Drake 400 millió forinttal fogadott a Super Bowl-ra

drake 400 millió forinttal fogadott a super bowl-ra

Drake 400 millió forinttal fogadott a Super Bowl-ra

A kanadai sztár tudja, hogy nem szabad Taylor Swift ellen fogadni.

Február 11-én, vasárnap összecsapott a Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers az 58. Super Bowl-on. Az amerikai futball legnagyobb eseményére mindig számtalan sztár látogat ki, ráadásul az idén a világ jelenleg talán leghíresebb énekesnője, Taylor Swift is érdekelt volt, ugyanis párja, Travis Kelce a Kansas City Chiefs csapatát erősíti. Azonban nem csak az énekesnő szorított a Kansas sikeréért a hétvégén, hanem Drake is, aki elképesztő fogadást tett a mérkőzés előtt.

A kanadai énekes Instagram-oldalán osztotta meg, hogy 1,15 millió dollárt, azaz több mint 410 millió forintot tett a Missouri állambeli csapat győzelmére.

.

Nem fogadhatok a Swiftie-k ellen

– írta posztjában a rapper. A mérkőzés végén aztán mind a két sztár örülhetett, ugyanis a Kansas hosszabbításban 25-22-re nyerni tudott. Drake a győzelemmel 844 millió forintot zsebelhetett be, ugyanis több mint kétszeres szorzó volt a Chiefs-re.

A Super Bowl-on volt egyébként magyar szereplő is, ugyanis a mérkőzés egyik szünetében a Pfizer gyógyszergyár reklámját is leadták, amiben feltűnt a 2023-ban fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjjal elismert kutatóbiológus, Karikó Katalin is – olyan legendás tudósok mellett, mint Albert Einstein, Alexander Fleming, Galileo Galilei vagy Isaac Newton.

(Borítókép: Drake. Fotó: GettyImages)

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World