Double skaffer tiltrængt dansk badmintonsucces i Odense

Asia's Tech News Daily

Double skaffer tiltrængt dansk badmintonsucces i Odense
© Claus Fisker/Scanpix Kim Astrup (til højre) og Anders Skaarup har aldrig tidligere nået semifinalen ved Denmark Open.

Danmarks bedste herredouble, Anders Skaarup og Kim Astrup, er for første gang i karrieren blandt de fire bedste par ved Denmark Open i badminton.

Duoen besejrede indoneserne Muhammad Fikri og Bagas Maulana i tre sæt med cifrene 19-21, 21-11 og 21-17.

Resultatet betyder tiltrængt dansk succes i Danmarks største turnering, der ellers har budt på en række skuffende resultater.

Således er Skaarup/Astrup i herredouble og Viktor Axelsen i herresingle de eneste danske spillere, der nåede frem til fredagens kvartfinaler.

Den danske double var favorit mod det forholdsvis upåagtede indonesiske par, der rangerer som verdens nummer 41 og foreløbig ikke er noteret for de helt store resultater.

Ikke desto mindre var det indoneserne, der vandt et jævnbyrdigt første sæt. Men efter sidebyttet kom danskerne op i gear.

Anders Skaarup afsluttede et næsten perfekt sæt af danskerne ved at sende et skråt smash ned på den anden banehalvdel til en overbevisende sætsejr på 21-11.

Dermed skulle kampen afgøres i et tredje sæt, og det blev tæt. Danskerne var bagud 14-16, men ramte en god stime på det helt rigtige tidspunkt.

De tilspillede sig tre matchbolde ved 20-17 og udnyttede den første, da Kim Astrup bankede bolden ned på den indonesiske halvdel efter godt netspil.

Skaarup og Astrup er aldrig tidligere nået så langt i den stærkt besatte turnering. Sejren blev da også fejret med overstadige jubelscener på gulvet i Odense.

I semifinalen venter Goh Sze Fei og Nur Izzuddin fra Malaysia. Den kamp spilles lørdag.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Ditte Julie smittet med corona: “Det gør mig virkelig ked af det”

Den tidligere Den store bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen er blevet ramt af corona, Men det er ikke på egne vegne, at hun er mest ked af det. Da Ditte Julie ... Read more »

December kan blive skudt i gang med nordjysk snestorm

© Keld Navntoft/Scanpix Der kan falde over ti centimeter sne i Nordjylland onsdag, hvor en prognose fra DMI viser sandsynlighed for snestorm. (Arkivfoto). Onsdag er det december, og nordjyderne kan ... Read more »

Ny kineser klar med stor el-SUV

© Leveret af FDM Maxus Euniq 6 er en ganske stor SUV. Maxus-mærket har indtil videre levet stille i Danmark med kun én personbil: den store, syvpersoners MPV Euniq 6. ... Read more »

Simon Kjær slutter som nummer 18 i Ballon d'Or-kåring

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Simon Kjær scorede i Danmarks 5-0-sejr over Israel i september og har i det hele taget haft et stærk år. Herrelandsholdets anfører Simon Kjær slutter som ... Read more »

Tuktuk påkørt og slynget af vejen - fører alvorligt kvæstet

En 38-årig mand er mandag eftermiddag i kritisk tilstand fløjet til sygehuset i Aalborg efter en trafikulykke ved Løgstør. Det oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi. Manden kom kørende ad Viborgvej ... Read more »

Ni mistænkte tilfælde af coronavariant undersøges

Der er fortsat to bekræftede tilfælde af coronavarianten Omikron i Danmark, og derudover er der ni mistænkte tilfælde, der afventer yderligere undersøgelse. Det oplyser Statens Serum Institut i en pressemeddelelse ... Read more »

Ukendte forsøgte at sætte ild til vaccinationscenter

Ukendte gerningsmænd forsøgte natten til søndag at sætte ild til et vaccinationscenter i Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Medarbejdere ved vaccinationscenteret ringede søndag morgen til politiet, da ... Read more »

Espersen: Kender ingen som ikke håber på Støjberg

Spørger man Dansk Folkepartis tidligere næstformand, Søren Espersen, er der bred opbakning til Inger Støjberg som ny formand for partiet. – Jeg kender ikke nogen, som ikke håber på Støjberg ... Read more »

Atleter stejler over OL-disciplin uden heste

© Hassan Ammar/Scanpix Hesten ville slet ikke som Annika Schleu under ridedisciplinen i moderne femkamp ved OL i Tokyo. Efter gennemløbet blev hendes træner smidt ud for at slå hesten. ... Read more »

PSG må undvære Neymar i seks-otte uger

© Eric Gaillard/Reuters Neymar er igen skadet, og denne gang er brasilianeren væk i op til otte uger. Paris Saint-Germain kommer til at undvære sin brasilianske stjernespiller Neymar i en ... Read more »

75 i audiens hos dronningen

75 kvinder og mænd mødte mandag op til audiens hos dronning Margrethe på Christiansborg Slot. Følgende takkede for udnævnelsen til ridder af dannebrogordenen: Oberst, midlertidig brigadegeneral Henrik Düesberg Lyhne, 7550 ... Read more »

Kina vil sende en milliard vaccinedoser til Afrika

© Andy Wong/Scanpix Kina vil ifølge præsident Xi donere 600 millioner nye vaccinedoser direkte, mens yderligere 400 millioner doser vil komme fra andre kilder Den kinesiske præsident, Xi Jinping, siger ... Read more »

Jes Dorph svarer på anklager i ny MeToo-dokumentar: ‘Det er usandt'

Nu svarer han igen på beskyldningerne. Jes Dorph-Petersen har ikke før nu udtalt sig om den nye MeToo-dokumentar, der mandag morgen havde premiere på discovery+, hvori han bliver beskyldt for ... Read more »

BLÅ BOG: Blå bog om Eva Magdalena Andersson

* Fulde navn: Eva Magdalena Andersson. * Født 23. januar 1967 i Uppsala. * Blev som ung sverigesmester i svømning i sin årgang. * Gift i 1997 med økonom Richard ... Read more »

Magdalena Andersson godkendt som Sveriges statsminister - igen

De svenske socialdemokraters leder, Magdalena Andersson, er mandag for anden gang på under en uge godkendt som Sveriges statsminister i Riksdagen. Hun afløser Stefan Löfven. Ved en afstemning mandag eftermiddag ... Read more »

Inflationen i Tyskland er den højeste siden 1992

© Christoph Soeder/Scanpix De tyske forbrugerpriser har taget et ordentligt spring. (Arkivfoto) Den tyske inflation har i november ligget på det højeste, siden Danmark vandt EM i fodbold. Man skal ... Read more »

Sveriges S-leder får en ny statsministerchance

© Pontus Lundahl/AFP I Sverige får Socialdemokraternas nye leder Magdalena Andersson mandag en ny chance for at blive valgt som statsminister. Det sker når Riksdagen samles til afstemning klokken 13.00. ... Read more »

To mænd skal 10 og 12 år i fængsel for drabsforsøg med granater

© Niels Ahlmann Olesen/Scanpix Byen Mullerup ligger i Slagelse på Vestsjælland. (Arkivfoto). To mænd i 30’erne kastede sidste år to skarpe håndgranater ind i et hus i Mullerup i Slagelse, ... Read more »

FDM Forsikring scorer igen højt hos Forbrugerrådet

© Leveret af FDM FDM Forsikring scorer igen højt hos Forbrugerrådet Der lyder en klar anbefaling fra Forbrugerrådets magasin Tænk Penge til at blive kunde i FDM Forsikring. I en ... Read more »

Mand er kommet alvorligt til skade efter frontalt sammenstød

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Ved uheldet på Skallerupvej er to biler kørt frontalt sammen. (Arkivfoto). To biler er mandag formiddag stødt frontalt sammen på Skallerupvej i Sønderlev tæt ved Hjørring. ... Read more »

Kommunalpolitikere støtter Messerschmidts blåfarvning af DF

© Frank Cilius/Scanpix – Jeg kan godt se mig selv i det projekt, som de har meldt ud, siger Susanne Eilersen (DF), som bliver 2. viceborgmester i Fredericia. Morten Messerschmidts ... Read more »

BLÅ BOG: Den midlertidige United-træner Ralf Rangnick

© Elmar Kremser/Sven Simon/Scanpix Ralf Rangnick måtte nøjes med at kigge på pokalen, da RB Leipzig i 2019 tabte den tyske pokalfinale til Bayern München. (Arkivfoto) * Navn: Ralf Rangnick. ... Read more »

Første spadestik til Femern-forbindelsen i Tyskland er taget

Det første spadestik på dansk grund er allerede taget for flere måneder siden, og mandag blev det første spadestik til Femern-forbindelsen, der skal forbinde Lolland med den tyske ø Femern, ... Read more »

Aftale skal sikre hurtigere internet og mere liv i landsbyer

Alle Folketingets partier er gået sammen om en aftale, der skal sikre mere liv i landdistrikterne og bymidterne. Det skriver Indenrigs- og Boligministeriet i en pressemeddelelse. Partierne bag aftalen afsætter ... Read more »

United hiver tysker ind som midlertidig manager

© Frank Hoermann/Sven Simon/Scanpix Ralf Rangnick har tidligere blandt andet været cheftræner for RB Leipzig. (Arkivfoto) Det bliver Ralf Rangnick, der i første omgang skal få Manchester United på ret ... Read more »

Bah-salg sikrer Sønderjyske millionoverskud i coronatid

© Vit Simanek/Scanpix Alexander Bah skiftede til Slavia Prag i januar 2021 og blev klubbens største salg nogensinde. (Arkivfoto) Det gjorde ondt sportsligt, da Sønderjyske tilbage i januar solgte landsholdsaktuelle ... Read more »

Australien udskyder delvis genåbning af grænser

© Loren Elliott/Reuters Rejsende med beskyttelsesdragter uden for den internationale terminal i Sydneys Lufthavn. Australien afbrød mandag abrupt planen om en genåbning af landets internationale grænser for uddannet arbejdskraft og ... Read more »

Første spadestik i Tyskland er taget til Femern-forbindelsen

Det første spadestik på dansk grund er allerede taget for flere måneder siden, og mandag blev det første spadestik til Femern-forbindelsen, der skal forbinde Lolland med den tyske ø Femern, ... Read more »

Janni Pedersen afslører nye detaljer om sexisme på TV 2: Ville blive fastansat, hvis jeg havde sex med chef

Den kendte og populære tv-vært fortæller om sine grænseoverskridende oplevelser på TV 2 i ny dokumentar. I ny dokumentar med titlen ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’, der kan ses på discovery+ ... Read more »

Taiwans forsvarsminister: Kina prøver at udmatte os

© Johnson Lai/Scanpix Mandskab fra Taiwans luftvåben ved et opgraderet F-16V kampfly på en luftbase i Chiayi, hvor luftstyrken er blevet optrappet i en optrappet kold krig med Kina. Kinas ... Read more »

Danmark har indført ny dopingtest - flere kan blive testet

© Liselotte Sabroe/Scanpix En ny og hurtigere dopingtest kan gøre det muligt at test flere danske idrætsudøvere. (Arkivfoto) Som det første land i verden har Danmark taget en ny metode ... Read more »

Hertha Berlin sparker træner ud efter skidt stime

© Soeren Stache/Scanpix Pál Dárdai har fået silkesnoren i Hertha Berlin, selv om han reddede holdet fra nedrykning i seneste sæson. (Arkivfoto) Den tyske bundesligaklub Hertha Berlin har fyret cheftræner ... Read more »

Flere er kommet til skade i frontalt sammenstød ved Hjørring

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Ved uheldet på Skallerupvej er to biler kørt frontalt sammen. (Arkivfoto). To biler er mandag formiddag stødt frontalt sammen på Skallerupvej i Sønderlev tæt ved Hjørring. ... Read more »

Rekordmange butikker forventer stigende salgspriser

© Signe Goldmann/Scanpix Mange af butikkerne i dansk detailhandel forventer stigende salgspriser de næste måneder. (Arkivfoto) De danske forbrugere kan have udsigt til stigende salgspriser den næste tid. I hvert ... Read more »

Opel Astra lander i marts – her er de danske priser

© biltorvet.dk Opel er klar med danske priser på den nye Astra, som byder på drivlinjer til en hver smag, ligemeget om du er til el eller diesel – men ... Read more »

Varemangel og inflation? Det kan du forvente dig af årets julehandel

© Henning Bagger/Scanpix Tre ud af fire danskere har ingen intentioner om at bruge flere penge på julegaver i år, end de plejer. Her skal der dog enten skrues ned ... Read more »

Anklager opgiver sag om anmeldt voldtægt af 14-årig

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Midt- og Vestsjællands Politi anholdt i sommer tre mænd, som det sigtede for at voldtage en 14-årig pige på Stevns. Anklagemyndigheden har vurderet, at der ikke ... Read more »

Coronavariant skærper rejserestriktioner for yderligere tre lande

Danmark indfører skærpede rejserestriktioner for yderligere tre lande i det sydlige Afrika i kølvandet på fund af den nye coronavariant Omikron. Det drejer sig om Angola, Malawi og Zambia. Det ... Read more »

Powerpas: Bliv stærk uden vægte

Hvorfor løfte vægte, når du kan løfte dig selv? Kan man virkelig blive stærk med øvelser, hvor man kun bruger kroppens egen vægt? Sagtens! I de senere år har flere ... Read more »

Kronprinsfamilen sender hilsen til danskerne: Deler julebillede fra egen stue

I går var det første søndag i advent, og rundt omkring i Danmark blev der mange steder tændt lys i adventskransen. Det gælder også i kronprinsfamilien. For mange danskere startede ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic