Dode en negen gewonden door windhoos boven Zierikzee

Door een windhoos boven het Zeeuwse Zierikzee zijn maandag één dode en negen gewonden gevallen, meldt de veiligheidsregio Zeeland. Eerder was sprake van ongeveer tien gewonden en later had de regio het over zeven gewonden. De windhoos zorgde voor veel schade. Tien tot twintig huurhuizen raakten tijdelijk onbewoonbaar.

Dode en negen gewonden door windhoos boven Zierikzee

Acht mensen raakten lichtgewond. Zij zijn door hulpdiensten ter plekke behandeld aan hun verwondingen. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. De veiligheidsregio kan niets zeggen over de ernst van de verwondingen en hoe de slachtoffers gewond zijn geraakt.

Volgens Weerplaza is een sterke waterhoos vanaf het water het land opgetrokken. Daardoor vlogen onder meer dakpannen in het rond en waaiden bomen om. Ter hoogte van Brouwershaven kwam een schip in de problemen, maar die kon “op eigen kracht” naar de haven varen, aldus de veiligheidsregio.

Van diverse woningen zijn hele daken afgerukt. Aan de Calandweg gebeurde dat met een hele rij woningen. “Daar was een renovatie aan de gang”, vertelt directeur Marco van der Wel van woningcorporatie Zeeuwland. “Een van de mensen die daar aan het werk waren, is gewond geraakt.” Verderop raakte minstens één bewoner gewond van een woning die Zeeuwland verhuurt.

De windhoos kwam maandag aan het begin van de middag aan land.

De windhoos kwam maandag aan het begin van de middag aan land. Foto: AS Media

Terugkerende inwoners moeten oppassen voor vallende dakpannen

Alleen inwoners mogen het getroffen gebied weer in, maar moeten rekening houden met allerlei vallende voorwerpen, zoals dakpannen en takken. Ook waren iets voor 17.00 uur nog niet alle straten veilig. De brandweer verwacht nog enkele uren nodig te hebben.

Burgemeester Jack van der Hoek verklaarde dat een aantal families nog niet terug naar huis kan en dat zij elders worden opgevangen. Hulpdiensten werken er hard aan om alle schade te verhelpen, zei hij.

“Vanmiddag is Zierikzee geheel onverwacht getroffen door een zeer krachtige windhoos. Helaas is daarbij iemand overleden en zijn diverse mensen lichtgewond geraakt. Ook is er veel schade aan woningen en bomen. Mede namens het gemeentebestuur gaat mijn medeleven in de eerste plaats uit naar iedereen die hierdoor getroffen is”, aldus zijn verklaring.

In het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland (waaronder Zierikzee valt) kunnen mensen terecht voor informatie of voor psychosociale hulp. De veiligheidsregio riep eerder via een NL-Alert op om niet naar het gebied te komen en de hulpdiensten de ruimte te geven.

Soortgelijke windhozen komen volgens Weerplaza een paar keer per jaar voor. Het gaat vaak om relatief zwakke exemplaren, waar ook in Zierikzee sprake van was. Desondanks richtte de ‘zwakke’ tornado flink wat schade aan.

News Related

OTHER NEWS

Oranje-internationals kiezen richting WK massaal eieren voor hun geld

Over drieënhalve maand begint voor het Nederlands elftal het WK en dat werpt deze transferzomer zijn schaduw al flink vooruit. Meerdere internationals zoeken hun heil bij andere clubs, mede om ... Read more »

Holly Mae Brood onthult: Love Island heeft een kantoorhond

Holly Mae Brood (27) is al een aantal weken voor opnames van het programma ‘Love Island’ in het buitenland. Om die reden moet ze haar liefje Soy Kroon (27) missen, ... Read more »

Vos houdt Tour-vorm vast en sprint naar zege in Zweedse WorldTour-koers

De Française Audrey Cordon-Ragot legde beslag op de tweede plaats, voor de Britse Pfeiffer Georgi. De Belgische Valerie Demey, die ook deel uitmaakte van de kopgroep, kon zich niet mengen ... Read more »

Ruzie met je partner? Deze 4 methoden helpen om er samen uit te komen

Zo haal je de angel uit de situatie. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar als je tóch een keer in een verhitte discussie belandt met je significant other: wat ... Read more »

'Racing Genk heeft akkoord bereikt over transfer van Cyriel Dessers'

De kogel lijkt door de kerk. Cyriel Dessers heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste match voor Racing Genk gespeeld. ‘Racing Genk heeft akkoord bereikt over transfer van Cyriel Dessers’ Volgens ... Read more »

Rob Goossens: 'Finaleplek Slimste Mens verklappen is kwestie van wiskunde'

Rob Goossens in De Slimste Mens Rob Goossens (31) vindt niet dat hij door te verklappen dat hij later deze maand in de finaleweek van ‘De Slimste Mens’ te zien ... Read more »

Zó zorgen de Grimaldi’s dat ze relevant blijven

Laat dat maar over aan de meisjes (en jongens) van Team Grimaldi. Monaco: een klein staatje met grootse ambities. Maar hoe zorg je er als vorst van een minilandje voor ... Read more »

Mike Tyson boos op streamingservice: 'Ze hebben mijn levensverhaal gestolen'

Mike Tyson Mike Tyson (56) is nog altijd niet blij met de serie ‘Mike’ die streamingservice Hulu over zijn leven heeft gemaakt. In een boos bericht op Instagram stelt de ... Read more »

Meer dan een miljoen Nederlanders zijn bi+, maar waar staat dat eigenlijk voor?

“Bi+ is een verzamelterm voor alle mensen die op meer dan één gender vallen”, start Sara Verlee van emancipatieorganisatie Bi+ Nederland. Dat kan tot in de breedste zin van het ... Read more »

Feyenoord zonder vertrekkende Senesi tegen Vitesse

Opstelling Vitesse: Houwen; Arcus, Ferro, Meulensteen, Cornelisse, Wittek; Domgjoni, Tronstad; Manhoef, Bero; Buitink. Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Ramussen, Pedersen; Szymanski, Aursnes, Timber; Dilrosun, Danilo, Walemark. Senesi wordt al langere ... Read more »

Veerkrachtig FC Volendam pakt punt tegen FC Groningen bij Eredivisie-rentree

FC Groningen beleefde een droomstart tegen de ploeg die in 2009 voor het laatst actief was geweest op het hoogste niveau. Al in de tweede minuut haalde Cyril Ngonge succesvol ... Read more »

PEC schudt De Graafschap van zich af bij terugkeer op tweede niveau

PEC kwam in het eerste duel in ruim tien jaar op het tweede niveau in de eerste helft op voorsprong via Thomas van den Belt. Charlison Benschop tekende een kwartier ... Read more »

Frontale botsing tussen bus en auto bij Paterswoldseweg

Het verkeersongeval gebeurde omstreeks vijf over elf. Op de kruising van de Paterwoldseweg met de Laan Corpus Den Hoorn kwamen door een nog onbekende oorzaak de personenauto en de lijnbus ... Read more »

'John Wick'-acteur haalt hard uit naar Hollywood i.v.m. casting James Franco als Castro

‘John Wick’-acteur haalt hard uit naar Hollywood i.v.m. casting James Franco als Castro Recentelijk kregen we te horen dat James Franco niemand minder dan de legendarische Fidel Castro gaat spelen. ... Read more »

Auto botst tegen vangrail en landt op zijkant op A16, bestuurder met spoed naar ziekenhuis

Naast de ambulance werd voor het ongeval, dat rond 08.35 uur plaatsvond, ook een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter hoefde uiteindelijk niet bij de A16 te landen. Door de botsing raakte ... Read more »

Nacht vol vechtpartijen en geweld tegen politie in uitgaansgebieden van Helmond

Het liep als eerste uit de hand vlak bij de Borrelbar aan de Steenweg. Rond sluitingstijd ontstonden vechtpartijen binnen een groep van zo’n honderd man. Meerdere eenheden van de politie ... Read more »

Russische voorzitter schaakbond FIDE herkozen

Russische voorzitter schaakbond FIDE herkozen CHENNAI (ANP) – De Russische voorzitter van de mondiale schaakbond FIDE, Arkadij Dvorkovitsj, is herbenoemd. Met een ruime meerderheid van 157 van de 179 stemmen ... Read more »

Mensen met deze sterrenbeelden gaan later het meeste verdienen

Het staat in de sterren geschreven! Hoewel we hebben geleerd dat geld niet (volledig) gelukkig maakt, is het toch een fijn gevoel om er ruim genoeg van te hebben. Droom ... Read more »

Vijf Feyenoorders beleven competitiedebuut tegen Vitesse

Vijf Feyenoorders beleven competitiedebuut tegen Vitesse De opstellingen van Vitesse en Feyenoord voor het onderlinge competitieduel van zondag zijn bekend. Arne Slot laat Jacob Rasmussen, Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Javairô Dilrosun en ... Read more »

Man rijdt met scooter het kanaal in aan de Kanaaldijk-Zuid

Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur. Het lukte de man niet om zelf op de kant te komen. Omstanders schoten te hulp en konden hem aan zijn armen boven water ... Read more »

Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtoffers mogelijk moeder en zoon

De twee overleden personen zijn volgens de politie zaterdag rond 17.00 uur gevonden in de Zoetermeerse woning. Buren zeggen echter dat ze al eerder op de dag zijn overleden. De ... Read more »

Fietser zwaargewond na aanrijding in Voorburg, drie weken na fatale aanrijding in dezelfde straat

De aanrijding met de fietser vond in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 0.30 uur plaats. De fietser zou zijn geschept door een automobilist op de Prins Bernhardlaan. Volgens ... Read more »

Politiebiker stopt dronken scooteraar die op de Neude toeterend door het publiek reed

De agenten hielden op de fiets toezicht op de Neude. Ze gingen achter de bestuurder aan en hielden hem staande. Het viel hen gelijk op dat de scooteraar vermoedelijk stevig ... Read more »

Oekraïense krijgsgevangenen maanden vermist, families vragen Westen om hulp

Op 20 mei had Tsykunova (22) voor de laatste keer contact met haar verloofde. Samoilenko was een van de verdedigers van Azovstal, de staalfabriek in de zuidelijke Oekraïense stad Mariupol. ... Read more »

Feyenoord zonder vertrekkende Senesi tegen Vitesse, Rasmussen en Pedersen in basis

Opstelling Vitesse: Houwen; Arcus, Ferro, Meulensteen, Cornelisse, Wittek; Domgjoni, Tronstad; Manhoef, Bero; Buitink. Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Ramussen, Pedersen; Szymanski, Aursnes, Timber; Dilrosun, Danilo, Walemark. Senesi wordt al langere ... Read more »

Deze bekende Nederlanders vieren Pride in Amsterdam

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona is de wereldberoemde Canal Parade weer terug van weggeweest. Maar liefst tachtig boten vulden de grachten van Amsterdam. Ook tout bekend Nederland was aanwezig. ... Read more »

In de vroege ochtend of in de avond sporten; wanneer eet je dan?

In de vroege ochtend of in de avond sporten; wanneer eet je dan? Elke dag tenminste een half uur bewegen is goed voor de gezondheid. Of je dat nu aan ... Read more »

Man betrapt op rijden onder invloed en aangehouden

De man reed met een biertje op de 1e Middellandstraat in Rotterdam toen hij werd betrapt en een rijverbod kreeg. Maar nog geen tien minuten later bleek hij toch weer ... Read more »

Feyenoord zonder vertrekkende Senesi naar Vitesse, Rasmussen en Pedersen in basis

Opstelling Vitesse: Nog niet bekend. Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Ramussen, Pedersen; Szymanski, Aursnes, Timber; Dilrosun, Danilo, Walemark. Senesi wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar ... Read more »

Oud-bokser Mike Tyson spreekt opnieuw ongenoegen uit over serie over hem

“Laat Hulu je niet voor de gek houden”, schrijft hij nu. “Ik steun hun verhaal over mijn leven niet. Het is niet 1822. Het is 2022. Ze hebben mijn levensverhaal ... Read more »

Voorbereidingen festival Lowlands in volle gang

Lowlands Tickethouders voor Lowlands moeten nog even geduld hebben, maar de voorbereidingen op het festival zijn al in volle gang. Zaterdag werd de Bravo-tent opgebouwd, zo deelde de organisatie op ... Read more »

De Twentse corona-moord

Het is overdreven om te stellen dat het wel een keer mis móest gaan. Maar dat het niet boterde tussen Sandra Rozeman en haar jongere vriend Floris van V. was ... Read more »

Prins William's ontroerende woorden nadat prinses Diana haar titel verloor

Toen prins Charles en prinses Diana besloten te gaan scheiden, was prins William pas 14 jaar oud. Hij begreep maar al te goed wat er op het spel stond. Toen ... Read more »

Kevin Feige, Edgar Wright en James Gunn zochten contact met Belgische Batgirl regisseurs

Batgirl regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah kunnen op steun rekenen van bekende filmmakers waaronder Kevin Feige, Edgar Wright, en James Gunn. Nadat Batgirl geannuleerd werd, werd El Arbi ... Read more »

Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtoffers zijn mogelijk moeder en zoon

De twee overleden personen zijn volgens de politie zaterdag rond 17.00 uur gevonden in de Zoetermeerse woning. Buren zeggen echter dat ze al eerder op de dag zijn overleden. De ... Read more »

Wielrennen op TV 7 augustus 2022 | Tour of Leuven met wereldkampioen Alaphilippe!

Wielrennen op TV 7 augustus 2022 | Tour of Leuven met wereldkampioen Alaphilippe! Zondag 7 augustus spelt wereldkampioen Julian Alaphilippe weer een rugnummer op. Nadat hij wegens een coronabesmetting uit ... Read more »

Hugh Jackman ontroostbaar na overlijden gezinshond: 'Zeer trieste dag'

Hugh Jackman Acteur Hugh Jackman (53) heeft afscheid moeten nemen van Dali, zijn bijna twaalfjarige Franse bulldog. In een emotioneel bericht op Instagram schrijft de Australiër dat hij en zijn ... Read more »

Waterpolosters sluiten op Sardinië af met gelijkspel

Waterpolosters sluiten op Sardinië af met gelijkspel SASSARI (ANP) – De Nederlandse waterpolosters hebben het toernooi om de Sardinië Cup afgesloten met een gelijkspel tegen Hongarije. De ploeg van bondscoach ... Read more »

Vlag met hakenkruis langs de A1 bij Stroe opgehangen; ook stapel autobanden in brand gestoken

