Elektrische BMW iX2 kun je aandikken met M Sport Pro-pakket

elektrische bmw ix2 kun je aandikken met m sport pro-pakket

BMW iX2

Nadat de eerste BMW X2 succesvol zijn sporen naliet in het segment van de compacte crossover-coupés, is er nu de tweede generatie – ook als vol-elektrische iX2.

De iX1, BMW’s bescheiden (qua formaat, niet design) elektrische crossover, krijgt nu gezelschap van de nog meer op stijl beluste iX2. Deze koppelt dezelfde basis aan een meer gewaagde daklijn en de nodige visuele uitspattingen, eventueel aan te dikken met een extra heftig M Sport- of M Sport Pro-pakket.

BMW iX2 met verlichte grille

Je kunt hem zelfs met een verlichte grille bestellen, hét hippe auto-item van 2024. We rijden de iX2 in de potente, tweemotorige xDrive30-uitvoering op de prachtig kronkelende wegen in de omgeving van Cascais, Portugal. Hier ontpopt hij zich als een typische BMW: strak sturend en voorspelbaar reagerend, met een solide weggevoel.

Zoals alle elektrische auto’s is hij aan de zwaarlijvige kant, maar in bochten en zelfs tijdens het remmen weet hij dit goed te verdoezelen. Hij gaat van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden en zo rap als dat klinkt, voelt ie ook aan. Kortom: qua rijplezier zal hij niet teleurstellen. Met zijn bereik – tot 449 kilometer op een volle acculading – zul je doorgaans uit de voeten kunnen. De nieuwe BMW iX2 xDrive30 is er vanaf € 63.507.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World