Ferieområde i chok: Kæmpe vandland i brand

ferieområde i chok: kæmpe vandland i brand

Foto: Bjorn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

En voldsom brand er i dag brudt ud i Göteborgs Liseberg, nærmere betegnet i det nye vandland Oceana, der stadig er under opførelse. Branden havde sit udspring i en af vandlandets vandrutsjebaner, hvilket førte til omfattende skader. Det skriver TV 2.

Læs også

Björn van der Kaay fra Göteborgs redningstjeneste rapporterede til Aftonbladet, at branden var så intens, at dele af en rutsjebane blev slynget gennem luften, og røgen gjorde det næsten umuligt at se selve bygningen. Trods de dramatiske scener, er der endnu ikke rapporteret om personskader, og en indsats er i gang for at få branden under kontrol.

Røgdykkere blev hurtigt sendt ind for at tjekke bygningen for personer, og det er bekræftet, at alle er kommet sikkert ud. Den kraftige røgudvikling fra branden har kunnet ses over hele Göteborg, hvilket har ført til en officiel advarsel fra det lokale beredskab. Borgere i nærheden er blevet opfordret til at søge indendørs og lukke døre og vinduer for at undgå røgskader.

Mårten Westlund, kommunikationschef hos Liseberg, har bekræftet, at branden fandt sted i den sydlige del af parken, hvor fire store vandrutsjebaner er placeret. Politiet har også været aktivt involveret i at omdirigere trafik og sikre, at redningstjenesterne kan arbejde uforstyrret.

Det er endnu for tidligt at vurdere det fulde omfang af skaderne, eller om der ligger kriminelle handlinger bag branden, men politiets talsmand, August Brandt, har udtrykt, at undersøgelser er i gang.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World