Feyenoord-huurling Azarkan wil laatste stap zetten: ‘Ik voelde me gelijk thuis'

© Aangeboden door Voetbalzone

De Keuken Kampioen Divisie geldt al decennialang als kraamkamer voor binnen- en buitenlandse talenten en ook dit seizoen lopen er op het tweede niveau weer veel voetballers met potentie rond. Voetbalzone, de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie, licht wekelijks een van deze talenten uit, met deze keer aandacht voor Marouan Azarkan, die zich bij Excelsior hoopt klaar te stomen voor een doorbraak in het eerste elftal van Feyenoord.

Door Chris Meijer

Abdallah Aberkane en verzorger Mario Meijer lopen grappend voorbij door de catacomben van het Van Donge & De Roo Stadion, maar dat gaat enigszins aan hun onderwerp voorbij. Marouan Azarkan is druk bezig om een plek voor zijn bezoek te vinden en loopt naar buiten, richting de rand van het veld. “Ik weet eigenlijk nog niet zo heel goed waar ik hier heen moet”, zo verontschuldigt de negentienjarige vleugelaanvaller zichzelf, terwijl hij voorzichtig de hoofdtribune van de thuishaven van Excelsior op stapt en een stoel opzoekt. Het is op zich niet zo vreemd dat Azarkan de weg buiten het veld en de catacomben niet op zijn duimpje kent, want hij stond vier dagen na zijn komst naar Excelsior direct voor het eerst in de basiself en verdween daar niet meer uit. “Het bevalt me hier zeker. Het is lekker in de buurt, ik kende al een aantal spelers en ben goed opgevangen. Dat is toch lekker als je ergens naartoe komt. Ik voelde me gelijk thuis en heb gelukkig geen tijd nodig gehad om mijn plek te vinden. Er staat een nieuwe, jonge groep, die echt voor elkaar door het vuur gaat. Ik ben echt blij dat ik hier ben gekomen.”

“Het is beter dan verwacht”, voegt Azarkan na een korte stilte. Hij knikt naar beneden richting de dug-out, waar trainer Marinus Dijkhuizen zit. “Omdat het zo vertrouwd voelt, want daardoor ga je ook beter spelen. De trainer geeft me enorm veel vertrouwen.” Voor zijn tweede tijdelijke vertrek bij Feyenoord hoeft Azarkan niet ver weg. Hemelsbreed zelfs maar een kilometer of drie. “Ik had naar wat andere clubs gekund, maar dan had ik ook moeten verhuizen. Nu woon ik wel op mezelf, maar op een kwartiertje van mijn moeder. Ik kan zelf niet koken… Mijn hele familie kan makkelijk komen kijken, dat voelt wel beter. Kijk, het gaat ook om een huurperiode. Als ik moest worden verkocht, was het natuurlijk een ander verhaal.”

Azarkan – geboren en getogen op Spangen – kwam op zijn tiende op Varkenoord terecht en maakte zeven jaar later al zijn debuut in het eerste elftal, door in september 2019 als invaller binnen de lijnen te komen in de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. “Ik heb geluk gehad dat de fans meteen achter me stonden, dat gaf vertrouwen. Als het slecht gaat, zeggen ze: ‘Die is te klein, te zwak, kan het niveau niet aan’. Maar laat je het zien, ben je de Hazard of Messi van Feyenoord”, glimlacht Azarkan als zijn gedachten teruggaan naar de achttien minuten die hij in een volle Kuip speelde. “Toen was het mooi om op de bank te zitten en mee te reizen naar Europa League-wedstrijden. Maar op een gegeven moment wilde ik toch graag gaan spelen, want alleen op de bank zitten is ook niet echt leuk. Het eerste seizoen speelde ik nog met de Onder-19, maar vorig seizoen kon ik door corona helemaal niet met de Onder-21 spelen. Ik heb een half seizoen alleen maar getraind.”

“Eerlijk is eerlijk: op de trainingen heb ik veel geleerd”, vervolgt Azarkan. “Ik ging vaak na de trainingen nog even afwerken met Steven Berghuis. Hij is net als ik een rechtsbuiten die er niet van houdt om met rechts te schieten. Af en toe trainde ik met Robin van Persie, die legde me uit: ‘Probeer na je aanname twee stappen te zetten en dan te schieten’. Ik spiegel me als buitenspeler wel aan Van Persie, hij begreep het ook een beetje als ik rare balletjes gaf of uit het niets scoorde. Hij zei: ‘Heerlijk, doe wat je moet doen en heb schijt aan de rest. Je moet niet zenuwachtig te zijn, want je kunt dit’.” Jaap Stam liet Azarkan debuteren voor Feyenoord, maar onder zijn opvolger Dick Advocaat behoorde hij weinig tot de wedstrijdselectie en kwam hij in de daaropvolgende anderhalf jaar tot één invalbeurt. “Advocaat zei altijd wel dat ik goed aan de bal was, maar een echte kans… Hij heeft me er één keer in gebracht, toen ging Berghuis naar tien. Maar ja, hij durfde het niet echt aan met jonge spelers. Bij Feyenoord is er toch een bepaalde druk om te presteren.”

Mede doordat Azarkan niet of nauwelijks in de plannen van Advocaat voorkwam, werd vorig seizoen in de laatste week van de winterse transferwindow besloten om hem te verhuren. “‘Je doet het goed en moet deze lijn doortrekken, maar je hebt wedstrijdminuten nodig’, kreeg ik te horen. Bij Feyenoord speelde Steven Berghuis op mijn positie en die werd er niet vaak uitgehaald, dus ik moest ergens gaan kijken waar ik kon spelen. In de laatste week ben ik snel gaan kijken, maar alle clubs hadden hun selecties eigenlijk al op orde.” Azarkan had de keuze uit twee clubs: FC Dordrecht of NAC Breda. De aanwezigheid van zijn oude trainer Edwin de Graaf – destijds nog assistent van Maurice Steijn – gaf de doorslag in de keuze om tijdelijk naar NAC te gaan. “Ik had eigenlijk helemaal geen rekening gehouden met de trainer (Maurice Steijn, red.), ik moest snel handelen. Over het algemeen deed ik het goed op de trainingen, dat zeg ik ook niet zomaar. Alleen ik speelde niet. Dus ik heb gevraagd wat ik moest doen om wel te spelen. Geduld houden, het komt vanzelf. Tja, ik was daarheen gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. Want dan had ik beter bij Feyenoord kunnen blijven.”

Dat Azarkan drie wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie toch alsnog in de basiself kwam, zegt hij indirect te danken te hebben aan de zakenreis van Steijn naar Ibiza. De Graaf nam een week de taken van Steijn over en in de daaropvolgende uitwedstrijd tegen NEC (0-2 zege) had Azarkan een basisplaats, die hij in het restant van het seizoen en de play-offs niet meer afstond. “Ik dacht altijd: wedstrijdritme? Zeur niet en speel gewoon die wedstrijd. Maar ik heb het nu meegemaakt, ik merkte bij NAC dat het niet automatisch ging. Pas na twee of drie wedstrijden ging ik me weer wat lekkerder voelen. Ik heb zeker wat aan de wedstrijden bij NAC gehad, ondanks dat ik in het begin niet veel speelde. Je weet toch hoe alles een beetje gaat. Af en toe is het een beetje vechtvoetbal in de Keuken Kampioen Divisie, buitenspelers moeten gewoon mee terug lopen met hun man. Dat heb ik wel geleerd.”

Stiekem hoopte Azarkan na zijn terugkeer bij Feyenoord op een kansje door het vertrek van Berghuis. “In het begin van de voorbereiding heb ik daar keihard voor gewerkt, om er te kunnen staan. Dat de trainer met Jahanbakhsh een oude bekende van hem binnenhaalde, raakte me wel. Ik zag al snel dat zij vertrouwd met elkaar waren.” Azarkan speelde nog wel mee in de eerste oefenwedstrijden tegen AEK Athene en FC Zürich. Vlak voor Feyenoord zou afreizen naar Oostenrijk voor een trainingskamp, werd uit een echo duidelijk dat Azarkan een scheurtje in zijn bovenbeen had opgelopen. “Ik voelde me fit worden, qua lopen enzo. Het ging gewoon echt goed. Arne Slot houdt van lopers, dus dat deed ik. Toen ik geblesseerd raakte, was alles weg en moest ik opnieuw beginnen om mijn conditie weer op gang brengen. Want ja, wedstrijden zijn de beste trainingen. Daar heb ik er maar drie van gespeeld, terwijl die jongens op trainingskamp nog drie wedstrijden hebben gespeeld. Ik heb wedstrijden nodig om mezelf te kunnen zijn. Als ik uit het niets moet invallen, voelt het raar.”

“Als ik alle wedstrijden zonder pijn op honderd procent had kunnen spelen, had ik hoe dan ook mezelf laten zien”, verzucht Azarkan. Eenmaal hersteld speelde hij nog wel mee in de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag, waarna hij voor zichzelf al de knoop doorhakte om opnieuw op huurbasis te vertrekken. Op het moment dat Feyenoord officieel bekend maakte dat Azarkan op huurbasis naar Excelsior zou gaan, wist hij zelf alleen nog van niks. “Het stond al klaar. Hoe weet ik ook niet, maar er stond ook al een tekst van Frank Arnesen in. Ik denk dat ze intern al hadden gezegd dat ik weleens naar Excelsior zou kunnen gaan, maar op dat moment wist ik er zelf nog niks van. Het werd een chaos, ik kreeg allerlei belletjes en heb mijn telefoon maar even uitgezet.”

“Ze vertelden de volgende dag toen ik op de club kwam dat ze Excelsior de beste club voor me vonden. Oké, ik wilde alleen even de tijd om niet weer een ongelukkige keuze te maken. Dat heb ik met NAC wel gedaan, toen kwam ik op de bank terecht”, legt Azarkan uit. NAC en Roda JC Kerkrade wilden hem op dat moment ook dolgraag hebben. Bij NAC is De Graaf inmiddels hoofdtrainer, terwijl Jurgen Streppel dagelijks berichten stuurde om hem naar Roda te halen. “Uiteindelijk heb ik voor zekerheid gekozen, daar houd ik wel van. De selectie bij Feyenoord is nu niet zo breed. Maar ja, dat zie je achteraf pas. De situatie had ook anders kunnen zijn, dan had ik op de bank gezeten of met de Onder-21 moeten spelen. Ik weet van mezelf dat ik op mijn top kan zijn als ik iedere wedstrijd speel.”

Azarkan werd direct na zijn komst voor de leeuwen gegooid door Dijkhuizen in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Roda. “Ik dacht eigenlijk dat ik nog even op de bank zou beginnen. Dat geeft me ook vertrouwen, de trainer zei: ‘Doe je ding, voel je vrij’. Dan voel ik me op mijn best. Ik ben het nog steeds aan het opbouwen en ik merk dat ik nu acties kan blijven maken, alles gaat veel makkelijker en de inhoud neemt toe. In de Onder-21 bij Feyenoord wachtte ik gewoon op de bal om twee of drie acties te maken. Dan maakte ik een goaltje en was het wel goed. Nu kan ik terugschakelen en weer mee aanvallen.” Hij knikt richting het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. “Arne Slot wist al direct hoe ik speelde, hij had me al een aantal keer zien spelen. Hij wist dat ik ingespeeld kon worden tussen de linies om dan weg te draaien. Maar hij hamerde er wel op dat ik terug moest lopen. Lopen, lopen, lopen. Hij kan hier straks in de wedstrijden zien dat ik het makkelijk kan belopen.”

“Ik wil gewoon de man worden bij Excelsior”, zo formuleert Azarkan zijn doel voor komend seizoen in Kralingen. ‘De man bij Excelsior worden’ betekent in zijn woorden meer dan tien doelpunten en meer dan tien assists noteren. Met drie doelpunten en een assist in zijn eerste zes wedstrijden is de start veelbelovend. “Het is ook wel een doel om me bij Jong Oranje in de kijker te spelen.” Azarkan behoorde in oktober 2019 het laatst tot de selectie van Oranje Onder-19. “Ik vind het wel begrijpelijk dat ik nu niet tot de voorselectie van Jong Oranje behoorde, want ik speel in de Keuken Kampioen Divisie voor Excelsior. Voor Jong Oranje worden eerder de jongens geselecteerd die wekelijks in de Eredivisie spelen. Ik moet veel goals maken en dan zie ik wel of ik word geselecteerd voor Nederland of Marokko. Vanuit Marokko krijg ik af en toe berichtjes dat ze op me letten. Maar daar houd ik me nog niet bezig. Ik wil volgend jaar mijn wedstrijden bij Feyenoord gaan spelen en dan een definitieve keuze maken.”

Over een jaar hoopt Azarkan een vaste plek in de selectie van Feyenoord te kunnen afdwingen. Na een jaar bij het verrassend goed gestarte Excelsior (‘niemand houdt rekening met ons, maar kijk waar we staan’) keert hij hoe dan ook als een andere speler terug naar Rotterdam-Zuid. “Als ik twee jaar geleden al met Jong Feyenoord in de Keuken Kampioen Divisie had gespeeld, was het veel beter geweest en was de stap naar het eerste ook een stuk minder lastig. De stap van de Onder-19 naar het eerste is soms te groot. Daarom dacht ik in de zomer al dat ik dit seizoen 30 tot 35 wedstrijden wilde spelen, zodat ik met een zwaardere rugzak terug kom bij Feyenoord. Dan moet ik het laten zien en is er geen excuus meer.”

Naam: Marouan Azarkan

Geboortedatum: 8 december 2001

Club: Excelsior (gehuurd van Feyenoord)

Positie: rechtsbuiten

Sterke punten: techniek, snelheid, dribbel

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Soccer-Second-placed Lens beaten by Montpellier in Ligue 1

PARIS (Reuters) -Second-placed RC Lens lost ground with Ligue 1 leaders Paris St Germain when they slumped to a 1-0 defeat at Montpellier on Sunday. © Reuters/ERIC GAILLARD Ligue 1 ... Read more »

‘Thankless job' – Many Cardiff fans sympathise with one player after Swansea defeat

© Provided by Football League World Championship – AFC Bournemouth v Cardiff City Cardiff City lost the South Wales Derby on Sunday as they were defeated 3-0 away at the ... Read more »

Florentia rugby, esordio super: Imola travolto 82-5

© Paolo Mugnai Firenze, 17 ottobre 2021 – Alla prima giornata in Serie B il Florentia Rugby debutta sul suo campo, il “Marco Polo”, con una vittoria netta e indiscutibile, un ... Read more »

Rugby, al Trevisani si parte con la classica tra Cus e Pieve di Cento

E’ l’ora del debutto per il Cus Ferrara, che ospita questo pomeriggio al Trevisani (fischio di inizio alle 15,30) i cugini di Pieve di Cento per il più classico dei ... Read more »

XFL castoff Matthew Wright hits 54-, 53-yard field goals as Jaguars snap losing streak

Matthew Wright wasn’t officially on the Jacksonville Jaguars’ active roster until a day before their game with the Miami Dolphins Sunday in London. © Provided by Touchdown Wire Activated and ... Read more »

Watch: Roberto Firmino celebrates with karate kick after Mo Salah goal

© PA Images Liverpool’s Roberto Firmino celebrates with the match-ball after completing his hat-trick. Liverpool‘s Roberto Firmino couldn’t hide his delight throughout Liverpool’s 5-0 win over Watford ar Vicarage Road ... Read more »

Themba Zwane brace helps Sundowns draw against AS Maniema Union in DR Congo

© Provided by Independent Online (IOL) Durban – A brace from Themba Zwane helped Sundowns earn a 2-2 draw with AS Maniema Union in their CAF Champions League second preliminary ... Read more »

Matt Fitzpatrick responds to Ryder Cup disappointment with Andalucia Masters win

Matt Fitzpatrick overcame his Ryder Cup heartbreak in his first event since Europe’s record-breaking defeat as he claimed a three-shot victory at the Andalucia Masters. The Englishman made it two ... Read more »

LFB: Première pour l'ASVEL et Tarbes

© Fournis par Sports.fr Basket – Ligue Féminine (J3) : L’ASVEL s’impose enfin mais s’est fait peur, Tarbes débloque aussi son compteur Cette fois, l’ASVEL tient sa première victoire de ... Read more »

Twente en Willem II spelen gelijk in chaotisch duel, Sparta-Groningen ook 1-1

© Aangeboden door NU.nl Een chaotische wedstrijd tussen FC Twente en Willem II met twee rode kaarten heeft zondag geen winnaar opgeleverd: 1-1. In de kelder van de Eredivisie schoten ... Read more »

3:2 gegen Giesen: Netzhoppers gelingt erster Saisonsieg

Den Netzhoppers KW-Bestensee ist in der Volleyball-Bundesliga der erste Saisonsieg geglückt. Am dritten Spieltag setzte sich die Mannschaft von Trainer Tomasz Wasilkowski in eigener Halle gegen die Grizzlys Giesen nach 2:0-Satzführung ... Read more »

Hockey-Teams starten mit Pleiten in die neue Saison

Vier Spiele, null Punkte: Der Fehlstart für die deutschen Hockey-Teams in die neue Saison der Pro League ist perfekt. Die Herren-Mannschaft des scheidenden Trainers Kais al Saadi verlor am Sonntag ... Read more »

Tour de France: Etappensieger Kämna: „Habe Leben falsch gelebt“

Bremen/Südafrika. Als Lennard Kämna (25) am 15. September 2020 auf der 16. Etappe der Tour de France Richard Carapaz (28) abhängt, staunt ganz Radsport-Deutschland! Hat hier gerade der Klassement-Fahrer der ... Read more »

Hand: le Paris SG enchaîne un sixième succès en Starligue

© Ina Fassbender Le gardien Vincent Gérard, très en vue lors du dernier Final Four à Cologne, le 12 juin 2021, a joué un rôle important dans la victoire du ... Read more »

Handball – Liqui Moly StarLigue (J6) : Le PSG domine Chambéry et reste invaincu

© Panoramic kamil syprzak psg Pour la sixième fois en six journées, le PSG s’est imposé en Liqui Moly StarLigue. Si Chambéry a réalisé une prestation de tout premier ordre, ... Read more »

WNBPA stands against Texas abortion ban in full-page New York Times ad ahead of Game 4

The WNBA Players Association (WNBPA) is speaking out against Texas’ six-week abortion ban in a full-page New York Times ad published Sunday, the same day as Game 4 of the ... Read more »

WNBA fines Diana Taurasi for contact with official

The WNBA issued a $2,500 fine Thursday to one of its top players, Phoenix Mercury guard Diana Taurasi, for making “inappropriate contact” with a game official. The sanction involved a ... Read more »

2021 WNBA Finals Game 4 Preview

We’re here. We’ve made it. Potentially the final game preview of the WNBA season. The Phoenix Mercury are down 2-1 and need a win to save their season. The Chicago ... Read more »

42 éves lett a Forma-1 egyik legnépszerűbb versenyzője, Kimi Räikkönen

© Jerry Andre / Motorsport Images Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing A Forma-1-es mezőny korelnöke, ma ünnepli a 42. születésnapját. A finn versenyző jelenleg az Alfa Romeónál versenyez az F1-ben, ... Read more »

Bavarian Podcast Works Postgame Show: Bayern Munich beats direct title rivals Bayer Leverkusen 1-5

© Photo by Lukas Schulze/Getty Images Joshua Kimmich had a great game in Bayern’s 1-5 victory over Bayer Leverkusen Bayern Munich taught Bayer Leverkusen a lesson in compact, beautiful one-touch ... Read more »

Sturm Graz nach 1:0 gegen Ried zurück auf Siegerstraße

© APA/ERWIN SCHERIAU Jantscher glänzte einmal mehr im Sturm-Dress Sturm Graz hat als erster Verfolger den Abstand auf Tabellenführer Red Bull Salzburg in der Fußball-Bundesliga auf acht Punkte verkürzt. Die ... Read more »

Bayern München lässt Leverkusen keine Chance

© Foto: Reuters/SCHMUELGEN Leverkusen – Der FC Bayern München hat das Topspiel der deutschen Fußball-Bundesliga mit 5:1 bei Bayer Leverkusen gewonnen und wieder die Tabellenführung übernommen. Die Elf von Trainer ... Read more »

1:0-Heimsieg gegen Ried: Sturm zementiert Platz zwei ein

Der SK Sturm Graz hat den Status als Nummer zwei in der ADMIRAL Bundesliga gefestigt. Die Grazer bejubelten zu Hause gegen die SV Ried einen knappen 1:0-Heimsieg. Jakob Jantscher erzielte in herrlicher Manier den Siegtreffer. Sturm ... Read more »

DEL: Eisbären setzen Serie fort - Primus Mannheim souverän

© Bereitgestellt von SID Die Eisbären sind weiterhin gut in Form Der deutsche Eishockey-Meister Eisbären Berlin hat sich mit seinem vierten Sieg in Serie in der Spitzengruppe der DEL festgesetzt. ... Read more »

Watch: Jaguars narrowly avoid huge late-game blunder

The Jacksonville Jaguars came within millimeters of committing an unforgivable mistake late in their game against the Miami Dolphins on Sunday — or did they? © Mark J. Rebilas-USA TODAY ... Read more »

Medizinischer Notfall: Spurs-Profis erzwingen Spielunterbrechung in Newcastle

Das Premier-League-Spiel zwischen Newcastle United und Tottenham Hotspur musste am Sonntagabend für rund 20 Minuten unterbrochen werden. Grund war ein medizinischer Notfall auf der Tribüne. © imago images/Shutterstock Referee Andre Marriner ... Read more »

Deutsche Teams mit vier Niederlagen beim Pro-League-Auftakt

Vier Spiele, vier Niederlagen: Für die deutschen Hockey-Nationalmannschaften der Männer und Frauen gab es bei ihrem Gastspielen zum Auftakt der neuen Pro-League-Saison in Belgien nichts zu holen.  © Frank Uijlenbroek/dpa ... Read more »

Seoane: "Die erste Halbzeit war brutal"

So sahen die Trainer die Leistung ihrer Teams … © imago images/ActionPictures Leverkusens Trainer Gerardo Seoane. Stimmen zum 8. Spieltag Bayer 04 Leverkusen – FC Bayern München 1:5 (0:5) Gerardo ... Read more »

David Ginola urges public to learn CPR after fan collapse rekindles 'weird memories' of cardiac arrest

Sky Sports commentator (L) waits pitch-side with former Newcastle players Kieron Dyer (C) and David Ginola (R) ahead of the English Premier League football match between Newcastle United and Tottenham ... Read more »

Grimmig duel in Enschede: rode kaarten, spreekkoren en duwende Jans

© Aangeboden door Voetbalzone De competitiewedstrijd tussen FC Twente en Willem II heeft zondag geen winnaar opgeleverd. Na een verhitte eerste helft stond het 1-1 en die stand bleef uiteindelijk ... Read more »

Enkelvoudig wereldkampioen over sprintraces: "Vind het geweldig"

© Aangeboden door GPblog NL De 2022-kalender voor de Formule 1 werd verleden week onthuld, maar er is nog niet bevestigd hoeveel sprintraces en op welke circuits deze verreden zullen ... Read more »

🚨 Montpellier - Lens : les compos officielles !

Découvrez les compositions officielles de Montpellier et de Lens pour ce match comptant pour la 10e journée de Ligue 1. © Icon Sport Franck Haise Découvrez les compositions officielles de ... Read more »

«Il est au-dessus» : pour le Ballon d'or, Zinédine Zidane vote Karim Benzema

© AFP/Oscar Del Pozo Le Parisien À la fin du mois de novembre, le successeur de Lionel Messi pour l’attribution du Ballon d’or sera connu. Plusieurs joueurs tricolores – N’Golo ... Read more »

🚨 Real Madrid : le groupe pour affronter le Shakhtar avec le grand retour d'un Français !

Carlo Ancelotti a dévoilé la composition de son groupe retenu pour affronter le Shakhtar Donetsk en Ligue des Champions. © Icon Sport Carlo Ancelotti va pouvoir compter sur un retour ... Read more »

Tottenham : deux joueurs faux positifs à la Covid-19 !

Deux joueurs de Tottenham ont été testés faux positifs à la Covid-19. © Icon Sport Nuno Espirito Santo Deux joueurs de Tottenham ont été testés faux positifs à la Covid-19. ... Read more »

L1: Nice trébuche, Saint-Etienne s'affale

© JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN L’attaquant rennais Gaëtan Laborde célèbre son but avec son capitaine Hamari Traoré, lors de la victoire de Rennes à Metz, le 17 octobre 2021 La troisième place ... Read more »

Les joueurs de Cruzeiro stoppent leur grève

© Fournis par Sofoot Le club de Belo Horizonte enchaîne les désillusions depuis sa relégation en Serie B. Pas contents, pas contents ! En grève depuis mercredi pour protester contre ... Read more »

PSG : mauvaise nouvelle pour Verratti !

Alors que Marco Verratti est pour l’heure débarrassé de ses problèmes physiques, il sera néanmoins bientôt absent du côté du PSG. © Icon Sport Marco Verratti Alors que Marco Verratti ... Read more »

PSG : Icardi absent après des problèmes personnels !

Mauro Icardi n’était pas présent à l’entraînement du Paris Saint-Germain alors qu’il rencontre des problèmes personnels. © Icon Sport Mauro Icardi n’était pas présent à l’entraînement Mauro Icardi n’était pas ... Read more »

Basket – Ligue Féminine (J3) : L'ASVEL s'impose enfin mais s'est fait peur, Tarbes débloque aussi son compteur

© Panoramic julie allemand lyon asvel 2020 Malgré un dernier quart-temps manqué, l’ASVEL a su prendre le meilleur sur Villeneuve d’Ascq (60-59) pour signer son premier succès de la saison ... Read more »