Dit waren de mooiste red carpet looks bij de BAFTA Awards 2024

dit waren de mooiste red carpet looks bij de bafta awards 2024

BAFTA Awards

Eind vorig jaar deelde Channah Koerten het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar derde kindje. Inmiddels is de realityster al een aantal maanden zwanger en bereidt ze zich, samen met haar vriend en daddy to be Nordin Besling, voor op de komst van de kleine spruit. In gesprek met RTL Boulevard vertelt Channah hoe het gaat.

Laatste fase

“Nog drie maandjes maar! Ik ga nu de laatste fase van de zwangerschap in”, vertelt Channah opgewekt voor de camera van RTL Boulevard. Hoewel ze al twee keer eerder zwanger was, is het dit keer zwaarder. “Ik ben veel sneller moe, uitgeput en hangerig, ik loop nu al als een pinguïn. Dat had ik hiervoor toch wel minder”, deelt ze. “Maar ik moet zeggen dat ik natuurlijk ook al met twee kindjes sleep de hele dag, dus op zich is het niet heel gek.”

Afgelopen kerst deelde Channah Koerten het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is haar derde kindje. Samen met lover Nordin Besling verwacht de realityster in april hun kleine spruit. In een nieuwe aflevering van Realitea vertelt Channah hoe ze haar zwangerschap op bijzondere wijze ontdekte. Roze wolk Channah en Nordin zitten volop op de spreekwoordelijke […]

dit waren de mooiste red carpet looks bij de bafta awards 2024

Channah Koerten

Bekijk ook

x

Nieuwe wereld

Channah heeft al twee kindjes uit een eerdere relatie, voor Nordin wordt het de eerste. “Het is voor hem een hele nieuwe wereld. Het is zijn eerste kindje, dus ik zag hem ook echt zo kijken naar al die moedertjes”, vertelt ze over de radio-dj. “En ook van die ouderpraatjes die je dan hebt. ‘Die van mij loopt, die van mij kruipt’, dat is voor hem allemaal nieuw. Dus dat was wel heel grappig om te zien.”

De samenwerking tussen de aanstaande ouders gaat in elk geval van een leien dakje. “Hij heeft wel echt wat te vertellen, hij heeft echt de touwtjes in handen. Ik heb dit nog nooit eerder zo meegemaakt”, zegt Channah. “Maar ik denk dat hij het ook wel fijn vindt dat ik al wel weet wat we nodig hebben en hoe het een beetje gaat. Dus dat gaat eigenlijk heel soepel.”

Genieten

Of ze ondertussen van de zwangerschap geniet? Dat vindt Channah een lastig begrip. “Genieten vind ik altijd zo… Iedereen zegt altijd ‘je moet echt van je zwangerschap genieten’. En dan denk ik: ja, waarvan dan? Je wordt gewoon dik”, legt ze uit. “Natuurlijk is het hartstikke leuk en bijzonder, maar ik loop als een eendje.” Hoewel ze genieten dus een lastig woord vindt, is ze ‘ook nog niet klaar’ met haar zwangerschap. “Alles gaat nog soepel en prima. Dus ik wacht het nog eventjes af.”

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: Privébeeld Channah Koerten

Het bericht Dit waren de mooiste red carpet looks bij de BAFTA Awards 2024 verscheen eerst op Grazia.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World