Eurokentillä nähtiin suomalaiskohtaamisia – ”Iso voitto meille”

eurokentillä nähtiin suomalaiskohtaamisia – ”iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

Maxhuni sai kehumisoikeudet pelin jälkeen, kun Merlins voitti Craiovan selvästi 102-81 (53-38). Maxhuni oli Merlinsin parhaimmistoa 14 pisteen ja kuuden syötön saldolla. Hopkins keräsi tilastoihinsa kahdeksan pistettä, levypallon ja kaksi torjuntaa. Palmi kasasi viisi pistettä ja syötön. Voitto ei kuitenkaan aivan vielä varmistanut Merlinsin jatkopaikkaa, vaan ratkaisu siirtyi viimeiselle kierrokselle. Merlins kohtaa päätöskierroksella Voluntarin ja sille riittää 14 pisteen tappiokin ottelusta jatkopaikkaan. Craiova on sen sijaan jo varmistanut jatkopaikkansa.

– Iso voitto meille ja olemme yhden askeleen lähempänä toista kierrosta ja sitä pitää tavoitella. Meillä oli pieni revanssiviha viime pelistä Craiovaa vastaan, niin tulimme näyttämään, että olemme parempi joukkue, Maxhuni totesi Koripalloliiton tiedotteessa.

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin jatkohaaveet kariutuivat, kun itävaltalaisjoukkue hävisi kirvelevästi Hapoel Haifalle 70-77 (42-43). Swansilla on viidestä ottelusta yksi voitto eikä se voi päästä enää kahden parhaan joukkoon.

Mestarien liigassa nähtiin myös suomalaisten kohtaaminen, kun Tuomas Iisalon valmentama Bonn isännöi Aleksander Madsenin edustamaa AEK Ateenaa. Bonn kirjautti kolmannen peräkkäisen voittonsa ja nousi samalla lohkon kärkeen 80-72 (39-38)-voitolla. Madsen kasasi kolme pistettä ja neljä levypalloa. AEK on lohkossa viimeisenä yhdellä voitolla, mutta sillä on vielä mahdollisuudet jatkoon.

Lähde: Koripalloliiton tiedote

News Related

OTHER NEWS

USA:n ulkoministeriö hyväksyi asekaupan: Suomi ostaa noin 300 miljoonalla liitopommeja ja ilmataisteluohjuksia

Lähtee. Tämä F-16-hävittäjä laukaisi Sidewinder-ohjuksen ase-evaluoinnissa Floridassa maaliskuussa 2021. Sidewinder- ja JSOW-varastoja ollaan täydentämässä. Yhdysvaltain ulkoministeriö on ilmoittanut maan kongressille hyväksyntänsä Suomeen myytäville infrapunaohjuksille ja liitopommeille. Maan puolustusministeriön alainen Defense ... Read more »

Saksa rikkoi sääntöjä MM-kisoissa - FIFA antoi sakot

Saksa rikkoi sääntöjä MM-kisoissa – FIFA antoi sakot Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on mätkäissyt Saksalle 10 000 euron sakot. Sakot tulivat Saksan tekemästä sääntörikkeestä Espanjaa vastaan pelatun ottelun alla. Päävalmentaja Hansi ... Read more »

Bentley-mallistoon vielä tarjolla perinteinen keulakoriste

Kun omistaja lähestyy Flying Spur Mullineriaan, alkaa erityinen esitys: etusäleikön yläpuolella oleva Bentley-kyltti liukuu pehmeästi sivuun ja esiin kohoaa upeasti kiillotettu ”Flying B” -keulakoriste. Ajovalot sekä keulakoristeen sirot kristallisiivet syttyvät ... Read more »

Konkari Pertti Salolainen: ”Kokoomus on minulle suuri pettymys”

Kokoomuskonkari. Pitkäaikainen kansanedustaja Pertti Salolainen toimi 1990-luvulla kokoomuksen puheenjohtajana ja ministerinä kahdessa hallituksessa 1987–1995. Hän ei lähtenyt enää ehdolle viime eduskuntavaaleissa. Kokoomuksen entinen kansanedustaja ja pitkäaikainen vaikuttaja ilmaisee pettyneensä puolueeseensa ... Read more »

Qatarin pakka kesti 25 minuuttia – summa hollantilaishyökkääjän hintalapussa kasvaa yhä?

Hollanti johtaa odotetusti MM-lohkovaiheensa viimeistä ottelua, kisaisäntä Qataria vastaan, kun peliä on käyty puoli tuntia. Isäntien noustua hetkeä aiemmin jopa potentiaaliseen maalintekopaikkaan saakka, napautti tilastollisesti kaikkea alusta saakka hallinnut lohkokärki ... Read more »

Warhammer 40,000: Darktiden betailun edistys siirtyy siihen kokonaiseen julkaisuun asti

Warhammer 40,000: Darktiden betailun edistys siirtyy siihen kokonaiseen julkaisuun asti Fatsharkin Warhammer 40,000: Darktide julkaistaan lopullisesti huomenna 30. marraskuuta 2022. Twitterissä on katsottu tarpeelliseksi muistuttaa pelaavaa kansaa siitä, että betailussa ... Read more »

Verkasaloon Alavieskan, Kalajoen ja Ylivieskan alueelle kaavaillaan tuulivoimaa

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Alavieskan, Kalajoen ja Ylivieskan alueelle kaavaillun Verkasalon tuulivoimahankkeen YVA-ohjelmasta. Verkasaloon Alavieskan, Kalajoen ja Ylivieskan alueelle kaavaillaan tuulivoimaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Alavieskan, Kalajoen ja ... Read more »

Olli Jokisen luotsaama Jukurit lainaa neljä pelaajaa Mestikseen

Olli Jokisen luotsaama Jukurit lainaa neljä pelaajaa Mestikseen Olli Jokisen luotsaama Jukurit tiedottaa lähettävänsä neljä pelaajaa lainasopimuksilla Mestikseen. – Puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala siirtyvät lainasopimuksella Imatran Ketterään, ... Read more »

Enontekiöllä metsästäjä ampui kohti pilkkijää – sanoi luulleensa hirveksi

Lappilainen mies ampui kohti pilkkijää Enontekiöllä, kertoi Lapin poliisilaitos tiistaina. Tapaus sattui poliisin mukaan lauantaina keskipäivällä. Lappilainen mies oli pilkillä joella, kun poliisin mukaan parin sadan metrin päähän pysähtynyt moottorikelkan ... Read more »

"Yksi ja sama alaikäinen poika on ollut jo kolmesti tänä vuonna vangittuna epäiltynä ryöstöstä" – tällaiset nuoret syyllistyvät poliisin mukaan ryöstörikoksiin

“Yksi ja sama alaikäinen poika on ollut jo kolmesti tänä vuonna vangittuna epäiltynä ryöstöstä” – tällaiset nuoret syyllistyvät poliisin mukaan ryöstörikoksiin Nuorten ryöstörikokset ovat lisääntyneet tänä vuonna merkittävästi. Alaikäiset tekevät ... Read more »

Kokoomus leikkaisi ansiosidonnaisesta ja jarruttaisi tiettyjen etuuksien korotuksia ensi vuoden alusta

Saila Kiuttu Kokoomus esittää merkittäviä säästöjä sosiaalietuuksiin. Ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, työttömyyspäivärahaan, asumistukeen ja toimeentulotukeen tehtävät heikennykset tarkoittaisivat yli 900 miljoonan euron säästöä julkiselle taloudelle verrattuna hallituksen kaavailuihin. Tämä käy ilmi kokoomuksen ... Read more »

Mikko Mannerin ensi kauden seura on nyt selvillä

Mikko Mannerin ensi kauden seura on nyt selvillä SHL-seura Brynäs tiedottaa solmineensa yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen suomalaisen päävalmentajansa Mikko Mannerin, 48, kanssa. Mannerilla on menossa toinen kausi Brynäsin peräsimessä. – ... Read more »

Hoitolaitoksen asukasta epäillään murhasta Turussa

Hoitolaitoksen asukasta epäillään murhasta Turussa Lounais-Suomen poliisi on tutkinut turkulaisessa hoitolaitoksessa kesäkuussa 2022 tapahtunutta vakavaa väkivallantekoa. Esitutkinnan jälkeen 1970-luvulla syntynyttä miestä epäillään murhasta. Teko tapahtui hoitoyksikön asunnossa Vasaramäessä. Epäilty otettiin ... Read more »

USA:n ulkoministeriö hyväksyi: Suomi ostaa 300 miljoonalla liitopommeja ja ilmataisteluohjuksia

Lähtee. Tämä F-16-hävittäjä laukaisi Sidewinder-ohjuksen ase-evaluoinnissa Floridassa maaliskuussa 2021. Sidewinder- ja JSOW-varastoja ollaan täydentämässä. Yhdysvaltain ulkoministeriö on ilmoittanut maan kongressille hyväksyntänsä Suomeen myytäville infrapunaohjuksille ja liitopommeille. Maan puolustusministeriön alainen Defense ... Read more »

Nyt kulkee kovaa! Tässä on NHL-kauden ylivoimainen sensaatio

Nyt kulkee kovaa! Tässä on NHL-kauden ylivoimainen sensaatio Jääkiekon NHL:ssä on ollut tällä kaudella yksi sensaatio ylitse muiden ja se on New Jersey Devils. Devils jatkoi mahtavaa alkukauttaan maanantaina, kun ... Read more »

Peter Molyneux haluaa palata jumalpelien äärelle, ja sijoittaa teoksen moderniin aikaan

Peter Molyneux haluaa palata jumalpelien äärelle, ja sijoittaa teoksen moderniin aikaan Menneenä viikonloppuna pelialan monia visioita julkisesti kertova legenda Peter Molyneux istahti alas toimittajien kanssa, ja kertoi halustaan palata takaisin ... Read more »

Mattia Binotto oli jo viime kauden jälkeen lähtökuopissa – tämä takasi vuoden jatkoaikaa

Tiistaina vahvistettiin Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton jättävän tehtävänsä kuluvan vuoden lopussa. Uutista osattiin odottaa viime aikaisten huhujen perusteella, vaikka italialaistallista ne kiistettiinkin. Binotto luotsasi Italian kansan ylpeyttä yhteensä neljän kauden ... Read more »

WWF:n mukaan luonnonsuojelulaki vesittyi valiokunnassa – keskustan torppaamilla pykälillä olisi säädetty uhanalaisista luontotyypeistä

Anssi Rulamo Ympäristöjärjestö WWF kertoo pettyneensä muutoksiin, joita luonnonsuojelulakiin tehtiin eduskunnan ympäristövaliokunnassa. WWF:n mielestä muutokset, joiden puolesta keskusta äänesti oppositiopuolueiden rinnalla, vesittivät lain. Valiokunta päätti äänin 9-8 poistaa hallituksen lakiesityksestä ... Read more »

Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Yle syrji riskiryhmään kuuluvaa vammaista – kielsi kasvomaskin käytön vaalitentissä

Yhdenvertaisuusvaltuutetun mukaan Yle syrji riskiryhmään kuuluvaa vammaista, kun se kielsi kasvomaskin käytön vaalitentin osallistujilta. Voimassa olleissa valtakunnallisissa koronavirusohjeissa suositeltiin tilaisuuden ajankohtana kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Yhdenvertaisuusvaltuutetun mukaan Yle ei myöskään suostunut ... Read more »

Hallituskumppanit raivostuivat keskustalle – Li Andersson: ”Mahdoton käsittää”

Hallituskriisi. Keskustan toiminta ympäristövaliokunnassa näyttää aiheuttaneen uuden hallituskriisin. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ei ymmärrä keskustan valintaa. Arkistokuva. Keskusta on aiemmin hyväksynyt alkuperäisen esityksen luonnonsuojelulaiksi, mutta näyttää nyt irtautuvan hallitusyhteistyöstä yksipuolisesti. ... Read more »

Silmäsi eivät valehtele: Tämä on ihan oikeasti Lancian uusi logo

Italialainen Lancia ei ole pitänyt itsestään meteliä viime vuosina. Nykyisin Stellantis-konsernin omistama entinen rallipolkujen valtias uudisti ilmeensä trendeistä välittämättä ja paljasti yksityiskohtia tulevista automalleistaan. Lancia esitteli maanantaina villin Pu+Ra Zero ... Read more »

Nimet paperissa – Mikko Mannerin valmennusura jatkuu Ruotsissa!