Omstreeks 03.15 uur kreeg de brandweer de melding van de brand. Naast de viaduct met de Stroeërschoolweg stonden naast autobanden ook een stuk berm in brand. Rondom het brandje, op ... Read more »
I Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card6-Day Kyushu Itinerary — Chasing Autumn in a Quieter Side of Japan (Fukuoka, Kagoshima, Beppu)6D5N Nagano Itinerary — The Romantic Getaway 3 Hours from Tokyo (Kamikochi, Norikura and Matsumoto)Phuket Travel Guide: Making the Most of Your Day Trip in 11 Hours12 Unique Restaurants in Singapore Even Non-Foodies Will Find ImpressiveUSA Road Trip: 11-Day San Francisco to Los Angeles Itinerary Under S$1.8k3D2N Pattaya Itinerary — An Unexpected Adventure 2hrs from BangkokThe Ultimate Bali Food Guide: 21 Things To Eat in Seminyak, Ubud and Nusa DuaBukit Brown Cemetery — Everything You Need to Know Before Visiting This Old Singapore GraveyardWhy I Chose Travel Writing As My Retirement CareerBa Na Hills Guide — 10 Things To Do In Vietnam’s Breathtaking Hidden PlaygroundSingapoRediscovers Vouchers Ultimate Guide — maximise your S$100 incl. Pro-tips and FAQsIs Travelling Solo Scary? Not For This Singaporean Deaf Traveller — MairahThe Singaporean girl who rode on a Vespa from Singapore to Georgia (Ft. The Wandering Wasp)12 Top Eats in Hong Kong — A (very) Honest Food Review8 ways to see Hangzhou and Nanjing like a localLife after The Travel InternAir Taxi Flights in Singapore by 2024?Hiking in Switzerland — Stunning Hikes That Aren’t on Most Tourist’s ItinerariesThe Ultimate Phuket Guide — 27 Fun Things to Do for an Adventure-Packed Holiday10 Ways to Travel Budget on a Gap Year5-Day Singapore Itinerary — Best Things to Do For First Timers9 Practical Benefits of Solo Travelling That Have Nothing To Do With “Finding Yourself”Penang: The Ultimate Guide To The Most Iconic Georgetown Street Art25 Unique Things To Do In Taiwan Besides Visiting Night MarketsWhy Qatar Is More Than Just a Transit DestinationCultures Explained: South Korea — Are What We See in K-dramas Real or Reel?15 Magical Things To Do In Iceland — A First Timer’s Guide15 Best Snacks Around The World and Where to Satisfy Your CravingsNew kid on the block — Bed One Block Hostel Review13 Iconic K-drama Filming Locations to Add to Your Korea ItineraryWestern Australia Instagram Hotspots: 10 Out-Of-This-World Places That Can Only Be Found HereUltimate Hong Kong Food Guide: 50 Best Eats Incl. Halal FoodTop 7 things to do in and around Kaohsiung — Gateway to Taiwan’s laid back South7-Day Japan Itinerary — Hidden Gems in the Kanto and Chubu Region16 Thrilling Things to Do in Genting Highlands — Incl. Jurassic Research Centre & Award-Winning Shows by ImaginatricksThe Ultimate Disneyland California Guide for Tourists in 1 Day — Discounted Tickets and 25 Hacks to Maximising Your Experience4D3N Luang Prabang Itinerary — The Hidden Gem Of Laos12D Yunnan Itinerary: China’s Best Kept Secret — Kunming, Dali, Lijiang, Shangri-la15 Korean Food You Must Eat in Seoul7 Once-in-a-Lifetime USA Road Trips to Fulfil Your WanderlustJaipur Survival Guide: Experiencing Life in the Pink City 300 Years AgoThe 58-Year-Old Singaporean Solo Backpacker, Merine Chung7 Truths about Travelling the World as Your Job at The Travel Intern13 Unbelievable Accommodation In Western Australia — Perth, Margaret River, Broome And SurroundsThe Bánh-tastic & Un-phở-gettable — TTI Bootcamp in Vietnam4 ways to maximise your JR East Pass (Niigata, Nagano Area)Sailing in Paradise: Tao Philippines Expedition – the real community social enterpriseTrekking Triund During The Monsoon — India Hiking Adventures10 Essential Apps You Must Have for Travelling in ChinaHokkaido Budget Guide: 11 Tips to Save on Transport, Accommodation, Food and Activities6 Cool Features Travellers Can Look Forward to at Changi T4The Epic Dubai Bucket List: 15 Insane Activities In Dubai To Try Before You DieJapan’s secret winter wonderland — Yamagata Guide (Things to see, eat, do)Nara Budget Guide – Travel for under $457-Day Summer Norway Itinerary Under S$2.5k Budget Incld. Round Trip Flights From SingaporeTop 10 Places You Should Visit in Hakone — A Scenic Retreat From Tokyo Worth More Than A Day Trip11-Day Morocco Itinerary for Under S$2.7k Incl. Flights — the Perfect Introduction to North AfricaFAQ — The Travel Intern Programme 20229 Pets that probably travel more than youKyoto Budget Guide – Travel for under $70 a day, including accommodationBudget Hacks for 9 Popular Destinations to Visit During the Off Peak Season10 Things you need to know before travelling to the Philippines11 Amazing Getaways from Singapore to Escape During The Chinese New Year Weekend3D2N Singapore Staycation — Adventurous Date Ideas For The Restless CoupleThe Best Roller Coasters in Japan Most Tourists Miss — Fuji Q Highland GuideStaycations in Singapore: 12 Ideas For an Unconventional Getaway12 Things to Eat in Tokyo — Michelin (Worthy) Restaurants That Are Worth Your MoneyTaj Mahal Photography Guide for Beginners: 5 tips for taking the best pictures3D2N Bintan Itinerary — The Perfect Fuss-Free Weekend GetawayResorts World Cruises’ Genting Dream — Sailing Internationally From 1 July 2022Iwate Prefecture: 9 One-of-a-kind Experiences to Try in Japan’s Tohoku Region20 Irresistible Sweet Treats Around The World12 Types of Travel Buddies We Love Travelling With5D4N Suzhou and Hangzhou Itinerary — Soak In the Beauty of Tiger Hill, West Lake and MoreUltimate Shanghai Disneyland Guide — 11 Tips & Tricks To Beat the Crowd18 Budget Tips to Travel Europe For a Month Under S$2.4k7 Adventurous Day Trips from Hanoi — Halong Bay, Sapa, Ninh Binh, Trang An and more5 Trendy Places In Georgetown Every Hipster Needs to Visit5 Singaporeans Share Awkward First-Time Japanese Onsen StoriesUltimate 48hrs in Macau Guide – Things to do, food to eat, and handy tips to maximise your getawayAn Introduction to Nikko, Utsunomiya and Beyond — 7 Reasons Why Tochigi Needs to Be in Your Tokyo ItineraryWhere to Go for Student Exchange — 6 Important Things to Consider When Choosing An Overseas University for Exchange10 Trips To Take For A Digital Detox11 Secret spots in Singapore we discovered via Geocaching16 Must-Eat Food in Osaka and KyotoHow to Travel for 1 Month with Just a Cabin-Sized Backpack (And Still Stay Fashionable)10-Day Budget Iceland Itinerary for S$2.8k — The Epic Camper Van Road TripTop 3 Things To Do at Khao San Road, Bangkok“Puno ng Walang Poreber” in Jomalig islandChocolate Hills: Bohol’s Natural Wonder15 Things I Wish I Knew Before Visiting PeruManila to Banaue by Bus (Schedule and Fare)PERI PERI MENU (Affordable, Smoky Goodness)Tikling Island : The Pinkish White Beach of Matnog, SorsogonSai Kung Guide — 7 Day Trip Itineraries to an Often Forgotten Side of Hong KongCycling in Penang: How to cover Georgetown’s top attractions in one day15 Pho-nomenal Experiences You Must Add to Your Northern Vietnam Itinerary — Halong Bay, Hanoi and Sapa10 BEST RESORTS IN CAVITE (Near Manila)15 Best ISABELA Tourist Spots (Rice Bowl of the North)BEST BEACHES IN CAVITE (2 to 3 hours from Manila)15 Best FESTIVALS in the PHILIPPINES (Parades & Celebrations)How to get to Tondol BeachCory Island in Anda, PangasinanBest Places to Visit When Traveling Down SouthPAGURIRAN ISLAND and Lagoon: The Hidden Charm of SorsogonCuracha and a Lot More Flavors of ZamboangaBOTEJYU MENU, Branches & Delivery ( Authentic Traditional Japanese Food)Paotsin Menu (with Branches & Franchise Info)Saob Cave: The women weavers of Basey, SamarThe Horror of Black Water from Encenada Beach Resort in Puerto GaleraAirbnb Baguio: 10 Awesome Homes and AccommodationTONDOL BEACH in Anda, Pangasinan (Travel Guide & Story)Aliw Falls : Oh We Almost Missed You In Luisiana, LagunaMy 8 Recommended Ways to Earn OnlineSunny Side Café: Hearty Breakfast in BoracayLoboc River Cruise in BoholNagsasa Cove, Zambales: A Chance to Give BackJOMALIG ISLAND: DIY Budget Expenses and Itinerary7 Food-tripping Spots in MalateTop Must See and Do in Seville15 BEST TOURIST SPOTS IN RIZAL (near Manila)9-Day Adventurous Myanmar Itinerary — Undiscovered Gems in Yangon, Bagan, Mandalay & Lashio4D3N Busan Itinerary — Why You Need To Spend More Than A Day Trip In Korea’s Charming Coastal CityUK By Rail: 10D Scotland, Wales And London Itinerary Under S$1,400DOMINO’S PIZZA MENU (with Branches and Delivery)23+ Best Antique Tourist Spots (Travel Guide & Story)Tondol Beach Itinerary for 2 daysPANDA EXPRESS MENU (Serving Fast-Casual Chinese Food Faves)17 BEST Beach Resorts in ZAMBALES (near Manila)SHAKE SHACK MENU (Why Shake Shack Has Wowed Crowds)Bag-angan Farm Resort: Finding Serenity in Labo, Camarines NorteHow Travel Changed My LifeSUBIC BEACH: The Wonder of Matnog, SorsogonThe Secret Beach of Matinloc Island, El NidoBatag Beach in Virac, Catanduanes15 Best SORSOGON Tourist Spots (Gateway to Southern Philippines)Mt. Mapait: A not so bitter hike in Nueva Ecija10 Best Beach Resorts in NASUGBU, BATANGAS (Near Manila)DANAO to Consuelo, CAMOTES by Ferry 2022 (Vice versa)Glory Beach Resort: Your Hotel of Choice in Port Dickson, MalaysiaTop 10 Cheap Hotels in Cebu (Under 2000 Pesos)KFC MENU with Delivery (It’s finger lickin’ good)7 Luxury Fashion Items to Pack for Your Tropical VacationBUDDY’S MENU (with Branches and Delivery)24 Chicken Menu (with Delivery & Branches)15 CHEAP HOTELS IN CUBAO, Quezon CityTinalisayan Island in Masbate: Another Sandbar to DiscoverCavite to Escolta, Manila by Ferry (Schedule)1 Week India Itinerary For First Timers — Jaipur, Agra, Lucknow, VaranasiDAVID’S TEA HOUSE