DR afslører værterne til næste års melodigrandprix

dr afslører værterne til næste års melodigrandprix

Journalist og korrespondent Stéphanie Surrugue og tv-vært Sara Bro er værter på næste års melodigrandprix. (PR-foto).

dr afslører værterne til næste års melodigrandprix

Sidste års vinder af Dansk Melodi Grand Prix blev Reiley, der vandt med sangen “Breaking My Heart”. (Arkivfoto).

Når Dansk Melodi Grand Prix åbner dørene for en aften med fest, farver og sangkonkurrence, bliver det med journalist og korrespondent Stéphanie Surrugue og tv-vært Sara Bro som værtsduo.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig – både som europæer og som festraket – til sammen med Sara at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark, siger Stéphanie Surrugue i meddelelsen.

Det er også en helt særlig oplevelse for medværten, Sara Bro, der løfter sløret for, at sangkonkurrencen har været en del af hendes barndom.

– Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix både som den største og vildeste tv-begivenhed og som en dyrebar skat på kassettebånd, siger Sara Bro i meddelelsen og tilføjer:

– Pailletter og stiletter er i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært og så ovenikøbet sammen med mit idol “mademoiselle europe”, siger hun om sin medvært.

Dansk Melodi Grand Prix blev sendt første gang på danske tv-skærme i 1957.

Sangdysten har i de sidste otte årtier skabt klassikere som Tommy Seebach og Debbie Camerons “Krøller eller ej”, Emmelie de Forests “Only Teardrops” og sidste års vindersang, “Breaking My Heart”, sunget af Reiley.

I næste års sangdyst har DR skruet på detaljerne, og med en helt ny tilgang vil stationen sikre, at den danske vinder kommer hele vejen til finalen i den europæiske udgave af konkurrencen, Eurovision Song Contest.

Det er seernes stemmer og en fagjury, som skal afgøre, hvilken sang Danmark sender videre.

Næste års udgave af Dansk Melodi Grand Prix kan opleves i DR’s koncertsal, mens programmet bliver sendt direkte på DR1 og DRTV lørdag den 17. februar.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World