Fred-perle giver Rangnick arbejdsro med debutsejr

Fred-perle giver Rangnick arbejdsro med debutsejr
© Phil Noble/Reuters Alex Telles (th.) og resten af Manchester United-mandskabet lagde hårdt pres på Crystal Palace-spillerne gennem hele opgøret på Old Trafford.

Tyske Ralf Rangnick fik en optimal indledning på jobbet som cheftræner for Manchester United, om end det holdt hårdt.

Hjemme på Old Trafford blev Crystal Palace slået med 1-0 i Premier League på en flot scoring sent i kampen af Fred.

Med sejren rykker United – i hvert fald midlertidigt – op på sjettepladsen i tabellen. Der er tre point op til den fjerdeplads, som giver deltagelse i næste sæsons Champions League. Der 11 point op til førende Manchester City.

Selv om den tyske træner kun har haft ganske få dage til at arbejde med holdet siden sin tiltrædelse, var hans taktisk aftryk ikke svært at få øje på.

Den såkaldte “overfaldsfodbold” blev praktiseret fra første minut, hvor United med højintense løb i presset konstant satte pres på modstanderens boldholder.

Crystal Palace-spillerne havde svært ved at holde fast i bolden, hvilket selvsagt gjorde dem til sjældne gæster omkring Uniteds felt i de første 45 minutter.

Rangnicks tropper sendte mange indlæg i feltet og havde også optræk til flere store chancer, men hver gang løb det ud i sandet til sidst.

Det betød, at holdene gik til pause uden scoringer. Crystal Palace fik samtidig mulighed for at få rettet lidt til, så man bedre kunne stå imod det hårde presspil fra hjemmeholdet.

Det lykkedes, og Uniteds dominans blev mindre. Crystal Palace kom længere frem på banen og fik også skabt lidt chancer selv.

Intensiteten i United-presspillet aftog også, i takt med at trætheden meldte sin ankomst.

Et kvarter før tid var gæsterne faktisk tæt på at at komme i front, da Jordan Ayew fik en stor chance ved bageste stolpe efter en dødbold. Den franske angriber sparkede dog forbi mål på sin flugter.

En forskrækkelse for favoritterne, som dog svarede igen på flotteste vis.

To minutter senere lagde indskiftede Mason Greenwood bolden til rette for midtbanemotoren Fred lidt uden for feltet, og brasilianeren krøllede smukt bolden over i det lange hjørne til 1-0.

Crystal Palace forsøgte med en satsning i slutminutterne, men udligningen udeblev.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Australian Open ændrer kurs: Peng Shuai-trøjer er tilladt

© Paul Crock/AFP Det vakte opsigt, da tilskuere iført “Where is Peng Shuai?”-trøjer blev bedt om at tage dem af til Australian Open. – Det er bare ynkeligt. Sådan lød ... Read more »

Højere præmieindtægter løfter Trygs overskud i 2021

Forsikringsselskabet Tryg har nydt godt af en positiv udvikling i sine indtægter i 2021. Det har bidraget til at løfte selskabets overskud i forhold til året før. Det viser Trygs ... Read more »

To tilskadekomne i ulykke på nordjysk landevej

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Nordjyllands Politi er tirsdag morgen rykket ud til en ulykke på landevejen ved Sebbersund, der ligger nær Nibe. (Arkivfoto) Der har tirsdag morgen været en trafikulykke ... Read more »

Fejrer royal fødselsdag efter hårdt år plaget af slem sygdom

Fyrstinde Charlene er tidligere topatlet, og svømmesporten banede faktisk vejen til hendes liv i dag. Den 25. januar fylder fyrstinden, der er gift med Monacos monark, fyrst Albert, 43 år. ... Read more »

Heroisk østat med back på målmandsposten presser Cameroun

© Kenzo Tribouillard/AFP Chaker Alhadhur spiller normalt på venstre back, men mandag var han iført målmandshandsker. Forestil dig, at det var Nicolai Boilesen og ikke Kasper Schmeichel eller en anden ... Read more »

Danmark topper anti-korruptionsliste for fjerde år i træk

Danmark har de senere år kunnet bryste sig af at være det land, som opfattes som det mindst korrupte i verden. Sådan er det også i år – endda for ... Read more »

James Webb-teleskopet er fremme ved sin destination i rummet

© -/AFP James Webb-teleskopet nåede mandag frem til det sted, hvor det skal gå i kredsløb i en afstand af 1,5 millioner kilometer fra Jorden. Foto viser teleskopet, lige efter ... Read more »

FAKTA: De ti mest og mindst korrupte lande i verden

Tirsdag er organisationen Transparency International, som arbejder med at bekæmpe korruption og bestikkelse, kommet med sin årlige opgørelse over opfattelsen af korruption i 180 lande. Det sammensatte indeks er baseret ... Read more »

Dansk ingeniørgigant dropper klimaskadelige projekter

© Søren Bidstrup/Scanpix Lars Peter Søbye, direktør i Cowi, vil omstille virksomheden til kun at arbejde med bæredygtige projekter. (Arkivfoto) Indenfor få år vil landets næststørste rådgivende ingeniørvirksomhed, Cowi, vende ... Read more »

Komiker springer ud som sportsvært under vinter-OL

De seneste år har han udfordret sin komiske komfortzone med både skuespil og tv-optrædener. Nu kan komikeren Mahamad Habane skrive endnu en ting på sit cv. Han springer nemlig ud ... Read more »

Henriksen stiller ikke op for DF ved næste valg

Det mangeårige medlem af Dansk Folkeparti Martin Henriksen vil ikke stille op for partiet ved næste folketingsvalg. Det er en direkte konsekvens af, at han ikke har tillid til den ... Read more »

Holocaust-undervisning skal gøres obligatorisk i skole og gymnasie

© Philip Davali/Scanpix Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil sammen med resten af regeringen gøre jødeforfølgelsen under Anden Verdenskrig, holocaust, til en permanent del af historie-undervisningen. (Arkivfoto) Den nazistiske ... Read more »

Amerikaner besejrer overraskende French Open-mester i Melbourne

Tennisstjernen Barbora Krejcikova kommer ikke til at spille med om sejren i kvindernes singlerække i Australian Open. I den første kvartfinale tirsdag blev den fjerdeseedede tjekke sendt ud af grand ... Read more »

Sverige er fortsat godt tilfreds med at stå uden for Nato

© Olivier Matthys/Scanpix Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg (i midten), mødtes mandag med udenrigsministrene fra Finland og Sverige i Bruxelles. Sverige har det stadig fint med ikke at være blandt medlemmerne ... Read more »

EL: Danske soldater i Mali burde være hjemtaget for længst

Det er “uforståeligt”, at regeringen ikke for længst har stoppet den militære operation i Mali. Det mener Enhedslistens udenrigsordfører, Eva Flyvholm. Meldingen kommer, efter at den maliske regering mandag aften ... Read more »

Hundredvis af bilister fanget i kraftig snestorm i Athen

En snestorm har mandag skabt ravage flere steder i Grækenland – heriblandt i hovedstaden, Athen. Således har et tykt lag sne forstyrret flytrafikken ind og ud af byen, skabt trafikale ... Read more »

Dansk Oscar-kandidat modtager fornem filmpris i Sverige

© Martin Sylvest/Scanpix Filmen “Flugt” blev hyldet med Nordisk Råds Filmpris i november. Mandag aften har filmen modtaget svensk filmpris. Den danske film “Flugt” har modtaget prisen for bedste internationale ... Read more »

WHO: Halvdelen af europæerne bliver smittet med omikron

© Johanna Geron/Reuters I Europa blev over syv millioner nye smittetilfælde registreret i den første uge af 2022, hvilket er mere end en fordobling inden for en periode på to ... Read more »

Ministerium: Usikkerhed om Malis melding om danske soldater

Det er stadig uklart, hvad det egentlig får af betydning for danske soldater i Mali, at den maliske regering har bedt Danmark om at hjemtage dem. For ifølge det danske ... Read more »

Seks er omkommet ved ottendedelsfinale i Cameroun

Opgøret mellem Cameroun og Comorerne i African Cup of Nations mandag aften har fået tragiske følger. Minimum seks personer er således omkommet uden for Olembe Stadium i Camerouns hovedstad, Yaounde. ... Read more »

AaB sender cheftræner til svensk klub med det samme

© Henning Bagger/Scanpix Marti Cifuentes skifter omgående til Hammarby i stedet for at vente til 1. marts. Marti Cifuentes er med omgående virkning fortid i AaB. Det ligger fast, efter ... Read more »

Kunstner tog pengene og vil måske kræve erstatning fra museum

© Henning Bagger/Scanpix Den tomme billedramme skulle ifølge aftalen have været fyldt med pengesedler. Kunstneren Jens Haaning valgte i stedet at lave et nyt værk, som er blevet udstillet, med ... Read more »

Universitetsansatte frygter for kvaliteten på udflyttede uddannelser

© ITU Universitetsansatte frygter for kvaliteten på udflyttede uddannelser De ansatte på landets universiteter er bekymrede for, at både fag- og studiemiljøer vil blive påvirket af de planlagte udflytninger af ... Read more »

Synspunkt: Lokale uddannelser er nødvendige for sammenhængskraften

I dag kan man næsten ikke sige Aarhus uden at sige Aarhus Universitet. Med de godt 45.000 tilknyttede elever virker universitetet som en magnet på iværksætteri, børnefamilier og et buldrende ... Read more »

Dansk højre fløj er endelig klar: Kroppen har det godt

© Liselotte Sabroe/Scanpix Johan Hansen har tilbragt størstedelen af EM som tilskuer, men mandag var han i fuld vigør mod Holland. (Arkivfoto) Med Hans Lindberg ude med coronavirus var der ... Read more »

V-formand vil af med coronarestriktioner om to uger

© Philip Davali/Scanpix Jakob Ellemann-Jensen opfordrer til, at kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom bør droppes ved udløb. Kategoriseringen står til at udløbe 5. februar. (Arkiv). Om to uger ... Read more »

Heroisk østat presser Cameroun med back på målmandsposten

© Kenzo Tribouillard/AFP Chaker Alhadhur spiller normalt på venstre back, men mandag var han iført målmandshandsker. Forestil dig, at det var Nicolai Boilesen og ikke Kasper Schmeichel eller en anden ... Read more »

Toft havde luret det i buffeten: Hollands bedste var slidt

© Tamas Kovacs/Scanpix Luc Steins så hele kampen mod Danmark fra bænken. (Arkivfoto) Det hollandske landshold har været hårdt ramt af coronasmitte ved EM i håndbold, men playmakeren Luc Steins ... Read more »

18-årig biologistuderende dræber kvinde på tysk universitet

© R.priebe/Scanpix En række politibiler holder uden for Heidelbergs Universitet mandag eftermiddag. En person døde mandag i et angreb på universitetet. En 23-årig kvinde blev mandag dræbt af skud, da ... Read more »

OB-midtbanespiller får græs under støvlerne i Horsens

Spilletid har været en mangelvare for midtbanespilleren Moses Opondo i denne sæson, og derfor bytter han nu superligaklubben OB ud med AC Horsens. I første omgang er de to klubber ... Read more »

Stolt Mathias Gidsel om semifinale: Det er fantastisk

© Attila Kisbenedek/AFP Mathias Gidsel spillede en rigtig god kamp mod Holland. Det vækker stolthed i landsholdslejren, at Danmark allerede inden sidste kamp i mellemrunden er klar til EM-semifinalen i ... Read more »

Medie: 3F-ledelse har kendt til formands dobbeltliv siden december

© Henning Bagger/Scanpix Tirsdag skal hovedbestyrelsen i 3F have et møde, der drejer sig om de historier, der er kommet frem om formand Per Christensens dobbeltliv. (Arkivfoto) Samtlige 12 medlemmer ... Read more »

Bevæbnet mand dræber to under forelæsning på tysk universitet

© R.priebe/Scanpix En række politibiler holder uden for Heidelbergs Universitet mandag eftermiddag. Flere på universitetet meldes såret af skud. Angriberen er død, oplyser tysk politi. To personer er mandag blevet ... Read more »

Claudio Ranieri får sparket i Watford efter skidt periode

© David Klein/Scanpix Claudio Ranieri er fortid i Watford. Claudio Ranieris dage som cheftræner i Premier League-klubben Watford er talte. Den 70-årige italiener har fået sparket, skriver fodboldklubben på sin ... Read more »

Dansk håndboldlektion sikrer en plads i EM-semifinalen

© Bernadett Szabo/Reuters Danmark behøvede ikke at diske op med topniveau for at nedlægge Holland. Sjette sejr af seks mulige ved EM sendte mandag aften de danske håndboldherrer i semifinalen. ... Read more »

FAKTA: 3F er Danmarks største fagforening

© Henning Bagger/Scanpix Per Christensen har været formand for 3F siden 2013. (Arkiv). Tirsdag afholder fagforeningen 3F’s hovedbestyrelse ifølge flere medier møde for at drøfte sagen om forbundsformand Per Christensens ... Read more »

Burkina Fasos præsident træder tilbage efter attentatforsøg

© Olympia De Maismont/AFP Der har mandag været store demonstrationer i Burkina Fasos hovedstad, Ouagadougou. Burkina Fasos præsident, Roch Kabore, er mandag trådt tilbage, efter at landets militær har gennemført ... Read more »

Erhvervsliv om 130.000 smittede: Helt nødvendigt at lempe regler

Read more »

Brøndby sælger uforløst forsvarstalent til norsk klub

© Claus Fisker/Scanpix Anton Skipper skal fremover tørne ud for Sarpsborg i Norge. (Arkivfoto) Anton Skipper har aldrig formået at slå sit navn fast i Brøndbys forsvar, og nu er ... Read more »

Kollision med bus sender cykelstjernen Bernal på hospitalet

© Giuseppe Cacace/AFP Egan Bernal løb i 2021 med den samlede sejr i Giro d’Italia. Tidligere har han vundet Tour de France. (Arkivfoto) Cykelstjernen Egan Bernal er kommet galt afsted ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic