Esben Dalgaard venter på sin næste kræftscanning: Derfor kan den ødelægge familiens jul

Skuespilleren Esben Dalgaards kone er meget bekymret, når det gælder de mange kræftscanninger, hendes mand skal igennem, og lige nu kan den næste måske overskygge familiens jul.

De sidste år har været svære for skuespilleren Esben Dalgaard og hans familie, for i 2021 fik han konstateret uhelbredeligt kræft, og det overskygger nu hverdagen.

Esben Dalgaard modtager en behandling, der holder kræften nede, men han skal igennem en masse scanninger – faktisk hver tredje måned – der især sætter hans kone på prøve.

Hun har nemlig megen uro i maven, mens familien venter på svar, og lige nu kan den næste scanning måske tage glæden fra årets juleforberedelser.

– Jeg glæder mig til jul, og ungerne er så småt begyndt at glæde sig til jul, men Charlotte kan ikke glæde sig – fordi der ligger en scanning i begyndelsen af december, siger Esben Dalgaard til B.T.

Konen er på prøve

Skuespilleren lægger ikke skjul på, at hans synes, konens tankegang er “åndssvag”, fordi hun både før og under scanningerne har det rigtig svært.

Efterfølgende er Charlotte helt tappet for energi og skal bruge kræfter på at komme op til overfladen igen, hvorefter familien er fredet i en måneds tid igen.

Esben Dalgaard bekymrer sig til gengæld kun om scanningen i den uge, hvor han venter på svar, men han forstår godt sin kones kvaler.

Her har han til gengæld ikke lyst til at tage sorgerne på forskud, mens hans bedre halvdel ind imellem er så bekymret, at hun har svært ved at tale.

esben dalgaard venter på sin næste kræftscanning: derfor kan den ødelægge familiens jul

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare et stærkt ægtepar!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Esben Dalgaard venter på sin næste kræftscanning: Derfor kan den ødelægge familiens jul blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World