Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© ichael Regan/Getty Images null

Premier League-sesongen ble sparket i gang 13. august, og i samme slengen startet også Fantasy Premier League. Spillet, der man blir tildelt poeng basert på hvordan reelle spillere gjør det i reelle kamper, har blitt ekstremt populært i Norge, og etter sigende er det faktisk nordmenn som gjør det aller best i sesong etter sesong. Enkelte nordmenn har sågar blitt kjente for sine FPL-meritter, vi kan nevne for eksempel sjakk-ess Magnus Carlsen og Liverpool-fan Knut Hebæk.

I fjor lå faktisk norske Ola Peder Hovde på førsteplass før den siste og avgjørende runden, men snublet på oppløpssiden og endte utenfor pallen. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen tips som forhåpentligvis fører til en nedsatt snubletendens i FPL, så heng på og sett opp den perfekte førsteelleveren nå før avspark mellom Newcastle United og Norwich City klokken 20:30, tirsdag den 30. november (siste frist for å lagre FPL-laget er klokken 19:00).

Slik spiller du Fantasy Premiere League

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis dette er første gang du spiller kan det virke komplisert å komme i gang – men husk at man i praksis ikke kan gjøre mye feil. Laget kan være i fluks og forandres på så mye man vil før første kampstart, så det er bare å slå seg løs. Det eneste man bør være oppmerksom på er de såkalte sjetongene (på engelsk: «chips») man kun kan bruke én gang hver i løpet av en sesong. Hvis man ved et uhell trykker på disse, så brukes de, én gang for alle. Bruken er ikke reversibel. Det er sjeldent at det er formålstjenlig å bruke disse i starten av sesongen, så la disse ligge, og les deg heller opp på hvordan de fungerer og legg en langsiktig plan om hvordan du best kan dra nytte av sjetongene på sikt.

I hvilken ende begynner man, spør du? Det tomme laget man blir presentert for når man lager en Fantasy Premier League-konto kan føre til handlingslammelse, men det er bare helt i starten, vi lover. Med en gang du begynner å legge til spillere er det nærmest umulig ikke å bli hektet. Det er alltid én spiller som nesten passer inn, hadde du bare hatt 0,5 millioner til overs. Hva om du firer på kravene på keeperplass? Eller går fra Bruno Fernandes til Raheem Sterling? Som sagt, det er vanskelig å la hodet hvile når man først setter i gang.

Man kan, som skissert over, bare starte et sted og la tilfeldighetene styre deg til en organisk førsteellever, basert på spillere man har tro på foran årets sesong – men mange gode FPL-spillere har en konkret plan når de setter seg ned og lager et FPL-lag, og veien dit er kort.

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© Leveres av TechRadar Manchester City og Liverpool vil etter all sannsynlighet knive i toppen i årets Premier League-sesong (Image credit: Laurence Griffiths/Getty Images)

Viktige konsepter og betraktninger

Det er et knippe aspekter man bør ha en viss oversikt over, i alle fall hvis man vil gjøre livet lettere for en selv videre i sesongen. Et av disse er hvor mye penger man skal legge i potensielle kapteiner. I forkant av hver runde velger man én spiller som får doblet sine poeng, en kaptein, noe som i løpet av en hel sesong representerer valg som får en avgjørende effekt på sluttskåren etter 380 kamper spilt. De aller største stjernene på midtbanen og fremover koster ofte litt ekstra kontra hvor mange poeng de hanker inn i løpet av en sesong, og det er fordi de gjerne er spillere man kan stole på at putter ett, to eller kanskje tre mål i løpet av enkelte runder, gitt at de spiller mot riktig motstand. Likevel er det sjeldent at man i disse svinedyre spillerne får mest for pengene. Store deler av spillet handler om å få plass til så mange spillere som mulig som jevnt og trutt, over hele sesongen, sanker inn en stabil mengde poeng. Det er nettopp derfor man bør være forsiktig med å proppe laget til ripa med store navn som koster mye. Disse bør først og fremst være spillere man vurderer å bruke som kapteiner, og de trenger man ikke nødvendigvis å ha så mange av.

Likevel, selv om det ikke nødvendigvis er lurt å ha en bråte dyre spillere, så lønner det seg å ha et lite knippe med riktig verdi, og en plan om hvordan man enklest mulig kan bytte inn andre storspillere som har en god sesong. Hvis Kevin De Bruyne plutselig begynner å druse inn et utall mål, og man sitter på Son og Rashford, så kan det bli vanskelig å hanke han inn direkte (siden Son koster 10,0, Rashford 9,5 og KDB 12,0), og man må da bruke verdifulle bytter på å rotere større deler av stallen.

Noe som bringer oss videre til neste aspekt, nemlig hvordan man skal forholde seg til prisnivå kontra poenginnhenting. En skulle kanskje tro at det bare var å se på forrige sesong, følge litt med på pre-season, og ta inn de spillerne som forventes å hente inn flest mulig poeng per million. Vel, det er et godt utgangspunkt, men i mange tilfeller kan det være mer effektivt å planlegge rotasjoner – formspillere og kapteinsemner bør man tross alt også få plass til. Det får man sjelden hvis man kun går etter poengeffektivitet kontra kostnad.

Uansett hvilken formasjon man planlegger å bruke, så må man like fullt kjøpe to keepere, fem forsvarere, fem midtbanespillere og tre spisser. Noen velger å kjøpe én råbillig keeper og én svinedyr, der førstnevnte kan vokte buret ut sesongen. Det kan være fristende, siden det er såpass enkelt, men ved å kjøpe to relativt billige keepere, som spiller for defensive lag (eller har en tendens til å gjøre mange feberredninger), så kan man ofte rotere utifra hvilke lag de møter og ende opp med en større totalsum enn det stjernekeeperne gjør alene. Den samme logikken gjelder i alle ledd. Selv om sannsynligheten er stor for at dyre vingbacker i snitt ender opp med en høyere totalskår, kan det likevel være økonomisk lurt å ta en titt på rimelige forsvarstravere fra mindre spektakulære klubber. Kanskje ender du opp med en 3-5-3-formasjon, og fem jevnt over gode forsvarsspillere som også tar en dødball i ny og ne (eller er giftige på hodet) og klarer å rotere disse inn på riktig tidspunkt. Mer tidkrevende, ja, men slike snarveier kan føre til at du får råd til akkurat den spilleren du vil ha et annet sted på laget. Det kan utgjøre forskjellen mellom å ha Harry Kane eller Pierre-Emerick Aubameyang på topp.

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© Chloe Knott – Danehouse/Getty Images Harry Kane endte opp i Tottenham etter en overføringsballade lang som et vondt år. (Image credit: Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

Spillteori og standardlaget

Statistikk, tall og spillteori har blitt en større del av spillet i de senere år, simpelthen fordi det i økende grad er flere som tar FPL på blodig alvor. For de aller fleste er verdensrankingen langt utenfor rekkevidde, og det holder i lange baner å knive om topplasseringen i bedriftsligaen eller i kompisgjengen. I begge tilfeller kan det likevel lønne seg å følge litt med på hva andre gjør med sine lag.

Selv om du mener at valgene dine er bedre enn andres, så bør det likevel ringe noen alarmbjeller hvis laget ditt er fullstendig unikt. Med over seks millioner spillere, så er det umulig å unngå en viss kollektiv kunnskapsmasse. Leser man seg litt opp på nett begynner det ofte å danne seg et «standardlag» i dagene før sesongstart, basert på kunnskap spillere har opparbeidet seg og diskutert seg frem til i ukene før 14. august. Hvis du henger litt på /r/FantasyPL på Reddit bør det ikke være spesielt vanskelig å finne frem til de mest populære startlagene.

Vi sier ikke at du bør følge disse forslagene slavisk, men det er en grunn til at veldig mange FPL-spillere går for mange av de samme lagene, særlig de som er mest aktive på diskusjonsfora på nett. Dette er gjerne folk som har spilt i årevis, og er kloke av skade når de velger å droppe spillere som kanskje har en høy status blant fans generelt, men som har dårlig underliggende tall i FPL. Husk at det finnes et enormt antall ekstremt gode spillere som knapt tilegner seg poeng i FPL. Det hjelper lite å være bindeleddet mellom forsvaret og midtbanen når man aldri gjør en assist, for eksempel.

I tillegg må man klare å tenke litt spillteoretisk for å kunne klare å hevde seg i toppen. Suksess ender sjelden opp hos spillere som kun tenker på sitt eget lag. Man må gjøre unike trekk for å klatre til topps, men hvis man hele tiden satser på usikre kort, i håp om at det skal bli hat-trick og jubelscener som ingen andre kan glede seg over, så kan vi garantere at du blir skuffet. Spill som en garvet pokerspiller, ikke som en hodeløs gambler. Det er i mange små fordeler over lang tid man henter mest. Velg dine kamper og kjepphester med omhu.

Følg med på lagene i ligaen din. Se etter svakheter. Det er ikke sikkert det skal mer til enn noen små flikk for å få overtaket. Har Chelsea plutselig en rekke uker med enkle kamper kan det være lurt å spare opp et par bytter og få inn en nøkkelspiller eller to, kanskje særlig om rivalene som ligger foran deg holder med West Ham, Arsenal eller Tottenham.

Noe man også kan velge å forholde seg til er forandringer i spillerpriser. FPL har ikke en statisk økonomi, prisene på spillerne forandrer seg utifra forholdstallet mellom antall FPL-spillere som kjøper en spiller kontra antall FPL-spillere som selger en spiller. Det vil i praksis si at man kan tjene penger på å kjøpe billig og kjøpe dyrt – og potensielt få råd til et lag med høyere verdi, og dermed teoretisk bedre spillere, på sikt. Er man en skikkelig spekulant i starten av sesongen, og kjøper og selger utifra tendenser i markedet (FPLStatistics har full oversikt over hvilke spillere som stiger og synker i pris ), kan man ende opp med flerfoldige millioner ekstra å bruke på spillere i slutten av sesongen, men hvor lurt er det egentlig?

Hvis man vil følge med på markedet må man ha tunga rett i munnen. Det er alltid fristende å gamble på en ny spiller i Premier League man har troen på, og man får faktisk et ekstra insentiv til å hanke inn disse i at det antageligvis er få eiere av ferske og upopulære spillere. Med lav eierprosent er det høyere sannsynlighet for at prisforandringer skjer raskere, og i positiv retning (flere kjøper enn selger). Samtidig kan man ende opp med å bomme fullstendig på gamblingen, og sitte igjen med en billig spiller som det er vanskelig å få byttet ut med hel ved.

Samtidig er ikke dette helt og holdent basert på spillernes meritter. Siden FPL er et sosialt spill, der deltakerne kommuniserer med hverandre, kan mang en spiller hausses opp, og stige flere hundre tusen i verdi, før virkeligheten setter inn, og folk skjønner det hele var for godt til å være sant. Slike bølger av popularitet kan det være verdt å kaste seg på, selv om man ikke har noe tro på spillerens evner til å hente poeng.

Så, spill gjerne hasard på markedet, men hvis du velger å gå for denne løsningen, vær forberedt på å sitte oppe til langt på natt for å få med deg prisforandringer. Oppdateringene i pris inntreffer mellom 02:00 og 03:00. Hver natt.

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© Leveres av TechRadar Heung-Min Son kan være et spesielt godt alternativ nå som Harry Kane endte opp med å bli i Tottenham i inneværende seseong. (Image credit: BEN STANSALL/AFP via Getty Images)

Statistikk og nerding for de viderekomne

Hvis man virkelig vil gjøre et dypdykk finnes det en enorm mengde stoff å forholde seg til. Statistikk har blitt allemannseie i FPL, og nettsider som presenterer og analyserer underliggende tall har dukket opp i endeløse mengder. Mange snakker om konsepter som xG (expected goals), ICT Index (en samlet vurdering av en rekke underliggende tall), antall mål per minutt spilt, heatmaps og mye (mye!) mer.

/r/fantasyPL på Reddit er en fin inngangsport til lefling med statistikk, og her finner man ofte lenker til nettsteder som går mer inngående til verks, der mange til og med tar seg betalt for arbeidet. Hvor mye man får ut av det kan kanskje diskuteres. Hvis en har sansen for tall, matematikk og statistikk klarer man gjerne å komme til ganske gode konklusjoner på egen hånd (gitt at man har tilgang til rådata), og det er mange andre aspekter man bør ha stålkontroll på før man begynner å lage sine egne regneark.

Et av disse første stegene mot mer avansert taktikk er oversikt over kampprogrammet. Har man et lag med en god blanding av stjernespillere på topplag, og spillere som er gode innenfor egne rammer (spillende mot dårligere eller jevngod motstand), så bør man legge en liten plan over hvilke bytter som lønner seg på sikt. Har West Ham plutselig fem enkle kamper på rad bør man kanskje få på plass Cresswell og Antonio (gitt at sistnevnte fortsetter formen fra i fjor), for eksempel.

En stor diskusjon innad i FPL-miljøet er hvorvidt man bør fokusere mest på formen til spillerne eller motstanderne de møter. «Form over fixtures», eller omvendt. Sannheten er nok at man bør holde et øye med begge deler, og prøve ikke å se seg blind på verken det ene eller det andre.

Det dyre stjernegalleriet, og det vanskelige kapteinsvalget

Harry Kane, 12,0 (Tottenham Hotspur) – Det er vanskelig å unngå fristelsen. Kane er den beste angriperen i Premier League, og har nå en dypere posisjon i banen som har ført til flere assists, i tillegg til en bråte mål. Har en tendens til å starte sesongen tregt.

Mohamed Salah, 12,5 (Liverpool) – Liverpool sleit i andre halvdel av forrige sesong, men likevel satt Salah igjen med en sluttsum på 231 poeng (nest beste av midtbanespillerne i FPL.) I et skadefritt LFC kan Salah finne på å druse inn fire-fem mål i løpet av bare et par kamper, og er dermed et prima kapteinsemne.

Kevin De Bruyne, 12,0 (Manchester City) – Premier Leagues beste spiller? Ikke bare herjer han på midtbanen i virkeligheten, men poengene har en tendens til å tiltrekkes den belgiske midtbanespilleren. Sanker inn jevnt og trutt, men kan også finne på å være helt villbass foran nettmaskene.

Andrew Robertson, 7,0 (Liverpool) – En av de mest aggressive vingbackene i FPL, og har også en poengstatistikk deretter. Kommer seg høyt på banen, legger til rette for en god håndfull mål per sesong, putter et og annet mål, og spiller for et lag som ofte holder nullen. Skadet i starten av sesongen.

Trent Alexander-Arnold, 7,5 (Liverpool) – Vingback-makkeren til Robertson som i tidligere sesonger har hatt et enda høyere potensiale. I 2019/2020-sesongen var han god for 4 mål, 15 assists og 24 bonuspoeng. Det er galskap til å være forsvarsspiller.

Bruno Fernandes, 12,0 (Manchester United) – Mannen store deler av dagens Manchester United-angrep er bygget rundt. Sikker som banken, og står for en enorm mengde straffemål og dødballtakninger. Kan få en oppsving med Jadon Sancho ved sin side.

Cristiano Ronaldo 12,5 (Manchester United) – Etter et svært hektisk overgangsvindu, der man i et øyeblikk trodde Cristiano Ronaldo ville gå til Manchester City, ble det endelig klart at Ole fikk hanket selveste CR7 tilbake til Old Trafford. At mannen er merittert trenger vi ikke å snakke om. Må selvsagt vurderes som kaptein.

Romelu Lukaku 11,5 (Chelsea) – Big Rom har returnert fra et suksessrikt opphold i Italia, og spiller nå for et bunnsolid Chelsea som ser ut til å kunne utfordre helt i toppen i 2021/22. Han gjør livet vanskelig for alle FPL-managere, siden det nå begynner å bli svært mange dyre toppspillere som plutselig kan eksplodere. 

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© Leveres av TechRadar Mohamed Salah er tradisjonelt sett et av de sikreste kapteinsvalgene i FPL (Image credit: Michael Regan/Getty Images)

Rimelige spillere man bør holde et øye med

Skal man få plass til de store poengsankerne må man ta til takke med en del billigere spillere som ofte må slite benken. Dette frigjør midler til de store kanonene som skal sanke inn størstedelen av poengene dine. Under får du et knippe potensielle godbiter som både kan fungere som en vei til større lommebok, men som også kan finne på å få et poeng eller to (særlig i tilfellene Tsimikas og Toney.)

Wesley Fofana, 4,5 (Leicester)

Konstantinos Tsimikas, 4,0 (Liverpool)

Raphael Dias Belloli, 6,5 (Leeds)

Ivan Toney, 6,5 (Brentford)

Josh Brownhill, 4,5 (Burnley)

Billy Gilmour, 4,5 (Norwich)

Joël Veltman, 4,5 (Brighton)

Luke Ayling, 4,5 (Leeds)

Yves Bissouma, 4,5 (Brighton)

Ben Foster, 4,5 (Watford)

Robert Sánchez, 4,5 (Brighton)

Angus Gunn, 4,5 (Norwich)

Vicente Guaita, 4,5 (Crystal Palace)

Ben White, 4,5 (Arsenal)

Tips til inneværende serierunde

Vår kaptein i fjortende serierunde (GW14)

Igjen er det vanskelig å gjøre noe annet enn å satse på Mohammed Salah. Det ble riktignok ikke overveldende mange poeng forrige serierunde mot Southampton – og i de fire siste ukene har man kunnet sanke en hel del mer i andre spillere som blant annet Maddison, Vardy og Cancelo. Problemet er bare at disse spillerne fortsatt presterer langt mer ujevnt enn Salah, så på sikt – gitt at man ikke har gudbenådede evner innen tipping – så er Liverpools fremste målscorer fortsatt det sikreste kortet.

Vårt lag i ellevte serierunde

Det er fortsatt kaos i Manchester United og Tottenham. Sistnevnte har fått seg ny trener i Antonio Conte, en mann som er kjent for virkelig å stramme opp spillere, være kravstor og ha klokkerene systemer. Spørsmålet er fortsatt hvem som kommer til å utmerke seg under italieneren, for en forandring til det bedre er ikke til å komme utenom.

De to sikreste kortene bør være Heung-Min Son og Sergio Reguilón. Førstnevnte spiller jevnt og trutt bra, uten stjernenykker, og selv om han kan endte opp litt lengre ut på kanten enn under Nuno, så er det vanskelig å se for seg at han ikke fortsetter å være målfarlig. I tillegg er han langt rimeligere enn Harry Kane, som har sett ut som en saltstøtte hittil i sesongen. Reguilón, på sin side, kan bli en offensiv nøkkelspiller som aggressiv vingback.

Vårt har vært preget av skader i de siste ukene. Vi måtte inn med Foster i mål da Sanchez ble skadet, men nå ser det ut til at det er Foster som må ta til takke med å være langtidsskadet (ute til langt utpå nyåret), så ny reservekeeper er på vei inn med det første (vi venter så lenge vi kan, prisen er ikke i fare for å gå ned riktig ennå.)

Ellers har Cancelo kommet inn for Chilwell, som dessverre også ser ut til potensielt å miste store deler av sesongen, på grunn av en leddbåndskade.

Spisstrioen vår begynner å irritere, og Vardy frister, men årets sesong ser ut til å favorisere de på midten og i bakre rekke av elleveren, så det kan være at de neste oppgraderingene skjer der. 

Fantasy Premier League 2021/2022 – Hvem blir vinneren i midtuka?
© Leveres av TechRadar (Image credit: Fantasy Premier League)

News Related

OTHER NEWS

UK Athletics intends to 'root out' those who 'should not be operating' in the sport as it's announced they will review historical complaints of abuse with view to increasing sanctions against previous offenders

UK Athletics announced they would review historical complaints of abuseSportsmail understands between 30 and 40 cases will be re-examinedSanctions will be made public if there is an increase to punishment or ban for life  Read more »

Jean-Louis Garcia avant Seraing-Eupen : "Il faut battre le fer tant qu'il est encore chaud"

Ce samedi soir, Seraing reçoit Eupen lors de la 25ème journée de Jupiler Pro League. Les Métallos auront à coeur de confirmer après leur succès face au Beerschot (2-1) mercredi ... Read more »

Evan Fournier sur le départ ?

© Fournis par Sports.fr Basket – NBA – New York : Fournier sur le départ ? Le 25 mars 2021, dernier jour de la période des « trades » en ... Read more »

Dusan Vlahovic alla Juventus, depositato il contratto: le cifre dell'affare

© Fornito da Sportal.it Accordo fino al 2026 per il serbo E’ il primo giorno di Juventus per Dusan Vlahovic, bomber serbo proveniente dalla Fiorentina. Dopo le visite mediche effettuate ... Read more »

Manchester City's Kyle Walker banned for three European games

© Provided by Independent Online (IOL) London — Manchester City defender Kyle Walker has been banned for three European matches after his Champions League red card against RB Leipzig. The ... Read more »

Euro Handball. Le coup d'envoi de France – Suède retardé de 15 minutes

© AFP Dika Mem, Romain Lagarde, Dylan Nahi et les Français affrontent la Suède, ce vendredi soir, pour une place en finale de l’Euro. Initialement prévu à 20 h 30, le coup ... Read more »

Georgson bekräftar: Fler klubbar intresserade av Amin Sarr

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Malmö FF stoppade Amin Sarr, 20, från spel i sista sekund i träningsmatchen mot Jammerbugt idag. Anledningen var för att fler klubbar än Heerenveen har anmält ... Read more »

Man City star Kyle Walker slapped with THREE-GAME Champions League ban for kick at RB Leipzig striker Andre Silva

KYLE Walker will miss Manchester City’s next THREE Champions League games after Uefa hit the England defender with their maximum ban. Walker was sent off for a shocking kick from ... Read more »

‘Within seconds, done!' – Tyson Fury would have taken £15m step-aside money, says dad John as he taunts Joshua and Hearn

JOHN FURY says son Tyson would have accepted the £15million 'step-aside' deal offered to Anthony Joshua 'within seconds'. Joshua is understood to have turned down around the huge offer to ... Read more »

'How often do you think about that QPR game?' 'All the time... I still get goosebumps!': MICAH RICHARDS and ROBERTO MANCINI go down memory lane to relive Man City's amazing title, Italy's Euro 2020 triumph - and Mario Balotelli's comeback!

Sportsmail's Micah Richards met with his former Man City boss Roberto ManciniThe Italy manager led Man City to their first Premier League title back in 2012The pair reminisce about Sergio Aguero's dramatic last-gasp winner against QPRMancini also discusses Italy's impressive Euro 2020 win at England's expense He also explains why Richards' former team-mate Mario Balotelli is with Italy Read more »

Cyclisme: la déclaration très forte du miraculé Bernal, après son grave accident

© ICON Sport Egan Bernal Egan Bernal a bien évité le pire. Lundi, alors qu’il s’entraînait pour préparer sa saison dans son pays, en Colombie, le coureur de 25 ans ... Read more »

Utolsó esély, hogy elmondd a véleményed az INDYCAR globális rajongói felmérésében

Az INDYCAR és a Motorsport Network a hónap elején a Nielsen Sports-szal együttműködve elindította a 2022-es felmérést 11 nyelven, hogy mindenhol megismerjék a rajongók véleményét. A felmérésben a rajongók kedvenc ... Read more »

Holland élklub viheti az AC Milan magyarját

Tippelj az Újpest–Ferencváros derbire és 20-szoros pénzt nyerhetsz! Regisztrálj most! (x) Hollandiából származó lapértesülések szerint Kerkez Milos egy év után elhagyhatja az AC Milant, s az AZ Alkmaarhoz szerződhet. A ... Read more »

Marcelo à Bordeaux, c'est fait

© Fournis par Sports.fr Le Brésilien espère se relancer à Bordeaux. Quarante-huit heures après la résiliation de son contrat avec l’OL, Marcelo a changé de boutique. Le défenseur central a signé ... Read more »

Tennis: Daniil Medvedev through to Australian Open final despite on-court meltdown

Daniil Medvedev has suffered a complete meltdown in an extraordinary Australian Open semi-final win over Stefanos Tsitsipas on Friday night. Medvedev will meet Rafael Nadal in the men’s final on ... Read more »

OL - OM : le CNOSF déboute Lyon

Match à rejouer, depuis les graves incidents qui avaient contraint l’arbitre à arrêter la rencontre, OL-OM fait encore couler beaucoup d’encre. La LFP avait proposé deux dates, l’OL n’en voulait ... Read more »

Real Madrid. Pour 400 millions d'euros par an, le club conclu un accord avec une société américaine

© JUANJO MARTIN / EPA-EFE Le stade Santiago-Bernabeu va rapporter beaucoup d’argent au Real. Le Real Madrid a trouvé un accord avec la société américaine Legends au sujet de l’exploitation ... Read more »

FC Barcelone : la justice espagnole ouvre une enquête sur les comptes du club !

C’est désormais acquis : la justice espagnole a confirmé ce vendredi l’ouverture d’une enquête sur la gestion économique du FC Barcelone au cours de la présidence de Josep Bartomeu. Soit ... Read more »

PSG, Real Madrid, Manchester City : un nouvel indice d'Haaland pour son futur ?

Erling Haaland, l’attaquant du Borussia Dortmund, a donné son pronostic pour la victoire finale en Ligue des Champions. De quoi dévoiler un indice pour son futur ? © Icon Sport ... Read more »

Rodez : un Islandais débarque en Aveyron (off)

Rodez voit son secteur offensif renforcé avec la signature de cet attaquant islandais. © Icon Sport Joueurs de Rodez Rodez voit son secteur offensif renforcé avec la signature de cet ... Read more »

ASSE : pas rancunier, Puel dévoile la grande raison de son échec !

Claude Puel, l’ancien entraîneur de l’ASSE, est revenu sur la raison principale qui l’a poussé à l’échec. © Icon Sport Claude Puel Claude Puel, l’ancien entraîneur de l’ASSE, est revenu ... Read more »

OL-OM : les Gones perdent leur dernier recours, la décision finale validée

L’Olympique Lyonnais vient de voir son ultime appel auprès du CNOSF rejeté. © Icon Sport OL – OM L’Olympique Lyonnais vient de voir son ultime appel auprès du CNOSF rejeté. ... Read more »

OM-Montpellier : Les compos probables et sur quelle chaîne voir ce choc de Coupe de France

Sur quelle chaîne et à quelle heure regarder le 8e de finale de Coupe de France entre l’OM et Lens dimanche ? Les infos pratiques, pronos et compos probables. © ... Read more »

Depay provoque l'inquiétude du Barça

Blessé au niveau de la cuisse gauche depuis le 12 janvier dernier, Memphis Depay ne parvient pas à s’en remettre. Le joueur du Barça inquiète. © Fournis par Football 365 ... Read more »

Real Madrid : Bale a changé, la photo qui choque

Pointé du doigt pour son hygiène de vie, Gareth Bale s’est affiché à l’entraînement avec un physique métamorphosé. © Fournis par Football 365 L’agent de Gareth Bale incrimine Zidane Entre ... Read more »

Zubizarreta estime que Longoria a « calmé » Marseille

© Fournis par Sofoot En voila un qui recherche un nouveau poste. Passé par Marseille entre 2016 et 2020, Andoni Zubizarreta revient, dans un entretien avec Marca sur les performances ... Read more »

Skoleledelsen borte fra jobb – begrunnes med helsefarlig psykososialt arbeidsmiljø

© Foto: Vidar Ruud / NTB KJENT SKOLE: Uranienborg skole er en av Oslos mest kjente og tradisjonsrike grunnskoler. Skolen har 833 elever og kaller seg en inkluderende skole. Prinsesse ... Read more »

Burkina Faso - Tunisie : Les compos probables et où voir le quart de finale des Tunisiens à la CAN 2021

Les compos probables et sur quelle chaîne regarder le 1/4 de finale de la CAN entre le Burkina Faso et la Tunisie. © Fournis par 90min Un Burkina Faso – ... Read more »

OM : un cador espagnol fonce sur Kamara, Longoria en demande plus !

Un cador espagnol a formulé une offre pour s’attacher les services de Boubacar Kamara. L’Olympique de Marseille a refusé et réclame 10 millions d’euros pour le laisser filer. © Icon ... Read more »

Barça : la signature d'Adama Traoré, un cauchemar pour les pépites blaugranas

Alors qu’Adama Traoré devrait prochainement effectuer son retour au FC Barcelone, cela ferait office de mauvaises nouvelles pour les pépites blaugranas. © Icon Sport Adama Traoré Alors qu’Adama Traoré devrait ... Read more »

Ford Mustang GT3 Race Car Coming For 2024, Likely Teases Next-Gen Pony

© Motor1.com 2024 Ford Mustang GT3 Teaser Image It packs a 5.0-liter Coyote V8 and a rear-mounted transaxle. As the world prepares for the 2022 Rolex 24 at Daytona, Ford ... Read more »

Mercato : Du monde au portillon pour un joueur d'Arsenal

Des clubs français, anglais et allemands seraient sur le dossier d’Eddie Nketiah évoluant à Arsenal. © Fournis par 90min Nketiah plaît en Ligue 1 | MB Media/GettyImages Une floppée de ... Read more »

Colton Herta replaces injured Pastrana in Race of Champions

Herta will team up with NASCAR legend and fellow IndyCar driver Jimmie Johnson on the U.S. team at the ROC Snow & Ice World Final in Sweden on 5-6 February. ... Read more »

OM : Sampaoli a lâché une bombe à retardement dans le vestiaire

Jérôme Rothen craint que la gestion d’Arkadiusz Milik devienne un problème dans le vestiaire de l’OM. © Icon Sport Arkadiusz Milik Jérôme Rothen craint que la gestion d’Arkadiusz Milik devienne ... Read more »

West Ham interested in late swoop for Leeds winger Raphinha

© Provided by 90min Raphinha has had another excellent season for Leeds | George Wood/GettyImages West Ham could look to make a huge late move in the January transfer window ... Read more »

Official: Crewe Alexandra sign Tariq Uwakwe from Chelsea

© Photo by David Davies/PA Images via Getty Images Chelsea youngster Tariq Uwakwe has left the club for good, with Crewe Alexandra announcing the 22-year-old’s signing today on an 18-month ... Read more »

Significant increase in prize money for the Women's FA Cup is agreed from 2022-23 after pressure from fans and Chelsea boss Emma Hayes with this season's winners guaranteed just £25,000 compared to £1.8m for the men's competition

The winners of this season women's FA Cup will earn just £25,000 Winners of the men's competition in comparison will earn £1.8millionChelsea boss Emma Hayes hit out at the 'completely unacceptable' disparity  The FA has agreed to a significant increase in prize money from next season  Read more »

Nicolo Barella set to miss both legs of Inter Milan's Champions League clash with Liverpool after UEFA bans the Italy midfielder for two matches for punching Real Madrid's Eder Militao in their final group stage game

Midfielder Nicolo Barella is likely to play no part when Inter Milan face LiverpoolThe Italy regular was sent off in their final Champions League group stage gameThe Serie A frontrunners have reportedly opted not to appeal his two-match banBarella's ban is a boost for the Reds ahead of the first leg of their round of 16 tie  Read more »

Mazzata su Luigi Sergio: rottura del tendine d'Achille

© Fornito da Sportal.it Sergio sarà operato E’ decisamente serio l’infortunio capitato al capitano della Pallacanestro Cantù, Luigi Sergio. La nota diramata dal club brianzolo è molto chiara: “S.Bernardo-Cinelandia Park ... Read more »

Andretti votato alla presidenza e Mario ci scherza dagli USA

Draghi, Mattarella, Casini o… Mario Andretti? In queste ore in cui la politica italiana è in fermento – mostrando anche una certa inadeguatezza, va detto – per l’elezione del Presidente ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic