FC Barcelona vil hente afløser for Xavi med prismærke på 220 millioner

fc barcelona vil hente afløser for xavi med prismærke på 220 millioner

FC Barcelona vil hente afløser for Xavi med prismærke på 220 millioner

På det seneste har FC Barcelona været kædet sammen med en lang række trænerkandidater. Det skyldes, at Xavi Hernandez har meddelt, at han stopper som klubbens træner til sommer.

Blandt andet har den catalanske klub været kædet sammen med José Mourinho, der blev fyret i AS Roma i januar. Hertil har der været rygter om Jürgen Klopp, der har offentliggjort, at han stopper i Liverpool efter denne sæson.

Læs også

Men ifølge mediet CCMA er der ingen af disse kandidater, der er det primære fokus for Barcelona. Derimod siges de at have et rigtig godt øje til Ruben Amorim, der er træner i Sporting CP, hvor han har kontrakt til sommeren 2026.

Det kan dog vise sig at blive svært for den spanske klub at realisere dette ønske, da han har en frikøbsklausul på 30 millioner euro i sin kontrakt. Det svarer til lidt over 220 millioner kroner.

Derudover er den 39-årige Amorim også på radaren i andre klubber, som overvejer at skifte ud på trænerposten. Det omfatter blandt andet Chelsea, der ikke har haft den store succes under Mauricio Pochettino i denne sæson.

Han har også været kædet sammen med Liverpool, der også leder efter en passende afløser for Klopp. For nylig afviste hans agent dog, at der var dialog med den engelske storklub, men det kan der naturligvis blive lavet om på.

I Barcelona vil han have muligheden for at føre den catalanske klub ind i en ny æra, da truppen består af mange unge talenter. Det kræver dog, at den økonomisk nødlidende klub er i stand til at finde 220 millioner kroner til at betale for hans frikøbsklausul.

Kan de ikke finde pengene, er det meget usandsynligt, at Sporting lader ham smutte. Den portugisiske klub har nemlig stor succes med ham ved roret, da de lige nu fører Primeira Liga i Portugal.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World