De fajtas om segern i "Let's dance"

Hampus Hedström och Charlotte Kalla med sina danspartners Ines Stefanescu och Tobias Karlsson gör upp om vinsten i ‘Let’s dance’.

Två danspar, en glassko. På lördag tävlar Charlotte Kalla och Hampus Hedlund om segern i “Let’s dance”. Det vore fantastiskt att vinna, säger Charlotte Kalla.

En efter en har deltagarna röstats ut ur TV4:s dansanta lördagsunderhållning. Nu är det bara två kvar, och nerverna inför lördagens final är på helspänn hos de båda deltagarna.

Skidstjärnan Charlotte Kalla, som dansar tillsammans med Tobias Karlsson, har svårt att skaka av sig sin berömda vinnarskalle.

— Jag gick in i det här med att lämna min tävlingsdjävul hemma och bara ha kul, men jag ska inte sticka under stol med att det vore fantastiskt att vinna. Den här sista veckan har verkligen allt slit och jobb kommit ikapp en, säger hon.

Med det sagt är det ändå den berömda “Let’s dance”-bubblan och den personliga utvecklingen som har varit mödan värd, menar Kalla. Att omgivningen har varit så hjälpsam mellan alla deltagare och dansare var hon inte beredd på när hon tackade ja till att vara med:

— Jag trodde inte att det skulle vara ett så fantastiskt lagarbete. Alla hjälper till, oavsett om det handlar om att låna knäskydd eller hur man bäst tar fram sin sensuella sida (skratt), säger hon.

Läskigt med känslor

Den största utmaningen för Kalla har varit att våga släppa fram känslorna, säger hon:

— Det har inte varit lätt att ta i känslomässigt. Det har varit svinläskigt, och det är verkligen Tobias som har gjort att jag har vågat ännu lite till.

I finalen möter Kalla komikern Hampus Hedström, som också han är “dundertaggad”:

— Formen är förvånansvärt bra! Jag är peppad i kroppen och har riktiga finalnerver, säger han.

För Hedström, som dansar med Ines Stefanescu, blev det en chock hur pass svårt det är att lära sig att dansa bra, och han går in i finalen med “en helt annan respekt för dansen än när vi började”.

— Det är en helt otroligt högintensiv sport. Men jag trodde heller inte att jag skulle ha så här jäkla kul! Det här är det absolut roligaste projekt jag har varit med om över huvud taget, någonsin. Det har varit så mycket mer än bara dans, det har varit en helupplevelse! Jag kan se tillbaka på en hel vår utan ett enda dåligt minne, säger han.

TT: Det låter som att du tänker stanna kvar i kulisserna även när finalen är över?

— Jag kommer att klamra mig fast i dekoren på lördag natt! Nej, men allvarligt talat har detta varit helt fantastiskt, och jag skulle inte vilja ändra på en enda sak.

Hela upplevelsen

Att vinna glasskon är inte oviktigt, menar Hedström, men det är något annat som är ännu viktigare:

— Själva resan betyder så mycket mer. Jag och Ines fick göra alla danser och alla program. Vi fick vara kvar hela vägen och fick hela upplevelsen, och det är det största priset.

Finalen i “Let’s dance” sänds den 27 maj klockan 20.

News Related

OTHER NEWS

Mammorna som föder barn i kriget: ”Explosioner utanför”

Mammorna som föder barn i kriget: ”Explosioner utanför” Den mentala stressen av den ryska fullskaliga invasionen av Ukraina är en tung börda för civilbefolkningen. Bland de som har det tuffast ... Read more »

Jonatan Berggren får Bästemanspriset 2023

Jonatan Berggren vinner Bästemanspriset 2023. Hockeysverige.se:s läsare har sagt sitt. 2023 års vinnare av Bästemanspriset som Tre Kronors främsta spelare på hockey-VM går till forwarden Jonatan Berggren. Det blev ett ... Read more »

Jan Emanuel ger ut självbiografi

Jan Emanuel Johansson har varit förtroendevald för Socialdemokraterna i riksdagen. I dag är han företagare och opinionsbildare. Arkivbild. Före detta socialdemokratiska politikern, “Expedition: Robinson”-vinnaren och företagaren Jan Emanuel Johansson ger ... Read more »

Tyresö: Polisen rapporterar om rattfylleri

Envato.com. Bilden är en genrebild. “När en polispatrull stoppade en bil på Ridskolevägen i Tyresö för kontroll av föraren uppstod misstanke om drograttfylleri.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i ... Read more »

Svår match väntar prins Harry i rättssalen

Storbritanniens prins Harry. Arkivbild. För första gången på 130 år kommer en brittisk kunglighet denna vecka att ställa sig i ett vittnesbås i en brittisk domstol. Nu är det prins ... Read more »

"Sweden Rock är en nostalgifestival"

Def Leppard uppträder på Sweden Rock Festival i Norje – precis som 2019, då bilden är från. Arkivbild. Iron Maiden, Mötley Crüe och Deep Purple – de största namnen på ... Read more »

”Jag säger adjö till fotbollen – men inte till er”

”Jag säger adjö till fotbollen – men inte till er” När Zlatan Ibrahimovic vaknade på söndagsmorgonen föll regnet över Milano. ”Till och med Gud är ledsen i dag”, konstaterade Zlatan på ... Read more »

Över tre miljoner flygresenärer i maj

Antalet resenärer på Arlanda närmar sig nivåerna som var före pandemin, 2019. Arkivbild. Resandet till och från svenska flygplatser fortsätter att återhämta sig. I maj hade Swedavias flygplatser över tre ... Read more »

The Asylums Lilla Sjöjungfrun-kopia finns nu att streama

The Asylums Lilla Sjöjungfrun-kopia finns nu att streama Halle Bailey är inte den enda jungfrun i dammen, plagiat-fabriken The Asylum har nämligen förberett sin alldeles egna Lilla sjöjungfru som nu ... Read more »

Matpriserna sjunker igen: ”Väldigt snabb nedgång”

Matpriserna sjunker igen: ”Väldigt snabb nedgång” För andra månaden i rad har matpriserna sjunkit. Priserna minskade med 0,1 procent i maj jämfört med april. Enligt enligt Ulf Mazur på Matpriskollen ... Read more »

Advokat varnas – överklagade till fel tingsrätt

Advokat varnas efter att ha överklagat till fel domstol. Arkivbild. En advokat varnas efter att ha överklagat en dom till fel tingsrätt. Felet ledde till att klienten inte fick möjlighet ... Read more »

Byggstölderna ökar igen

Stölder på byggen ökar. Arkivbild. Stölderna på byggarbetsplatserna ökar igen. Nedgången i pandemin med stängda gränser verkar mest ha blivit ett hack i kurvan, befarar byggbranschen. I fjol anmäldes 4 707 ... Read more »

Ukrainsk tystnad om attack – citerar Depeche Mode

Ukrainsk tystnad om attack – citerar Depeche Mode Det finns fortfarande ingen kommentar från ukrainskt håll till det ryska påståendet att ryska styrkor slagit ned en stor ukrainsk offensiv i ... Read more »

Få misstänkta insiderbrott leder till åtal

Få misstänkta insiderbrott leder till åtal. Arkivbild. De flesta misstänkta insiderbrotten leder aldrig till åtal. Endast tre procent av anmälningarna till Ekobrottsmyndigheten har lett till åtal de senaste tio åren, ... Read more »

Miami kvitterar finalserien i NBA

Miami kvitterar finalserien i NBA [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Miami kvitterade och bortaslog Denver med 111–108 i den andra ... Read more »

Så många portas från badhus och bibliotek

För snart ett år sedan gjorde en ny lag det möjligt att förbjuda stökiga personer från att visas i badhus och bibliotek. Sedan dess har bara ett 20-tal personer portats. ... Read more »

JUST NU: Lättnad för AIK - nyförvärvet håller sig framme

JUST NU: Lättnad för AIK – nyförvärvet håller sig framme AIK såg ut att vara på väg mot en ny tung förlust, men med lite drygt fem minuter kvar är ... Read more »

Matpriserna sjunker för andra månaden i rad

Matpriserna fortsatte att sjunka i maj. Det går att prata om ett trendbrott, enligt Ulf Mazur på Matpriskollen. Det är en väldigt snabb nedgång nu, säger han. Matpriserna sjönk med ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự