Ekspert forklarer: 3 tips til at finde det bedste juletræ

ekspert forklarer: 3 tips til at finde det bedste juletræ

Foto: Pixabay

Skal du ud og finde det perfekte juletræ, så læs med her.

Den mest almindelige dag for husstande at sætte deres træer op i år er sat til at være den 2. december, ifølge professionelle juledekorationsinstallatører hos The Christmas Creators.

Det skrive Express.

Holder tre til fire uger

For dem, der ønsker at få deres træer tidligt op, har Petar Ivanov fra Fantastic Services delt de bedste juletræer at sætte tidligt op. Hr. Ivanov sagde, før du fælder dit juletræ, at du bør overveje trætypen, da nogle kan begynde at tørre op og tabe nåle hurtigere end andre.

“Du kan forvente, at et juletræ holder omkring tre til fire uger eller endda længere i nogle tilfælde. Nøglen er at starte med et frisk træ og bevare dets hydrering hele tiden indendørs. Med ordentlig pleje kan det vare op til fem uger eller mere. Hvis du ønsker at dekorere tidligt, vil jeg anbefale at vælge en Fraser Gran, som er en ædelgran eller Douglas Fyr, da disse er kendt for at holde deres nåle bedre end andre sorter som skov fyr.” fortæller Hr. Ivanov.

3 ting du skal kigge efter

Juletræseksperten har især tre ting man skal kigge efter når man udvælger sit juletræ.

“Det er vigtigt at inspicere sit træ inden man køber det, da et sundt træ i starten er mere tilbøjeligt til at holde længere,” forklare Ivanov, som kommer med disse tre råd:

    Vælg et med levende, fleksible nåle, der er solidt fastgjort til grenene,

    Kig efter et, der har det mindste antal brune nåle og vises på et skyggefuldt sted.

    Det anbefales generelt at undgå at vælge dem fra solrige udstillingsområder.

Douglasgraner er populære træer i USA og er kendt for deres søde duft af fyrretræer. Træet holder i omkring fire uger, mens skovfyr kun holder i tre uger. Fraser graner er perfekte til alle, der ønsker at købe et stort træ, da de er en af ​​de stærkeste og længerevarende muligheder derude.

Dét er vigtigst for danskerne

For danskerne er det symmetri der er det vigtigste i forhold til at vælge et juletræ. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Norstat for Landbrug & Fødevarer. 

I undersøgelsen svarer 55 procent af danskerne, at juletræets symmetriske udsende er vigtigt, når de skal vælge det juletræ.

Når jagten sætter ind efter det perfekte symmetriske juletræ, besøger danskerne ofte en lokal producent.

Faktisk køber hele 65 procent af danskerne deres juletræ hos en lokal producent i år ifølge undersøgelsen – og heraf vælger lidt under halvdelen af fælde træet selv.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World