Driessen ziet Ajacied naar de vogeltjes kijken: 'Werkweigering van de eerste tot de laatste minuut'

driessen ziet ajacied naar de vogeltjes kijken: 'werkweigering van de eerste tot de laatste minuut'

Driessen ziet Ajacied naar de vogeltjes kijken: ‘Werkweigering van de eerste tot de laatste minuut’

Valentijn Driessen heeft zich bij de podcast Kick-off van De Telegraaf uitgesproken over de prestaties van Borna Sosa. De linksback speelde ook tegen AZ geen beste wedstrijd en lijkt er geen zin in te hebben. Driessen noemde het zelfs ‘werkweigering’ van de Kroaat.

Gespreksleider Pim Sedee gooit het onderwerp Sosa op en Driessen hapt direct toe. ‘Die Sosa, speelde of ik kan beter zeggen liep rond voor ons, de perstribune. Toen dacht ik echt: hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze jongen ooit in Duitsland basisspeler is geweest. Hij zou echt van het ren en vliegwerk zijn, maar dat is absoluut niet waar. Hij wandelt en bekijkt het spel en bekijkt de tribune en kijkt wat voor weer het is. Volgens mij is die jongen er gewoon helemaal klaar mee en is dit gewoon werkweigering van de eerste tot de laatste minuut. Verdedigend doet hij ook helemaal niks.’

Het zaakje stinkt

Sosa werd afgelopen zomer aangetrokken door Ajax. Maar niet lang na de overeenkomst kwamen er berichten naar buiten dat het niet helemaal zuivere koffie zou zijn geweest. Sosa is namelijk gekocht via een zaakwaarnemerskantoor dat aandelen bezit in een privébedrijf van Sven Mislintat. De Duitser heeft zijn excuses hiervoor aangeboden. De NOS schreef destijds. ‘Bronnen uit de bestuurlijke top hebben aan de NOS laten weten dat Mislintat zijn excuses heeft aangeboden voor het niet melden van zakelijke belangen rond de transfer van Sosa.’

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World