Goedemorgen Nederland begint met nieuws over Bert Huisjes

goedemorgen nederland begint met nieuws over bert huisjes

Goedemorgen Nederland begint met nieuws over Bert Huisjes

Het televisieprogramma Goedemorgen Nederland van Omroep WNL trapte donderdag af met het nieuws over WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes. Het AD publiceerde woensdagmiddag een verhaal waarin (oud-)medewerkers negatieve ervaringen met Huisjes deelden. Zij stellen dat Huisjes moet vertrekken door de “angstcultuur” die zij hebben ervaren.

Het presentatieteam stond heel kort stil bij het verhaal in het AD. “We zijn een nieuwsprogramma, maar nu zijn we daar zelf onderdeel van”, stelde presentator Tanja Kok. Daarna gaf ze een samenvatting van het AD-verhaal en de reactie van Huisjes, die zegt dat het hem spijt. De Raad van Toezicht van WNL stelde in een reactie op het AD-verhaal zich “gelukkig te prijzen” met Huisjes.

Kok en haar mede-presentatoren gingen verder niet op het verhaal in. Ook zeiden zij niet of zij zelf negatieve ervaringen met Huisjes hebben gehad.

Voor de publicatie sprak het AD met 25 betrokkenen. In het artikel wordt gesproken van een “angstcultuur” en ook zou Huisjes zich schuldig hebben gemaakt aan manipulatief gedrag en zwangerschapsdiscriminatie.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World