MENU (Serving Fil-Chinese Favorites)15 Best Filipino DessertsKabigan Falls of Pagudpud, Ilocos Norte15 Best ALBAY TOURIST SPOTS (Heritage, Nature & Islands)Santa Ana, Cagayan: A booming attraction & investment hubNagano Guide — Gateway to the Japanese Alps (Matsumoto – Norikura – Kamikochi)7-Day Cebu Itinerary — The Perfect Mix of Adventures in Moalboal, Oslob and BoholWhat’s it Really Like Working At The Travel Intern?15 Unique Things To Do In Kuala Lumpur Besides Eating and Shopping — KL Long Weekend GuideRemembering Typhoon YolandaHoli Festival Experience in Manila!Big Lagoon of El Nido: Just like a Fantasy MovieSorsogon Tourist Spots in Two Days15 Best BEACH RESORTS in MOALBOAL, CebuEl Nido, Palawan: Tourist Spots, Food, Tours & ItineraryRidiculous! This Cebu Hostel is requiring 3 valid IDs,ONLY for Filipino travelersCasa Veles Hotel Bataan: Your go-to hotel in Mariveles15 Best BORACAY BEACHES (white sand beaches)Top 10 Resorts in Guimaras (awesome island getaway)Boracay Island Hopping Experience (Guide, Story and Tours)On My Father’s Death, Travel and Learning to Live LifeManiwaya Island: Chillin’ and Lovin’ in MarinduqueSatti of Zamboanga105 Best Beach Quotes8 Photos of Onay Beach To Convince You To Visit Laoang, Northern SamarHow to submit a ticket on GCashAlibijaban Island, Quezon: An Unforgettable SidetripWhy you should rent a long-term apartment in Miami as a travelerTop 20 Baguio Transient HousesLa Union Tourist Spots and Beaches (Travel Guide)CINNABON MENU & Delivery (The best cinnamon rolls)Tiong Bahru Neighbourhood Guide — 9 Trendy Things to do Other Than Visiting Cafes7 Reasons Airbnb’s Singapore office is the most Instagrammable workplace in SGTen unmissable reasons to add Florida to your family bucket list.Tambisaan Beach in Boracay15 Best ILOCOS NORTE Tourist Spots ( Heritage, Nature & Beaches)Sohoton Cave and Natural Bridge Park in Basey, SamarThe Climb to Mt. Kupapey in Maligcong, Bontoc, Mountain Province (Updated)Batangas to Romblon by FerryRedDoorz Tagaytay: A review of Cityland Tagaytay Prime ResidenceThe Best Tours in PalawanEmilio Aguinaldo Shrine in Kawit, Cavite15 Best CAVITE TOURIST SPOTS (Coves, Beaches & Heritage)BREADTALK MENU (Baked Fresh, Made With Care)JB Day Trip Itinerary — Where to Eat, Play and Shop Under S$65loilo to Cebu by Ferry (Schedule and Rates)Second Time in Jomalig IslandEl Nido Tour C : Secret and Hidden BeachesI Tore My ACL While Travelling and Travel Insurance Saved Me S$1,900 — DirectAsia Travel Insurance ReviewOkinawa Food Guide — From the Unusual to the Unapologetically Delicious100 Best Hugot Lines on Love, Travel and Work (Tagalog)Supercat: Cebu to Ormoc, Leyte (Schedule and Fares)Bangaan Rice Terraces: A UNESCO World Heritage Site in IfugaoARMY NAVY MENU, Delivery & Branches (Fresh American-Mex Cuisine)Playing Classic Card Games for Relaxation15 Best ILOCOS SUR Tourist Spots (Heritage & Nature)Bolinao Tourist Spots DIY Travel GuideChangi Festive Village — 10 Exciting New Attractions This Christmas in Singapore15 BEST BEACHES in PALAWAN (world-class islands and beaches)Tambobong Beach & Colibra Island in Dasol, PangasinanCafe hopping in Thailand — 5 Cafes Surrounded by Nature10 Undiscovered Destinations in Asia to up your IG game13 Binge-Worthy Travel Books and Shows For Every Quarantine Activity You’re Tired of DoingIceland Budget Tips — How To Save On Food, Lodging, And Activities In The Land Of Ice And FirePenang Foodie’s Itinerary: Covering Hipster Georgetown in a DayThe Best Day Trips From Tokyo For Affordable Winter Activities — Northward Golden RouteThe New Food Haven of Malaysia – 13 Things to eat in KuchingTravel guides for modern muslim travellers (featuring HHWT)7 Tips to pack light: How to travel with only a cabin bagSohoton Natural Bridge National Park: One of the many reasons to explore Samar!Dumaguete to Siquijor By FerryOsaka Central Fish Market: The New Tsukiji Experience?China’s Changsha — Lessons Learnt From the City That Shaped Mao Zedong11 Whimsical Accommodations in Khao Yai for an Extra Magical Holiday15 Most Popular Filipino Breakfast Dishes of All TimeCasagan River: A scenic attraction in Santa Ana, CagayanTips for an Awesome Motorcycle Road Trip7 Korean dishes you must try outside Seoul – Jeonju, Geoje and Yeosu EditionCultures Explained: How did San Francisco become The World’s Gay Mecca11 Food to Eat in Shilin Night Market, TaiwanThe Higher Purpose of Corporate WorkersAirbnb Quezon City: 10 Best AccommodationsSpeechless With Nacpan Beach, El Nido8D Kerala Itinerary: Experiencing one of the most beautiful states in India14 Awesome Things To Do in Okinawa and How to Best Capture Them — Okinawa Photo Guide13 Hidden Gems To Explore On Cape CodBatangas to Calapan by Ferry (Schedule and Rates)Albay Tourist Spots in One DayClark Pampanga Tourist Spots and Attractions25 Exciting Things to Do in Shanghai — First Timer’s Guide From Must-Dos to Hidden GemsUnique Social Apps That Help You Connect With People Around The World Through Shared Interests7 Life Lessons From a Solo Female Singaporean TravellerTop 10 BEACH RESORTS IN LA UNIONLigñon Hill in Legazpi, Albay – A Better View of Mayon VolcanoKUYA J MENU and Delivery (Delicious Filipino Classics)How I Lived Out an Indie Summer Film in PortugalPANCAKE HOUSE MENU (Hearty Classics & All-Day Breakfast)Maligcong Bontoc DIY Itinerary Travel Guide15 Best Beaches in the PhilippinesGetting Paid To Travel: Sounds Like The Dream Job?Where to Stay in Bangkok — 15 of the Fanciest Hostels with Great Vibes, Facilities, and LocationCavite State University: A Talk About Blogging With a PurposeA Luxurious Bali-Meets-Hainan Getaway — Raffles Hainan Hotel ReviewWhy do airport lounges exist when we have a world-class airport — Marhaba Lounge review (Changi Airport T3)5 Epic California Road Trips — From Volcanoes to Breathtaking Coastal DrivesMINUTE BURGER Menu (with Delivery & Pick up)KOOMI MENU, Branches & Delivery (The Healthy Drinking Craze)CLASSIC SAVORY MENU (Serving Traditional, Timeless Dishes)15 Best Philippine Folk DancesManila to Iloilo by Ferry and Flight (Schedule and Rates)Boto ni Kurakog: Sexiest islet in Catanduanes, and in the country?SUBWAY MENU & Delivery (Eat Fresh – healthy meal option)Fastcat: Cebu to Tubigon, Bohol (Schedule and Rates)4D3N Bangkok Itinerary — Finding Hidden Gems in the City All Singaporeans knowLive From Aus: Explore Australia’s Best Travel Experiences Virtually from 16 – 17 May5 Things I Learnt While Travelling In India As A SingaporeanOceanJet: Bacolod to Iloilo Schedule and RatesBanaue Rice Terraces in Ifugao: Beyond TextbooksSUSIE’S CUISINE MENU (with Delivery & Branches)Hiking Windsor Nature Park — A Lesser-Known Alternative to MacRitchie2D1N Pulau Ubin Itinerary — A First Timer’s Guide to Camping in Singapore7 Ways to stand out from the crowd – Travel Intern Tips10 Best Hotels in Alabang MuntinlupaSamal Island, Davao : Relaxing Clear Blue WatersCABONGAOAN BEACH & DEATH POOL in Burgos, PangasinanExercise Ideas for Frequent International TravelersThe S$1,200 Palace Suite Experience — Dream Cruises ReviewVisual Diary Guide7 Underrated Things To Do in TainanStaycation in Singapore — 7 Hotels With Unique Experiences11 Most Exciting Food Festivals Around The WorldBasey, Samar in One Day : Guide and Itinerary7 Best BEACH RESORTS IN BOLINAO, Pangasinan8 Screw Ups That Every Traveller Fears — TTI Bootcamp in KLSweets delivered at my doorstep through CakeRush10-Day Portugal Itinerary for less than S$2k incl. Flights From SingaporeAirbnb Makati: 10 Best Properties and AccommodationsMountains or the seaside – which one to choose?Acuatico Beach Resort in Laiya, BatangasMt. Gulugod Baboy: Day Hike and Swimming in Batangas8 Foods You Must Eat in Kaifeng Night Market, HenanGOLDILOCKS MENU (Baked Delights And Good Food)Bohol Tourist Spots and ItineraryShimizu Island, El Nido : Our Boatmen’s Favorite IslandSupercat: Batangas to Calapan (Fare & Schedule)Enjoy playing free online games while traveling72 Hours: Barely Awake & Lotsa Idiocies — TTI Ambassadors Boot Camp in BaliHow to plan a Kruger National Park budget safariMelbourne road trip: 5 off the beaten tracks in winter9 of the best burmese street foods in Yangon10 Hidden Gems You Never Knew Existed Around Singapore NeighbourhoodsWhat to eat in Hangzhou and NanjingKayaking at Small Lagoon, El NidoSwitzerland Train Travel: Everything You Need to Know About Travelling With the Swiss Travel Pass7 Abandoned Places in Singapore — Underground Bunkers, Deserted Mansions and Hidden Railway TracksBeginner’s guide to Geocaching in SingaporeHong Kong’s Outdoor: 9 Lesser-Known Sights for the AdventurousESCALA TAGAYTAY: Stay with the best view of TaalCheck Off These Bucket List Ideas Before You DieHulugan Falls : One of The Best Waterfalls, A Hidden Gem of Laguna!Lake Danao: The Pride of Ormoc City, Leyte11 Reasons why the Philippines is incredibly underratedIs Morocco Safe for Travellers? — 6 Common Scams and the Best Way Around ThemBreakfast at Lemoni Cafe in Boracay5D Central Vietnam Itinerary: Off The Beaten Path In Ba Na Hills, Da Nang, Hue, and Hoi An15 Best ZAMBALES TOURIST SPOTS (Beaches & Nature)MANILA TO BAGUIO by Bus (Schedule and Rates)10-Day Switzerland Itinerary — 6 Cities Under S$2.3k with the Swiss Travel PassEl Don Resort: Unwrapping the Gifts of Nature (Davao Oriental)15 Best MERIENDA in the Philippines (Delicious Filipino Food)Pinto Art Museum, My Pot Resto and Luljetta’s Garden Spa: 3 Things To Do in AntipoloSombrero Island, Masbate: Awesome Camping ExperienceThe day I was food poisoned at a Blogging Awards event, and what organizers can learn from itThe Best Card for Overseas Spending — Multi-currency Cards vs. Miles Credit CardsTop 15 Beaches in Batangas (Near Manila)Crystal Cove Island Resort in Boracay10 Best Resorts in Tagaytay10 Reasons Why Nature Lovers Should Visit Beautiful Terengganu in MalaysiaThe ultimate royal experience — Galaxy Macau ReviewHow to get COR (BIR form 2303) for ESL Teachers10 Best Beach Resorts in Pagudpud, Ilocos NorteLet’s talk about Salt: A Tour at Pacific Farms Inc. in BolinaoBaluarte Zoo in Vigan, Ilocos SurPANACALAN ISLAND in Anda, Pangasinan (Best Island Experience)72 Hours of Pleasure, Panic and Ping Pong — TTI Bootcamp in Phuket15 Best CAGAYAN DE ORO Tourist SpotsHow to increase your chances on scoring a spot at The Travel Intern LifeThe Truth Behind Elephant Cruelty — Elephant Riding in ThailandHiking Clementi Forest – A Secret Route Off the Green CorridorFerrari World Guide — 11 Tips to Conquer the Theme Park with the World’s Fastest Rollercoaster & MoreYishun-Sembawang Neighbourhood Guide — 9 Lesser Known things to do in the North of SingaporeMt. Ulap in Itogon, Benguet: Dayhike and Traverse15 Best BACOLOD TOURIST SPOTS (The City of Smiles)Jollibee Breakfast Meals (Complete Menu)9 Things You Can Tell Your Boss Only After Internship7D Hong Kong Outdoor Itinerary — Exploring A Different Side of The Concrete JungleWeek 1: 7 things we learnt as the Travel Interns15 Best LEYTE TOURIST SPOTS (Sandbars, Nature & Heritage)Top 15 Hotels in Pasay555 Tuna Rice – The new favorite of hikers and travelers8 Japanese dishes you must try outside Tokyo: Yamagata EditionFiesta in Masasa: When our transient house owner fed us with good foodWhat To Wear In Winter — From Stylish To Sub-zero TemperaturesSingaporeans Around The World: The Music Creative In IcelandMovida Fashion Food + Club in Poblacion, MakatiKawit Cavite Heritage Tour and AttractionsTen landmarks of the UAE that define the Arabian Peninsula!5 unexpected ways Pokemon GO made travelling better for me5 Best Kept Secrets of Penang for Outdoor LoversEhime Prefecture — 9 Reasons to Visit This Lesser-known Gem in Japan12 Best BEACH RESORTS in PANGASINAN (Jewel of the North)10 Best Hostels in Manila (Metro Manila)20 Best Hotels in TagaytayReflections from San Juanico Bridge, Tacloban, Leyte15 Best BATANGAS TOURIST SPOTS (Beaches, Heritage & More)15 Things to Do in Kunming — Unexplored Gem in China Just 4 Hours from SingaporeA Taste of Hollywood in Hong Kong — Madera Hollywood Hotel Review5-Day Puerto Princesa Itinerary for the Adventurous — Underground Rivers, Limestone Caves and More7 Commandos Beach of El Nido, PalawanPulau Ubin Guide — A Local’s Guide to Exploring This Offshore Island in Singapore14-Day Europe Itinerary: 6 Countries under S$1.8k with the Eurail PassKapurpurawan Rock Formation in Burgos, Ilocos NorteMANAM MENU (Filipino Favorites With A Twist)15 Cheap Hotels in Bacolod City (Under 2000 Pesos)Week 10: 8 Things We Learnt During GeocachingPuka Beach in Boracay (Story and Guide)15 Best FESTIVALS in MINDANAO (Grandest celebrations)15 Destinations in the Philippines Perfect for Summer!Singapore – The One Stop Solution to Cultural Experiences and Shopping5 Reasons to work at Bizmates as an English TrainerOita Prefecture: 9 Unique Experiences in one of Japan’s Most Famous Onsen TownsMatnog, Sorsogon: Island Hopping at the Tip of Luzon7 Charming Parisian Restaurants Known Only To Locals13 Exciting Things to do in Kochi, Japan: A Countryside Experience in Shikoku Island’s Great OutdoorsI slept on the floor in a French bus terminal: Memories from my summer in EuropeDrawing a week in Osaka, Kyoto and NaraThe Grand Celebration of Zamboanga Hermosa Festival15 BEST LONGGANISA in the Philippines (You must try these!)Coron to El Nido by Fast FerryIrosin Sorsogon Hot Spring5 underrated places in Indonesia to consider for your next getaway8-Day Japan Winter Itinerary For Less Than S$1.2k — Fox Village, Snow Monkey Park, Gassho HousesTalay Falls: A Must-See in Luisiana, LagunaCEBU TO ORMOC by Ferry 2022 (Vice versa, Schedule and Rates)15 Cheap Hotels in Iloilo City (Under 2000 Pesos)15 Siargao Resorts and HotelsThe Ultimate THSR Taiwan Food Guide: 25 Must-eats in Taipei, Taichung, Tainan, and KaohsiungWeek 9: Media Trip to ZhengZhou, ChinaSabangan Beach Resort in Laiya, BatangasFly Scoot and win tickets to Jeju, London, and more — Scoot 10th Anniversary Giveaway72-Hour Phuket Itinerary Away from the Crowds — A Side that Most Tourists MissThe Woman I Met at a Manila Park10 Best Hotels in BatangasLeyte Samar Tour with PHITEX delegatesWhere to stay in Jomalig IslandThe Blaan Tribe’s Plight Against Mining (Tampakan, South Cotabato)Kunig: The Dog Mountaineer of Maligcong, Bontoc, Mountain Province