Du er med, uanset om du ved det: "Whamageddon" starter, når torsdag bliver til fredag

Foto: Shutterstock

Laaaaast Christmas, I gave you my heart

But the very next day, you gave it away

Der findes næppe nogen mennesker i den vestlige verden, der ikke kender 80’er-duoen Wham!’s monsterhit, “Last Christmas” – det er i hvert fald svært at undgå George Michaels stemme, når vi nærmer os jul.

Men måske bør du gøre en indsats for at undgå sangen, uanset om du elsker den eller ville foretrække, at den tog en færge ud af verden og ikke havde en returbillet.

De senere år er den internationale udfordring Whamageddon nemlig blevet mere og mere populær, og faktisk er alle med, hvad end de vil eller ej.

Her er reglerne

Målet er at undgå at gøre den legendariske julesang så længe som muligt (optimalt set helt indtil d. 25. december)

    Udfordringen starter d. 1. december kl. 00.01 (altså når torsdag bliver til fredag denne uge) og slutter d. 24. december, når uret skifter til 00.00, og det officielt bliver d. 25. december

    Det er dog kun den originale indspilning af sangen, man skal forsøge at undgå. Du er derfor mere end velkommen til at få stillet din Last Christmas-trang med alverdens andre versioner og remixes og hvad der ellers findes derude

    Du har tabt udfordringen, så snart du genkender sangen – det er altså ikke nok, at du undgår at høre hele sangen, eller begynder at holde dig for ørerne, så snart du hører den instrumentale intro. Genkender du tonerne, er du ude!

Bonusregel deler vandene

Som en bonusregel kan det nævnes, at nogle ynder at sige højt ud i lokalet, at de “har tabt Whamaggedon”, når det sker.

Andre er meget imod denne regel, da det uden tvivl også vil koste de andre tilstedeværende deltagelsen i årets udfordring.

I takt med, at de sociale medier er blevet mere udbredte, er det blevet en regel, at man skal lave et opslag på sine konti med hashtagget #whamaggedon, når man har tabt.

Der findes (så vidt vi ved) ikke noget internationalt scoreboard, hvor man kan følge med i, hvordan man klarer sig – men der er jo ikke noget, der forhindrer dig i at udfordre dine nærmeste til en juledyst … måske med en præmie på højkant?

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World