Fransk finesse får kolossale kræfter

fransk finesse får kolossale kræfter
© Leveret af FDM DS 7 i 2022-udgaven – nu uden tilnavnet Crossback.

Fem år er gået, siden DS Automobiles lancerede sin første helt selvstændige model, 7 Crossback, efter sin opvækst hos Citroën.

Nu er det blevet tid en kraftig opdatering af den model, der er blevet mærkets mest solgte i Danmark.

Det markeres bl.a. ved at droppe tilnavnet Crossback, så modellen nu slet og ret hedder 7.

fransk finesse får kolossale kræfter
© Leveret af FDM Et kendetegn for DS Automobile er de lodrette kørelys. DS 7 er udstyret med fire vertikale linjer af lys med hver 33 LED-enheder på hver side af fronten.

Forandret front

Synligt er fornyelsen i høj grad også. Bilen har fået markante designændringer især på fronten og fået tilføjet nye farver, interiørtrim og ikke mindst teknologi og motorer.

Fronten har smidt de bløde linjer, grillen er blevet større og har fået et gitter i sort. De karakteristiske ’DS Wings’ i krom er gjort mindre og skarpere og indrammer nu kun den øverste tredjedel af grillen samt undersiden af forlygterne.

fransk finesse får kolossale kræfter
© Leveret af FDM Bagenden har fået skarpere linjer, og takket være slankere LED-diamantlys er baglygterne gjort lavere. Panelet der forbinder baglygterne er i mørk metallisk finish med bilmærkets navn skrevet tydeligt.

Tre plugin-hybrider

En helt håndgribelig fornyelse er introduktionen af en tredje plugin-hybrid (E-Tense) med firehjulstræk og 360 hk. Den lægges oven i de to eksisterende med 225 og 300 hk.

E-Tense 4×4 300 og 360 har begge firehjulstræk med en 200 hestes benzinmotor samt to elektriske motorer på 110- og 112-hk hhv. for og bag.

Topversionen E-Tense 4×4 360 er derudover tunet af DS Performance, der har tilføjet yderligere 60 hk. Desuden er den sænket 15 mm, sporvidden er øget, større bremseskiver med specielle kalibre, og så er den udstyret med 21 tommer fælge. Den klarer 0-100 km/t. på 5,6 sekunder.

fransk finesse får kolossale kræfter
© Leveret af FDM Sæderne fås med betræk i adskillige stilarter og i flere farver, bl.a. disse særlige syninger.

Lidt større batteri

Alle tre plugin-hybrider har fået nyt og større batteri på 14,2 kWh mod det det gamle på 13,2 kWh. Rækkevidden på strøm er marginalt forbedret til omkring 65 km.

Ud over plugin-hybriderne tilbydes DS 7 også med en 130-hestes dieselmotor.

Bilen har fået nyt infotainmentsystem, der kan konfigureres efter behov og har fået stemmestyring. Midterskærmen på 12 tommer har ny opbygning, der skulle gøre det lettere at komme til de rette menuer. Og så har den fået trådløs Apple Carplay.

Instrumenthuset består af en ny 12 tommer-skærm med ny grafik, der også kan personificeres.

fransk finesse får kolossale kræfter
© Leveret af FDM Førerpladsen har fået to nye 12-tommer skæme. ‘Clous de Paris’.-mønsteret indrammer de fysiske knapper .

Avancerede matrix-lygter

DS’ særlige matrixlygter, kaldet Pixel LED, er opgraderet til version 3,0 og består nu af tre rækker med 84 LED-enheder i hver forlygte. De tænder og slukker individuelt og lyser vejen op med et intenst langt lys uden at blænde.

DS 7 fås stadig med infrarødt nattesyn og den aktive affjedring, der med at kamera skanner vejbanen og tilpasser affjedringen efter ujævnhederne.

Den nye 7-model lanceres til efteråret, men den danske importør kan ikke sige, hvornår bilen er i Danmark.

   

Vil du modtage FDMs nyhedsbreve?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, hvis du vil holde dig orienteret om bilnyheder og forbrugerhistorier om livet som bilist.

Få FDMs nyhedsbreve

Læs flere bilnyheder og gode tips til bilister på FDM.dk.

News Related

OTHER NEWS

Dårlige dates på stribe? Bliv klædt på til at gøre den næste bedre

Når du dater, får du muligheden for selvudvikling. Men det er nemmere sagt end gjort, så giv dig selv god tid til at lære og udvikle dig. (Arkivfoto). Overvej, om ... Read more »

Brøndby må undvære skadede profiler indtil oktober

Mads Hermansen har været en af Brøndbys bedste spillere det seneste år. Han må dog sidde ude i mindst halvanden måned med en seneskade. Superligaklubben Brøndby IF er blevet hårdt ... Read more »

21 dræbt og 33 såret ved eksplosion i moské i Kabul

Sørgende begravede torsdag dødsofrene for en moské-bombe i Kabul. Mindst 21 blev dræbt og 33 såret ved bombeangrebet, som skete onsdag aften. Mindst 21 mennesker blev dræbt og 33 blev ... Read more »

Knivstikkeri på Vesterbro: Politi efterlyser voldsmand med navn og billede

Den 22. juni blev en 29-årig mand tildelt flere knivstik, da to mænd opsøgte ham i en lejlighed på Vesterbro. Efterforskningen af sagen har foøbig ført til varetægtsfængsling af to ... Read more »

Flest i mands minde: August har været præget af markbrande

Markbrande har givet brandfolk mere end almindeligt travlt i august i år, fortæller Danske Beredskaber. (Arkivfoto). Det danske beredskab har haft den travleste august i mands minde med at slukke ... Read more »

René Holten åbner EM med tredjeplads

René Holten Poulsen jagter succes i både enerkajak og toerkajak ved EM i München. Den danske kajakroer René Holten Poulsen er klar til semifinalen i 1000 meter enerkajak ved EM ... Read more »

Huscompagniet halverer salget og indleder sparerunde

Typehusfirmaet Huscompagniet mærker konsekvensen af den høje inflation og de høje boligrenter. Af regnskabet for første halvår 2022 fremgår det, at salget af nye boliger næsten blev halveret i årets ... Read more »

Mark Ruffalo om World War Hulk-film: I siger bare til, så er jeg klar

Til den røde løber for premieren for She-Hulk fik en journalist lige trukket Mark Ruffalo til side og spurgt ind til MCU og fremtiden for vores superhelte. Han kunne selvfølgelig ... Read more »

Line Baun Danielsen vil bryde fordommene om modne kvinder: ‘Vi må det hele’

Tidligere tv-vært Line Baun Danielsen er fyldt 60 år, og i den forbindelse har hun nogle ting på hjertet omkring livet som ‘moden kvinde’. I et nyt stort interview med ... Read more »

Fralandsvind gav livreddere travlhed ved strandene

Selv om den kommende uge også vil byde på flot sommervejr, er badesæsonen officielt slut. Livredderne fra Trygfondens Kystlivredning havde sidste arbejdsdag onsdag og kan dermed gøre status over årets ... Read more »

Tag dit kamera med til kampen

Hvis du gerne vil fotografere sport, så er amatøridræt et glimrende sted at starte. Her går det hele en smule langsommere end på topniveau, og det giver bedre muligheder for ... Read more »

Konservative får blå hug for skatteplan med store besparelser

De Konservative foreslår en række skatte- og afgiftslettelser med den 2030-plan, som partiet præsenterede på et pressemøde onsdag under sommergruppemødet på Egelund Slot i Fredensborg. De Konservatives kolleger i blå ... Read more »

MGM leder officielt efter en yngre Bond og udelukker Hardy og Elba

MGM leder officielt efter en yngre Bond og udelukker Hardy og Elba Når man har spurgt diverse analytikere om hvilke skuespillere der er i front til at spille James Bond ... Read more »

Kia-crossover får mere kant

Kia Xceed i den faceliftede udgave. Da Kia Ceed i eftersommeren 2021 fik en større opdatering, blev crossover-modellen Xceed sprunget over. Det gav mening i den forstand, at mens de ... Read more »

Dansk SailGP-båd sigter mod nyt podie på hjemligt vand

De store katamaranbåde kan nå hastigheder på op mod 100 kilometer i timen, når der dystes om sejlsportens største pengepræmie i SailGP. (Arkivfoto). I 2019 fik Danmark en båd med ... Read more »

Mange er døde og savnet efter stor oversvømmelse i Kina

Mange mennesker er døde eller savnet efter en omfattende oversvømmelse i det nordvestlige Kina. Mindst 16 er bekræftet omkommet, og antallet af savnede er på mindst 36. Der er iværksat ... Read more »

De danner par i årets Vild med dans

Snart valser 19. sæson af “Vild med dans” over skærmen, og TV 2 præsenterer nu de ti par, som skal danse om titlen og trofæet. Der er mange nye ansigter ... Read more »

Tidligere KD-formand går efter at blive valgt som formand igen

Konstitueret formand i Kristendemokraterne, Marianne Karlsmose, holder partiledertale på Hovedscenen på Folkemødet i Allinge i juni. Hen over sommeren har den fungerende formand for Kristendemokraterne, Marianne Karlsmose, besluttet, at hun ... Read more »

Ezra Miller undskylder nu officielt og vil søge behandling for "komplekse problemer"

Ezra Miller undskylder nu officielt og vil søge behandling for “komplekse problemer” Det er nærmest en saga for sig selv at læse om alle de mennesker rundt omkring i verden, ... Read more »

Viborg-anfører er klar til West Ham: Vi er ikke turister

31-årige Jeppe Grønning kommer fra en fynsk fodboldfamilie, men han er blevet et klubikon i Viborg, hvor han har spillet i over ti år. Hans Viborg-tid kulminerer torsdag aften, når ... Read more »

Anders Breinholt afslører sit nye job efter Natholdet

Anders Breinholts sidste optræden som vært på “Natholdet” blev sendt den 24. december. (Arkivfoto). Da den sidste øl og snaps var drukket i “Natholdets Julekalender”, en særudgave af det populære ... Read more »

Rafael Nadal taber første kamp siden skade i Wimbledon

Rafael Nadal tabte tidligt torsdag morgen dansk tid til kroatiske Borna Coric ved ATP-turneringen Cincinnati Masters. Nadal tabte med cifrene 6-7, 6-4, 3-6. Da Nadal førte 5-4 i første sæt, ... Read more »

Sigtelse: Ansat på nordjysk skole krænkede 12 børn

En dommer i Retten i Aalborg besluttede i juni at varetægtsfængsle en mandlig ansat fra Gl. Lindholm Skole på en begrundet mistanke om, at han har krænket flere børn. (Arkivfoto). ... Read more »

Flere sager mod fabrikker med kriminelle ydelser

Lasse Boje er øverste chef for National Enhed for Særlig Kriminalitet. Her efterforsker man for tiden mod flere såkaldte fakturafabrikker. Det kom frem under et samråd i Folketingets Retsudvalg i ... Read more »

Mindst tre er dræbt i eksplosion under aftenbøn i Kabul

En helikopter ses her i luften over Kabul onsdag, hvor der var en eksplosion i en moské. Mindst tre har mistet livet. Mindst tre personer mistede livet onsdag, da en ... Read more »

Byret afsiger i dag dom i rekordstor sag om svindel

Maria Cingari har været en af anklagerne i sagen om hvidvask og om svindel med skat og moms i sagen om “Operation Greed”. Der er rejst krav om en uhørt ... Read more »

Britisk milliardær er interesseret i at købe Manchester United

Den britiske milliardær Jim Ratcliffe ville være interesseret i at købe den engelske fodboldklub Manchester United, hvis den var til salg. Ratcliffe ejer konglomeratet Ineos, der producerer kemikalier, og han ... Read more »

EA har lavet særlige Marvel-udgaver af FIFA Ultimate Team-kort

EA har lavet særlige Marvel-udgaver af FIFA Ultimate Team-kort EA har officielt afsløret, at de er indgået i et samarbejde med Marvel for at sikre at du bliver ved med ... Read more »

Tidligere landsholdsspiller i håndbold stiller op til Folketinget

Den tidligere håndboldlandsholdspiller Erik Veje Rasmussen vil forsøge at komme i Folketinget. Han stiller op til næste valg for Venstre, når han er formelt godkendt på et opstillingsmøde 1. september. ... Read more »

Mistænkt om overlevende Salman Rushdie: Jeg blev overrasket

En 24-årig mand, der er mistænkt og fængslet for at stå bag et angreb på forfatter Salman Rushdie i fredags, har givet et interview til den amerikanske avis New York ... Read more »

Algeriske skovbrande tager livet af mindst 26 personer

Den nordlige del af Algeriet er hvert år ramt af skovbrande. Billedet er fra 2021, hvor mindst 90 personer mistede livet i skovbrande i landet. Mindst 26 personer er døde, ... Read more »

Medie: Tobaksgigant lobbyede gennem ungdomspolitikere

Ungdomspolitikere lagde navn til et debatindlæg imod aldersgrænse for tobak og nikotin, der kom fra tobaksgiganten British American Tobacco. (Arkivfoto). Tobaksgiganten British American Tobacco fik i juni flere ungdomspolitikere til ... Read more »

Kom i gang med træningen - 7 strategier mod overspringshandlinger

Den hårdeste del af træningen er ofte vejen fra sofaen til hoveddøren. For selvom vi elsker at motionere, kan hjernen stadig gå i alarmberedskab og finde på alverdens overspringshandlinger og ... Read more »

Brand i pizzeria spredte sig til flere lejligheder i København

Der opstod tirsdag aften brand i et pizzeria på Amagerbrogade i København. Branden spredte sig siden til flere omkringliggende lejligheder. Men sent tirsdag aften har Hovedstadens Beredskab fået den slukket, ... Read more »

Brand i grillbar spreder sig til flere butikker i København

Der er opstået brand i en grillbar på Amagerbrogade i København tirsdag aften. Branden har spredt sig til flere andre butikker. Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet. Branden har ... Read more »

Groth ryger ud af EM i bordtennis efter blot en kamp

Jonathan Groth tabte sin første kamp ved bordtennis-EM og er dermed ude af turneringen. (Arkivfoto). Danmarks bedste bordtennisspiller på herresiden er ude efter blot en enkelt kamp i herresingle ved ... Read more »

Vejle udraderer oprykker med tenniscifre i 1. division

Vejle-angriberen Andrés Ponce scorede hattrick i onsdagens 6-0-sejr hjemme over oprykkerne fra Næstved. (Arkivfoto). Vejle fortsætter med at buldre af sted i den næstbedste fodboldrække. Det blev onsdag til en ... Read more »

Høretelefoner spiller en stadig større rolle for GN Store Nord

I andet kvartal er omsætningen hos det danske selskab GN Store Nord, der laver høreapparater og høretelefoner, steget med 29 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Det fremgår af ... Read more »

Mange frygtes dræbt i eksplosion under aftenbøn i Kabul

En moské i Afghanistans hovedstad, Kabul, er blevet ramt af en voldsom eksplosion, der menes at have fundet sted under onsdagens aftenbøn. Det skriver det britiske medie BBC og flere ... Read more »

Rapport: Lærere på Herlufsholm har skabt utrygt læringsmiljø

Enkelte lærere på kostskolen Herlufsholm har været med til at skabe et utrygt læringsmiljø for eleverne. Det konkluderer en trivselsundersøgelse lavet af konsulenthuset Nordic Learning, som TV 2 har fået ... Read more »
15 Best SUBIC TOURIST SPOTS (Zambales)Colorado’s New Mountaintop Coaster Not For The Faint Of HeartAmerican Queen’s Longest Sailing Explores Two Iconic U.S. RiversGamers8 Event in Saudi Arabia: Join the World’s Biggest Global Gaming & Esports Festival Now5 Tips From a Homebody on How to Enjoy Travelling & Being Outdoors10 Local Walpole restaurants & businesses you should visitBest eSIM for Travelling to the United States in 202210 Must-Try Restaurants in Genting HighlandsHow This Filipino Ballerina Got Accepted Into the Bavaria Ballet Academy in Germany9 Amazing Things To Do In Historic Lancaster, California25 FUN Things to do in Fremantle, WA7 Amazing Experiences Not To Miss In QatarHow To Spend A Luxurious Weekend On Gorgeous Lake Oconee, Georgia7 Places To Experience Jewish History In ParisTraveler Favorite Buc-ee’s Opening First Location In The MidwestBean-Hungry Black Bears Close Campground In Big Bend National Park15 Best Things to Do in Taunton18 Exciting Things to Do in Busan For an Extra Great Trip15 Best Things to Do in Weymouth15 Best Things to Do in New BedfordFrom Seminyak to Ubud: 15 Must-Visit Spots in BaliWhere to Shop in Japan: Tokyo, Osaka, and Kyoto EditionDunkin’ Spanish Latte Now Available — Here’s Where You Can Order One10 Experiences in Sabah That Will Make You Fall in Love With The Land Below The Wind4 Smartest Ways to Save Money When Visiting Sydney6 Student Hacks That Will Save You Big Money on Fun Things Around SydneyHow to Explore Bali - 1 Week Itinerary in the Tropical Paradise6 Clever Hacks to Make Your Trip In Melbourne Easier (and Cheaper)7 Thrifty Tips to Help You Travel in Singapore On a Budget21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal Island