Godt nyt til danske elbilister: Nu bliver det enklere

godt nyt til danske elbilister: nu bliver det enklere

Foto: Shutterstock.com

Circle K vil gerne cementere sin position på markedet, når det kommer til lynladestandere, da danskerne har et voksende behov for hurtig og pålidelig opladning, og dette skal Autocharge være med til at bidrage til.

Det skriver brændstofkæden i en pressemeddelelse.

Læs også

Med den nye funktion skal bilen blot registres og et betalingskort tilmeldes i Circle K Charge appen. Efter du ved første tankning har bekræftet sted og ladeplads, så bilen genkendes fremadrettet, så behøver du blot, at sætte kablet i bilen næste gang du tanker strøm. Opladningsmulighederne er nemme og fleksible, for du betaler kun for den el, du tanker – der er ingen krav om at binding til et dyrt abonnement.

Udover den enklere opladning og den hidtidige information, om ladestandernes tilgængelighed, effekt og ledighed – bliver det nu også muligt at se batteristatus på de biler, der oplader ved ladestanderne i appen. Det betyder, at man allerede i bilen ved, hvordan tilgængeligheden ser ud, og kan estimere, hvor lang en eventuel ventetid kan være.

”Opladning af elbil skal være nemt, derfor er vi rigtig glade for den nye Autocharge funktion i vores Circle K Charge-app, da vi gerne vil give vores kunder de bedste og nemmeste løsninger. Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere i Danmark, og den position vil vi udbygge over de næste år,” siger Sisse Follmann, der er produktchef for El hos Circle K.

Læs også

Autocharge kan benyttes på alle Circle K’s 270 lynladepladser landet over. I Circle K Charge appen er de markeret med et A.  Autocharge fungerer for cirka 75 % af de bilmærker, der kører på vejene og listen opdateres løbende, når nye bilmærker kommer på markedet. For at komme i gang skal man registrere sin bil i Circle K Charge-appen, og der kan man også se, om ens bil understøttes af Autocharge eller ej. Hvis din bil ikke understøttes af Autocharge, kan man fortsat lade på alle Circle K’s ladestandere ved at benytte app, kortbetaling eller ladebrik.

Autocharge har været testet i Sverige siden september med rigtig flotte resultater og kunderne har ratet oplevelsen mellem 9,2-9,8 på en skala fra 1 til 10. Autocharge lanceres nu i hele Skandinavien herunder i Danmark.

Circle K har en klar vision for fremtiden, og siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen, og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet. Circle K’s ladestandere er nogle af de mest kraftfulde herhjemme med en effekt på 300 kW. Det betyder, at en elbil kan oplades på 20-30 minutter. Hos andre operatører, som typisk benytter 150 kW opladere, kan det tage dobbelt så lang tid, mens en almindelig fortovslader på 11-22 kW skal bruge flere timer.

    Download Circle K Charge-appen

    Indtast bilmærke og model for at se, om din bil understøttes af Autocharge eller ej.

    Registrer bilen og tilmeld et betalingskort i Circle K Charge-appen.

    Første gang du benytter autocharge ved en Circle K lynladestander skal du bekræfte sted og ladeplads, så bilen genkendes fremadrettet, så behøver du blot at sætte kablet i bilen næste gang du tanker strøm.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World