Google Pixel 6: lanseringsdato, nyheter og alt vi vet så langt

© Google null

Google Pixel 6 – eller i hvert fall Pixel 6 Pro – kan bli den mest spennende Pixel-mobilen på flere år. Den blir uansett langt mer spennende enn den forrige modellen Pixel 5a, som er en grei, men altfor velkjent modell. Google har offisielt avduket disse nye modellene, og de ser akkurat slik ut som lekkasjene forutså: elegante enheter med en visiraktig kamerablokk som deler baksiden i to.

Andre kommende mobiltelefoner

iPhone 13

Samsung Galaxy S22

Huawei P50 (engelsk tekst)

Xiaomi 12 (engelsk tekst)

OnePlus 9T (engelsk tekst)

Det er uansett ikke det eneste interessante ved dem. Det er bekreftet at Google Pixel 6-serien vil få en egenprodusert prosessor fra Google, for første gang. Dette blir en prosessor vi ikke har sett i noen andre mobiltelefoner. Den kalles Google Tensor, og selskapet har skrytt av alt de nye mobilene vil kunne gjøre med dette spesialtilvirkede silikonet. 

Disse mobilene vil også kunne appellere til et bredere publikum, ettersom Pixel 6 i likhet med Pixel 5 trolig vil legge seg i mellomsjiktet, mens Pixel 6 Pro trolig blir en toppmodell (som Pixel 4). Vi vet ennå lite om spesifikasjoner og prisnivå, men vi vil gjerne finne ut av dette.

Det gjenstår trolig ikke lange ventetiden før Google Pixel 6-serien slippes, men lanseringsdatoen er ennå ikke klart. Google har bekreftet at den vil inntreffe «høsten 2021» (altså september, oktober eller november) i USA. Dermed blir den kanskje å se omkring oktober som forgjengeren, muligens sammen med Android 12.

Selv om Google offisielt har delt litt opplysninger, har lekkerne vært aktive når det gjelder Google Pixel 6. Vi snapper hele tiden opp nye opplysninger om enheten. Nedenfor finner du alt vi har samlet opp så langt, inkludert de første offisielle bildene av Pixel 6.

Regn med å få høre mer om Google Pixel 6 de kommende ukene, og vi vil oppdatere denne saken fortløpende – så det er bare å kikke innom igjen.

Latest news

Det seneste fra rykteflommen antyder at vi vil få se en fullkommen avsløring av Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro 13. september – men vi vet ikke om dette faktisk er datoen ennå.

Google Pixel 6: rett på sak

  • Hva er dette? Googles neste toppmobil
  • Når kommer den? Muligens i september 2021
  • Hva vil den koste? Rundt 9000 kroner, trolig mer

Google Pixel 6: lanseringsdato og pris

Lanseringsdatoen for Google Pixel 6 er blitt bekreftet til «høsten 2021» (altså september–november) i USA (3. eller 4. kvartal andre steder).

Et rykte antyder at vi kan vente oss den i oktober, men dette kan fort bli til november dersom prosessorene lar vente på seg. Et annet rykte hevder at den vil dukke opp 13. september – dagen før iPhone 13.

For øyeblikket anser vi en senere dato som mest sannsynlig, med bakgrunn hva Google har gjort tidligere. Oktober er nok den beste gjetningen, men vi vet ennå ikke noe sikkert. 

Når det gjelder prisen, er det enda vanskeligere å komme med noen fornuftige gjetninger. Pixel 3 og Pixel 4 la seg nærmere toppsjiktet, Pixel 5 i mellomsjiktet, og vi vet ikke om Google vil fortsette på det sporet eller sikte oppover igjen. 

For å ha et konkret tall å forholde oss til, kostet Pixel 5 rundt 9500 kroner  ved lansering i Norge, og vi kan fort oppleve det samme prisnivået igjen. Men med tanke på at det også kommer en Pixel 6 Pro-modell, ser vi for oss at den ene modellen legger seg i mellomsjiktet, mens Pro-utgaven nok legger seg blant de dyrere modellene – altså med en langt høyere pris enn Pixel 5.

Selv om vi ennå ikke har noen offisiell pris for noen av modellene, ble maskinvaresjef Rick Osterloh hos Google sitert i Der Spiegel, der han uttalte at Pizxel 6 «hører hjemme i det øvre sjiktet» av mobiltelefoner som et «førsteklasses produkt for massemarkedet». 

Osterloh uttalte imidlertid også at The Pixel 6 Pro «blir dyr». Med tanke på at han sa at Google-modellene de to siste årene (inkludert Pixel 4 og Pixel 5) ikke konkurrerte i flaggskipsegmentet, kan det være Osterloh mener at Pixel 6 og 6 Pro vil bli dyrere enn vi har antatt.

Design og skjerm

Google avduket offisielt Pixel 6 i en rekke Twitter-meldinger tidlig i august. Selskapet bekreftet dermed i bunn og grunn designlekkasjene som har piplet frem i løpet av 2021. 

Her ser dere hvordan Pixel 6 vil bli seende ut:

© Leveres av TechRadar (Image credit: Google)

Som du ser, er det en kamerablokk som er lagt på tvers av hele baksiden, og som stikker litt ut. Man kan velge mellom tre fargevarianter. Bildet over viser både Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Pro-modellen har litt mer rom ovenfor kamerablokken.

Kamerablokken har glansede sølvkanter på Pixel Pro og matte kanter på standardmodellen av Pixel 6. Snur du telefonen, ser du en heldekkende skjerm med et selfiekamera i et midtstilt nålehull. Fronten vises i Twitter-videoen nedenfor. 

Google var sparsomme med skjermspesifikasjonene, men ifølge Marques Brownlee (en YouTuber som har hatt mobilen i hendene) har Pixel 6 Pro en svakt avrundet 120 Hz-skjerm på rundt 6,7″, mens standardutgaven av Pixel 6 har en litt mindre skjerm – en flat variant på 90 Hz.

Material You will be best on #Pixel6.The colors, the camera, the form, and what’s on the screen all work together in a single, fluid experience. (9/13) pic.twitter.com/K6BRF9ZKEYAugust 2, 2021

See more

Ut over det befinner vi oss i landskapet for lekkasjer når det gjelder ytterligere detaljer om designet og skjermen. En kilde hevder at Google Pixel 6 Pro har en avrundet AMOLED-skjerm på 6,67 tommer med målene 163,9 x 75,8 x 8,9 mm (der kamerablokken er på 11,5 mm), i tillegg til to stereohøyttalere.

Vi har ellers fått høre at Pixel 6 Pro kan få QHD-oppløsning, mens Pixel 6 kan få en flat 6,4-tommers skjerm. Den skjermstørrelsen er blitt gjentatt av Jon Prosser (en iherdig og nokså treffsikker lekker), som også peker på at begge modellene kan få OLED. Han hevder at skjermen til Pixel 6 Pro vil bli på 6,71 tommer (noe som stemmer med Brownlees påstand om at den blir på rundt 6,7 tommer).

Kamera og batteri

Da Google offisielt avduket Pixel 6 og Pixel 6 Pro via Twitter tidlig i august, bekreftet selskapet at førstnevnte vi få to kameraer, mens sistnevnte vil få tre – der det ekstra kameraet vil bli en telelinse med 4 x optisk zoom. 

Google bidro ikke selv med flere opplysninger, men Marques Brownlee, som selv har hatt telefonen i hendene, hevder at de to andre objektivene er en hovedlinse og en ultravidvinkel.

Han sa også at Google har byttet til helt nye kamerasensorer – egentlig for første gang siden Pixel 2. Pixel 6 skal også by på en vesentlig videooppgradering fra Pixel 5, takket være den nye brikken (mer om dette nedenfor), som gir økt datakraft til fotograferingen.

© Leveres av TechRadar (Image credit: Google)

Videre har en lekkasje antydet at vi vil få se et hovedkamera på 50 MP med en større sensor enn på Pixel 5, samt et periskopkamera på 8 MP og en ultravidvinkel.

Men en annen lekkasje peker mot at Pixel 5 kan få et hovedkamera på 50 MP og en ultravidvinkel på 12 MP, mens Pixel 6 Pro kanskje vil få begge disse samt et teleobjektiv på 48 MP. Denne kilden hevder dessuten at Pixel 6 får et selfiekamera på 8 MP, mens Pixel 6 Pro vil få et ditto på 12 MP.

Android 12-kode antyder også at både Pixel 6 og Pixel 6 Pro vil få hovedkameraer på 50 MP. 

Kode i Googles kameraapp antyder samtidig at frontkameraet på Pixel 6 kan få støtte for videoopptak i 4K. Det er høyere oppløsning enn man får med de fleste selfiekameraer.

Det er ikke kommet noen offisielle opplysninger om batteriet, men en kilde hevder at Pixel 6 Pro vil få et batteri på 5000 mAh, mens Pixel 6 må nøye seg med et litt mindre. Dette ryktet støttes også av en annen kilde, men her hevdes det dessuten at Pixel 6 får et batteri på 4614 mAh. 

Vi har dessuten hørt det lite overraskende ryktet om at modellene vil støtte trådløs opplading.

De kan få raskere trådløs lading enn Pixel 5, som har 12 W. I koden til Android 12 tyder det på at det kommer en ny trådløs lader, og det nevnes dessuten vifter, noe som kan bidra til at laderen holder seg kjølig mens den pumper ut massevis av energi.

Også den kablede oppladingen kan få en fartsøkning. En kilde peker mot opplading på 33 W, en økning fra 18 W hos Pixel 5. Den laderen vil imidlertid ikke følge med i esken, ettersom Pixel 6 overhodet ikke vil leveres med lader.

Spesifikasjoner og egenskaper

Ved Googles avduking av Pixel 6 og Pixel 6 Pro i august avduket selskapet også Google Tensor – selskapets første spesiallagde prosessor. Teknologigiganten hevdet at den vil forbedre kameraer, talegjenkjennelse og andre egenskaper. Dette gjelder særlig stemmekommandoer, oversettelse, teksting og diktering, samt andre ting enheten skal kunne gjøre.

We made a chip!#Pixel6 is powered by our first ever smartphone SoC: meet Google Tensor(5/13) pic.twitter.com/0Kts53TfqmAugust 2, 2021

See more

Ifølge Brownlee (som har tatt en offisiell kikk på telefonen) gjør Tensor-brikken det mulig for Pixel 6 å dekode stemme og prosessere den på enheten (i stedet for på Googles servere). Det vil i så fall gi raskere respons fra Google Assistant og andre samhandlingsfunksjoner som involverer stemmebruk. 

Hverken Google eller Brownlee har sagt noe særlig om kraften i prosessoren, men ryktene omkring denne brikken vokser i styrke. Vi har hørt at den kan bli på 5 nm. Uansett later den ikke til å ville overgå de beste Android-brikkene når det gjelder ytelse. En kilde hevder at den vil legge seg mellom toppmodellen Snapdragon 888 og den eldre Snapdragon 865 hva ytelse angår.

En annen kilde har gjentatt disse påstandene, og oppgitt at den konkurrerer med kraften til Snapdragon 870. Dette er en kraftig brikke, men den ligger ikke i toppsjiktet. De la til at grafikkortet skal prestere godt under press. 

En melding har antydet at Tensor-brikken faktisk er Samsung Exynos 9855. Denne har det gått rykter om, men den er aldri blitt satt i en telefon. Hvis dette stemmer, vil ytelsen til Pixel 6-modellene legge seg et sted mellom Galaxy S21 og Galaxy S22 (som kommer til neste år). 

Vi har også hørt at Pixel 6 kan få 8 GB RAM og alternativene 128 GB og 256 GB når det gjelder lagringsplassen, mens Pixel 6 Pro får 12 GB RAM og lagringsplass på 128 GB, 256 GB eller 512 GB. Dessuten hevder denne kilden at de to mobilene vil være sikret minimum fem år med programvareoppdateringer. Det er i så fall mye mer enn andre Android-enheter får.

Du kan også vente deg en skjermintegrert fingeravtrykksleser i Google Pixel 6. En sjef i Google postet et bilde (som side er blitt slettet) som viste en telefon med et fingeravtrykk midt på skjermen.

Hiroshi Lockheimer apparently posted (and then deleted) a screenshot from what’s likely the Pixel 6 Pro (the image resolution was 1440×3200.) The phone is connected to Verizon 5G, likely the carrier’s sub-6GHz network. Also shown is the position of the UDFPS.H/T @jspring86az pic.twitter.com/Pessh7RvNVAugust 24, 2021

See more

Ut over det har koden til Android 12 også gitt oss to hint om denne egenskapen

Pixel 6-serien vil naturligvis kjøre nevnte Android 12, og vi vet allerede at den vil kunne skilte med et helt nytt visuelt design, sammen med et sterkere fokus på personvern og sikkerhet. Det omfatter også maskinvaren. Google har opplyst at Pixel 6 er bygget med flere maskinvaremessige sikkerhetslag enn noen annen mobiltelefon.

En lekkasje antyder dessuten at Pixel 6 kan få en redesignet versjon av Google Translate som skal være enklere å styre enhendig.

Endelig har vi hørt at Pixel 6 kan få UWB (ultrabredbåndteknologi). Dette er kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som gjør at enheter kan snakke med hverandre når de er i nærheten av hverandre. Dette kan være nyttig når det gjelder lokasjonssporing. Kanskje Pixel 6 vil få noen nye funksjoner knyttet til dette.

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Nu ska svenska startups få hjälp över ”dödens dal”

Projekt lanseras nationellt för att hjälpa startup-bolag att gå från idé till serietillverkning av produkter. © Unsplash När startup-bolag ska gå från idé eller prototyp till industriproduktion uppstår inte sällan ... Read more »

Dystert vid asiatiska börser

© Mark Schiefelbein/AP/TT Amerikanska myndigheter, med hänvisning till säkerhetsrisker, har förbjudit den kinesiska telekomjätten China Telecom att verka i USA. Arkivbild. Efter gårdagens kraftiga uppgång ägnade sig investerare vid Tokyobörsen ... Read more »

"Både jag och andra i organisationen behöver rannsaka sig"

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Sex matcher kvar på säsongen. Örebro SK ligger näst sist och har tio poäng upp till kvalplats. – Både jag själv och andra i organisationen behöver ... Read more »

Familjens hjärtskärande ord om sorgen efter Einár: ”Nils vi älskar dig så mycket”

För drygt en vecka sedan kom det tragiska beskedet att populära rapparen Einár har skjutits till döds. Stjärnan blev bara 19 år gammal. Nu bryter hans mamma tystnaden för första ... Read more »

Frigir bilder av de savnede i Kvam

© Foto: Privat SAVNET: Ruth Wathne (68) og Nils Johan Bårdsen (72) og Kjell Arne Pedersen (64) Frigir bilder av de savnede i Kvam Politiet frigir bilder av de tre ... Read more »

Dette er de savnede i Kvam

© Privat SAVNET: Hunden Leo var også om bord i båten, melder politiet. Dette er de savnede i Kvam – Det er blitt mørkt, og vi avslutter tiltakene for dagen. ... Read more »

Volvo Cars ägare har bolag i skatteparadis

Tre bolag i Volvo Cars-ägaren Geelys koncern ägs via skatteparadis, avslöjar SVT. Bland annat är Volvo och Geelys systerföretag Geely Automobile Holdings – börsnoterat i Hongkong – registrerat i skatteparadiset ... Read more »

Fästmön: ”Julian skulle inte överleva utlämning”

© Tillhandahålls av Omni Julian Assanges fysiska och psykiska tillstånd är illa, enligt hans fästmö Stella Moris som i veckan besökte Wikileaksgrundaren i högsäkerhetsfängelset Belmarsh Prison, rapporterar AFP. – Jag ... Read more »

Forskare: Ökade klyftorna bakom Sveriges resultat

© Tillhandahålls av Omni Kraftigt ökade klyftor är en av huvudorsakerna till att Sverige har högre barnfattigdom än de nordiska grannländerna. Det säger Carina Mood, professor i sociologi vid Stockholms ... Read more »

Electrolux halverar vinst – men prickar förväntningar

© Tillhandahålls av Omni Electrolux halverar rörelseresultat på årsbasis men rapporterar i linje med analytikernas förväntningar för tredje kvartalet. ”Begränsningar i leveranskedjan, främst vad gäller tillgången på elektroniska komponenter påverkade ... Read more »

Peab räknar med stigande byggkostnader

© Johan Nilsson/TT Bygg- och anlägggningsföretaget Peab har släppt delårssiffror. Arkivbild. Byggföretaget Peab varnar nu för ökade byggkostnader kopplade till stigande material- och energipriser. I delårsrapporten för tredje kvartalet lyfts ... Read more »

Melder om intern krangel under Solskjærs oppvaskmøte med United-spillerne

© Martin Rickett (Pa Photos) UNDER PRESS: Manchesteer United-manager Ole Gunnar Solskjær lever farlig. Melder om intern krangel under Solskjærs oppvaskmøte med United-spillerne Ole Gunnar Solskjærs jobb som manager i ... Read more »

– Coronaviruset Kina-OLs største utfordring

© Leveres av ABC Nyheter Kina forbereder seg til OL i februar under strenge coronatiltak. Foto: (AP /Andy Wong / NTB Millioner av mennesker i Kina er bedt om å ... Read more »

Dette skriver avisene om politikk onsdag 27. oktober

© Bjørn Sigurdsøn (NTB) DEN GANG DA: Tidligere statsminister Jens Stoltenberg (til venstre) og tidligere statsminister og stortingspresident Thorbjørn Jagland i hyggelig passiar i 2009. Dette skriver avisene om politikk ... Read more »

”Ska titta på alla former av adoptionsförmedling”

© Tillhandahålls av Omni I morgon tillsätter regeringen en utredning gällande Sveriges internationella adoptionsverksamhet. Bland annat ska adoptioner till Sverige från Kina och Chile granskas. – Utredningen ska titta på ... Read more »

Marginell vinstökning för Swedish Match

© Janerik Henriksson/TT Swedish Match har presenterat delårssiffror. Arkivbild. Tobaksbolaget Swedish Match redovisar en vinst före skatt på 1 987 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst ... Read more »

Komponentbrist slår mot Electrolux

© Henrik Montgomery/TT Electrolux, tillverkare av vitvaror och hushållsapparater, har släppt delårssiffror. Arkivbild. Electrolux brottas med brist på elektroniska komponenter, enligt vitvarutillverkarens rapport för tredje kvartalet. Och de väntas hålla ... Read more »

Näringslivet varnar för ”flaskhalsar” i ekonomin

© Tillhandahålls av Omni Ekonomin är inne i en tydlig återhämtning efter pandemin, men det finns flaskhalsproblem. Det säger chefekonomen Jonas Frycklund till Direkt efter att Svenskt Näringsliv släppt en ... Read more »

Iversen reagerer på fremstilling av langrenn: – Får litt mer dritt enn det vi fortjener

© Foto: Terje Pedersen UENIG: Ole Morten Iversen er ikke enig i måten langrenn blir fremstilt med tanke på spiseforstyrrelser. Her er landslagstreneren på en økt med Therese Johaug. Iversen ... Read more »

Trettebergstuen om spiseforstyrrelser i langrenn: – Sjokkerende og rystende

© (NTB scanpix) Anette Trettebergstuen lover samarbeid med idrettsbevegelsen for å sikre en sunn og trygg idrett. Foto: Vidar Ruud / NTB Trettebergstuen om spiseforstyrrelser i langrenn: – Sjokkerende og ... Read more »

Svenska adoptioner ska granskas

© Anders Wiklund/TT Socialminister Lena Hallengren (S tillsätter nu den tidigare utlovade utredningen om internationella adoptioner efter avslöjanden om missförhållanden vid adoptioner från Chile på 1970-talet. Arkivbild. Riksdagen har krävt ... Read more »

”Inte självklart att mordet på Einár följs av hämnd”

© Tillhandahålls av Omni Det är inte självklart att mordet på Nils ”Einár” Grönberg kommer att följas av hämndaktioner. Det säger SVT-journalisten Diamant Salihu, som bevakat gängkonflikterna i Stockholm, till ... Read more »

PFU skal behandle Trond Giske-klage mot fem aviser

© Beate Oma Dahle (NTB) TIL BEHANDLING: Trond Giskes sak skal opp til vurdering. Her på valgkampshow i Kolstadparken under Arbeiderpartiet sin valgkampturne i Trøndelag. PFU skal behandle Trond Giske-klage ... Read more »

Vinstlyft för Lyko

© Gustaf Månsson/SvD/TT Rickard Lyko, vd och son till grundarna av näthandeln Lyko. Arkivbild. Hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko fortsätter att öka vinsten även efter att coronapandemins restriktioner har lättats. Bolaget ... Read more »

Grön omställning och höga energipriser splittrar EU-länderna

Ministrarna kom, sågs och kunde konstatera att de har ganska olika syn på hur de höga energipriserna i EU-länderna ska tacklas. © Janerik Henriksson/TT – Meningarna är lika skilda efter ... Read more »

Sämre än väntat för Kindred

© Fabio Ferrari/AP/TT Spelbolaget Kindred som bland annat erbjuder spel på fotbollsmatcher har presenterat delårssiffror. Spelbolaget Kindred redovisar en vinst före skatt på 71,8 miljoner pund för tredje kvartalet 2021. ... Read more »

Fotballstjernen Carli Lloyd tok farvel

© (NTB scanpix) USA-veteranen Carli Lloyd (39) takket av som spiller for USAs kvinner. Foto: Andy Clayton-King / AP / NTB Fotballstjernen Carli Lloyd tok farvel – Det har vært ... Read more »

Kan vinne nesten 10 millioner kroner i finalen av storturnering: - Kan sikre fremtiden min økonomisk

© Annika Byrde KLAR FOR FINALE: Marthin Hamlet er klar for PFL-finale onsdag. Kan vinne nesten 10 millioner kroner i finalen av storturnering: – Kan sikre fremtiden min økonomisk – ... Read more »

Uppåt för mediekoncernen Schibsted

© Håkon Mosvold Larsen/NTB/TT Mediekoncernen Schibsted äger bland annat norska VG och Aftenposten. Arkivbild. Den norska mediekoncernen Schibsted, som bland annat äger Svenska Dagbladet och Aftonbladet, redovisar ett resultat på ... Read more »

Enbart ny teknik räddar inte klimatet

© Fredrik Sandberg/TT Bort med allt fossilt, och in med ny teknik. Ändå, det räcker inte, enligt forskare. Arkivbild. Vi måste ändra våra beteenden för att klimatmålen ska nås. Enbart ... Read more »

Första hemmasegern för nykomlingen Seattle

© Ted S. Warren/AP/TT Seattle tog sin första hemmaseger. Seattle Kracken har tagit sin första hemmaseger i NHL. Montreal besegrades med klara 5–1. Nykomlingen Seattle kom från en tuff period, ... Read more »

SMHI inför nya varningar – byter siffror mot färger

© Tillhandahålls av Omni SMHI har lanserat ett nytt system som ska vädervarningarna mer begripliga. De nuvarande varningarna klass 1, 2 och 3 byts ut mot gul, orange och röd ... Read more »

De unge er mest opptatt av klimaet

© Leveres av ABC Nyheter Klimabrølet på Eidsvolls plass tidligere i år. Foto: Ali Zare / NTB Klimabarometeret er en årlig undersøkelse uført av analysefirmaet Kantar siden 2009, melder NRK. ... Read more »

Utredning ska undersöka adoptioner till Sverige

© Tillhandahålls av Omni I dag presenterar regeringen vem som ska utreda hur Sverige har skött adoptioner genom åren. Vilka direktiv utredningen får presenteras också. Bakgrunden till utredningen är uppgifter från ... Read more »

USA överklagar brittisk dom – vill få Assange utlämnad

© Tillhandahålls av Omni Nu inleds förhandlingarna om Julian Assanges framtid i Storbritanniens högsta domstol, rapporterar AFP. USA:s regering kommer under dagen att överklaga ett brittiskt domstolsbeslut om att hindra ... Read more »

Cementas kamp mot klockan – trappar upp sprängningar

© Tillhandahålls av Omni Cementa har trappat upp sprängningarna inför att bolagets tillstånd löper ut den 31 oktober, rapporterar DN. Företagets fabrikschef i Slite, Matilda Hoffstedt, säger att bollen ligger ... Read more »

Dronning Elizabeth tilbake: - Ikke råd til et tillitsbrudd

© Foto: Frank Augstein / AP / NTB 95 ÅR: Dronning Elizabeth stråler ved offisielle anledninger og er ved svært god helse. Dronning Elizabeth (95) følger legens råd og tar ... Read more »

Zuccarello med nettkjenning da Wild slo Canucks

© (NTB scanpix) Mats Zuccarello etter å ha scoret kampens første mål mot Vancouver. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB Zuccarello med nettkjenning da Wild ... Read more »

Denne bilen kan krabbe sidelengs!

Angst for lukeparkering? Hils på bilen som kan kjøre sidelengs! Mange sier at de gamle og manuelle bilene var best, og de har et poeng når det kommer til holdbarhet. ... Read more »

Intuicells system – ”Så nära hjärnan man kan komma”

Det mesta vi trott oss veta om hur hjärnan fungerar stämmer inte. Det innebär att grundpremissen som modern artificiell intelligens är byggd på är felaktig. Det här menar startupen Intuicell ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic