Endnu et kæmpe FCK-talent: Både Arsenal og Manchester City har snøren ude

endnu et kæmpe fck-talent: både arsenal og manchester city har snøren ude

Endnu et kæmpe FCK-talent: Både Arsenal og Manchester City har snøren ude

Det ikke kun de etablerede stjerner, der tiltrækker opmærksomhed fra de store klubber.

Talentfulde unge spillere er også i søgelyset, og det gælder i særdeleshed for FC Københavns 15-årige midtbanetalent, Tristan Panduro.

Ifølge Daily Mail har både Arsenal og Manchester City udvist interesse for den unge dansker, der allerede gør sig bemærket på U16-landsholdet.

Tristan Panduro, der til daglig spiller for FCK’s U17-hold, har for alvor fanget opmærksomheden fra nogle af Europas største klubber.

Dette skete under en nylig træningsturnering i Alicante, Spanien, hvor han repræsenterede det danske U16-landshold. Her var spejdere fra flere europæiske topklubber til stede, heriblandt fra Arsenal og Manchester City, som begge holdt et vågent øje med Panduro.

Panduro kom til FC København fra OB sidste sommer og har allerede tilbragt halvandet år i hovedstadsklubbens ungdomsafdeling.

Hans præstationer på banen har ikke kun vakt interesse i Danmark, men også i England, hvilket kan tilskrives hans engelske mor. Dette åbner muligheden for, at Panduro i fremtiden kan komme til at repræsentere England frem for Danmark.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World