Embracer Group-chef kalder gigantisk fyringsrunde "agonizing but neccesary"

Embracer Group-chef kalder gigantisk fyringsrunde “agonizing but neccesary”

Embracer Group har købt stort ind de seneste år, men de investeringer krævede i sig selv en større investering fra Saudi-Arabien, og da den faldt igennem i sidste øjeblik blev virksomheden nødt til at gennemføre et utal af fyringer, studielukninger og aflysninger for at stramme det hele til.

Indtil videre er 900 ansatte blev fyret, over et dusin spil er lukket ned og store studier som Volition har måtte lade livet, og Embracer er ikke færdige. I et interview med GamesIndustry kalder virksomhedens Strategy Officer, Phil Rogers, fyringerne for “agonizing” men “neccesary”:

“There’s a lot of it going around the industry at the moment of restructuring, but the downside, obviously, is the impact on people. It’s something that really Embracer feels for. It’s been an agonising process to see the sort of headcount [reduction], but we know it’s a necessary thing for us to hit our new and needed goals. So overall, good progress and we push on.”

Det vides ikke hvilke projekter der rammes, men noget tyder på at Free Radical Design, der blev formet på ny for at lave et nyt TimeSplitters, er i fare.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World