Följarna i chock efter bilderna på Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds son: ”Herregud!"

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck och Love

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har publicerat ett videoklipp på sonen Love.

Inlägget visar sig nu väcka reaktioner då följarna är helt i chock över Loves musikaliska kunskaper.

”Jäklars i min lilla låda”, skriver en följare.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, offentliggjorde att de valt att skilja sig sommaren 2021, detta efter att tillbringat 23 år tillsammans.

Ex-makarna har tre barn tillsammans, döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16. Deras främsta prioritet under skilsmässan var att uppbrottet skulle gå smidigt för banen.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev paret när de offentliggjorde sitt beslut.

Följarna häpnar efter nya klippet på Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks son Love

Att Hanna och Martin har en fin relation även efter separationen råder inga tvivel kring. De har synts umgås flertal gånger och nu nyligen fanns de båda på plats för att kolla på sonen Loves framträdande. Love är nämligen musikaliskt intresserad, precis som sina föräldrar.

I ett nytt inlägg på Instagram har Martin delat med sig av ett videoklipp där Love sjunger.

”Wow ! helt blown away … Love du är”, skriver Martin till videoklippet.

Även följarna är helt i chock över Martin och Hannas sons talang.

”Jäklars i min lilla låda. Heja Love”, skriver en person.

”Herregud! Så bra”, skriver en annan.

”Wow (Hela familjen är grymma på att sjunga ju!!)”, skriver en tredje.

Hanna Hedlunds lycka med sonen: ”Min älskade prins”

Även Hanna har delat med sig av klipp från uppträdandet och hon verkar minst sagt vara stolt över sonen.

”My god vad bra!!! Visst jag är partisk, men Love min älskade prins som inte velat sjunga för människor förrän för ett år sen typ, står här med klasskamrater från musikproduktionklassen på rytmus och äger!!”, skriver Hanna till sitt inlägg.

FOTO: TV4/TT

News Related

OTHER NEWS

Grant hyllas stort: ”Bland den bästa golfen jag sett”

Grant hyllas stort: ”Bland den bästa golfen jag sett” Den svenska golfstjärnan Linn Grant hyllas efter tre segrar av tre möjliga i Solheim Cup, där Europa möter USA. Lagets yngsta ... Read more »

Sofia Geites stora lycka med Maria Forsblom – okända förflutna: ”13 år senare”

Sofia Geite och Maria forsblom Sofia Geite och Maria Forsblom har känt varandra i många år. Nu berättar Nyhetsmorgon-profilerna om lyckan över sin relation. – Det tror jag inte att ... Read more »

Utmanar Döden: Män Ler När de Räddar Kamrat som Föll 60 Meter ner i en Glaciärspricka på Mount Everest

Utmanar Döden: Män Ler När de Räddar Kamrat som Föll 60 Meter ner i en Glaciärspricka på Mount Everest (Gesman Tamang / Instagram) De inhemska folken i Himalaya, ofta kallade ... Read more »

Stort matsvinn på äldreboenden: "Allvarligt"

Omkring en tredjedel av maten som läggs upp på tallriken på äldreboenden slängs. Trevlig miljö vid måltiden och mat som de äldre fått vara med och föreslå kan leda till ... Read more »

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

Linn Grant har vunnit tre raka matcher i Solheim Cup. Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå ... Read more »

Gammalt sågverk vid Nora övertänt

Räddningstjänsten larmades under lördagskvällen till en brand i ett gammalt sågverk i Nora kommun. Arkivbild. Det gamla sågverket vid Dammsjön i Nora kommun i Västmanland brinner. Byggnaden är helt övertänd ... Read more »

Fortplantningsgapet som får kvinnor att frysa sina ägg

Fortplantningsgapet som får kvinnor att frysa sina ägg En armé av ovilliga män eller män som inte är redo. Så beskriver Yale-antropologen Marcia C. Inhorn vad som får allt fler ... Read more »

Duda: Spannmålstvisten är liten

Polens president Andrzej Duda. Arkivbild. Polens president Andrzej Duda beskriver tvisten om ukrainsk spannmålsimport till Polen som liten, rapporterar polska nyhetsbyrån PAP. Enligt presidenten kommer det inte att allvarligt skada ... Read more »

VM över för Kessidis – med dubbla misslyckanden

Alex Kessidis. Arkivbild. VM i Belgrad blev ett misslyckande för Alex Kessidis. Ett dubbelt sådant. Svensken får fortsätta att längta efter ett VM-guld och jaga en svensk kvotplats till Paris-OS ... Read more »

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

Röglebacken Adam Engström. Arkivbild. Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den ... Read more »

Linn Grant storspelade – helt jämnt inför finaldagen

Linn Grant storspelade – helt jämnt inför finaldagen Det är helt jämnt mellan Europa och USA inför den avslutande dagen av Solheim Cup. Ställningen är 8–8 och det är upplagt ... Read more »

Dykare gör en kuslig upptäckt och löser därmed 21 gammalt fall

En YouTuber som delar dykarfilmer med sina följare, där han bland annat använder en teknik för att hjälpa med att hitta bevis i fall där någon har försvunnit. Läs också ... Read more »

Utredning inger hopp för hårt drabbad biobransch

Utredning inger hopp för hårt drabbad biobransch Regeringens nya filmutredning väcker hopp oss biografföreståndaren Anna Broström. Hon säger till SR:s Kulturnytt att läget är svårt efter pandemin. Publiken har kommit ... Read more »

Nic Kerdiles död i motorcykelolycka – blev 29 år

Nic Kerdiles död i motorcykelolycka – blev 29 år Nic Kerdiles har spelat JVM och har även vunnit två U18-VM-guld med USA. Nu meddelar Anaheim Ducks, som draftade honom 2012, ... Read more »

Axel Andersson anmäls till disciplinnämnden

Djurgårdens nyförvärv Axel Andersson fick matchstraff i den hockeyallsvenska premiären mot Björklöven efter en crosschecking på Nick Schilkey. Nu anmäls backen till disciplinnämnden. Det var drygt fem minuter in i ... Read more »

Modo föll i rivalderbyt – trots en stark start

Modo föll i rivalderbyt – trots en stark start Nykomlingen Modo rasade ihop totalt i första Västernorrlandsderbyt mot rivalen Timrå. Matchen slutade 4–2 till hemmalaget, trots att gästerna gjorde 1–0 ... Read more »

Scholz läxar upp husägare: Klarar ränta på 4 procent

Scholz läxar upp husägare: Klarar ränta på 4 procent Tysklands förbundskansler Olaf Scholz försvarar ECB:s höjning i veckan och anser att bostadsägare ska klara en styrränta på 4,0 procent, skriver ... Read more »

Ingen gripen efter dubbelmordet i Sandviken

Ljus och blommor vid den avspärrade krogen i centrala Sandviken där två män i 20- respektive 70-årsåldern mördades och ytterligare två personer skadades. Fortfarande har ingen gripits efter krogskjutningen i ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự