Den nye Wallace & Gromit-filmen vil ha en sprø robotnisse som skurk.

den nye wallace & gromit-filmen vil ha en sprø robotnisse som skurk.

Den nye Wallace & Gromit-filmen vil ha en sprø robotnisse som skurk.

Wallace & Gromit er kanskje ikke det første du tenker på når du hører minneverdige skurker, men leireanimasjonsserien med kortfilmer og filmer har hatt sin del av skurker. Vi har Piella Bakewell, som prøver å drepe Wallace så snart han åpner et bakeri, robothunden Preston, som forvandler sauer til hundekjøtt, og mesterforbryteren Feathers McGraw, som også er en pingvin.

Nå kan vi legge til en gal robotnisse i rekken. Aardmans medgrunnlegger Peter Lord fortalte Radio 4 litt mer om den kommende filmen og hva vi kan forvente oss av den.

“Den utspiller seg selvfølgelig i Wallaceland, hvor enn det er, et sted oppe i nord, og det er vakre industribygninger og kilometervis med terrasser og kanaler og alt mulig,” sa han. “Og Wallace har blitt helt sprø og lager maskiner til alle tenkelige formål, og han oppfinner en robotnisse, som er helt perfekt. En hagegnom, men robotaktig.”

Den nye filmen forventes å komme på BBC og Netflix i god tid før jul. Hold utkikk etter flere nyheter.

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World