En person pågrepet etter knivstikking på Skøyen i Oslo

En person pågrepet etter knivstikking på Skøyen i Oslo

Lørdag ettermiddag ble to personer funnet knivstukket på Skøyen i Oslo, og en annen person er lettere skadd i voldshendelsen. Politiet har tatt hånd om fire involverte.

Klokken 20.39 kan politiet bekrefte at en av de involverte er pågrepet og kjørt til arresten etter voldshendelsen.

Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB lørdag ettermiddag at de fikk melding om slagsmål i en leilighet.

– Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Barn til stede

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, opplyser til Avisa Oslo at det skal ha vært et barn til stede i leiligheten der en person ble knivstukket.

– Vi fikk melding klokken 15.56 om at det var slåssing i en leilighet på Skøyen. En person ble funnet skadd inne i leiligheten, og en person og et lite barn skal ha forlatt leiligheten. Etter kort tid får vi kontroll på denne personen og dette barnet, heldigvis. Da viser det seg at personen er stukket flere ganger med en skarp gjenstand, forteller han.

Personen som ble knivstukket er ivaretatt av helsevesenet.

Politiet rykket ut med mange patruljer til området og jobber med å finne ut hvilken relasjon det er mellom de involverte. De regner med at knivstikkingen skjedde innendørs.

en person pågrepet etter knivstikking på skøyen i oslo

Oslo, Norway 20230318. Knivstikking i leilighet på Skøyen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

BARN TIL STEDE: Politiet opplyser at det også var et liste barn til stede da voldshendelsen tok sted lørdag ettermiddag. Foto: Terje Bendiksby (NTB)

en person pågrepet etter knivstikking på skøyen i oslo

Oslo, Norway 20230318. Knivstikking i leilighet på Skøyen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

STUKKET FLERE GANGER: Personen som ble knivstukket ble stukket flere ganger med en skarp gjenstand. Foto: Terje Bendiksby (NTB)

– Vi vet ikke hva som var åstedet, men det er nærliggende å tro at det er i den leiligheten det er snakk om, sier Aune til avisen.

Politiet opplyste at de hadde kontroll på alle parter, men ikke på hvem som hadde gjort hva.

Ukjente relasjoner

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sa til NTB at de ikke ønsker å kommentere relasjonene mellom de involverte, og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet, sier han.

Senere på kvelden opplyste politiet at det var gjort kriminaltekniske undersøkelser av åstedet.

News Related

OTHER NEWS

– Unikt konsertmøte mellom umesamisk og sjøsamisk kultur

Katarina Barruk og Elina Waage Mikalsen har samarbeidet ved flere anledninger i senere år, og på Munch fredag 24. mars vil de opptre både hver for seg – og sammen. ... Read more »

Lofoten: Nusfjord satser på luksusturister

LOFOTEN: Carucel Eiendom har til nå investert 200 millioner kroner i Nusfjord Arctic Resort. Nå øker eierne innsatsen for at fiskeværet i Lofoten skal bli en luksusdestinasjon. Foran det som ... Read more »

Tiltalt 27-åring erkjenner straffskyld for drapet på Bård Lanes

Rettssaken mot fire menn som står tiltalt for drapet på Bård Lanes på i Tønsberg startet i Vestfold tingrett i Horten. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Tiltalt 27-åring erkjenner straffskyld ... Read more »

Flere garasjer står i brann på Rødtvet i Oslo

Flere garasjer står i brann på Rødtvet i Oslo Nødetatene fikk melding om brannen klokken 3.57 natt til tirsdag. – Vi er framme på stedet og har satt i gang ... Read more »

Spetalen reagerer etter kroneras: – Synet på Norge blir farlig

Spetalen reagerer etter kroneras: – Synet på Norge blir farlig Spetalen meldte seg mandag kveld på kronediskusjonen. – Det er ingen person som går på jobb i New York eller ... Read more »

Omgikk USA-sanksjoner

(Foto: Colourbox/28259896) Huawei-gründer avslører hvordan selskapet har omgått amerikanske sanksjoner med innenlandsk produserte komponenter til selskapets produkter. Den kinesiske telekomgiganten Huawei har vært i USAs søkelys de siste årene grunnet  ... Read more »

Videre oppover på Oslo Børs

Oslo Børs har i likhet med markeder verden over vært preget av uro den siste tiden, mest av alt forårsaket av bankproblemene i USA. Illustrasjonsfoto: Beate Oma Dahle / NTB ... Read more »

Spania reagerer på Haaland-skade: – En stor skuffelse

ATTRAKSJON: Spanjolene hadde gledet seg til å se Erling Braut Haaland i aksjon. Spania reagerer på Haaland-skade: − En stor skuffelse MARBELLA (VG) Spania er overrasket over nyheten om at superstjernen ... Read more »

Solbakken: – Hadde en meget nedbrutt Haaland på hotellrommet i natt

Solbakken møtte pressen i Marbella tirsdag formiddag. Der snakket han om Haalands overraskende skadeforfall. Manchester City-stjernen sliter med lyskeproblemer. – Jeg hadde en meget nedbrutt Haaland på hotellrommet klokken tolv ... Read more »

Ny rekord for antall steinsprut-skader

Forbikjøringer og mangelen på skvettlapper får mye av skylden for at steinsprutskadene på frontruten når nye høyder. Nei, alt blir ikke bedre med tiden. Se for eksempel på steinsprut- og ... Read more »

Sør-Europa er igjen rammet av tørke

EU-kommisjonen advarer om situasjonen, som skyldes at vinteren har vært eksepsjonelt tørr og varm. Effekter av begynnende tørke er allerede synlige sør i Spania og Frankrike og i Nord-Italia. Mengden snø ... Read more »

Røde Kors: Beredskapen blir utfordret av klimakrise, fraflytting og eldrebølge

Tre store trender gjør at både frivillige og offentlige beredskapsorganisasjoner må forberede seg på store utfordringer, mener Røde Kors. Foto: Lise Åserud / NTB Røde Kors: Beredskapen blir utfordret av ... Read more »

Kronprinsparet med nytt TV-prosjekt

TV-AKTUELLE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit medvirker i et nytt TV-prosjekt. Detaljene rundt er ikke offentlig kjent. Kronprinsparet med nytt TV-prosjekt Tirsdag melder Se og Hør at kronprinsparet får sin ... Read more »

Politiet rigger seg til for Trump-trøbbel

Politifolk i New York har satt ut sperringer ved rettsbygningen der en eventuell tiltale mot ekspresident Donald Trump vil bli kunngjort. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AP / NTB Politiet ... Read more »

Aksjon mot fiskerinæringen

Blant annet aksjoneres det på Vannøya i Karlsøy, skriver Nordlys. Politiet bekrefter at de har aksjonert mot flere steder. – Vi kan bekrefte at vi har mannskaper ute på flere lokaliteter. ... Read more »

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

– Nå må Norge ta sine internasjonale forpliktelser på alvor og gi disse barna tilgang til barnehageplass, videregående skole og forsvarlig helsehjelp, sier Janne Olise Raanes som er avdelingsdirektør i Kirkens ... Read more »

SE LIVE: Solbakken møter pressen etter Haaland-nyheten

Marbella, Spania 20230320. Norges landslagssjef Ståle Solbakken under en trening med herrelandslaget i fotball før EM-kvalifiseringskampene i fotball mot Spania og Georgia. Foto: Fredrik Varfjell / NTB SE LIVE: Solbakken ... Read more »

Haaland-forfall hett stoff i Spania

Erling Braut Haaland skriver autograf etter mandagens trening. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Haaland-forfall hett stoff i Spania Ikke lenge etter at det norske fotballforbundet annonserte at spissen var uaktuell, ... Read more »

Værtrøbbel i fristil-VM – Ruud-kvalifisering flyttes til søndag

I utgangspunktet skulle slopestylekvalifiseringen i Georgia startet klokken 7 norsk tid lørdag, men vindforholdene førte til flere utsettelser gjennom formiddagen. Til slutt ble det besluttet å flytte konkurransen til søndag. ... Read more »

Solbakken med gladmelding: – Ikke noe alvorlig

Landslagsstopperen startet kampen for Mainz, men måtte av banen etter bare 58 minutter etter å ha vært i duell med Borussia Mönchengladbach-spiller Ramy Bensebaini. Hanche-Olsen og Bensebaini slo kne mot kne, ... Read more »

Norsk gullfavoritt i VM: Jarl Magnus Riiber leder etter hoppdelen

Riiber skal ut og jakte sitt femte VM-gull klokken 15.30. Fra før står han med to individuelle- og to laggull. Nordmannen landet på 103,5 meter og går ut i delt ... Read more »

Kvinne i Gloppen utsatt for giftig stoff

Politiet fikk melding om saken lørdag klokken 8.35. – Ricin er et stoff som ved rett tilvirkningsmåte er meget potent og giftig, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnens skadegrad ... Read more »

Bild-journalist: – Bellingham følger Liverpool tett

VIL TIL LIVERPOOL: Jude Bellingham ser på Liverpool som en mulig destinasjon i sommer. Bild-journalist: – Bellingham følger Liverpool tett Det har lenge blitt spekulert om Jude Bellingham sin fremtid. ... Read more »

Valget er i gang i Nigeria

En plakat med bilde av presidentkandidat Peter Obi ved en motorvei i Anambra i Nigeria. Foto: Mosa’ab Elshamy / AP / NTB Valget er i gang i Nigeria I valget ... Read more »

Melding om paragliderulykke i Ålgård

– En paragliderpilot har krasjlandet. Skadeomfanget er uavklart. Politi, ambulanse og redningshelikopter er på vei til stedet, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter. Read more »

Smedås toer i Tjejvasan

Dahl og Smedås dannet sammen med Emilie Fleten en trio som stakk fra resten av feltet etter omtrent 20 minutters gåing. De tre var samlet inn til mål, der Dahl ... Read more »

Scholz håper på mer indisk støtte i presset mot Russland

Han ble tatt imot av sin indiske kollega Narendra Modi, som uttrykte håp om at krigen vil bli avsluttet gjennom dialog og diplomati. Videre sa han at India er rede ... Read more »

Karlssons bisarre ritual har blitt avslørt: – Det er bare én som kan ha røpet det

Karlssons bisarre ritual har blitt avslørt: – Det er bare én som kan ha røpet det FAAKER SEE (Nettavisen): Frida Karlsson har gang på gang bevist at hun hører hjemme ... Read more »

Riiber i VM-ledelse etter trøblete oppladning: Stuan ut mot juryen

Riiber i VM-ledelse etter trøblete oppladning: Stuan ut mot juryen PLANICA (VG) Jarl Magnus Riiber (25) har et godt utgangspunkt til å ta sin åttende VM-medalje. Ivar Stuan er sterkt ... Read more »

Westvold Hansen kjempet mot nervene før gulldramaet: – Var kvalm som bare det

20-åringen måtte overvinne flere utgaver av trøbbel i hoppbakken og et fall i langrennssporet for å forsvare gullet fra Oberstdorf-VM for to år siden. Til slutt kom hun likevel ensom ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự