Erling Haaland tromler videre: Sætter endnu en rekord

erling haaland tromler videre: sætter endnu en rekord

Erling Haaland tromler videre: Sætter endnu en rekord

Da norske Erling Haaland blev hentet til Manchester City, var der tvivl om, hvorvidt han kunne genskabe samme succes, som han havde haft i Bundesligaen.

Allerede i sin første sæson i den engelske klub, gjorde han alle tvivlere og kritikere til skamme. Han fik helt afgjort bevist sit værd, men det betyder ikke, at han ikke fortsat er sulten efter mere.

Læs også

I løbet af sin tid i City, har han slået flere rekorder, og det ser ikke ud til at høre op. I hvert fald kan den unge nordmand nu skrive endnu en rekord på sit i forvejen imponerende CV.

Haaland stod for at score Citys mål til 1-0, da de lørdag tog imod Liverpool. De kunne dog ikke holde fast i sejren, da Liverpool senere udlignede til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Ikke desto mindre kunne Haaland glæde sig særlig meget over målet. Det var nemlig hans mål nummer 50 i Premier League, siden han blev hentet til City.

Ifølge statistikmediet har dette givet Haaland endnu en rekord, da han er den spiller i Premier League, der på kortest tid har scoret 50 mål.

“Erling Haaland har scoret sit 50. Premier League-mål. I sin blot 48. optræden, er det det hurtigste en spiller har nået milepælen i ligaen. Maskine,” skriver OptaJoe på det sociale medie X.

Haaland har i denne sæson scoret 14 mål i 13 kampe i Premier League. Desuden har han også bidraget med fire mål i fire kampe i Champions League.

Foruden sine 18 scoringer, er det også blevet til fire oplæg i 19 kampe.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World