Dit moet KV Oostende kosten en Marc Coucke doet zijn duit in het zakje: "Bijzonder redelijk"

KV Oostende speelt vanavond tegen Antwerp dan wel voor een plaats in de finale van de Croky Cup, maar achter de schermen wordt er vooral nog steeds gewerkt aan de redding van de club. Bewindsvoerder Werner Van Oosterwyck zoekt nog steeds naar overnemers.

Dit moet KV Oostende kosten en Marc Coucke doet zijn duit in het zakje: “Bijzonder redelijk”

Maar hoeveel moet KVO aan een overnemer nu kosten? Volgens HLN zou het gaan over een bedrag tussen de 9 en de 11 miljoen euro. Het stadiondossier jaagt de prijs omhoog, want de Belgische Belastingsinspectie vraagt een serieus bedrag.

De BBI eist de terugbetaling van de BTW die volgens hen onrechtmatig is afgetrokken. KV Oostende betwist deze factuur. In werkelijkheid blijft het betreffende deel van het stadion echter nog steeds eigendom van de voormalige eigenaar, Marc Coucke, die het eveneens niet eens is met de belastingdienst.

“De onderhandelingen met de BBI zijn vertrouwelijk”, zegt Van Oosterwyck in HLN. “Over Marc Coucke kan ik wel zeggen dat hij aangeboden heeft om de huurprijs de komende drie jaren gevoelig te verminderen. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om de tribune te verkopen aan de overnemers voor een bijzonder redelijke prijs.”

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World