Frostvejr spolerer AB's hjemmebanefordel i pokalkamp

frostvejr spolerer ab's hjemmebanefordel i pokalkamp

Der bliver ikke mere fodbold på Gladsaxe Stadion på denne side af nytår. (Arkivfoto).

Det kolde vintervejr får nu konsekvenser for fodboldklubben AB, der til daglig optræder i den tredjebedste række, 2. division.

Gladsaxe Kommune har besluttet at lukke holdets hjemmebane, Gladsaxe Stadion, for resten af kalenderåret. Det betyder, at AB skal finde et nyt sted at spille sin “hjemmekamp” mod FC Nordsjælland i DBU Pokalen 9. december.

– Denne beslutning er truffet med henblik på spillernes sikkerhed og for at bevare banens kvalitet til genoptagelse af fodboldsæsonen i marts 2024.

– Den frosne bane giver nogle udfordringer, der kræver omfattende vedligeholdelse og banevarme, hvilket er afgørende for at sikre optimale spilleforhold. Derfor vil Gladsaxe Stadion forblive lukket indtil 2024, skriver AB på sin hjemmeside.

Hjemmekampen mod FC Nordsjælland er en returkamp i pokalturneringens kvartfinaler. Det første opgør spilles på Right to Dream Park i Farum 6. december.

Pokalkampene er AB’s sidste opgaver i år. 2. division gik på vinterferie i sidste weekend med Gladsaxe-klubben på en aktuel sjetteplads.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World