Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og

Asia's Tech News Daily

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og

GAMLE LOGEN / OSLO (Nettavisen): Fredag kveld fyltes Gamle Logen i Oslo til randen av influensere og kjente fjes, alle spente på om de ville stikke av med en av årets Vixen-priser.

Finalistene konkurrerer i hele 16 kategorier, innen alt fra mat og reise til underholdning og mote. Men før det ble kjent hvem som stakk av med de prestisjetunge prisene, var det duket for en stjernespekket rød løper inne i festlokalet.

Overrasket på rød løper

En av de som kanskje overrasket mest på den røde løperen, var «Debatten»-programleder Fredrik Solvang. Han har også tidligere vært nominert til Vixen, men aldri vært til stede under selve utdelingen.

Solvang er i år nominert i kategorien «Årets sterke mening», og var selv noe overrasket over at han faktisk dukket opp på den røde løperen på den stjernespekkede kjendisfesten.

– Det er sjokkerende for meg, og, sa han til Nettavisen om sitt eget oppmøte.

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen FAMILIEARRANGEMENT: Fredrik Solvang hadde med seg nevøen på den røde løperen. FAMILIEARRANGEMENT: Fredrik Solvang hadde med seg nevøen på den røde løperen. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Videre la han til at han var til stede fordi han er nominert, og at det tross alt er høflig og riktig å dukke opp da.

Med seg på den røde løperen hadde Solvang nevøen Jonas, som trolig har hatt en liten finger med i spillet hva gjelder hvorfor Solvang dukket opp i år.

– Jeg har nok presset ham litt, sa nevøen og lo.

Se hele intervjuet med Solvang i videoen øverst i saken!

Konfrontert med anklager

Ekteparet Monica og Chris Nyhus var blant de første som dukket opp på den røde løperen, og de la ikke skjul på at de gledet seg til en fest.

– Det er gøy å være her. Det er alltid litt nervepirrende, vi er ikke så vant til denne røde løperen, men det er gøy å være sosial, sa Monica Nyhus til Nettavisen om kveldens fest.

På den røde løperen ble ekteparet også konfrontert med anklagene de har fått kastet etter seg den siste tiden, der de blant annet har blitt beskyldt for å kjøpe følgere. Dette nektet de begge hardnakket for. Se hva de sa om saken i videoen:

Vixen-debut

Leah Isadora Behn er bare 16 år gammel, men har allerede rukket å gjøre det stort som influenser.

I år er hun nominert til sin første Vixen-pris, innen kategorien «Årets influenser: Beauty». På den røde løperen dukket hun opp i et elegant antrekk, og la ikke skjul på at hun var spent:

– Jeg er veldig spent og nervøs, og gleder meg, sa hun til Nettavisen.

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på den røde løperen. DEBUT: Leah Isadora Behn strålte på den røde løperen. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Med seg på utdelingen hadde Leah Isadora Behn mamma, prinsesse Märtha Louse, men hun var derimot ikke med på den røde løperen.

– Jeg tok med mamma fordi jeg måtte ha med en voksen, og jeg må ha mamma bak meg, sier 16-åringen, og la til at hun hadde satt moren i arbeid for kvelden. Se videoen under for å høre hva prinsessens jobb er!

Alene på rød løper

Også Liva Ingebrigtsen var på plass før kveldens prisutdeling. Hun var blant dem som var nominert i en av de gjeveste prisene – nemlig «Folkets favoritt».

Overfor Nettavisen legger hun ikke skjul på at det er stas.

– Jeg ble så overrasket da jeg så det. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg synes det er så sykt, sa hun, og la til at hun ikke hadde forberedt noen takketale.

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen I SJOKK: Liva Ingebrigtsen hadde ikke forberedt noen takketale, ettersom hun var i sjokk over nominasjonen. I SJOKK: Liva Ingebrigtsen hadde ikke forberedt noen takketale, ettersom hun var i sjokk over nominasjonen. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Ingebrigtsen hadde for anledningen barnefri, og det var ektemannen, Henrik Ingebrigtsen, som var hjemme med barna.

– Henrik er hjemme med ungene, for han reiser på treningsleir på søndag og blir borte i fire uker. Så han prioriterte litt tid med jentene før han drar, fortalte kona.

Overrasket i karakter

Komiker Odd Magnus Williamson var blant de største overraskelsene på den røde løperen. Han dukket nemlig opp i karakter, som «Tina» – kjent fra «Tina og Bettina».

Overfor Nettavisen fortalte «Tina» at det var hun som startet med videoblogg «back in the days», og at hun derfor skulle motta en ærespris i kveld.

Williamsons kone, la overfor Nettavisen ikke skjul på at hun ble satt ut av ektemannens stunt. Se hva hun sa om overraskelsen og få samtidig en oppdatering på hva ståa er mellom «Tina» og «Bettina» – spilt av Henrik Thodesen, i videoen under:

Delte gladnyhet

David Eriksen var også på kveldens fest, og hadde med seg både kjæresten og datteren. De kunne på den røde løperen avsløre en nyhet som trolig får fansen til å juble.

Familien kunne nemlig dele at det kommer en ny sesong av realityserien som fikk det norske folk til å benke seg ned foran skjermene tidligere i år, «Alle elsker David».

– Det blir ny sesong, ja. Vi får kanskje ikke lov til å si det, men det kommer en ny sesong, fortalte Eriksen til Nettavisen.

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen SUKSESS: Familien Eriksen kunne avsløre en gladnyhet på den røde løperen. SUKSESS: Familien Eriksen kunne avsløre en gladnyhet på den røde løperen. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Se bilder fra den røde løperen under:

Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Naina Helén Jåma / NTB
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen
Fredrik Solvang overrasket på kjendisfest: – Jeg er sjokkert, jeg og
© Leveres av Nettavisen

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Glädjebeskedet: Marie Göranzon gör comeback i ”Malou efter tio” efter sjukdom

Här gör Marie Göranzon efterlängtad comeback i rampljuset. Den frispråkiga skådespelaren är tillbaka i populära TV4-panelen efter sjukdom. Marie Göranzon, 79, är för de allra flesta känd för sina många ... Read more »

Tre män åtalas för stora klanbråket i Lund

© Tillhandahålls av Omni Tre unga män åtalas för klanslagsmålet i Lund i september, rapporterar Kvällsposten. En 23-årig man misstänks för grovt vapenbrott för att ha burit en skarpladdad pistol. ... Read more »

Klassekampen får fortsatt mest i pressestøtte

© null VINNER: Redaktør Mari Skurdal i Klassekampen kan gni seg i hendene over produksjonstilskuddet. Foto: Heiko Junge / NTB Klassekampen får fortsatt mest i pressestøtte Støtten har økt med ... Read more »

IOC: – Har hatt nytt møte med Peng

© (NTB scanpix) Peng Shuai. Foto: Andy Brownbill / AP / NTB IOC: – Har hatt nytt møte med Peng Det kunngjør IOC på sitt nettsted etter å ha hatt ... Read more »

UKENS KAKE: Så enkelt lager du en knallgod dessert av epler

© Leveres av Apéritif.no Flambering overfører smakselementer fra brennevinet til retten. I dette tilfellet er det røyk og vanilje fra whiskyen til eplene.  Summen av dette skaper en herlig kontrast ... Read more »

Därför skrev Peter Forsberg alltid tre väl valda ord på tandskyddet(!): ”Tittade på det i pauserna…”

Peter Forsberg hatade att förlora, till den grad att det kunde rejält vilt till på isen. Som en påminnelse till sig själv skrev han därför ner några väl valda ord ... Read more »

Japan backar om bokningsstopp för flyget

© Hiro Komae/AP/TT En ensam passagerare passerar biljettdiskarna vid Narita internationella flygplats i Tokyo. Japan backar om stoppet för nya bokningar på internationella flyg till landet i syfte att hejda ... Read more »

Nya kulturministern: Viktigt att utreda gangsterrappen

© Tillhandahålls av Omni Nya kulturministern Jeanette Gustafsdotter (S) vill titta närmare på om gangsterrappen kan leda till brott. Det säger hon i SVT:s Morgonstudion. – Det är väldigt viktigt ... Read more »

Förare överger sina elbilar: ”Får bärga en hel del”

© Tillhandahålls av Omni Snöovädret över södra och västra Sverige har haft stor påverkan på trafiken och folk har suttit i bilköer i flera timmar, rapporterar P4 Göteborg. Ett stort ... Read more »

Snøfaste Ikea-kunder måtte overnatte i møbelavdelingen

© null UVÆR: Kraftig snøvær førte til kaos i Aalborg-området onsdag kveld. Foto: Henning Bagger / AP Snøfaste Ikea-kunder måtte overnatte i møbelavdelingen Kraftig snøvær i Nordjylland førte til store ... Read more »

Helseministeren møter Viken-kommuner og Oslo

© (NTB scanpix) Helseminister Ingvild Kjerkol skal torsdag formiddag diskutere koronatiltak med kommunene i Viken og Oslo kommune. Foto: Marius Helge Larsen / NTB Helseministeren møter Viken-kommuner og Oslo Statsforvalter ... Read more »

Dette er de nye deltakerne i «Kongen befaler»

© Stian Lysberg Solum / NTB / Håkon Mosvold Larsen / NTB NY SESONG: Til våren får seerne servert en ny sesong med nye deltakere. Til våren blir Janne Formoe, ... Read more »

Tokyobörsen ned – nu väntas Europa följa

© Koji Sasahara/AP/TT Asienbörserna inleder torsdagen nedåt. Arkivbild. De ledande börserna i Asien sjönk under torsdagen, efter mer oro över den nya coronavarianten omikron. I USA var det nedåt på ... Read more »

Analyser: ”Stor stiltje – L sitter fast i skruvstäd”

© Tillhandahålls av Omni Trots att Centerpartiet är det enda partiet som har ett statistiskt säkerställt tapp i den nya SCB-mätningen är det ändå Liberalerna som är de största förlorarna. ... Read more »

Allt vi vet om Volvo Cars ersättare till XC90

Arvtagare till XC90, men med ett helt nytt namn. 2022 gör Volvos nya modell entré, men vad är det för bil? Här samlar vi all information om kommande elbilen. © ... Read more »

H2 Green Steel storsatsar på ny anläggning

© Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT Fossilfri järnsvamp ska tillverkas på Iberiska halvön. Här järnsvamp från SSAB i Oxelösund, som också för fossilfritt stål. Arkivbild. Stockholmsbaserade H2 Green Steel har gjort upp ... Read more »

Fler passagerare i hamnarna

© Fredrik Sandberg/TT Inrikestrafiken ökar inte lika snabbt som utrikestrafiken i hamnarna. Arkivbild. 6,6 miljoner passagerare trafikerade svenska hamnar under det tredje kvartalet, enligt färska siffror från Trafikanalys. Det är ... Read more »

Peja bryter tystnaden om känslorna för Heidi – så är relationen i dag efter hastiga avhoppet

Det blev ett dramatiskt avhopp när Heidi plötsligt hade packat väskorna och ville lämna Pejas gård. Nu månader efter avskedet i ”Bonde söker fru”, berättar bonden om hur relationen är ... Read more »

Tidigare barnskådespelare skjuten till döds

© Gerald Herbert/AP/TT Jonshel Alexander mördades i New Orleans. Arkivbild. Jonshel Alexander, som hade en roll i den prisbelönta filmen “Beasts of the southern wild” är död. Hon sköts till ... Read more »

Stockholmsbörsen backar - följer Asien

© Joakim Ståhl/SvD/TT Ska börsen i Stockholm följa Asienbörserna nedåt i dag? Arkivbild. Stockholmsbörsen öppnar nedåt. Efter några minuters handel har OMXSP-indexet backat 1,2 procent. På storbolagslistan hör Evolution, minus ... Read more »

Färre drabbas av stroke

© FREDRIK PERSSON/TT Över 25|000 personer i Sverige fick stroke i fjol. Arkivbild. Antalet strokefall minskar i Sverige och har så gjort under några år, visar statistik från Socialstyrelsen. I ... Read more »

”Fordonsföretag måste ge mjukvaruingenjörer högre status”

DEBATT. Varför har Tesla lyckats? Jo, delvis för att de fullt ut har förstått att ett fordon är en rullande dator. Ska ett framtida fordonsföretag vara i framkant behövs de ... Read more »

Här är Abba-medlemmarnas trassliga kärleksliv

© Krister Larsson/Sauli Pulkkinen/Lars Sjögren/TT Så här har Abba-medlemmarnas kärleksliv sett ut under åren Vem hittade ny fru på en vecka, vem blev prinsessa och vem blev tillsammans med sin ... Read more »

Uppgift: Kurz lämnar alla sina politiska toppuppdrag

© Tillhandahålls av Omni Sebastian Kurz avgick i höstas som Österrikes förbundskansler efter misstankar om inblandning i en korruptionshärva. Nu lämnar han även sina uppdrag som ledare för konservativa ÖVP ... Read more »

Bakslag för Ungern och Polen i EU-strid

© Geert Vanden Wijngaert/AP/TT En kvinna utanför EU-domstolens lokaler i Luxemburg. Arkivfoto. Ungern och Polen föreslås inte få något gehör för sitt klagomål på EU:s nya budgetkrav om demokratiska principer. ... Read more »

FN anslår stort behov for humanitær hjelp i 2022

© (NTB scanpix) En familie lager te utenfor Direktoratet for katastrofehåndtering i Herat i Afghanistan. På verdensbasis anslår FN at rundt 247 millioner mennesker trenger humanitær hjelp i 2022. Foto: ... Read more »

DNA-träff kan klara upp våldtäktsförsök

© Tillhandahålls av Omni Ett våldtäktsförsök som skedde för tre år sedan på Hisingen i Göteborg är på väg att klaras upp, skriver TT. En man är tack vare en ... Read more »

Får Turnerpriset för irländsk pub

© Matt Alexander/AP/TT Array Collective tar emot sitt Turnerpris. Aktivistgruppen och konstkollektivet Array Collective i Belfast tilldelas Turnerpriset, Storbritanniens mest prestigefulla utmärkelse för samtida konstnärer, rapporterar BBC. Prisjuryn hyllar gruppens ... Read more »

Staffan Hildebrand erkänner att han förgrep sig på pojkar: “Jag har gjort fel”

© Tillhandahålls av Omni Regissören Staffan Hildebrand förgrep sig sexuellt på två tonårspojkar under sin karriär på 80-talet. Det erkänner han i nya boken ”G – som i gärningsman”, skriver ... Read more »

H2 Green Steel satsar på Iberiska halvön

© Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT Fossilfri järnsvamp ska tillverkas på Iberiska halvön. Här järnsvamp från SSAB i Oxelösund, som också för fossilfritt stål. Arkivbild. Stålföretaget H2 Green Steel satsar tillsammans med ... Read more »

Sverige kan få nya restriktioner

© Jessica Gow/TT Socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell. Arkivbild. Regeringen och Folkhälsomyndigheten planerar för nya smittskyddsåtgärder. Vi står inför en oviss vinter, säger social minister Lena ... Read more »

Zlatan Ibrahimovic om Lukaku-bråket: – Jeg ble sjokkert

Zlatan Ibrahimovic om Lukaku-bråket: − Jeg ble sjokkert Det vakte oppsikt da Inter-stjernen Romelu Lukaku barket sammen med Zlatan Ibrahimovic under en kamp i januar. Nå forteller svensken nye detaljer om ... Read more »

MLB-lockout – första gången på 26 år

© Gene J. Puskar/AP/TT Los Angeles Angels superstjärna Mike Trout, i mitten. Arkivbild. Den nordamerikanska basebolligan MLB har utlyst lockout efter att klubbägarna och spelarfacket MLBPA inte uppnått en överenskommelse ... Read more »

Snøvær i Danmark skaper problemer- flere måtte overnatte på Ikea

© Leveres av ABC Nyheter Snøstorm skapte kaos på veiene rundt Aalborg i Danmark onsdag. Foto: Henning Bagger / Ritzau / AP NTB Seks kunder og rundt 25 ansatte måtte ... Read more »

Camilla Herrem setter rekord igjen: – Det er merkelig

© Foto: Bjørn Steinar Delebekk FÅR IKKE NOK: Camilla Herrem på den første treningen i Pabellón Ciutat Castello. Camilla Herrem setter rekord igjen: − Det er merkelig CASTELLÓ (VG) Hun spiller ... Read more »

Ledare: Vaccinpass ger inte mer tvång – utan mer frihet

© Tillhandahålls av Omni Efter några intensiva politikveckor gör pandemin comeback på några av Sveriges största ledarsidor på torsdagen. Expressens ledarsida tycker att vaccinpassen som började gälla i går ger mer ... Read more »

H2:s nya miljardsatsning: Bygger fabrik i Sydeuropa

© Tillhandahålls av Omni H2 Green Steel ska bygga en ny anläggning tillsammans med den spanska energijätten Iberdrola, skriver DI. Planen är att använda sol och vind för att producera ... Read more »

Restriktioner kan införas redan under nästa vecka: ”Står inför en oviss vinter”

© Tillhandahålls av Omni Sverige kan relativt snart bli tvunget att införa nya restriktioner. Det säger socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff. – Vi står inför en oviss vinter, ... Read more »

20-tal covidsjuka efter Sahlgrenskas personalfest

© Tillhandahålls av Omni En avdelning på Sahlgrenska sjukhuset har drabbats av ett coronautbrott efter en personalfest för två veckor sedan, skriver GP. 400 anställda deltog på festen och ett ... Read more »

Människor fick sova på Ikea och bussar: ”Surrealistiskt”

© Tillhandahålls av Omni Snöovädret har orsakat stora problem i trafiken under natten och morgonen. På torsdagsmorgonen hade Jonatan Bergström, 23, suttit fast i en stillastående buss på E6 söder ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic