm kan være, og ... Read more »

Inga Marte Thorkildsen trer ut av byrådet i Oslo

© (NTB scanpix) Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) forlater byrådet i Oslo etter seks år. Foto: Berit Roald / NTB Inga Marte Thorkildsen trer ut av byrådet i Oslo Thorkildsen ... Read more »

Embetsverket advarte mot Sanners innblanding før valget

© Foto: Tore Kristiansen BUDSJETT-MARSJEN: Tirsdag denne uken bar finansminister Jan Tore Sanner regjeringens statsbudsjett-forslag fra regjeringskvartalet til Stortinget. Nå kan VG avsløre at Sanners embetsverk fryktet det skulle gå ... Read more »

Adele deler angstanfall med lytterne

© Foto: RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA POPAKTUELL: Adele, her på en NBA-kamp i sommer. Adele deler angstanfall med lytterne Én av låtene på Adeles nye plate inneholder ... Read more »

Verket «Til India fra Norge» ble publikums favoritt på Høstutstillingen

Folkets pris på Høstutstillingen deles ut for andre gang, og ved avstemningens siste dag ble det klart at årets publikumsfavoritt er verket til Meera Manjit Kaur.  Hun ble også tildelt ... Read more »

MacBook Pro 14" (2021) er kommet: her er alt vi vet så langt

© Apple null Apple MacBook Pro 14″ (2021) er et av de mest etterlengtede produktene i 2021. Nå som det offisielt er blitt lansert under Apples Unleashed-arrangement 18-oktober, er tiden ... Read more »

Ødegaard kritiseres etter poengtap: – Ulikt ham

Ødegaard kritiseres etter poengtap: – Ulikt ham Innbytter Alexandre Lacazette kom inn for Ødegaard i det 67. minuttet og endte opp med å redde poeng på overtid. Nordmannen startet kampen ... Read more »

Vinterens første snøfall på Østlandet - flere uhell på veiene

© Stian Lysberg Solum (NTB) VINTERLIG: Som varslet kom snøen til Sør-Norge tirsdag morgen. Bildet er fra Nittedal. Vinterens første snøfall på Østlandet – flere uhell på veiene Meteorologene hadde ... Read more »

«25 under 25»: Hva vi snakker om når vi snakker om boligpolitikk

© Foto: Berit Roland / NTB og Privat PRESSET BOLIGMARKED: – Vi må kjempe for andre løsninger som gjør at alle har tilgang til et trygt hjem. Boligmarkedet i dag ... Read more »

147 Nortura-ansatte mister jobben

© Johan Arnt Nesgård (Trønder-Avisa) LEGGER NED TO AVDELINGER: Nortura legger ned en avdeling i Steinkjer og en i Stavanger. 147 Nortura-ansatte mister jobben Det skriver NRK. Nortura har besluttet ... Read more »

Raser mot ny jobb-uniform: - Det er som undertøy

© tiktok.com/@gracie Denne Tik Tik-brukeren er en av dem som har lagt ut video av seg selv i den nye Hooters-uniformen. Raser mot ny jobb-uniform: – Det er som undertøy ... Read more »

ABBA slipper 43 år gammel låt

I et 16 sekunder langt klipp på Tiktok ses Benny og Frida danse til låten, og bandet oppfordrer følgerne til å sende inn filmer som «viser hvordan dere danser gjennom ... Read more »

Nortura sier opp 147 ansatte i Steinkjer og Stavanger

© Leveres av ABC Nyheter Rudshøgda 20201026. Nortura Rudshøgda. Prior. Gilde. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Bakgrunnen for oppsigelsene er et forslag fra selskapets konsernledelse om å legge ned ... Read more »

Forretningsmann dømt til fengsel etter Norfund-svindel

Rettssaken mot mannen kom i kjølvannet av opprullingen i 2020 av at det norske statlige investeringsfondet Norfund ble svindlet for 100 millioner kroner gjennom et digitalt angrep. Trøndelag tingrett dømte ... Read more »

Hjernen bak IS-angrep i Bagdad skal være pågrepet

© (NTB scanpix) Folk samlet seg på åstedet for terrorangrepet i Karrada-distriktet i Bagdad i 2016, der minst 323 mennesker ble drept av en selvmordsbomber og brannen som fulgte. Foto: ... Read more »

Strømproduksjonen over 6 prosent lavere i tredje kvartal

© (NTB scanpix) Mindre vann i magasinene ga betydelig lavere kraftproduksjon i tredje kvartal i år enn i samme periode i fjor, melder SSB. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ... Read more »

Kraftig jordskjelv utenfor kysten av Tyrkia

© Faksimile (AFAD) RYSTET I MORGENTIMENE: Et kraftig jordskjelv fant sted tirsdag morgen utenfor kysten av Tyrkia. Kraftig jordskjelv utenfor kysten av Tyrkia Jordskjelvet ble målt til 6,0 og hadde ... Read more »

Olje- og energiministeren lover tiltak etter rekordhøye strømpriser

© Leveres av ABC Nyheter Den ferske olje- og energiministeren Marte Mjøs Persen (Ap) sier at regjeringen er nødt til å komme med tiltak for å hjelpe dem som sliter ... Read more »

Skaderapport: - Flere kjører med sommerdekk om vinteren

© Leveres av ABC Nyheter Det varierer mye mellom landsdelene når hjulene blir lagt om til vinterføre, viser dekkrapporten til If. Det er en økning på 1,4 prosentpoeng fra vinteren ... Read more »

Nord-Korea prøveskjøt raketter

© (NTB scanpix) Japansk TV meldte tirsdag at Nord-Korea hadde prøveskutt to raketter som landet i havet øst for den koreanske halvøy. Foto: AP / NTB Nord-Korea prøveskjøt raketter Prøveoppskytningen ... Read more »

Snø på Østlandet - flere uhell på veiene - bilister uten vinterdekk bes om å la bilen stå

Snø på Østlandet – flere uhell på veiene – bilister uten vinterdekk bes om å la bilen stå – Det meldes om flere trafikkuhell og avkjøringer over hele Innlandet. Foreløpig ... Read more »

Milliongebyr til Telenor

© Leveres av ABC Nyheter Noen av Telenors kunder i utlandet har lørdag formiddag hatt problemer med blant annet roaming etter et strømbrudd i en av selskapets sentraler. Illustrasjonsfoto: Gorm ... Read more »

Refleksens dag: - Uten refleks har sjåføren bare to sekunder på seg

© Leveres av ABC Nyheter Uten refleks er du først synlig på 25-30 meters avstand når bilen har en fart på 50 kilometer i timen. Med refleks synes du på ... Read more »

Nord-Korea har avfyrt ballistisk missil

© Foto: ANTHONY WALLACE / AFP PÅ TV: En mann ser på TV-sendingen om rakettoppskytingen tirsdag. Den viser gamle bilder av en annen oppskyting. Nord-Korea har avfyrt en rakett fra ... Read more »

Vedum vil fryse lederlønninger i staten

© Leveres av ABC Nyheter Fersk finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier at staten skal bidra til reduserte lønninger blant toppledere. Her sammen med avtroppende finansminister Jan Tore Sanner (H) ... Read more »

Dette skriver avisene om norsk politikk tirsdag 19. oktober

© NTB MANNSTUNGT TOPPLAG: Abdullah Alsabeehg er valgt inn som varaordfører for Ap i Oslo. Partiet får kritikk av Kvinnegruppa Ottar. Dette skriver avisene om norsk politikk tirsdag 19. oktober ... Read more »

Snø på Østlandet: Bilister uten vinterdekk bes om å la bilen stå

© (NTB scanpix) Skjermbilde fra Statens vegvesens webkamera langs E18 ved Lierskogen tirsdag morgen. Foto: Statens vegvesen / NTB Snø på Østlandet: Bilister uten vinterdekk bes om å la bilen ... Read more »

HiPhi X dyttet Taycan ned fra tronen

Tidlig i sommer kunne Human Horizons endelig starte leveringene av HiPhi X i Kina, og i september dyttet den like godt selveste Porsche Taycan ned fra luksus-tronen. Human Horizons er ... Read more »

Leder for politiutdanning om verneutstyr: – Tar sekunder å ta på

© Foto: Hallgeir Vågenes og Politihøgskolen PLIVO-AKSJON: Det var stort politioppbud i Kongsberg da Espen Andersen Bråten drepte fem tilfeldige mennesker onsdag kveld. Her bærer en av dem et skjold, ... Read more »

Snøfall på Østlandet: – Vi oppfordrer til å bruke vinterdekk

Snøfall på Østlandet: − Vi oppfordrer til å bruke vinterdekk Snøen har dalt i store deler av Viken og Innladet i morgentimene. Vegtrafikksentralen oppfordrer til vinterdekk. Publisert: 19.10.21 kl. 06:48 Oppdatert: ... Read more »

Ærlig talt: Erlend Elias (39)

© Paul Weaver UTLADET: Den vanligvis energiske og rett fra levra Erlend Elias avslører at han egentlig er introvert, men må ofte kompensere med å være ekstrovert. Det kan tære ... Read more »

Irak: Hjernen bak dødelig Bagdad-bombe i 2016 pågrepet

© Leveres av ABC Nyheter Folk samlet seg på åstedet for angrepet i Karrada-distriktet i Bagdad i 2016. Foto: Hadi Mizban / AP / NTB Angrepet skjedde i Karrada -distriktet ... Read more »

SV krever norsk støtte til oljestopp i Arktis

– Norge bør støtte opp om initiativet fra EU og bli med på en internasjonal avtale om å stanse olje- og gassutvinningen i Arktis, sier Lars Haltbrekken (SV) til NTB. ... Read more »

Galopperende energipriser på EU-toppmøtets bord

© Leveres av ABC Nyheter Energiprisene i EU øker dramatisk, og EU-toppmøtet denne uken skal drøfte strakstiltak som kontantstøtte fra staten og betalingsutsettelser. Bilder viser et kullkraftverk i Neurath i ... Read more »

Hevder Solskjær er misfornøyd med United-ledelsens valg

© David Klein (Pa Photos) EKSPERT: Alan Shearer mener Manchester United har et midtbaneproblem. Hevder Solskjær er misfornøyd med United-ledelsens valg Manchester United styrket lag bra i sommervinduet og hentet ... Read more »

Vitaminet som kan förebygga hjärt-kärlsjukdomar

© Kurera Tidskrift AB K2 är mest känt som vitaminen som kan stärka skelett och vävnad, men forskning visar att K2 fyller en viktig funktion för blodets koagulation och för ... Read more »

Kjæresten forsvant sporløst da han var 17 år: - Bare en ting som kan redde ham nå

© (Iran Human RIghts) DØMT TIL DØDEN: Arman Abdoali fikk dødsstraff for en forbrytelse han angivelig begikk da han var mindreårig. Kjæresten forsvant sporløst da han var 17 år: – ... Read more »