DR-vært mor igen: Fødte på badeværelset

Asia's Tech News Daily

© Martin Sylvest/Scanpix Sofie Østergaard gemte på en sød hemmelighed, da hun troppede op på den røde løber ved Zulu Awards i foråret 2021 med sin kæreste, journalist og tidligere betjent Sebastian Richelsen. (Arkivfoto)

Den kendte DR-vært på underholdningsprogrammet “Versus”, Sofie Østergaard, er sammen med sin kæreste, tv-vært og tidligere politibetjent Sebastian Richelsen, blevet forældre for tredje gang.

Maven gemte på en lille pige, som kom noget hæsblæsende til verden, afslører Sofie Østergaard på Instagram.

– Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse. Men takket være gode venner, falckredderne og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle, Sebastian Richelsen, har vi alle fem det godt!, lyder opdateringen.

Parret har i forvejen sønnerne Villy på fem år og Geo på tre år.

Da hun i begyndelsen af juni valgte at offentliggøre sin graviditet på Instagram, skete det med et billedet af den spirende babybule med armene kærligt placeret om den.

Som tekst til billedet skrev Sofie Østergaard:

– I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre.

– Det er tilfældet med mit kommende projekt, som vi lancerer i efteråret. Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med Sebastian Richelsen og forventer, at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter!, skrev Sofie Østergaard.

Den 39-årige tv-vært har i løbet af sin karriere flere gange arbejdet med formidling af tv til børn på Ramasjang og DR Ultra.

Sofie Østergaards kæreste, Sebastian Richelsen, er kendt som vært på flere krimiprogrammer på Kanal 5 og discovery+.

Sebastian Richelsen har også været vært på “Politiradio”, som blev sendt på Radio24syv.

Han har en fortid i politiet, inden han uddannede sig til journalist.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

FAKTA: Suveræn Axelsen har vundet syv titler i 2021

© -/AFP Viktor Axelsen har inden for den seneste uges tid vundet to turneringer, erobret førstepladsen på verdensranglisten og er blevet kåret til årets mandlige spiller i 2021. Viktor Axelsen ... Read more »

Kommentator: Merete Dea Larsens kandidatur viser DF's krise

Merete Dea Larsens kandidatur til formandsposten i Dansk Folkeparti viser med al tydelighed den krise, partiet befinder sig i. Det mener politisk kommentator Hans Engell, efter at det tidligere folketingsmedlem ... Read more »

Overtro, varsler og vilde ritualer: Fem overraskende nytårstraditioner

Nytåret kan virke meget kirkeligt forankret, når fjernsynet livestreamer gudstjeneste, og kirkekoret synger “Vær velkommen Herrens år”. Men faktisk starter det kristne nytår allerede 1. søndag i advent. Så den ... Read more »

Kvinde indstillet til dusør - sprang i å for at hjælpe en fremmed

© Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix Politiet har valgt at indstille en 60-årig kvinde til en dusør, efter at hun lørdag sprang i en å for at hjælpe en mand i ... Read more »

Yussuf Poulsen skal have ny cheftræner i RB Leipzig

© Kai Pfaffenbach/Reuters Jesse Marsch skal ikke længere dirigere og vejlede Yussuf Poulsen som RB Leipzigs cheftræner. Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen skal have ny cheftræner. Søndag meddelte Poulsens klub, ... Read more »

Svært slukningsarbejde fortsætter søndag på skib nær Göteborg

© Jonathan Nackstrand/AFP Den svenske kystvagt er involveret i slukningsindsatsen. (Arkivfoto.) Søndag morgen forsætter arbejdet med at slukke en brand på et fragtskib i nærheden af den svenske by Göteborg. ... Read more »

Politi får brugbare tip i jagt på gerningsmand bag skud

12 timer efter at der blev affyret skud i en vandpibecafé på Frederiksberg, har politiet fået “en del brugbare tip” fra borgere i jagten på gerningsmanden. Det fortæller politiinspektør Rasmus ... Read more »

Yngre cyklist dør i påkørsel vest for Odense

En mand på 25 år er omkommet i en ulykke, der skete sent natten til søndag, hvor den cyklende mand blev ramt af en bil i Stegsted. Det fortæller vagtchef ... Read more »

Omdiskuteret oprykningskamp i Colombia skaber vrede

© Armando Franca/Scanpix Den colombianske landsholdsspiller Mateus Uribe, der her er i kamp for FC Porto, kalder den mistænkelige kamp fra hjemlandet for en skændsel. Union Magdalena sikrede sig lørdag ... Read more »

Danskernes appetit på corona-selvtest stiger

Der er stor efterspørgsel blandt danskerne efter selvtest for covid-19, hvor man poder sig selv i næsen. Det fortæller flere apoteker til DR. Svarene er ikke lige så sikre som ... Read more »

Birgitte Raaberg: Jeg ville gerne blive til noget

Det bliver et kærkomment genhør med sin ungdoms soundtrack, når Birgitte Raaberg går på scenen i musicalen “She Loves You”, som får verdenspremiere i Tivoli til foråret. Beatles’ største hits ... Read more »

Dansk speedskater henter historisk medalje i Utah

© Jeffrey Swinger/Scanpix Viktor Hald Thorup har sikret den første danske herremedalje ved et World Cup-stævne nogensinde. © Rick Bowmer/Scanpix Viktor Hald Thorup (til venstre) har sikret den første danske ... Read more »

Mand fortsat i kritisk tilstand efter skud i København

© Rasmus Schaal Linneberg/Free Det var på en vandpibecafé på Åboulevard i København, at en mand blev ramt af skud lørdag aften. En mand er søndag morgen fortsat i kritisk ... Read more »

Svært slukningsarbejde fortsætter i mørke på skib nær Göteborg

© Jonathan Nackstrand/AFP Den svenske kystvagt er involveret i slukningsindsatsen. (Arkivfoto.) Natten til søndag forsætter et intensivt arbejde med at slukke en brand på et fragtskib i nærheden af den ... Read more »

Sikkerhedsstyrker kører bil ind i demonstranter i Myanmar

© Str/AFP Personer modtager behandling, efter at sikkerhedsstyrker i Myanmar søndag har anvendt vold mod demonstranter. Sikkerhedsstyrker har søndag morgen i Myanmar kørt en bil ind i folk, der demonstrerede ... Read more »

Departementschef stoppede sms-sletning allerede i april

For mere end et halvt år siden stoppede Justitsministeriets departementschef, Johan Kristian Legarth, med at slette sine sms’er automatisk. Det skete i april – samme måned som Minkkommissionen bad en ... Read more »

Verstappen tror på vinderchance trods fejl: Bilen er hurtig

© Hoch Zwei/Scanpix Verstappen og Hamilton er i tvekamp om VM-titlen i Formel 1. Trods en “forfærdelig” fejl i kvalifikationen tror Max Verstappen stadig på, at han har vinderchancer i ... Read more »

Ti personer reddet efter vulkanudbrud i Indonesien

© Antara Foto/Reuters De store mængder aske fra vulkanen Semerus udbrud har noget nær begravet landsbyer i den østlige del af den indonesiske ø Java. Ti personer er blevet reddet ... Read more »

Mulig agent stævner efterretningstjenester efter terrordom

© Luca Piergiovanni/AFP Her ses Samsam i retten i Madrid tilbage i 2018. Den danske statsborger Ahmed Samsam, der sidder fængslet efter en spansk terrordom, har fredag stævnet de danske ... Read more »

Politi sætter billede på formodet gerningsmand i skyderi

© Rasmus Schaal Linneberg/Free Politiinspektør ved Københavns Politi Rasmus Bernt Skovsgaard orienterer pressen om et skyderi på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro lørdag aften. Københavns Politi leder lørdag aften efter ... Read more »

Politi efterlyser gerningsmand og frigiver overvågningsfoto

Københavns Politi leder lørdag aften efter en mand, som er mistænkt for at stå bag et skyderi i København. Manden gik ifølge politiet ind på en vandpibecafé på Åboulevard 39 ... Read more »

Dortmund-spiller kritiserer dommer: Han har før matchfixet

© Bernd Thissen/Scanpix Jude Bellingham var rasende over dommeren efter kampen mod Bayern München. Den 18-årige Dortmund-spiller Jude Bellingham var oprørt efter hjemmebanenederlaget til Bayern München lørdag, og det kom ... Read more »

Ung mand ramt af skud på vandpibecafé i København

En “ung mand” er lørdag aften i “meget kritisk tilstand”, efter at han er blevet ramt af skud på en vandpibecafé i København. Det oplyser Rasmus Bernt Skovsgaard, der er ... Read more »

Skadet Karim Benzema udgår i sikker Real Madrid-sejr

© Vincent West/Reuters Vinicius Junior (i midten) bragte Real Madrid på 1-0 mod Real Sociedad. Real Madrid virker ustoppelig i øjeblikket. Lørdag aften hentede den spanske storklub sin sjette sejr ... Read more »

En person er ramt af skud i København

En person er ramt af skud omkring Åboulevard 39 mellem Frederiksberg og Nørrebro. Det bekræfter Rasmus Bernt Skovsgaard, der er politiinspektør hos Københavns Politi, over for Ritzau. – Tilstanden er ... Read more »

Tre skiløbere er dræbt af lavine på østrigsk bjerg

Tre skiløbere har lørdag mistet livet efter at være blevet fanget i en lavine på bjerget Lackenspitze i den østrigske delstat Salzburg. Det skriver det østrigske nyhedsbureau APA. I alt ... Read more »

Danmark uddeler nye øretæver i halvflad VM-kamp

© Liselotte Sabroe/Scanpix Der var godt humør hos de danske håndboldspillere, som med lethed nedlagde Congo ved VM. To kampe, to klare sejre. Det var kravet til det danske kvindelandshold ... Read more »

AIK skyder med skarpt mod Jon Dahl efter guldkamp

© 10600 Andreas Hillergren/Tt/Scanpix Jon Dahl Tomasson førte lørdag Malmö FF til det andet mesterskab i træk. Jon Dahl Tomasson var ikke en populær herre hos AIK, der lørdag måtte ... Read more »

Bayern nedkæmper Dortmund i hæsblæsende tysk topbrag

© Bernd Thissen/Scanpix Kingsley Coman scorede det ene af Bayern Münchens tre mål mod Dortmund. Det var lige så underholdende, som man kunne forvente. De to tyske storklubber Borussia Dortmund ... Read more »

City udspiller bundhold og stryger til tops i ligaen

© David Klein/Reuters Bernardo Silva krøller bolden op i det lange hjørne i Manchester Citys udekamp mod Watford. Manchester City kunne let have ført med tre eller fire mål efter ... Read more »

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

© Bo Amstrup/Scanpix Bliver Merete Dea Larsen DF’s nye formand, ser hun det som sin vigtigste opgave at samle partiet efter flere års magtkampe. (Arkivfoto) Tidligere folketingsmedlem og nuværende hovedbestyrelsesmedlem ... Read more »

Vejle banker lokalrival i målrig pokalkvartfinale

© Claus Fisker/Scanpix Vejle Boldklub var stærkest og har sat kurs mod pokalsemifinalen. © Claus Fisker/Scanpix Den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling (til venstre) spillede fra start i Kolding IF’s forsvar. ... Read more »

Verstappen fejler og taber pole position til Hamilton

© Andrej Isakovic/AFP Lewis Hamilton starter forrest, når sæsonens næstsidste grandprix køres søndag i Saudi-Arabien. Max Verstappen var i sit sidste forsøg på vej til at snuppe pole position foran ... Read more »

Minister om trawlfri zone: En hjælp til fiskerne

En kommende trawlfri zone i Bælthavet er ikke tænkt som en hån mod fiskeriet, men som en hjælp. Det siger fiskeriminister Rasmus Prehn (S), efter at Danmarks Fiskeriforening har kritiseret ... Read more »

Politi arbejder med flere hypoteser efter skuddrab hos frisør

Det er fortsat ikke muligt at sige, hvad der var årsag til, at en 17-årig dreng fredag formiddag blev skudt og dræbt i en frisørsalon i Islev i Rødovre Kommune. ... Read more »

Betis tilføjer Xavi første hjemmebanenederlag i Barcelona

© Lluis Gene/AFP Memphis Depay kommer et øjeblik for sent til at kunne få en chance. Det var lidt den generelle historie for Barcelona i hjemmekampen mod Real Betis. Xavi ... Read more »

Mand med mulig kniv anholdt i Thy - truede med drab

Lørdag eftermiddag måtte Midt- og Vestjyllands Politi rykke ud til en adresse i Bedsted i Thy med en indsatsleder, hundepatrulje og flere vogne. En borger havde set, at en person ... Read more »

Sent mål sørger for Liverpool-sejr efter kæmpe afbrænder

© Justin Tallis/AFP Diogo Jota kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da han leverede en utrolig afbrænder mod Wolverhampton. Liverpool prøvede og prøvede, og dybt inde i overtiden lykkedes ... Read more »

Biden og Putin skal tirsdag tale om Ukraine over videoforbindelse

© Brendan Smialowski/AFP Joe Biden (til venstre) og Vladimir Putin (til højre) holdt deres første fysiske topmøde i Schweiz i juni. Tirsdag skal de to tale sammen over en videoforbindelse ... Read more »

Jon Dahls Malmö er svensk mester med minimal margin

© Anton Vaganov/Reuters For andet år i træk har Jon Dahl Tomasson ført Malmö FF til det svenske mesterskab. (Arkivfoto) For andet år i træk kan den tidligere danske landsholdsangriber ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic