Flyvende FCM fortsætter sejrsstimen i Silkeborg

flyvende fcm fortsætter sejrsstimen i silkeborg

Franculino var på pletten to gange, da FC Midtjylland slog Silkeborg.

Superligaens mest formstærke mandskab FC Midtjylland hentede mandag sin femte sejr i træk, da det blev en storsejr på 4-1 på udebane mod Silkeborg IF i runde 16.

Efter en svær start på sæsonen har FCM nu spillet sig helt op på siden af FC København i toppen af rækken, da holdet grundet en flot stime nu er á point med de forsvarende mestre.

Efter en halv times spil fik Silkeborg-topscorer Alexander Lind direkte rødt kort efter en voldsom duel med FCM-keeper Martin Fraisl, og det dannede grundlaget for den midtjyske sejr.

FCM har ligesom FCK 33 point i toppen af Superligaen, mens Silkeborg fortsat ligger nummer fire med 27 point.

Silkeborg kom klart bedst ud til opgøret, men alligevel bragte gæsterne sig efter 19 minutter foran, da forsvarsspilleren Sverrir Ingason steg til vejrs og headede et indlæg i mål til en midtjysk føring.

Efter 33 minutter tog kampen en dramatisk drejning, da Alexander Lind kom alt for voldsomt ind i en duel med FCM-målmanden Martin Fraisl og ramte ham i hovedet med knæet, så han besvimede.

Alexander Lind fik direkte rødt kort og Martin Fraisl blev båret fra banen på en båre, hvor østrigeren heldigvis var ved bevidsthed.

I første halvlegs overtid fik Silkeborg udlignet til 1-1, da Stefan Thordarsson stod fri ved bageste stolpe og flot sendte bolden ind bag FCM’s indskiftede målmand, Jonas Lössl.

Glæden varede kort for værterne, for blot fem minutter efter pausen kom FCM tilbage i førersædet, da den indskiftede angriber Franculino stod fri i feltet og sikkert sparkede bolden i mål til 2-1.

Efter 65 minutter øgede gæsterne føringen, da forsvarsklippen Henrik Dalsgaard prikkede bolden ind i netmaskerne, og syv minutter senere headede Franculino bolden ind til 4-1 på Dalsgaards hårde aflevering.

I kampens slutfase kunne FCM uden problemer køre sejren hjem mod et træt Silkeborg-mandskab.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World