Suomalaisvalmentaja Mikko Manner jatkaa valmennusuraansa ensi kaudellakin Ruotsin pääsarja SHL:ssä. Hän on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen Brynäs IF:n kanssa. 48-vuotias Manner toimii parhaillaan Brynäsin päävalmentajana toista kauttaan. Joukkue on tällä hetkellä ... Read more »

Kiinan protesteissa taustalla myös tyytymättömyyttä puolueeseen ja Xi Jinpingiin – "Kommunistinen puolue tarrautuu valtaan kuin juoppo viinapulloon"

Ville Väänänen Kiinan protestit ja mielenosoitukset ovat poikkeuksellisia, sanoo Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksen professori Lauri Paltemaa. Hän sanoo, ettei vastaavaa ole nähty sitten vuoden 1989. Tuolloin mielenosoitukset kestivät ... Read more »

Nimet paperiin: Ilveksen kasvatti solmi jatkosopimuksen vaasalaisseuran kanssa

Nimet paperiin: Ilveksen kasvatti solmi jatkosopimuksen vaasalaisseuran kanssa Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava VPS tiedotti tiistaina pelaajauutisen. Vaasalaisseura ja hyökkääjä Teemu Hytönen, 20, ovat solmineen kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Ilveksen kasvatti Hytönen ... Read more »

Helena Bonham Carter osoittaa tukensa J.K. Rowlingille ja Johnny Deppille - sanoo suorat sanat cancel-kulttuurista

Näyttelijän mielestä transfobiasta syytetyn Rowlingin kritisointi on mennyt liian pitkälle. Näyttelijä Helena Bonham Carter, 56, osoittaa tuoreessa haastattelussa tukensa Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingille, 57, ja näyttelijäkollega Johnny Deppille, 59. ... Read more »

Vihreät vaatii hallituspuolueiden puheenjohtajia koolle – Atte Harjanne: Mikään ei etene ennen sitä

Keskustan päätös äänestää ympäristövaliokunnassa hallituksen esitystä vastaan herättää närää hallituskumppaneissa. Vihreät vaatii hallituspuolueiden puheenjohtajia koolle käsittelemään keskustan tiistaista toimintaa. Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajan Atte Harjanteen mukaan on vaikea nähdä, että mikään ... Read more »

SHL-seuran suomalaisluotsi sai jatkosopimuksen

Mikko Manner jatkaa Brynäsin päävalmentajana. SHL:ssä pelaava Brynäs on tehnyt kauden 2023-24 loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen seuran päävalmentajana toimineen Mikko Mannerin kanssa. Manner toimii parhaillaan toista kauttaan Brynäsin päävalmentajana. – ... Read more »

Maria Veitola istui vieressä, kun haastateltava piikitti itseensä huumetta: "Mietimme voiko sellaista näyttää"

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Maria Veitola todisti huumeiden käyttöä vierestä. Toimittaja Maria Veitola kokeilee siipiään dokumentaristina uudessa Veitola.doc-sarjassa yhdessä palkitun dokumenttiohjaaja Sami Kieksin kanssa. Ohjelmassa nähdään muun muassa sensuroimaton kohtaus ... Read more »

Arizonassa sijaitseva piirikunta kieltäytyi vahvistamasta Yhdysvaltojen välivaalien tulosta

Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa sijaitsevan Cochisen piirikunnan viranomaiset kieltäytyivät maanantaina vahvistamasta syksyn välivaalien tulosta. Asiasta uutisoi muun muassa yhdysvaltalaiskanava CBS News. Vaalituloksen vahvistamisesta kieltäydyttiin äänestyslaitteiden sertifioinnin puutteeseen liittyviin väitteisiin vedoten. Todisteita ... Read more »

Siirtoguru: Chelsea on tehnyt 60 miljoonan euron pelaajakaupan

Siirtoguru: Chelsea on tehnyt 60 miljoonan euron pelaajakaupan RB Leipzigin ranskalaishyökkääjä Christopher Nkunku, 25, on siirtymässä odotetusti Chelseaan. Italialainen siirtoguru Fabrizio Romano kertoo, että sopimus odottaa enää julkistamista. Brittimedia uutisoi ... Read more »

Olli Hiidensalo aloitti maailmancupin upealla tavalla

Olli Hiidensalo aloitti maailmancupin upealla tavalla Ampumahiihdon maailmancup-kausi alkoi tiistaina. Olli Hiidensalo onnistui mainiosti. Hiidensalo oli tiistaina 11:s miesten normaalimatkalla ja oli paras suomalainen kilpailussa. Kisan voitti Kontiolahdella Ruotsin Martin ... Read more »

Metsästäjä ampui kohti pilkkijää Enontekiöllä – oli luullut hirveksi

Poliisi epäilee lappilaismiestä vaaran aiheuttamisesta, metsästysrikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Kuvituskuva. Enontekiöllä Lapissa tapahtui lauantaina metsästysrikos, jossa pilkkijä oli saada luodin kehoonsa metsästäjän ammuttua tätä hirvenä. Poliisi kertoo tiedotteessaan lappilaisen miehen olleen joella ... Read more »

Hiidensalo aloitti ampumahiihtocupin kotiladuilla lupaavasti – "Elämäni paras normaalimatkan kisa"

Hiidensalo oli parhaana suomalaisena 11:s ampumahiihdon maailmancupin kauden Kontiolahdella avanneella miesten normaalimatkalla. Lehtikuva / Vesa Moilanen Reima Rautiainen Suomen miesten kausi ampumahiihdon maailmancupissa alkoi tiistaina kotimaisemissa Pohjois-Karjalan Kontiolahdella vaihtelevasti. Viime ... Read more »

Qatar saattaa tänään saavuttaa historiallisen rajapyykin – ei varsinaisesti mairittele kisaisäntää

Hollanti isännoi Qataria – joka isännöi koko kisoja – MM-turnauksen lohkovaiheen kyseisten joukkueitten osalta päättävässä pelissä tiistaina kello 17 Suomen aikaa alkaen. Kisaisännät pääsevät turnauksiin automaattisesti mukaan, eikä niille monesti ... Read more »

Professorilta suorat sanat ”valkopesusta” Suomessa – Riitaisaan saamelaislakiin liittyy vaiettu ja tiukka kriteeri

Pakkoassimilaatio. Vielä 1960-luvulla valtio ja kirkko pyrkivät kitkemään saamen kielen Suomesta ja sulauttamaan saamea puhuneet valtaväestöön. Pisimpään kieli on säilynyt poropaimentolaisten keskuudessa, kertoo professori Reetta Toivanen. Kuvituskuva. Julkisuudessa käyty vääntö ... Read more »

Pink Floydin David Gilmour mukana folktähti Donovanin levyllä – Yhteistyön hedelmä Rock Me kuunneltavissa

Donovan vasemmalla, Gilmour oikealla. Pink Floyd -kitaristi on Rock Me -kappaleen lisäksi mukana Lover O’ Lover -päätösraidalla. Muun muassa Sunshine Superman-, Universal Soldier– ja Catch The Wind -hiteistä tunnettu folktähti ... Read more »

Olli Hiidensalo aloitti maailmancup-kauden upealla tavalla

Olli Hiidensalo avasi maailmancup-kauden vahvasti. Olli Hiidensalo oli parhaana suomalaisena 11:s ampumahiihdon maailmancupin kauden Kontiolahdella avanneella miesten normaalimatkalla. Kisan yhdellä sakolla selvittänyt Hiidensalo jäi voittoon yltäneestä Ruotsin Martin Ponsiluomasta 2.24,1 ... Read more »

Katujengi-ilmiötä kitketään nyt ulkomaisen yhteistyön avulla: Ruotsin poliisilta tullut selkeä viesti Suomeen

Katujengi-ilmiötä kitketään nyt ulkomaisen yhteistyön avulla: Ruotsin poliisilta tullut selkeä viesti Suomeen Helsingin poliisi on aloittanut yhteistyön ulkomailla saakka katujengi-ilmiön torjumiseksi. Poliisi tekee yhteistyötä Pohjoismaiden pääkaupunkien ja Lontoon poliisin kanssa. ... Read more »

Yle syrji riskiryhmään kuuluvaa vammaista henkilöä kieltämällä kasvomaskin käytön vaalitentissä, katsoo yhdenvertaisuusvaltuutettu

Yle on maksanut syrjityksi joutuneelle hyvitystä 3 000 euroa. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN Yleisradio syrji riskiryhmään kuuluvaa vammaista henkilöä, kun se kielsi kasvomaskin käytön vaalitentin osallistujilta, katsoo yhdenvertaisuusvaltuutettu. Kyseinen henkilö ... Read more »

Englannin pääsarjajyrä juuri ennen joulua pelattavien kisojen ongelmakohdasta: ”Alkoholistina baarissa”

Englannin pääsarjajyrä juuri ennen joulua pelattavien kisojen ongelmakohdasta: ”Alkoholistina baarissa” Arsenal-kasvatti, urallaan myös muiden muassa Middlesbroughia ja Aston Villaa edustamaan kerennyt Paul Merson nosti PA:n haastattelussa esiin ongelman, joka painottuu ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network