FCM-anfører om dramatisk sammenstød: Han var helt væk

fcm-anfører om dramatisk sammenstød: han var helt væk

Martin Fraisl blev båret fra banen efter sammenstødet med Alexander Lind. Derefter blev han kørt på hospitalet.

Efter en halv times spil af mandagens opgør mellem Silkeborg og FC Midtjylland opstod der en uhyggelig situation.

En hård duel mellem Silkeborg-angriber Alexander Lind og FCM-keeperen Martin Fraisl resulterede i, at sidstnævnte fik Linds knæ i hovedet og blev slået bevidstløs.

Midtjydernes anfører, Henrik Dalsgaard, oplevede situationen fra nærmeste hold.

– Det er aldrig rart at se en holdkammerat i den situation, og man kunne bare se, at han var helt væk.

– Alexander Lind strakte sig i duellen og ramte Martin (Fraisl, red.) med knæet, og så var Martin ellers væk, indtil lægerne kom ind. Derefter kom han stille og roligt til sig selv igen.

– Han var bevidstløs i noget tid inde på banen, og han er nu på hospitalet for at få tjekket, at der ikke tale om mere end en hjernerystelse, siger Henrik Dalsgaard.

Martin Fraisl er efter uheldet blevet kørt på Viborg Hospital for at blive tjekket.

I de hektiske sekunder, hvor uheldet skete, fik Alexander Lind vist det røde kort af kampens dommer, alt i mens flere af spillene forsøgte at få lægehjælp på banen.

Det fortæller Henrik Dalsgaard, der var en af dem, der appellerede ud mod sidelinjen.

– Jeg stod bare og råbte, at vi skulle have en læge ind, for jeg kunne hurtigt se, at den var ikke god. De var heldigvis på vej ind hurtigt.

– Førsteprioritet var at sikre, at Martin var okay, og så havde vi lidt tid til at fokusere på, at vi stadig havde en fodboldkamp at spille, siger FCM-anføreren.

Før Martin Fraisl blev båret ud af banen på en båre, kom østrigeren til bevidsthed igen, og han nåede lige at udveksle et par ord med Henrik Dalsgaard på vej ud.

– Det var rart at se ham hæve armen på vej ud, og han spurgte mig, om der i det mindste var rødt kort. Jeg svarede “ja”, og så faldt han lidt til ro, siger forsvarsspilleren.

Silkeborgs træner, Kent Nielsen, så situationen fra sidelinjen, og det, der fylder for ham, er også, at Martin Fraisl har det okay efter omstændighederne.

– Alexander Lind traf en dårlig beslutning ved at gå ind i tacklingen, og vi er meget glade for, at det virker til, at Martin Fraisl er okay, siger Silkeborg-træneren.

FC Midtjylland endte med at udnytte overtallet flot og tog en storsejr på 4-1.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World