‘Den Store Bagedyst’ med kæmpe overraskelse: Ændrer konceptet

‘den store bagedyst’ med kæmpe overraskelse: ændrer konceptet

Foto: DR

Selvom årets udgave af ‘Den store bagedyst’ nu er afsluttet, er der ingen grund til at pakke bageformene væk. DR har nemlig en ekstra overraskelse til alle ‘Bagedyst’-entusiaster, når det nye år skydes i gang. Det skriver Her & Nu.

Fra den 1. januar kan seerne se frem til det helt nye program ‘Bagedysten med stjernedrys’, der bringer en perlerække af danske kendisser ind i bageteltet. Programmet udvider rammerne for bagekonkurrencen og lader kendte personligheder vise deres evner i køkkenet.

Blandt de kendte deltagere er Johnny Hansen, forsangeren fra Kandis, der ser frem til udfordringen. Trods sin kærlighed til madlavning og evne til at trylle i køkkenet, måtte den 58-årige sanger bruge ekstra tid på forberedelser med sukker, smør og springforme for at være klar til optagelserne.

Læs også

“Jeg har ikke bagt, siden jeg var teenager, og dengang var det på nogle piger,” griner Johnny og deler sin glæde ved madlavning, hvor han ofte står for at lave mad til sin kone, Gitte, og deres søn, Nicklas.

I ‘Bagedysten med stjernedrys’ vil Johnny Hansen stå over for en række andre kendte deltagere, herunder Jakob Risgaard, Jesper Nøddesbo, Ditte Okman, Anne Glad og Natasha Brock.

DR byder også på traditionelle godbidder med ‘Den store julebagedyst’ den 25. december og ‘Den store nytårsbagedyst’ den 29. december, der fuldender den festlige bageglæde i hjemmene rundt om i landet. Så for alle, der elsker både bagning og kendte ansigter, lover det nye år masser af underholdning i køkkenet.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World