FCM-træner om vild stime: Vi har sendt et signal

fcm-træner om vild stime: vi har sendt et signal

FC Midtjylland havde meget at juble over i Silkeborg mandag aften. Her jubler Sverrir Ingi Ingason over sit mål til 1-0.

Fem sejre i træk og 24 point ud af de seneste 30 mulige.

Det er status for FC Midtjylland, der efter en svingende sæsonstart har sat en fremragende stime sammen.

Holdet har med mandagens sejr over Silkeborg spillet sig helt op på siden af FC København i toppen af Superligaen, og det er gået hurtigere end FCM-træner Thomas Thomasberg havde forventet.

– Jeg havde regnet med, at der ville gå længere tid, før at vi ville ligge, hvor vi gør nu. Det har sendt et signal om, at vi er med nu.

– Vi er blevet stillet mange spørgsmål, om vi nu troede på os selv, og om vi kunne være med, og det har vi slet ikke tvivlet på.

– Vi har dog tvivlet lidt på, om vi kunne hente det pointantal, vi var bagefter, for det krævede rigtig mange sejre i træk, men det har vi formået, siger Thomas Thomasberg.

Midtjyderne var for blot en måned siden hele otte point efter de forsvarende mestre fra FCK og lå placeret omkring top-6-stregen.

Senest vandt FC Midtjylland mandag 4-1 på udebane over Silkeborg, der også kæmper med i toppen af rækken.

Ifølge FCM-anfører Henrik Dalsgaard er der flere ting, der spiller ind i den gode stime, blandt andet mere tid til træninger efter holdets europæiske exit.

– Vi har hele tiden haft troen på det. Jeg har kunnet se kvaliteten i truppen, men nu begynder det at hænge sammen.

– Selvtillid har gjort meget, og så er det ikke nogen hemmelighed, at vi har haft godt af en masse træninger. De ekstra træninger, vi har haft ved ikke at spille europæisk, kan være det, vi begynder at kunne se resultatet af nu, siger Henrik Dalsgaard.

FC Midtjylland blev ekspederet ud af Conference League af polske Legia Warszawa i sidste kvalifikationsrunde før gruppespillet.

I en tæt Superliga-topstrid med mange hold om buddet, er det vigtigt at fortsætte den flotte pointhøst, hvis FCM fortsat skal spille med i toppen, understreger Thomas Thomasberg.

– Topholdene har lavet rigtig mange point i år, og vi har over to point i snit nu. Det skal man også helst skal have, hvis man vil spille med helt i toppen, siger FCM-træneren.

Der resterer blot en enkelt runde før vinterpausen, og her tager midtjyderne mod ærkerivalerne fra Viborg på MCH Arena.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World