FCM-træner: Avancement kræver tre sejre i de sidste kampe

Asia's Tech News Daily

© Henning Bagger/Scanpix FC Midtjylland har blot to point efter de første tre kampe i Europa League-gruppespillet.

FC Midtjylland gik ind i Europa Leagues gruppespil med en målsætning om at gå videre.

Midtvejs ser det dog ganske svært ud, da midtjyderne blot har fået to point i de første tre kampe. Dermed er FCM treer i gruppe F, hvor kun første- og andenpladsen giver videre avancement, mens tredjepladsen ryger i Conference League, og fjerdepladsen elimineres.

Hvis FCM skal ende på de to forreste pladser, som lige nu indtages af serbiske Røde Stjerne med syv point og portugisiske Braga med seks point, kræver det derfor lutter sejre i de sidste tre kampe.

Det mener i hvert fald midtjydernes cheftræner, Bo Henriksen.

– Vi skal vinde de sidste tre kampe, hvis vi skal gå videre i Europa League.

– Jeg er jo ikke blind, og jeg kan godt læse stillingen, men der er sket større mirakler, for niveauet har egentlig været ganske godt fra os, mener han.

Første finale af tre for FCM er om to uger. Her skal holdet ned og spille returkamp i Serbien mod Røde Stjerne, som det blev 1-1 mod på hjemmebane torsdag.

Bo Henriksen tror, at hans hold har en god chance for at tage tre point i den serbiske hovedstad, Beograd.

– Der er ikke noget, som ikke viser i den første kamp mod Røde Stjerne, at vi ikke har muligheden for at vinde dernede.

– Men det bliver ikke bare en lille finale for os, den bliver stor. Det er absolut sidste chance for at gå videre som etter eller toer, siger han.

Røde Stjernes cheftræner, Dejan Stankovic, var ganske imponeret over den danske vicemester torsdag aften. Han tror dog, at FCM får det svært, når midtjyderne gæster serberne om et par uger.

– Vi har også brug for en sejr, og det bliver en sværere kamp for Midtjylland end i Danmark, fordi der nu er endnu mere brug for en sejr, hvis de skal hente os, siger han.

Den 43-årige tidligere topspiller glæder sig over, at det er hans hold, som i toppen af gruppen selv kan afgøre holdets videre skæbne.

– Vi ligger nummer et, så alt afhænger af os. Vi er klar, og vi er i den gunstige position, at vi selv kan spille os videre, og det går vi selvfølgelig efter, siger serberen.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Ti personer reddet efter vulkanudbrud i Indonesien

© Antara Foto/Reuters De store mængder aske fra vulkanen Semerus udbrud har noget nær begravet landsbyer i den østlige del af den indonesiske ø Java. Ti personer er blevet reddet ... Read more »

Mulig agent stævner efterretningstjenester efter terrordom

© Luca Piergiovanni/AFP Her ses Samsam i retten i Madrid tilbage i 2018. Den danske statsborger Ahmed Samsam, der sidder fængslet efter en spansk terrordom, har fredag stævnet de danske ... Read more »

Politi sætter billede på formodet gerningsmand i skyderi

© Rasmus Schaal Linneberg/Free Politiinspektør ved Københavns Politi Rasmus Bernt Skovsgaard orienterer pressen om et skyderi på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro lørdag aften. Københavns Politi leder lørdag aften efter ... Read more »

Politi efterlyser gerningsmand og frigiver overvågningsfoto

Københavns Politi leder lørdag aften efter en mand, som er mistænkt for at stå bag et skyderi i København. Manden gik ifølge politiet ind på en vandpibecafé på Åboulevard 39 ... Read more »

Dortmund-spiller kritiserer dommer: Han har før matchfixet

© Bernd Thissen/Scanpix Jude Bellingham var rasende over dommeren efter kampen mod Bayern München. Den 18-årige Dortmund-spiller Jude Bellingham var oprørt efter hjemmebanenederlaget til Bayern München lørdag, og det kom ... Read more »

Ung mand ramt af skud på vandpibecafé i København

En “ung mand” er lørdag aften i “meget kritisk tilstand”, efter at han er blevet ramt af skud på en vandpibecafé i København. Det oplyser Rasmus Bernt Skovsgaard, der er ... Read more »

Skadet Karim Benzema udgår i sikker Real Madrid-sejr

© Vincent West/Reuters Vinicius Junior (i midten) bragte Real Madrid på 1-0 mod Real Sociedad. Real Madrid virker ustoppelig i øjeblikket. Lørdag aften hentede den spanske storklub sin sjette sejr ... Read more »

En person er ramt af skud i København

En person er ramt af skud omkring Åboulevard 39 mellem Frederiksberg og Nørrebro. Det bekræfter Rasmus Bernt Skovsgaard, der er politiinspektør hos Københavns Politi, over for Ritzau. – Tilstanden er ... Read more »

Tre skiløbere er dræbt af lavine på østrigsk bjerg

Tre skiløbere har lørdag mistet livet efter at være blevet fanget i en lavine på bjerget Lackenspitze i den østrigske delstat Salzburg. Det skriver det østrigske nyhedsbureau APA. I alt ... Read more »

Danmark uddeler nye øretæver i halvflad VM-kamp

© Liselotte Sabroe/Scanpix Der var godt humør hos de danske håndboldspillere, som med lethed nedlagde Congo ved VM. To kampe, to klare sejre. Det var kravet til det danske kvindelandshold ... Read more »

AIK skyder med skarpt mod Jon Dahl efter guldkamp

© 10600 Andreas Hillergren/Tt/Scanpix Jon Dahl Tomasson førte lørdag Malmö FF til det andet mesterskab i træk. Jon Dahl Tomasson var ikke en populær herre hos AIK, der lørdag måtte ... Read more »

Bayern nedkæmper Dortmund i hæsblæsende tysk topbrag

© Bernd Thissen/Scanpix Kingsley Coman scorede det ene af Bayern Münchens tre mål mod Dortmund. Det var lige så underholdende, som man kunne forvente. De to tyske storklubber Borussia Dortmund ... Read more »

City udspiller bundhold og stryger til tops i ligaen

© David Klein/Reuters Bernardo Silva krøller bolden op i det lange hjørne i Manchester Citys udekamp mod Watford. Manchester City kunne let have ført med tre eller fire mål efter ... Read more »

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

© Bo Amstrup/Scanpix Bliver Merete Dea Larsen DF’s nye formand, ser hun det som sin vigtigste opgave at samle partiet efter flere års magtkampe. (Arkivfoto) Tidligere folketingsmedlem og nuværende hovedbestyrelsesmedlem ... Read more »

Vejle banker lokalrival i målrig pokalkvartfinale

© Claus Fisker/Scanpix Vejle Boldklub var stærkest og har sat kurs mod pokalsemifinalen. © Claus Fisker/Scanpix Den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling (til venstre) spillede fra start i Kolding IF’s forsvar. ... Read more »

Verstappen fejler og taber pole position til Hamilton

© Andrej Isakovic/AFP Lewis Hamilton starter forrest, når sæsonens næstsidste grandprix køres søndag i Saudi-Arabien. Max Verstappen var i sit sidste forsøg på vej til at snuppe pole position foran ... Read more »

Minister om trawlfri zone: En hjælp til fiskerne

En kommende trawlfri zone i Bælthavet er ikke tænkt som en hån mod fiskeriet, men som en hjælp. Det siger fiskeriminister Rasmus Prehn (S), efter at Danmarks Fiskeriforening har kritiseret ... Read more »

Politi arbejder med flere hypoteser efter skuddrab hos frisør

Det er fortsat ikke muligt at sige, hvad der var årsag til, at en 17-årig dreng fredag formiddag blev skudt og dræbt i en frisørsalon i Islev i Rødovre Kommune. ... Read more »

Betis tilføjer Xavi første hjemmebanenederlag i Barcelona

© Lluis Gene/AFP Memphis Depay kommer et øjeblik for sent til at kunne få en chance. Det var lidt den generelle historie for Barcelona i hjemmekampen mod Real Betis. Xavi ... Read more »

Mand med mulig kniv anholdt i Thy - truede med drab

Lørdag eftermiddag måtte Midt- og Vestjyllands Politi rykke ud til en adresse i Bedsted i Thy med en indsatsleder, hundepatrulje og flere vogne. En borger havde set, at en person ... Read more »

Sent mål sørger for Liverpool-sejr efter kæmpe afbrænder

© Justin Tallis/AFP Diogo Jota kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da han leverede en utrolig afbrænder mod Wolverhampton. Liverpool prøvede og prøvede, og dybt inde i overtiden lykkedes ... Read more »

Biden og Putin skal tirsdag tale om Ukraine over videoforbindelse

© Brendan Smialowski/AFP Joe Biden (til venstre) og Vladimir Putin (til højre) holdt deres første fysiske topmøde i Schweiz i juni. Tirsdag skal de to tale sammen over en videoforbindelse ... Read more »

Jon Dahls Malmö er svensk mester med minimal margin

© Anton Vaganov/Reuters For andet år i træk har Jon Dahl Tomasson ført Malmö FF til det svenske mesterskab. (Arkivfoto) For andet år i træk kan den tidligere danske landsholdsangriber ... Read more »

FAKTA: Snart har en million fået tredje stik

© Getty coronavirus Det seneste døgn har 7824 personer fået det første eller andet stik med en coronavaccine. Imens har 26.051 personer fået det tredje stik – et såkaldt booster-stik ... Read more »

Simon Kjær-hyldest fylder i sikker hjemmesejr for Milan

© Daniele Mascolo/Reuters Alexis Saelemaekers fejrede sin scoring til 2-0 lørdag ved at løbe ud til sidelinjen og holde en spilletrøje med Simon Kjærs navn og nummer op som en ... Read more »

Fiskeriforening: Finanslov er en hån mod fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening langer heftigt ud efter finanslovaftalen, som ifølge foreningen “trækker tæppet væk” under en række danske fiskere. I den delaftale for finansloven for 2022 på det grønne område, der ... Read more »

Ruslands singler tryner Tyskland og er i Davis Cup-finale

© Pierre-Philippe Marcou/AFP Daniil Medvedev tog den anden og afgørende sejr for Rusland i semifinalen mod Tyskland. Andrey Rublev og Daniil Medvedev levede begge op til favoritværdigheden i deres respektive ... Read more »

Chelseas keeper flopper og koster nederlag i London-duel

© Peter Cziborra/Scanpix Edouard Mendy bliver overlistet af et langskud tre minutter før tid, da Chelsea tabte ude mod West Ham. © Peter Cziborra/Scanpix Mason Mount demonstrerer fremragende sparketeknik med ... Read more »

Lyngby overvintrer på tredjeplads efter dramatisk målfest

© Claus Bech/Scanpix Eddi Gomes – her mod FC Midtjylland – udlignede for HB Køge i overtiden mod Lyngby. (Arkivfoto) Lyngby havde chancen for at overvintre på en oprykningsplads til ... Read more »

Støttepartier må fortsat se langt efter en flyafgift

© Philip Davali/Scanpix Enhedslisten med Mai Villadsen i spidsen og resten af støttepartierne til regeringen kræver en flyafgift for at nå klimamålene, men kan ikke presse regeringen tilstrækkelig nok. (Arkivfoto) ... Read more »

Pave Frans: Nationalisme i EU rammer migranter hårdt

© Yorgos Karahalis/Scanpix Pave Frans gav lørdag nationalistisk splittelse i EU skylden for manglende koordinering af migrationen til det europæiske kontinent. Han fremsatte kritikken af EU kort efter sin ankomst ... Read more »

Republikanere vælger Pecresse til fransk præsidentopgør

© Joel Saget/AFP Det Republikanske Parti i Frankrig har lørdag valgt regionsrådsformand i Paris Valerie Pecresse som partiets første kvindelige præsidentkandidat nogensinde. Det Republikanske Parti i Frankrig har valgt regionsrådsformand ... Read more »

Tyske socialdemokrater godkender koalitionsregering

© Janine Schmitz/Scanpix Det tyske socialdemokrati, SPD, har lørdag stemt ja til at deltage i en rød-gul-grøn regering med deres gen Olaf Scholz som forbundskansler. Ved en partikongres har 98,8 ... Read more »

Partier er enige om at fordoble strøm fra havvind

© Claus Bech/Scanpix Finansminister Nicolai Wammen (S) kunne lørdag præsentere en delaftale til finansloven for 2022 på det grønne område. (Arkivfoto) Endnu flere vindmøller til havs skal være med til ... Read more »

1963: Forurening i Øresund spores med radioaktive isotoper

© Ingeniørernes Danmarkshistorie 1963: Forurening i Øresund spores med radioaktive isotoper © Leveret af Ingeniøren Ingeniørens tidsmaskine © Leveret af Ingeniøren Siden 1892 har Ingeniøren forsynet de danske ingeniører med ... Read more »

Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

For syvende dag i træk er der registreret over 4000 nye tilfælde af covid-19. Yderligere 4325 personer er bekræftet smittet med coronavirus, viser lørdagens smittetal fra Statens Serum Institut (SSI). ... Read more »

Dansk topscorer profiterer af uønsket bænketjans

© Liselotte Sabroe/Scanpix Kathrine Heindahl blev kåret som kampens bedste spiller, da Danmark besejrede Tunesien i VM-premieren. © Liselotte Sabroe/Scanpix Kathrine Heindahl er kommet flyvende fra start ved VM. Her ... Read more »

Partier enige om endnu to gigawatt havvind inden 2031

© Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix Endnu flere vindmøller til havs skal være med til at sikre, at Danmarks CO2-udledning i 2030 er 70 procent lavere end i 1990. En stribe ... Read more »

Mette Frederiksen beklager butiksbesøg uden mundbind

Statsminister Mette Frederiksen (S) beklager, at hun fredag glemte at bære mundbind i en butik i København. Det skriver hun på Facebook lørdag. Beklagelsen kommer, efter at Ekstra Bladet har ... Read more »

Hamilton føler sig utilpas i Saudi-Arabien

© Andrej Isakovic/AFP Lewis Hamilton kører iført regnbuefarvet hjelm ved sæsonens sidste grandprixer. VM-serien i Formel 1 nærmer sig i disse uger en afgørelse, men det er ikke kun de ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic