DSM forbigår samtlige danskere til Tour de France

dsm forbigår samtlige danskere til tour de france
© Claus Bonnerup/Scanpix Søren Kragh Andersen og Casper Pedersen var begge en del af DSM’s Tour de France-hold sidste år. (Arkivfoto)

Det tyske cykelhold DSM har fire danskere, men alle fire var fraværende på listen, da holdet til årets Tour de France – med start i Danmark – blev offentliggjort torsdag.

Det skete i en pressemeddelelse, hvor der blandt de otte mand ikke var fundet plads til ryttere med rødbedefarvet pas.

Søren Kragh Andersen, den dobbelte etapevinder fra 2020, var regnet som sikker starter til Touren, men onsdag meldte DSM ud, at Kragh Andersen forlader holdet til nytår, og at han ikke ville blive en del af holdet til årets Tour.

Casper Pedersen har kørt Touren for holdet de seneste to år, men heller ikke han er fundet god nok til holdet.

De to sidste danskere på holdet, Asbjørn Kragh Andersen og Frederik Rodenberg, er heller ikke med. Det var dog heller ikke ventet, at de var i spil til en plads.

De største navne på DSM’s hold bliver Romain Bardet, som to gange har været på podiet, samt John Degenkolb og Chris Hamilton.

Tour-starten går 1. juli med en enkeltstart i København. Her går 2. etape fra Roskilde til Nyborg, mens den sidste etape på dansk asfalt køres fra Vejle til Sønderborg.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Ansvar for coronatestindsatsen samles i ét ministerium

© Mathias Svold/Scanpix Sundhedsministeriet får snart det fulde ansvar for coronatestindsatsen. (Arkivfoto). Ansvaret for den danske testindsats for covid-19 kommer fremover til at ligge alene hos Sundhedsministeriet. Det skriver Sundhedsministeriet ... Read more »

Præst: Udenrigsministertiden blev Ellemann-Jensens finest hour

Uffe Ellemann-Jensen var en “statsmand, der også blev lyttet til i det store udland”. Det siger tidligere biskop Erik Norman Svendsen under bisættelsen af den tidligere Venstre-formand og udenrigsminister tirsdag ... Read more »

Corona sender tidligere Wimbledon-finalister hjem før tid

© Adrian Dennis/AFP Marin Cilic kommer ikke til at deltage i grand slam-turneringen Wimbledon. Det skyldes en positiv coronatest. Grand slam-turneringen Wimbledon bliver uden to af turneringens tidligere finalister. Det ... Read more »

OVERBLIK: Mistænkelige indlæggelser fik plejehjemssag til at rulle

En kvinde er sigtet for et drab og tre drabsforsøg mod beboere på plejehjemmet Tirsdalen i Randers Kommune. Hun har siddet varetægtsfængslet siden midten af marts, men nægter sig skyldig ... Read more »

Drabssigtet kvinde kæmper for løsladelse i plejehjemssag

En kvinde i 50’erne, der er sigtet i en meget omtalt plejehjemssag i Randers, forsøger tirsdag at overbevise tre landsdommere om, at hun skal løslades. Det foregår bag lukkede døre ... Read more »

Ellemann-Jensen skiftede mening om salmevalg til bisættelse

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Rustvognen venter på Uffe Ellemann-Jensens kiste ved Holmens Kirke i København. Han bisættes på Ordrup Kirkegård. I TV 2-programmet “Det sidste ord”, som blev vist efter ... Read more »

Michael Hemmingsen er ny cheftræner i Fremad Amager

© Claus Bech/Scanpix OB’s cheftræner Michael Hemmingsen under superligakampen mellem OB og AC Horsens, i Odense mandag den 24. maj 2021. 54-årige Michael Hemmingsen tiltræder i rollen som cheftræner i ... Read more »

Dronningen: Jeg er et menneske ligesom alle andre

© Bo Amstrup/Scanpix Den 14. januar 2022 var det præcis 50 år siden, at dronning Margrethe overtog tronen efter sin far kong Frederik IX’s død. (Arkivfoto). © Tim K. Jensen/Scanpix ... Read more »

Top Gun: Maverick har nu passeret $1 milliard globalt

© Gamereactor Top Gun: Maverick har nu passeret $1 milliard globalt Det stod klart i lyset af solide anmeldelser og gode udtalelser fra passionerede biografgængere, at Top Gun: Maverick ville ... Read more »

Coronaen har krævet sit første Tour-offer før start

© David Stockman/AFP Kasper Asgreen (tv.) får ikke sin belgiske holdkammerat Tim Declercq (th.) med til årets Tour de France. Declercq er testet positiv for coronavirus. (Arkivfoto) Det første tilfælde ... Read more »

Midaldrende mand er død i lejlighedsbrand i Aarhus

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Østjyllands Politi fik natten til tirsdag klokken 02.57 melding om en brand i Grønnegade i Aarhus. En mand er afgået ved døden. (Arkivfoto). En midaldrende mand ... Read more »

Hundredvis blev lokket i fælde af falsk profil på Snapchat

© Denis Charlet/AFP På det sociale medie Snapchat troede en lang række mænd, at de var kommet i kontakt med en ung kvinde, der solgte seksuelle ydelser. I stedet stod ... Read more »

Kongehusets fire kranse pryder Ellemann-Jensens kiste

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Bisættelsen af Uffe Ellemann-Jensen i Holmens Kirke tirsdag den 28. juni 2022. Fire kranse fra kongehuset – anført af en krans fra dronning Margrethe – pryder ... Read more »

Corona sender tidligere Wimbledon-finalist hjem før tid

© Adrian Dennis/AFP Marin Cilic kommer ikke til at deltage i grand slam-turneringen Wimbledon. Det skyldes en positiv coronatest. Den kroatiske tennisspiller Marin Cilic er nødt til at trække sig ... Read more »

SAS planlægger fortsat flyvninger i tilfælde af strejke

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix SAS har forberedt en række tiltag, i tilfælde af at der ikke bliver indgået en aftale med piloter. (Arkivfoto). Rejsende kan fortsat flyve med SAS, selv ... Read more »

Eliteforsker: Kongehusets exit kan gøre ondt på Herlufsholm

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Billedpakke af Herlufsholm Skole og Gods, Kronprinsparret, Prins Christian Kongehusets beslutning om, at deres børn ikke skal gå på Herlufsholm, kan vise sig at være et ... Read more »

Her er fremtidens Passat – VW ID. Aero

© biltorvet.dk Volkswagen løfter sløret for deres nye konceptbil ID. Aero, den elektriske arvtager til Passat sedan. Med lav vindmodstand får den en rækkevidde på op til 620 kilometer. Volkswagen ... Read more »

Hovedmand i narkoaffære mister sin Harley Davidson

I en sag om i alt 28 kilo amfetamin har Vestre Landsret besluttet at tage en dyr motorcykel fra hovedmanden. Troels Kristensen Knudsen får konfiskeret en Harley Davidson og er ... Read more »

To meter lang efterlyst slange fundet i campingvogn

En to meter lang slange, der i sidste uge blev efterlyst af Bornholms Politi, har tilsyneladende ikke været på en længere tur rundt i Rønne. Torsdag aften modtog politiet en ... Read more »

Xbox slår igen PlayStation i Japan grundet manglende udbud

© Gamereactor Xbox slår igen PlayStation i Japan grundet manglende udbud Efterspørgslen på PS5-konsoller er stadig enorm, og samtidig med det har Sony haft svært ved at få produktionen under ... Read more »

Ubisoft har selv lækket udgivelsesdatoen på Mario + Rabbids: Sparks of Hope

© Gamereactor Ubisoft har selv lækket udgivelsesdatoen på Mario + Rabbids: Sparks of Hope De fleste gik måske og troede at ligesom så mange andre spil, så ville Mario + ... Read more »

Forsøg med 3D-printede rev skal hjælpe torsken i Kattegat

© Ørsted/Free De 3D-printede rev blev sidste uge lagt i havet ved Anholt Havmøllepark. 12 sandede cementblokke lyder måske ikke umiddelbart som noget, der kan hjælpe den danske natur. Men ... Read more »

101-årig vagt fra koncentrationslejr får fem års fængsel

© Adam Berry/AFP Josef Schütz er den hidtil ældste person, der bliver retsforfulgt for sin rolle under Holocaust. Han fik tirsdag fem års fængsel. En 101-årig tidligere sikkerhedsvagt i en ... Read more »

21 teenagere dør i uopklaret hændelse på sydafrikansk bar

© Str/AFP 21 teenagere mistede livet i weekenden i en tætpakket bar i Sydafrika. 21 teenagere døde i weekenden i Sydafrika efter en endnu uopklaret hændelse på en tætpakket bari ... Read more »

Brad Pitt siger at hans karriere nærmer sig enden

© Gamereactor Brad Pitt siger at hans karriere nærmer sig enden Man ville let kunne argumentere for at Brad Pitt fortsat er en af Hollywoods største skuespillere, og har været ... Read more »

Estisk ekspræsident er blandt gæsterne til Ellemanns bisættelse

Estlands tidligere præsident Toomas Hendrik Ilves er blandt de inviterede gæster til tidligere udenrigsminister og Venstre-formand Uffe Ellemann-Jensens bisættelse tirsdag fra Holmens Kirke i København. Det fremgår af en deltagerliste ... Read more »

Politiet efterforsker tre sager om overgreb på festival

I en sag om krænkelser af en kvinde på Roskilde Festival vil en anklager tirsdag bede retten om at varetægtsfængsle en 21-årig mand. Kvinden har anmeldt manden for at have ... Read more »

FCM henter gratis Gartenmann hos nedrykker

© Claus Fisker/Scanpix Stefan Gartenmann har spillet i Sønderjyske siden 2017, men rykker nu til det midtjyske. (Arkivfoto). Vicemestrene fra FC Midtjylland har været et smut forbi lidt sydligere himmelstrøg ... Read more »

På trods af jobfest mangler hoteller og restauranter hænder

© Søren Bidstrup/Scanpix Restauranter og caféer nyder igen godt af mange besøgende. Men det er svært at følge med. (Arkivfoto). Efter at have været hårdt ramt under corona er der ... Read more »

Remee og Mathilde Gøhler er gået fra hinanden

De to kendisser har to børn sammen, men er altså nu ikke længere et par. Igennem omkring 8 år har 29-årige Mathilde Gøhler og 47-årige Remee dannet par og været ... Read more »

Dine udendørs stikkontakter kan blive farlige

© Henning Bagger/Scanpix Når det kommer til udendørs el, er der nogle småting, man gerne selv må udføre. Det gælder blandt andet at trække en egnet ledning fra en udendørs ... Read more »

‘Nybyggerne’-vindere er blevet forældre: Deler sødt billede

Sidste år løb Caroline Dahm Curran og Reece Curran med sejren i ‘Nybyggerne’, og nu er en ny person klar til at flytte ind i vinderhuset. De er nemlig blevet ... Read more »

Norge er villig til igen at blive medejer af SAS

Den norske regering er åben for at hjælpe kriseramte SAS ved at omlægge et lån til SAS til aktier i selskabet. Det siger den norske erhvervsminister, Jan Christian Vestre, på ... Read more »

Holger Rune føler med Tauson efter hendes skadesexit

© Neil Hall/Scanpix Clara Tauson forsøgte først at komme rygproblemerne til livs med behandling, men måtte kort efter opgive mod Mai Hontama. Det blev kun til en halv times tennis ... Read more »

80'er divaer: dengang og nu

1/30 DIAS © Getty Images 80’er divaer: dengang og nu Cher, Cyndi, Kylie… Tag tilbage i tiden og se, hvordan disse kendisser så ud i 80’erne, og hvordan de ser ... Read more »

Norsk minister indkalder til pressemøde om SAS

Den norske erhvervsminister, Jan Christian Vestre, har indkaldt til pressemøde om flyselskabet SAS klokken 08.00 tirsdag morgen. Regeringen har åbnet for at omlægge SAS’ coronalån på halvanden milliard norske kroner ... Read more »

Uffe Ellemann har valgt kendt tidligere biskop til sin bisættelse

© Thomas Lekfeldt/Scanpix Erik Norman Svendsen skal stå for bisættelsen af Uffe Ellemann-Jensen. (Arkivfoto). Det er tidligere biskop Erik Norman Svendsen, der ikke mindst kendes fra en lang række royale ... Read more »

Ti procent af Europas kræfttilfælde knyttes til forurening

Forurening er knyttet til mere end ti procent af alle kræfttilfælde i Europa. Det viser en ny rapport fra Det Europæiske Miljøagentur (EEA) tirsdag. Ifølge EEA kan de fleste af ... Read more »

Franske motorcykelbetjente følger rytterne i Danmark

© Kenzo Tribouillard/AFP Franske motorcykelbetjente kommer til at køre med feltet og reklamekaravanen under Tour de France i Danmark sammen med dansk politi. Men sikkerheden under Tour de France er ... Read more »

Stigende fødevarepriser koster familier 500 kroner om måneden

© Henning Bagger/Scanpix Når køleskabet skal fyldes op med dagligvarer, er det blevet 490 kroner dyrere om måneden for en gennemsnitlig børnefamilie, viser beregninger fra Fødevareministeriet. (Arkivfoto). Når havregryn, hakket ... Read more »