Ensimmäinen kiinalaisen autoyhtiön Euroopan henkilöautojen tuotantolaitos tulee Unkariin

ensimmäinen kiinalaisen autoyhtiön euroopan henkilöautojen tuotantolaitos tulee unkariin

Ensimmäinen kiinalaisen autoyhtiön Euroopan henkilöautojen tuotantolaitos tulee Unkariin

BYD, ladattavien ajoneuvojen valmistaja, on allekirjoittanut Unkarin valtion kanssa sopimuksen uuden sähköautojen tuotantolaitoksen perustamisesta Kaakkois-Unkarin Szegediin.

Unkarin Szegediin nyt rakennettava uusi tuotantolaitos on ensimmäinen kiinalaisen autoyhtiön Eurooppaan perustama henkilöautojen tuotantolaitos.

Tuotantolaitoksen rakentaminen etenee vaiheittain, ja se avataan operatiiviseen toimintaan kolmen vuoden kuluessa, vuoden 2027 aikana ja se tulee valmistamaan BYD:n sähköautomalliston eri malleja Euroopan markkinoille.

Pian alkava rakennusprojekti sekä sitä seuraava tuotantolaitoksen avaaminen luovat tuhansia työpaikkoja, jotka vahvistavat paikallista talousaluetta ja tukevat samalla paikallisia toimitusketjuja.

BYD:lle Unkari on jo ennestään tuttu toimintaympäristö, sillä se perusti korkean teknologian eBus-tuotantolaitoksen Unkarin Komaromiin vuonna 2016. Lisäksi useat premium-autojen valmistajat ja autoalan johtavat alihankkijat omaavat tuotantolaitoksiaan Unkarissa, joka takaa vakaan ja monipuolisen tuotantoympäristön.

Lue myös

News Related

OTHER NEWS

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta IMDb-arvosana 4,9. Timo Linnasalon ohjaama tieteiselokuva Aurinkotuuli valmistui vuonna 1980. Elokuva perustuu Kullervo Kukkasjärven romaaniin. Painovoimatutkija Erik ... Read more »

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »
Top List in the World