Efter ‘Gift ved første blik’: Nu tager Michael og Jeanette et stort skridt i deres forhold

Michael og Jeanette var det eneste af de medvirkende par i ‘Gift ved første blik’, som valgte at blive sammen, da programmet startede.

Siden er deres forhold kun blevet stærkere, og nu tager det et stort skridt.

Ti modige danskere blev i årets udgave af ‘Gift ved første blik’ gift for åben skærm, og selvom de hver især forsøgte at få et godt forhold til deres nye ægtefælle, så var det kun ved Jeanette Lagoni og Michael Ewald Hansen at kærligheden blomstrede.

I programmet flyttede de sammen i Jeanettes hus, da de skulle prøve at bo sammmen, og det endte med at gå rigtig godt for parret, der hurtigt fandt en naturlig rytme.

Sælger lejligheden

Efter programmet blev alle Michaels ting flyttet hjem i hans lejlighed på Frederiksberg igen, men det er ikke meget tid, som han har brugt her.

Det har han og hustruen Jeanette nu taget konsekvensen af.

– Jeg sælger min lejlighed og holder åbent hus den 2. december, skriver Michael Ewald i en story på sin Instagram, hvor han delt en række billeder af sit hjem.

Dermed er ægteparret klar til kun at have en fælles adresse, og det bliver altså i Jeanette Lagonis hus i Strøby Egede.

efter ‘gift ved første blik’: nu tager michael og jeanette et stort skridt i deres forhold

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

I Michael Ewald Hansens opslag er der et link til dem, der kunne være interesserede i at købe hans hjem på Frederiksberg.

Som man kunne se i programmmet, så var området ikke ukendt for Michael Ewald, da hans forældre bor tæt på Jeanette. Dermed har han før ægteskabet tit været i nærheden af sit kommende hjem uden at vide det.

Men om deres nye fælles adresse bliver deres sidste adresse er dog ikke sikkert. De har nemlig en drøm om at bygge et hus sammen.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Michael og Jeanette alt det bedste fremover.

Artiklen Efter ‘Gift ved første blik’: Nu tager Michael og Jeanette et stort skridt i deres forhold blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World